Hårda straff krossar den organiserade brottsligheten!

127 maffiamedlemmar och associerade greps i ett jättetillslag i New York-området! I Sverige hade ett sådant tillslag inte betytt mycket. Men i USA får det stor betydelse. Om man har bevis mot så få som 20 % kan man få ett antal av dom att tjalla på resten att även många andra döms!

Nyckeln till att krossa den organiserade brottsligheten är så pass hårda straff att alla i panik tjallar på alla! Då är dom rökta. I USA åker dom in på 100 år för mord när dom i Sverige slipper undan med kanske 7 år.  Här kommer dessa dessutom ut efter 4 år, pga gott uppförande! Som f d kaptenen i Colombofamiljen Michael Franzese säger i videon: ”gangstrarna klarar 7 år stående på huvudet”. Men få klarar 100 år! Dom flesta är beredda att sälja ut organisationen för att ”komma undan” med 10 år!

Vill svenska myndigheterna verkligen få bukt med den organiserade brottsligheten, så är det mycket hårda straff som gäller och anlitande av kronvittnen, i kombination med ett mycket bra vittnesskyddsprogram!

Här i Sverige hånas hela vårt samhälle öppet av MC-gäng etc. Det är patetiskt! Hårda straff fungerar faktiskt jävligt bra! Men det skall vara återspegla Dantes inferno ”I som här inträder, låten hoppet fara”. Livet skall vara slut för organiserade mördare! Först då får vi ett effektivt vapen mot dom! Jag kan garantera att dom inte är så kaxiga sen! Vår första prioritet måste alltid vara allmänhetens bästa och långt ner på listan skall dom organiserade brottslingarna hamna.

Vi kan aldrig utrota brottsligheten helt förstås, men vi kan reducera dom betydligt, om vi vill. Men vi vet ju att politikerna är så jävla mesiga! Varje brottsling som vett att han kommer att sitta inlåst för resten av livet söker en utväg! Dom tjallar hellre!

Mob informants

Krossa den organiserade brottsligheten!

Hells Angels mot invandrargäng i Danmark

DN  130 greps i stort maffiatillslag  AB Alla ser sig som offer och skyller på ledaren Stort maffiatillslag i New York SVD Kampen mot maffian långt ifrån vunnen Stort maffiatillslag i New York Hundra maffiamedlemmar gripna Er 2 6 6 3 8

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin
  Jan 22, 2011 @ 20:36:23

  Hårdare straff fungerar inte av den enkla anledningen att de presumtiva bestraffade inte kan värdera risken de tar korrekt. De är helt enkelt inte i synk med verkligheten och tror att just de aldrig kommer att åka fast, precis som rökare som fortsätter att röka fast nästan alla får lungcancer till slut.

  Så om man vill ändra brottslingars beteende bör man söka en tidpunkt tidigare att påverka än efter brottet begåtts, förmodligen i den lilla telningens ungdom. Ja, en slags (h)järntvätt är här på sin plats för ungdomarna.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 22, 2011 @ 21:29:02

   Du missar en poäng! När dom åkt fast får nyckelpersoner ett erbjudande att välja mellan 100 år i fängelse eller att tjalla på sina medbrottslingar! Få skulle tacka nej till att tjalla, det visar erfarenheter i USA och Italien!

   Syfter är alltså inte att förhindra brottslighet per se, utan att gripa brottslingarna! Modellen skulle leda till att ingen litar på någon och leda till moralisk upplösning. Ett antal skulle dra sig ur dessutom.

   Svara

   • Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin
    Jan 22, 2011 @ 22:58:21

    Just tjallningseffekten verkar ju som en poäng som jag kan hålla med om. Däremot tror jag att en viss indoktrinering i unga år kunde vara effektiv mot själva brottet i sig.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: