Mullah Krekar får smaka på egna medicinen!

Ett pistolattentat mot den extremistiske  islamisten Mulla Krekar, bosatt i Norge. Han har ju hyllat Bin Laden och applåderat dödandet av norska soldater!

Dags att dom fattar att deras våldsfilosofi kommer att slå tillbaks mot dom själva! Norge bör utvisa honom till sitt hemland, oavsett om han hotas till livet där! Vem bryr sig?

 Man häktad för skott mot mulla Krekar

Advertisements

12 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Haubir Mariwani
  Apr 26, 2012 @ 00:18:00

  Det bästa Norge kan göra nu är att överlämna honom till den irakiska regeringen där han ska ställas inför rätta. hoppas han dör en plågsam död och att hans jämlikar lider samma öde. förstå mig inte fel, han är en extremt farlig terrorist som helt enkelt måste tas bort från planeten för allas bästa. sådana går inte att fixa, man kan inte ge dem en andra chans med förhoppningar om att de ska förändras och bli goda. att tänka så är naivt tänk. och det är naivt tänk som sätter länder i faror, vilket Norge kan komma att hamna i om han får stanna längre och etablera sig. han har nyligen utfärdat ett offentligt dödshot mot en politiker vilket ledde till fem års fängelse. han gör allt för att stanna i Norge, och jag är säker på att han kan få saker uträttade som inlåst såväl som fri. därför är det mest lämpliga att bara lämna över honom till irak. inte CIA som alltid ska ta saker i egna händer, jag uppskattar deras engagemang men han är så otroligt hatad där hemma i Kurdistan så att det kommer räcka för en säker dödsdom.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 26, 2012 @ 10:59:56

   Du har rätt! Norrmännen borde bara sätta honom på ett plan till Irak och avrättas han; så vem fan bryr sig?

   Svara

 2. Virginia
  Feb 01, 2011 @ 15:59:59

  Mullan har förverkat sina råttigheter I Norge. Han med sin gelikar hyser ett förakt mot västerländka världen . Likväl är det denna världsdel de tar sin tillfflykt när der börjar brännas undr fötterna i hemlandet. Och vi i vår barmhärtighet ger dem chansen till ett nytt liv. Vi må vara dekadenta och hedonister men när det kommer an till humanitet ligger vi ljusår före dem ( en underdrift nästan ).

  Svara

 3. Kalle
  Jan 17, 2011 @ 04:54:57

  Atentatet mot Krekar riskerar ju bara att oka muslimernas hat mot kristna varlden. Tveksamt om det ar ratt metod. Men att diskutera med dem gar ju inte heller. Svar sits.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 17, 2011 @ 07:14:53

   Dom hatar oss för att vi är otrogna. Inte för att vi möter våld med våld! Visar vi svaghet så eggar det dom ytterligare, bekräftar att dom är på rätt väg. Dom förstår och respekterar bäst sitt eget språk, våld. Att vända andra kinden till, har det varit en framgångsrik strategi?

   Svara

 4. Dannie
  Jan 16, 2011 @ 14:57:38

  Hehe, börja där jag klampar -in och diskuterar Koranen…
  Antingen inlägg 90 och neråt, eller från inlägg 105 och neråt.

  Svara

 5. Bengt Lundström
  Jan 16, 2011 @ 13:50:32

  Klartexten! – I stället för att omedelbart skicka ut Krekar så är det väl bättre att låta Krekar vara kvar i Norge så att man kan följa upp hans mailkontakter och också videofilma vilka han personligen umgås med? Men då tillräckligt lång tid förflutit så har man troligen fått bevis för att göra sig av med inte bara honom, utan också med många andra i ett enda svep?

  Svara

 6. Dannie
  Jan 16, 2011 @ 13:46:04

  Hejsan klartexten, missminner jag mig rätt var du läkarstuderande?
  Vi har lite intressant meningsutbyte med en muslimsk läkarstuderande (i England) hos Cavatus som ylar om ”vetenskap” i Koranen, hos cavatus. Välkommen!
  http://aktualia.wordpress.com/2011/01/13/ullenhags-historielosa-islamofobi

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 16, 2011 @ 14:31:07

   Inlägget innehåller jättemycket kommentarer. Kan förstås inte läsa allt. Kan du föreslå någon lämplig kommentar att sätta tänderna i? Ange datum och klockslag så jag hittar den.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: