Finland har aldrig accepterat ockupation!

Jag såg nyligen ett program om den finske fältmarskalken  och presidenten Gustaf Mannerheim. Imponerade stort!

Finland har alltid motsatt sig ockupation, både den ryska 1939 och den muslimska på 2000-talet. Man vet att det går åt helvete om en usel ideologi tar över!

Dom svenska syltryggarna begriper inte detta! Dom vet att islam är skit för vårt land och att islam inte tillför något gott, bara en massa problem!

Ändå förmår man inte stoppa massinvandringen! Vi ärvde ett fint land, men överlämnar ett ockuperat och problemfyllt land åt våra barn och barnbarn!

Det finns bra och klarsynta svenskar, som ser att massinvandringen innebär katastrof på sikt!  Men alltför många är syltryggar som håller på att skapa ett helvete för våra efterlevande! Hur tror du Sverige ser ut om 50 år ifall massinvandringen fortsätter?

Vi måste stoppa vansinnet i tid, för massinvandringen kan aldrig göras ogjord! Vad är det för fel med den svenska mentaliteten?  Svenskarna saknar självbevarelsedrift! Och Jantelagen förbjuder svensken att känna stolthet över sitt land och sina värderingar! 

Politiker som blundar för massinvandringens långsiktiga konsekvenserna sviker sitt ansvar! Den som under krigstid låter landet ockuperas, avrättas som förrädare! Vi har ett antal sådana i vårt land!

AB  Följde alliansen – nio gånger av tio DN  SD mest med de borgerliga  Kraftig ökning av asylsökande  Medhjälpare kan ha spridit terrorhot Nätet kan avslöja medhjälpare.  Flera terrordåd med svenskkoppling senaste året.  SVD  Riksdagsbråk om SD-stöd  Sprängämnesjakt på tyskt tåg Muslimer erbjuder kyrkor skydd  Svenska kopter vill ha bevakning  EXP http://www.expressen.se/nyheter/1.2277638/svenska-passets-akthet-undersoks

AB ”Han pratade aldrig politik”  Sakineh: Varför vanärar ni mig? Terroristernas bas – i Sverige  Terrorns ansikten Misstänkt för tredje gången – det är minst sagt märkligt Många frågetecken i terrorutredning   Flera döda i bombdåd i Nigeria Fem döda i USA-attack i Pakistan Flera döda i bombdåd i Egypten  Massgripande av islamister i Nigeria Separata våldsvågor i Nigeria Sektledaren dödades i häktet 39 dödades i Nigeria Flera döda i bombdåd i Nigeria Elva dödade av bomb i Nigeria Misstänkta islamister dödade åtta  Oklart om terrorgripen i Uganda  Terrormisstänkt bar svenskt pass

DN UD-personal på väg möta terrormisstänkt i Uganda Frisläppte 26-åringen: Jag mötte svenskarna i Stockholm ”De verkar rätt så garvade” Redaktionen jobbar under ständigt hot Svenska tidningar höjer säkerheten.  Känd våldsverkare bland de häktade Detta är svenskarna som häktats.  37-åring häktad.  Bodde med terroristdömda.  Arbetskamraterna kallade honom terrorist Flera döda i bombdåd i Egypten   Flera döda i bombdåd i Nigeria  Midnattsmässa slutade i blodbad i Alexandria ”Perverst att de kallar sig muslimer” Sexualb”De verkar rätt så garvade”.   Medhjälpare kan ha spridit terrorhot Flera terrordåd med svenskkoppling senaste året.   UD-personal på väg möta terrormisstänkt i Uganda Kvinna med svenskt pass terrormisstänkt i Uganda

SVD  ”De verkar rätt så garvade” Överväger trycka Muhammed-bilder Han bodde med terroristdömda  Därför publicerar vi namnen ”Terrorjakt är inte islamofobi”  Risken för terrordåd i Danmark anses hög. ”Folk har accepterat att förr eller senare smäller det”.  ”En person som alla andra” ”För dem finns inte gränsen”  Flera döda i bombdåd i Egypten Kristen tro sprider sig över Kina Midnattsmässa slutade i blodbad   Minst 21 döda i bombdåd ”Egypten var öppnare förr”  Oklart om terrorgripen i Uganda Vridningen Terrormisstänkt bar svenskt pass  Terrorinspelning på Youtube  Gripen hade svensk id-handling  2/1 Terrormisstänkt bar svenskt pass

EXP  http://www.expressen.se/nyheter/1.2274058/hon-tar-avstand-fran-terrorism http://www.expressen.se/nyheter/1.2273885/muhammed-bilderna-kan-bli bok http://www.expressen.se/nyheter/1.2273673/sa-blev-omar-en-misstankt-terrorist http://www.expressen.se/kronikorer/brittasvensson/1.2273608/britta-svensson-harda-ord-goder-terroristerna http://www.expressen.se/nyheter/1.2273423/misstankte-terroristen-har-inte-planerat-attentat http://www.expressen.se/nyheter/1.2273677/munir-awad-om-rubrikerna-jag-kanner-mig-krankt http://www.expressen.se/nyheter/1.2273676/grannen-han-gick-plotsligt-under-jorden Hon har gjort sig oanträffbar Hon har gjort sig oanträffbar  http://www.expressen.se/nyheter/1.2273569/massgripande-av-islamister-i-nigeria http://www.expressen.se/nyheter/1.2274279/vilks-en-levande-maltavla-for-terror http://www.expressen.se/nyheter/1.2274275/juholt-riktar-skarp-kritik-mot-regeringens http://www.expressen.se/nyheter/1.2274277/benaouda-bryter-tystnadenhttp://www.expressen.se/nyheter/1.2275184/bjorn-soder-pekas-ut-som-sd-s-bodel http://www.expressen.se/nyheter/1.2275192/detta-ar-inte-ok-enligt-sverigedemokraterna http://www.expressen.se/nyheter/1.2275191/detta-ar-ok-enligt-sverigedemokraterna http://www.expressen.se/nyheter/1.2274840/frun-han-blev-allt-mer-religios  http://www.expressen.se/nyheter/1.2275125/sapos-succe-kan-fa-konsekvenser  http://www.expressen.se/nyheter/1.2274344/har-ar-de-svenska-natverken http://www.expressen.se/nyheter/1.2274277/benaouda-bryter-tystnaden  http://www.expressen.se/nyheter/1.2274197/midnattsmassa-slutade-i-blodbad http://www.expressen.se/1.2274516 http://www.expressen.se/1.2062652 
http://www.expressen.se/nyheter/1.2275808/egyptens-kristna-i-valdsamma-protester
Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Stig Palm
  Jan 05, 2011 @ 04:39:11

  HEJA FINLAND!!!!

  Svara

 2. Anders
  Jan 05, 2011 @ 03:43:08

  Om man är en förrädare om man uppvisar tolerans mot människor som har det sämre ställt än en själv, är jag gladeligen en förrädare.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 05, 2011 @ 04:00:59

   Problemet är inte att vi ger till de fattiga! Problemet är att vi tillåter en totalitär ideologi växa sig allt starkare i vårt land! Islam har skapat problemen i deras hemländer och kommer att skapa samma problem för oss! För varje år ökar antalet muslimer kraftigt pga massinvandringen! Dessutom har dom högre födelsetal! Islam bara medför en massa elände för vårt land och våra efterlevande! Tycker du att islam är bra för vårt land?

   Jag hjälper gärna dom dödligt sjuka, men inte till priset att jag själv och mina barn blir sjuka! Särskilt inte när sjukdomen är självförvållad!

   En mycket bättre lösning är att vi ökar biståndet till dessa länder. Är det vettigt att vi förstör vårt eget land för att vara snälla?

   Svara

 3. Kalle
  Jan 04, 2011 @ 20:25:25

  Det här var ord och inga visor, det ! Säg det också till M och smådrängarna ! Sossarna och kommunisterna är inte ens värda att upplysas, om de mot förmodan skulle fatta vad som händer.

  Svara

 4. Mats
  Jan 04, 2011 @ 19:25:48

  Ja finnarna är tuffa. Det är riktiga män. Jag gillar finska folket, de är bra människor. Dit skulle man kunna ha flyttat (om man får för det dåliga rykte Svenskar har numera överallt och speicellt där, de anser oss vara kärringar, med all rätt) om det inte vore för att det är ännu kallare där än i Norrland vad jag vet;)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: