Terrorhustrun inte trovärdig!

A

A

Först går familjen ut med ett avståndstagande från terrorattentatet.

Därefter publicerar hon i hemlighet ljudfilen som motiverar dådet!

Om hon tog avstånd från dådet; varför publicerade hon inte ljudfilen under eget namn, med ett avståndstagande? Hon erkänner nu att hon gjorde det för att motivera bombdådet! Precis vad terroristerna hade velat!

Sannolikt kände hon till attentatet i förväg! I vart fall sympatiserade hon med bombdådet! Så har hon i varje fall agerat!

Antingen tar hon på sig ansvaret för att skydda hans medbrottslingar eller så insåg hon att polisen ändå snart skulle upptäcka att hon laddat upp filen. Att han hade medbrottslingar förefaller ganska tydligt, med tanke på vittnesmål och filmer. Hans kontakter i terroristcentret Luton talar också mycket starkt för detta!

Kanske polisen kan kontrollera ifall hon laddade upp filen? Det förutsätter jag att man gör. Det vore inte så svårt ifall hon talar om hur och när hon gjorde det.

Och nej, Taimour Abdulwahab älskade inte sin fru och sina barn mer än allt annat. Han älskade islam mer än allt annat, mer än sin egen familj.

A

AB 27 gripna i Marocko för terrorplaner  Poet i Värmland dödshotad  ”Det var jag som lade ut ljudfilen”  ”Jag är arg – men saknar honom med”

EXP http://www.expressen.se/nyheter/1.2278280/sjavmordsbombarens-fru-jag-la-ut-inslaget-pa-youtube http://www.expressen.se/nyheter/1.2275125/sapos-succe-kan-fa-konsekvenser http://www.expressen.se/nyheter/1.2274840/frun-han-blev-allt-mer-religios  http://www.expressen.se/nyheter/1.2278464/misstankte-terroristen-i-uganda-18-aring-fran-sundsvall 

DN Medhjälpare kan ha spridit terrorhot Flera terrordåd med svenskkoppling senaste året.   Hustrun lade upp hans tal

SVD  Hustrun lade ut inspelning  3/1 Medhjälpare kan ha spridit terrorhot på Youtube  18/12 Helig krigare i fyra år   KD vill bestraffa terroranhängare  Sprängämnesjakt på tyskt tåg Poet i Värmland dödshotad   UD träffade terrormisstänkt i Uganda   27 gripna för terrorplaner

Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. maminka
  Jan 08, 2011 @ 00:54:59

  Jag kände också på mig att hon visste vad som var på gång. Mycket möjligt att hon tog på sig att skydda medhjälpare. Sjukt att vi i Sverige ska bekosta alla bidrag som hon ska oberopa efter hans död. Om han dödade många människor där på Drottningatan, skulle hon också oberopa bidrag. Sjukt och ruttet.

  Svara

 2. toksverige
  Jan 06, 2011 @ 11:20:35

  Säger man att det är religiöst våld så säger folk att det är kulturellt. Säger man då att det är kulturellt våld så blir folk arga och säger att alla kulturer är lika värda och lika ofarliga. Det måste vara individen. När jag försöker skriva om hur korkad individen är så försvarar sig familjen med att det är vanligt inom deras religion och kultur. Individen kan inte lastas för sina uppfostrade vanor.

  På detta sätt går det runt runt runt runt och ingen tar ansvar.

  Svara

 3. Leffe
  Jan 05, 2011 @ 20:08:42

  Håller med, visst måste hon vetat om det och varför lägga upp ljudfilen om man tar avstånd ifrån det?
  Inte normalt och lite sjukt får man nog säga.

  Svara

 4. ragnar
  Jan 05, 2011 @ 11:54:50

  Anhöriga till grova brottslingar utvisas på livstid tillsammans med förbrytaren- men det är i Danmark det! Halleluja!
  I Sverige kommer hon och barnen att leva på socialbidrag resten av livet.
  I Danmark anses inte helbeslöjade kvinnor inte stå till arbetsmarknadens förfogande, varvid INGA bidrag utbetalas.

  Svara

 5. stigolsson
  Jan 05, 2011 @ 10:48:16

  Huvudet på spiken här!!! Det vore att förolämpa alla kvinnor i världen genom att säga att hon inte visste! För säg mig en enda kvinna som INTE lägger märke till förändringar i sin mans beteende, oavsett hur litet det är!

  Så självklart hade hon åtminstone misstankar om att något var på G, men troligtvis, eftersom hon gillar islam, så kände hon också till vad som skulle ske och att som muslim är det viktigare att älska Allah än sin jordiske make!
  Jag skulle själv bli förvånad om inte nån Imam pumpat i henne att hon också kommer till paradiset genom att stötta sin man!
  Hon kanske lovas 70 karlar när hon själv dör 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: