DN:s fatwa om islam-debatten!

DN skriver tjusigt att man visst bör våga ta debatten om den muslimska extremismen. Man kan minsann göra det utan att kritisera islam, så det är halal! Annars hade det självklart inte gått för sig!. Så DN har slagit fast att det är politiskt korrekt att kritisera muslimska terrorister!

Tack DN för denna klargörande fatwa!

Alla ni som varit livrädda för att stämplas som islamofober (och Gud skall veta att ni är många) kan nu ge er in i debatten, så länge ni inte kritiserar islam. ”Dont mention the war!” (förlåt islam menade jag förstås) Jag frågar mig ifall DN:s ledarredaktion är en samling idioter eller bara låtsas? Vet dom att islam är oproblematisk? Kan dom islam bättre än religiösa muslimer? Jag tror inte det.

DN undrar vilka ”ledande debattörer” som kritiserar islam. Med ledande debattörer åsyftar dom debattörer som fått grönt ljus av det politiskt korrekta etablissemanget att uttala sig. Övriga debattörer släpps inte fram. Någon verklig debatt förekommer inte utan vi har väsentligen en monolog styrd av det politiskt korrekta etablissemanget, som bestämt sig för att islam, under inga omständigheter, får kritiseras!

Fatwan är iofs ett fint initiativ, men det var inte nödvändigt att nedlåta sig till att rentvå islam och kasta islamkritikerna åt vargarna! Särskilt när man inte själv kan islam! Dvs man vet inte vad i h-e man pratar om! Den fria världen värnas genom att säga sanningen! Duger inte den så får man ta till vapen mot den som brukar våld! Så upprätthålls en rättsstat! Inte genom fega lögner och kryperi! Sanning och stål!

DN hävdar att islam som religion är oproblematisk! Är det för att slippa bombas av Al Qaida, för att få fribrev? Jag undrar om dom någonsin läst DN! På varje nyhetssida skrivs det om allt elände som sker i islams namn! Varje dag! Jorden runt! Elände på elände! Inte bara terrorism.

Är det inte märkligt att så många runt i världen, under så lång tid, ”feltolkar” islam, t om offrar sitt liv för  ”feltolkningen”? Hur sannolikt är detta? Om icke religiösa hade fel vore en sak, men religiösa, som läst på! DN som inte begriper islam påstår sig utan vidare ha rätt medan hängivna muslimer har fel! Klingar falskt! Bara en idiot kan tro på sådant snack!

Och ifall DN kan påstå saker utan att ha läst på så har väl terroristerna än mer rätt att göra det, efter att ha läst på! Eller hur?

Så jag vill nog tillåta mig att även granska islams lära! Jag får väl ta risken att utmålas som islamofob! För det kommer ju som ett brev på posten!

Vad gäller våld och terror så är det så att Muhammed, muslimernas främsta förebild var en angreppskrigare som själv deltog i närmare 30 fältslag! Med våldsamt jihad erövrade förebilden hela arabiska halvön! Hans efterföljare, kaliferna  fortsatte i hans fotspår! Koranen förespråkar solklart att muslimerna bör följa hans exempel!

Så var det med islams ”fredlighet”! Så kritiseras muslimskt våld så faller en stor skugga över islam, som jag ser det!

Sen kan vi knappast nöja oss med att kritisera muslimskt våld! Islamisterna utgör otroligt många fler än terroristerna, men med samma mål, dvs omvandla samhället till em muslilmsk diktatur, styrd enligt sharia. Skillnaden är bara att terroristerna brukar våld och islamisterna gå fredligt tillväga, genom att ta makten i våra beslutande organ (videon ovan). Är det OK att införa sharia på fredlig väg?

Om sharia inte är OK, så bör vi även kritisera islamisterna! Vågar vi det? Islamisterna är ju så många fler! Moderate riksdagsmannen waberi är islamist, för att bara nämna ett exempel (videon nedan)! Och de fyra största muslimska organisationerna är alla islamistiska!

Vad återstår? Muslimer som varken är islamister eller våldsbenägna! En muslim som inte vill ha sharia? Det är som julafton utan skinka, eller en bil utan hjul! Fullständigt skit! Sharia är dom muslimska lagarna inskrivna i själva koranen!

Kan man vara en god muslim och skita i både islams lagar och förebild? Mot bakgrund av att koranen anses vara Guds ord, vartenda ett? Självfallet inte! Är man inte islamist så är man heller ingen god muslim och borde i logikens namn konvertera till en annan religion.

Dom kanske hävdar att dom är goda muslimer och i så fall beror det på att dom egentligen vill införa sharia, eller att dom helt enkelt är dumma och inte begriper bättre!

Detta är såklart en svår, för att inte säga omöjlig, nöt för den politiskt korrekta intellligentian att knäcka!

Om man från början slår fast att islam under inga omständigheter får kritiseras, då kvävs debatten i sin linda! Särskilt om det mesta pekar på att islam är boven! Då dör debatten! Man får istället en pseudodebatt för intellektuella krymplingar!

Så i Sverige kan den debatten endast föras utanför etablerad media, där den tillåts!

Shariadom: förlorar barnen!

AB Säpo sviker svenska muslimer Gör som britterna och behåll lugnet  Låt inte bombdådet göra världen svartvit Det finns viktigare frågor än Carl Bildts twittrande ”En terrorattack är högst trolig”  ”Tränad i Irak före attacken” Ökad närvaro av poliser i London  Två paket uppges ha exploderat i USA  Iran: Spionen hade mikrofon i tänderna

 EXP Flygplan pekas ut som nytt terrormål  Taimour fick hjälp av al-Qaida i Irak al-  Sverige kände till terrorplanerna ”Det är extremt intressant.”  http://www.expressen.se/nyheter/1.2279998/sa-lurade-fbi-terrorgripen-svensk  http://www.expressen.se/nyheter/1.2280952/extra-poliser-satts-in-i-london

DN Hård dragkamp inom EU om asyl Bomb skickades till säkerhetsministern Terrorrättegång senareläggs i USA ”Nervös stämning bland kopter i Kairo” Skärpt säkerhet kring kopternas jul Också kring turistorterna skärps säkerheten.  Självmordsbombaren tränades i Irak innan Stockholms-dådet Självmordsdåd mot badhus Amerikansk spion gripen i Iran Amerikansk spion gripen i Iran Bortgift mot sin vilja Kapningsförsök på flygplan Hustrun lade upp hans tal Skilj på tro och terror

SVD Myndigheter i USA ska ha varnats för bombdåd Hustrun lade ut inspelning. Berättar i TV4 att hon lade ut den ocensurerade versionen på Youtube. Medhjälpare kan ha spridit terrorhot på Youtube   Helig krigare i fyra år  Självmordsdåd mot badhus Sprängladdningar i postpaket Norsk kapare hade fått asylavslag Kapningsförsök på plan från Oslo

 

Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. David Hertl
  Jan 07, 2011 @ 14:56:19

  Du skriver som om DN hade skrivit en propaganda-artikel för islam. Hur kan det komma sig att vissa inte uppfattar problematisering om man inte ”spelar över”? För övrigt är så är jag en judisk Malmöbo som är mycket oroad över bagatelliseringen av islamismen i media så du kan bespara dig PK-anklagelserna.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 07, 2011 @ 15:19:50

   Jo jag är nog lite hård i mitt inlägg. Är medveten om att DN försöker öppna debatten. Men man gör det nesligt nog genom att skära huvudet av alla som vågar sig på att kritisera islam! Och denna nesliga handling utförs för att skydda sitt eget arsle. Det är motbjudande! För islam kan inte undgå kritik! Snarare är det så att islam är problemet! Slutsatsen är förstås obehaglig, men inte desto mindre korrekt!

   Jag är vad DN klassar som ”islamofob”. Men jag är det på mycket goda grunder, efter att ha läst på! Men PK som som dom är klassar dom all islamkritik som islamofob! Det är sinnessvagt!

   Att som DN rentvå islam och kasta islamkritikerna åt vargarna utan att man ens själv vet vad fan man pratar om är intellektuellt och moraliskt förkastligt!Då får man leva med att kallas för PK!

   Du har all anledning att även oroa dig för bagatelliseringen av islam! Men du kanske inser att islam=islamism=sharia? Jag är dessvärre sådan att jag nöjer mig med 100 % sanning! inte 70 %. Särskilt inte när man ljuger och samtidigt kränker dem som talar sanning!

   Svara

 2. Stig Palm
  Jan 07, 2011 @ 12:49:16

  Ha ha…om nu DNs redaktion läser denna inlaga kan de samtidigt titta på denna film?

  https://klartexten.wordpress.com/2011/01/07/islamisternas-dolda-agenda-for-europa/

  Som sagt, det gäller att inte ta risken att bli Sveriges Jyllandsposten

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: