Shariaanhängare ges inflytande!

(missa inte denna film, vad du gör!!!)

Integrationsminister Erik Ullenhag skall idag träffa representanter för muslimerna för att diskutera hur ”islamofobin” skall kunna motverkas! Vilka tror ni regeringen har dialog med? Jo islamister, vars dröm är shariasamhället! Man bjuder in ormen till överläggningar och intresserar sig för dess förslag!

SVT sände förra året ett utmärkt program om islamister i Sverige och Danmark ”Slaget om muslimerna” (6 avsnitt). Där konstaterades att  alla de fyra största muslimska organisationerna, är islamistiska, dvs deras högsta önskan är ett samhälle styrt enligt sharia. Ett samhälle utan vare sig demokrati, yttrandefrihet eller jämlikhet. Det gäller Sveriges Muslimska Råd (ordf. Helena Benaouda), Föreningen Sveriges Unga Muslimer, Islamiska Förbundet (ordf. moderate riksdagsmannen Abdirisak Waberi) och Islamiska Informationsföreningen.

Det finns all anledning att skuldbelägga dessa muslimer! Inte för bomberna utan för viljan att avskaffa demokratin! Faktum är att jag föredrar ärliga terrorister framför dessa!

Dessa islamister överlägger regeringen med! I motsats till terroristerna så vill dom inte bruka våld, utan målet är istället att via massinvandring och höga födelsetal så småningom få muslimsk majoritet, för att till sist införa sharia. Detta hävdas i den norska filmen ”Muslim brotherhood” ovan (måste ses!!!), gjord av en Irakisk invandrare f ö. Muslimska Brödraskapet har för vana att bilda nationella organisationer under olika namn för att inte kunna identifieras.

Föreningen Sveriges Unga Muslimer betraktar i sina skrifter den islamsiska staten som en självklarhet!  Hör här vad ordföranden för Islamiska förbundet och ordförande för Islamiska informationsföreningen säger:

Dessa islamister tror inte alls på våra svenska värden om öppenhet och tolerans. Målet är att på sikt avskaffa demokratin.

Är regeringen medvetna om med vilka dom har dialog? Visst, dom använder demokratiska medel för att uppnå sitt mål, shariaMen demokratin är ett medel.  Inget mål.

Islamisterna gynnas av terroristerna. När vi skräms av terroristerna framstår islamisterna som det fredliga och demokratiska alternativet. Så det är dom alla myndigheter vänder sig till. Därför ökar islamisternas makt och inflytande för varje bomb som smäller!

Regeringen är så jävla aningslösa!

Vi svenskar KRÄVER att regeringen ger faaan i att förhandla med dessa islamister! I så fall kan ni lika gärna förhandla med nazister! För även dom vill på sikt avskaffa demokratin! Diktatur som diktatur! Skillnaden är bara att nazismen inte utgör ett reellt hot!

Är det märkligt att svenskar ogillar muslimer som vill avskaffa vår demokrati??? Inte om 10, 20 år utan kanske om 50-70 år!  Det är våra barns och barnbarns framtid vi pratar om! Är det OK? Den som drömmer om ett odemokratiskt samhälle är antidemokrat! Även om han respekterar demokratin idag!

Se filmerna och döm sen!

Dom som vill avskaffa demokratin förtjänar ingen tolerans!

Inte 1939 och inte nu!

Ingen diktatur åt våra barn och barnbarn!

Islamismen måste kvävas i sin linda!

Sharia på demokratisk väg!

DN ”Svenska muslimer får inte skuldbeläggas som grupp”   ”En normal muslim” Kan utlämnas till Danmark.  Arbetskamraterna kallade honom terrorist.  Detta har hänt – terror i Sverige.   Fortsatt isolering för terrormisstänkta Flera terrordåd med svenskkoppling senaste året.

SVD  Misstänkta fortsatt isolerade Benaouda bryter tystnaden Han bodde med terroristdömda DET HÄR HAR HÄNT | Misstänkta terrorister greps i Danmark. De häktade männens bakgrund.  18 dödades i självmordsdåd  Erik Ullenhag (FP) vill
motverka islamofobin

AB Är de sista terroristerna i Europa på väg att ge upp?  ”Fortsätt isolera terrormisstänkta”

Advertisements

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Kalle
  Jan 17, 2011 @ 09:58:15

  Visst det ar bara en tidsfraga. Om varje muslimsk kvinna foder 4 barn och svenska ca 1-2 barn, sa ar landet muslimsk om 25 ar ca.
  Vill vi ha det sa ? Men inte en sjal vagar ju protestera for da kallas vi odemokratiska. Men muhammed sjalv var ju en krigare och dagens extremism och valdsdad visar ju att demokrati inte funkar mot islamister.

  Svara

 2. Stig Palm
  Jan 13, 2011 @ 20:14:18

  OJ OJ…vet inte hur många gånger jag skrivit om detta?
  Muhammad Kadafi, chef för staten Libyen, har sagt; vi ska inte bekämpa Europa med svärd och krut, utan demografiskt. Alltså, gör Muslimer ca 4 gånger fler barn per kvinna än en ursprungs Europeisk kvinna.

  Således över tiden kommer fler att kräva sin Muslimska rätt och ta sig in i Europastaternas parlament och förändra lagstiftningen i enlighet med den heliga Koranen.

  Se på Sverige nu och Moderaterna som har ett par Muslimer redan i Riksdagen. Detta är bara början!
  Dags för svenska folket att vakna!

  Svara

 3. Så less
  Jan 13, 2011 @ 15:50:17

  En annan grupp som man kollektivt kan skuldbelägga är våra sk politiker som helt utan tanke(får man ju hoppas så de inte gör detta medvetet) importerar detta gigantiska problem! Glöm inte vilka politiker som står bakom denna import!

  Svara

 4. ragnar
  Jan 13, 2011 @ 13:23:01

  I DN:s nätupplaga kan man idag läsa att hustrun till en av de fängslade i Köpenhamn säger att ”han är en vanlig muslim”. Just det! ALLA muslimer är potentiella terrorister. Någon som säger emot?

  Svara

 5. per
  Jan 13, 2011 @ 10:36:12

  Tack för en utmärkt och skrämmande sammanfattning av det enligt min mening största hotet mot det svenska (f.ö. även västerländska) samhället i modern tid.

  Frågan är bara hur vi får fler människor att vakna och inse faran ?
  Det börjar bli bråttom.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 13, 2011 @ 11:06:20

   Alla bör sprida infon till så många som möjligt! Vänner och bekanta och på nätet! Själv tycker jag dessa två videon är väldigt seriösa och övertygande! Samtal, bloggar, kommentarer etc!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: