Shariadom: förlorar barnen!

Brittiskan Marnie Pearce gifte sig med en egyptier och de bosatte sig i Dubai, Förenade Arabemiraten. Hon kände förstås till både muslimernas kvinnosyn och att sharia tillämpas. Dom får två barn ihop, pojkar.

Hon upptäcker en dag att han varit otrogen. Men han anmäler henne för otrohet! Och alla som vet något om sharia vet att hon behöver två kvinnliga vittnen för att uppväga hans vittnesmål! För kvinnans vittnesmål är bara värt hälften. Men vi bör respektera sharia eller hur? Mångkultur tillämpas endast av dumma väst!

Många svenska kvinnor har förlorat sina barn när männen kidnappat dom till sina muslimska hemländer. Jag tycker dessa kvinnor får skylla sig själva!  Inte för att jag är en sadist, jag mådde nästan fysiskt dåligt av att se kvinnan bli av med sina barn. Det var hjärtslitande! 

Den obehagliga sanningen är att dom faktiskt får skylla sig själva! Det är dumt att räkna med att mannen inte kommer att utöva sin makt i en konfliktsituation! Fattar man inte det så förtjänar man vårt förakt! Muslimernas kvinnosyn är välkänd! Naturligtvis tror töntarna att just deras man är annorlunda! Och sharia är ju OK, så länge det inte drabbar oss själva!

Hon dömdes till fängelse, förlorade vårdnaden om barnen och utvisas efter avtjänat straff. Här kan ni se hur det gick till när hon överlämnade barnen åt mannen:

Marnie Pearce: adultery case mother tells of her fears at never seeing her children again

EXP http://www.expressen.se/nyheter/1.2279998/sa-lurade-fbi-terrorgripen-svensk  http://www.expressen.se/nyheter/1.2280952/extra-poliser-satts-in-i-london

AB Ökad närvaro av poliser i London  Två paket uppges ha exploderat i USA  Iran: Spionen hade mikrofon i tänderna

DN Amerikansk spion gripen i Iran Bortgift mot sin vilja Kapningsförsök på flygplan Hustrun lade upp hans tal

SVD Sprängladdningar i postpaket Norsk kapare hade fått asylavslag Kapningsförsök på plan från Oslo

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: