(s) och (m):s nazistiska förflutna!

Socialdemokraterna sjunker som en sten, medan Sverigedemokraterna bara ökar och ökar! Något måste göras ”tänker” Aftonbladet!

Så dom fortsätter sitt skitsnackande om SD. Knappt har islamisternas bombrök skingrats förrän man hackar på SD igen! Dom kan inte tåla att SD hade rätt om islam! Dom klarar det inte!

Vi vet alla att det fanns suspekta element i SD:s begynnelse. Men idag är dessa utrensade! Så vad är problemet?

Sverigedemokraterna är sveriges mest judevänliga parti!  Att Sveriges judevänligaste parti skulle hysa nazistsympatier faller på sin egen orimlighet!

AB blir inte glada när upprepade kommentatorer påpekar Sossarnas och Moderaternas nazistförflutna! Är det inte patetiskt av Aftonbladet att ständigt kasta sten i glashus! Deras journalister är så korkade att man knappt tror det är sant! Man kan lugn påstå att hela projektet föll pladask och sågades av kommentatorerna!

Vi vet att de svenska etablerade partierna samarbetade med nazisterna under andra världskriget, att dom var allmänt nazivänliga, bildade Rasbiologiska Institutet, och sterilicerade ”lägre stående” individer i vårt land. Många flyende judar fick sätta livet till för att (s)-regeringen vägrade släppa in dom! Dom har judiskt blod på sina händer!

Och visste ni att den socialdemokratiska regeringen krävde att tyskarna skulle stämpla rött ”J” i judarnas pass, vilket trädde i kraft den 5 oktober 1938?

 Ifall Hitler vunnit kriget hade entusiastiska socialdemokrater och moderater  viftat med nazivimplar på gatorna!

SD har inte bildat Rashygieniska institut och steriliserat sitt eget folk! Inte heller släppt in nazistsoldater i vårt land under brinnande krig eller stämplat J i judarnas pass , samt  förvägrat flyende judar en tillflyktsort osv! SD har gott samvete, vilket (s) och (m) inte har! Och SD har sannerligen inte judiskt blod på sina händer!

Vad (s) och (m) gjort är 1000 gånger värre än vad SD någonsin anklagats för! Och Aftonbladet är direkt judefientlig!

Socialdemokratiska Aftonbladet borde sopa rent framför egen dörr! Dumma höns!

(Boken i bild: Stellan Bojerud är en Sverigedemokratisk Riksdagsman och en respekterad militärhistoriker)

Professors blogg om Sverige och nazisterna!

AB SD tiger om sitt förflutna   Daniel Poohl, chefredaktör magasinet Expo   Marie Demker, statsvetare vid Göteborgs universitet Den inre kretsen År för år – här är ”Fantastiska fyran” Svek kompisarna för SD-karriären Här är alla SD:s riksdagsledamöter   Så ljuger SD om sin historia Läs hela vår SD-granskning på vår specialsajt

DN ”Svenska muslimer får inte skuldbeläggas som grupp”   ”En normal muslim” Kan utlämnas till Danmark.  Arbetskamraterna kallade honom terrorist.  Detta har hänt – terror i Sverige.   Fortsatt isolering för terrormisstänkta Flera terrordåd med svenskkoppling senaste året.   S under 25 procent Man häktad för skott mot mulla Krekar

SVD  Misstänkta fortsatt isolerade Benaouda bryter tystnaden Han bodde med terroristdömda DET HÄR HAR HÄNT | Misstänkta terrorister greps i Danmark. De häktade männens bakgrund.  18 dödades i självmordsdåd  Erik Ullenhag (FP) vill
motverka islamofobin

AB Är de sista terroristerna i Europa på väg att ge upp?  ”Fortsätt isolera terrormisstänkta” 

Advertisements

11 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Jan 16, 2011 @ 22:47:28

  Verkligen underligt det där med politik. Om alla säljer sin röst i Sverige och ja, säg att det råkar vara ett Nazistparti som köper den på Blocket. Då kommer nuvarande regler om ”arbetslinjen, kontakta en politiker och bidragsfusk” att omvandlas till ”Arbeit Macht Frei i koncentrationslägret, Hitler i bunkern mitt i Centrum och Stockholmsbörsens krasch och hausse för riksdagsbörsens handel med rösträtter”. Giltig i 4-5 år och det kan ju vara en utslagsröst. Ja, en prislapp på sisådär 400 000 kr för förlust av sociala förmåner i 4-5 år.De behöver ju inte ens ändra nuvarande lagstiftning. Shit the same vem som regerar och tillämpar skiten.Verkligen trist….ja, verkligen trist om 100 år. Fast vem bryr sig?

  Vill du köpa min röst? Håll utkik på Blocket, utländska hemsidor där man kanske främst intresserar sig för Europaparlamentet etc.

  Du betalar tågbiljett. Vi möts så pengar kan sättas in på mitt konto samtidigt som dina anonyma röstkort lämnas över till mig och jag röstar åt dig.

  Svara

  • Observer
   Jan 17, 2011 @ 20:45:48

   Thanks! Synd förresten att inte bomben kreverade som den var tänkt att göra för ett tag sedan. Kanske även du kommit på andra tankar. Ibland kan det vara bra att vara realist och inse faktum att det kan vara mindre bra att flytta på myror då man plötsligt kan ha en ny myrstack in på knuten!

   Svara

  • Observer
   Jan 17, 2011 @ 21:20:44

   Och Schweizarna som alltid varit neutrala har redan insett fördelen med att bli väckt av en riktig tupp istället för av en imam, som kacklar ut valda delar ur Koranen från något minarettorn – http://www.dn.se/nyheter/varlden/ja-till-forbud-mot-att-bygga-minareter. Schweizarna har alltid varit neutrala människor som värnat om sin neutralitet och motarbetat hjärntvättande ideologier som nazism och allehanda religioner.

   Svara

 2. Observer
  Jan 14, 2011 @ 20:18:55

  Sevärd film åtminstone

  http://svtplay.se/v/2290956/dokumentarfilm/100_dagar?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2295257/sb,p115254,1,f,-1

  Intressant att se hur de stora partierna fattar beslut bakom ryggen på SD. Bra åtminstone att SD rensar bort de uttalade nazisterna inom partiet. Annars verkar ju SD’s partiprogram vara ganska acceptabelt och realistiskt åtminstone! Det är ju viktigt att den skandinaviska kulturen med dess värderingar bevaras.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 14, 2011 @ 20:45:13

   Tackar för länken! Själv var jag sosse så sent som för 1 1/2 år sedan. Märkte dock att mina åsikter stämde förvånansvärt mycket med SD:s. När jag senläste på om islam var saken definitivt klar!

   Svara

 3. Mopsen
  Jan 14, 2011 @ 15:40:30

  Glöm inte att det var regeringen Per Albin Hansson (s) som krävde att tyskarna skulle stämpla rött ”J” i judarnas pass, vilket trädde i kraft den 5 oktober 1938.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 14, 2011 @ 16:19:16

   Tack, tar med det i inlägget!

   Svara

   • Lövet
    Jan 15, 2011 @ 19:22:38

    ”Och visste ni att den socialdemokratiska regeringen krävde att tyskarna skulle stämpla rött ”J” i judarnas pass, vilket trädde i kraft den 5 oktober 1938?”

    ”Socialdemokraten Per-Albin Hansson är Sverigedemokraternas främste förebild!”
    KLARTEXTEN! 02092010
    https://klartexten.wordpress.com/2010/09/02/framtiden-ar-mork/

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 15, 2011 @ 20:11:09

     Det innebär inte att SD gillar allt han gjorde, förstås! Det var ju framförallt folkhemstanken som kändes fin för SD, såvitt jag vet. Det var verkligen en vacker idé! Du vet mycket väl vad SD tycker om behandlingen av judarna då och nu! Och som du kanske noterat, så framförde jag kritik mot Hanssons agerande mot judarna!

     När vi ändå hänger oss i nostalgi så vill jag citera den frihetsälskande demokraten Vilhelm Moberg (Svensk strävan):

     ”Svenskarna har förvärvat sig rätten till sitt land. Sverige är vårt sedan årtusenden med odlarens och brukarens självklara rätt, genom fädernas offer i blod, genom den särpräglade kultur, som har skapats här.

     Vad Sverige i dag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan. Sverige är idag vårt genom svensk strävan. De levande svenskarnas uppgift är att bevara det och förkovra det genom att fortsätta denna strävan – på frihetens grund.” …. ”Det är frid och trygghet i ett fredligt land, där barnen föds fria av fria föräldrar.”

     Begrunda dessa ord och fundera på hur han hade ställt sig till att islam växer sig allt starkare! Skriv gärna ner dina slutsatser!

     Svara

   • Tony GT Lundberg
    Mar 06, 2015 @ 18:13:58

    Det var inte bara Judar som utsattes för detta !
    men de andra blir nästan aldrig nämnda .—-

    Svara

 4. Mats
  Jan 14, 2011 @ 14:39:59

  Det pågår en insamling till Issa Issa (se inlägget innan) enligt bifogat inlägg från min inkorg för den som vill stödja honom och hans familj.

  Jag ber er hjälpa till med detta utskick till förmån för Issa och hans familj. Kan Du se till att det kommer ut till relevanta epostadresser så att det sprids till så många som möjligt ? Om det kan läggas ut på bloggar och hemsidor är det förstås också bra.

  Insamling till Issa Issa

  Få har offrat så mycket för det Sverigedemokratiska partiet som Issa Issa som knivhöggs fyra dagar efter valet och var nära döden. Issa har rekryterat flera nya medlemmar, ställt upp vid utdelningar samt var uppsatt på partiets lista vid kommunvalet i Göteborg. Han säger bestämt att han inte avser att lämna partiet trots påståenden om motsatsen i media.

  Issa och hans familj har haft och har fortfarande stora extra kostnader eftersom de måste flytta från Hjällbo och gömmas på annan ort. För att de skall hålls skadeslösa har vi ordnat en insamling. Det akuta problemet är räkningar på 25 000:- som förfaller vid årsskiftet. 2010.

  Sverigedemokraterna Göteborgs pluskonto är 38 05 85-0. OBS: Skriv tydligt ISSA på talongen.

  Låt oss visa att vi håller ihop och är solidariska med Issa och hans familj.

  Sverigedemokraterna i Göteborg

  — – – – – – –
  genom
  Axel W Karlsson (Präst och aktiv Sverigedemokrat: http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=174153)

  Kontaktperson för Issa inom SD
  axelwkarlsson@gmail.com
  Ni kan även kontakta Patrik Ehn (vice ordförande SD Göteborg) för att få detta verifierat.
  Det är bekräftat vid telefonsamtal av mig med Patrik att kontot går till Sverigedemokraterna. Det står Sverigedemokraterna då ni betalar in till kontot via er internetbank och längst ner på SD Göteborgs hemsida ser ni att 38 05 85-0 är SD Göteborgs kontonummer.

  Patrik Ehn goteborg@sverigedemokraterna.se

  Read more: http://galaxybloggen.blogspot.com/#ixzz1B0q6Ib2e

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: