Politisk korrekthet kostar många liv!

Återigen ett sprängdåd av muslimska islamister, denna gång på Moskvas flygplats! Inbilla er inget annat! Vi känner dom vid detta laget! Minst 35 döda! Jag hoppas Ryssland återinför dödsstraffet, i vart fall dom inblandade i terrorism! Såna svin förtjänar inte att leva! Man blir less och förbannad på dessa odjur! Och vi vet alla att det bara är en tidsfråga innan vi har många slaktade här också!

Politisk korrekthet kostar många liv! På de flesta flygplatser synas alla passagerare lika noga. Alla vet att dom som spränger våra plan och flygplatser är muslimer, inga andra! Att låtsas som att vi inte vet om detta kostar massor med människoliv! Den dag gamla gummor dominerar så fokuserar vi på dom! Men nu är det muslimer, fatta!

Man måste fokusera på muslimer när man scanna, istället för att helt i onödan förnedra kristna småbarn och pensionärer! En massa muslimer slinker igenom säkerhetskontrollerna bara föra att man slösar tid på uppenbart meningslös scanning! Ifall alla terrordåd utförs av 70-åriga damer, ja då fokuserar vi på dom istället, osv!

Allt säkerhetsarbete måste utföras efter intelligenta principer! Om 99 % av alla flygplanssprängningar utförs av muslimer, ja då skall naturligtvis 99 % av fokus läggas på just muslimer! Självklart, eller hur?

Själv blev jag slumpmässigt utvald för noggrann säkerhetskontroll på San Franciscos flygplats i en halvtimme! Hade dom inte varit poltiskt korrekta så hade inte kollat mig. Nu slank ett antal muslimer igenom, medan dom detaljkollade mig. Är det gott säkerhetsarbete? I helvete heller! Mitt problem var inte att dom kollade mig, utan att priset blev att ett antal muslimer slank igenom utan att kollas! Det är bara politisk korrekthet! Dåligt säkerhetsarbete!

Naturligtvis måste man reagera på allt misstänkt beteende, men i övrigt måste man fokusera på muslimerna, för det är dom som spränger! Det vet vi!

Vi får betala med våra liv för att idioterna envisas med att vara politiskt korrekta! Klagar muslimerna? Då får dom fan göra det! Alla muslimer är inte terrorister, men nästan alla terrorister är muslimer!

DN 35 döda i ryskt självmordsdåd Professor:  Bildt fördömer terrordådet.  Tidigare terrordåd i Ryssland.  Är du på plats i Moskva?   ”Dags studera islamistiska attityder bland ungdomar” Medvedev kritiserar flygplatsledning Inga ändrade reserekommendationer.   35 döda i ryskt självmordsdåd Vittnet Artjom från Moskva:  Professor:  Bildt fördömer terrordådet.  Tidigare terrordåd i Ryssland.  AB ”Ska döda er allihop”    Medvedev fördömer attacken: Det här är ett terrordåd   De tre männen jagades – försvann på flygplatsen Säkerhetsvakter var minuter från att stoppa dådet  Bildt fördömer terrorattacken ”Ryssland har många fiender”  Kvinna sprängde bomb på flygplats Syndabockarna pekas ut direkt  Medvedev fördömer attacken: Det här är ett terrordåd  De misstänkta jagades – försvann på flygplatsen   Bildt fördömer terrorattacken ”Ryssland har många fiender” EXP ttp://www.expressen.se/nyheter/1.2303542/terrorattack-mot-moskvas-flygplats http://www.expressen.se/nyheter/1.2303693/carl-bildt-vara-djupaste-sympatier-med-det-ryska-folket   http://www.expressen.se/nyheter/1.2303777/svenske-carl-34-om-stamningen-pa-flygplatsen http://www.expressen.se/nyheter/1.2303629/ud-undersoker-om-svenskar-finns-bland-de-doda http://www.expressen.se/nyheter/1.2304358/sakerheten-ar-fortfarande-usel http://www.expressen.se/nyheter/1.2304344/gunnar-johansson-tidigare-terroristattacker-har-sarkt-putin  http://www.expressen.se/nyheter/1.2304328/kvinna-och-man-bakom-attacken SVD  Tjetjener ligger förmodligen bakom” SENASTE NYTT | Varningar kan ha förekommit innan dådet. Självmordsdåd dödade minst 30 i Moskva.   Se tv-bilder från dådet  ”Det hördes en stor smäll och folk skrek”  ”Kvinna bakom bombdådet” 35 döda i självmordsattack TV: ”Huvudet kan ha hittats” ”Norra Kaukasien är huvudspår” ”Det hördes en stor smäll och folk skrek”
 
Advertisements

11 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Lövet
  Jan 26, 2011 @ 15:11:19

  ”Själv blev jag slumpmässigt utvald för noggrann säkerhetskontroll på San Franciscos flygplats i en halvtimme!”

  Sedär! Skumma typer undersöks. Systemet fungerar. 😉

  Svara

 2. fdMil
  Jan 25, 2011 @ 11:52:56

  Kom ihåg att Ryssarna precis som Amerikanernas underrättelsetjänster har precis lika mycket lik i garderoberna.

  FSB, KGB, GRU och dom andra är lika ökända för att ha initierat och utrustat eller medverkat till att civila dödats av deras egen s.k. Anti Terror verksamhet.

  Du skriker på rättvisa men inser inte att vi snart kommer censureras över lag om vi yttrar oss i dessa frågor.

  Det finns ingen som dödat fler människor genom tiderna än din egen regeringsmakt, oavsett vart du bor.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 25, 2011 @ 12:09:30

   Underrättelsetjänsterna har nog en del lik i garderoberna. Men att dom medvetet skulle döda icke terrorister tror jag inte på! Muslimerna har all anledning att sprida sådana rykten. Bevis krävs tack! Men dom gör jävligt stor nytta! Nu hoppas jag bara att FSB utrotar dräggen, med alla metoder! Lagliga eller olagliga! Det kvittar!

   Svara

 3. kadawerhielm
  Jan 25, 2011 @ 05:18:00

  Det ar nog tyvarr inge musse-nojja utan dagens verklighet. Se dig omkring ! Vilka och var sprangs det mest ?

  Svara

 4. sanning@truth.com
  Jan 25, 2011 @ 02:31:39

  ”eehm.. dödsstraff för självmordsattentat?!”

  Det är ett mycket bra inlägg eftersom klartexten inte kan tänka klart!

  Den omotiverade musse-nojjan som han sprider blir hans fall!

  Har Lars Vilks förlorat huvudet? Står hans huvud vackert pålat på en rondell? Ja eller Nej?

  Hur länge skall du hålla på din sjuka perverterade lilla skit?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 25, 2011 @ 10:37:31

   Passa dig ditt svin! Många vill se ditt huvud på en påle! Här skrivs sanningen! Gör oss en tjänst, spräng dig i luften din dumme fan!

   Svara

 5. Martin
  Jan 24, 2011 @ 23:55:35

  eehm.. dödsstraff för självmordsattentat?!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 25, 2011 @ 00:37:29

   Ha ha! För övriga inblandade förstås! Dessutom är inte alla terrorattentat självmordsattentat.

   Svara

 6. ragnar
  Jan 24, 2011 @ 23:01:56

  Tillägg. Självklart skall det även vara förbjudet för muslimer att vistas inom 10km från en flygplats.

  Svara

 7. ragnar
  Jan 24, 2011 @ 22:40:21

  Ända sedan 11 september har jag sagt att det enda sättet är att totalförbjuda muslimer flyga. Det finns ingen annan lösning. P.S. Alla mina kommentarer i media censureras naturligtvis D.S.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: