Över 16.000 tvångssteriliserade i Sverige!

På 30- och 40-talet var Svenska regeringar nazivänliga! Socialdemokrater och de borgerliga inrättade Rasbiologiska institutet och lät tvångssterilisera över 16.000 svenskar av rashygieniska skäl!

Näst efter nazi-Tyskland var Sverige det land som lät sterilisera störst andel av sin befolkning! Och socialdemokraterna genomdrev en lag som tvingade judar att stämpla ”J” i sina pass!

Historien visar således att Socialdemokrater och de borgerliga varit mest nazi-vänliga och även agerat enligt nazisternas ideologi! Ändå har man mage att anklaga SD, sveriges mest judevänliga parti för nazism! Snacka om att kasta sten i glashus!

 Dags att Socialdemokrater och Alliansen gör upp med sitt nazi-förflutna!

Det hemliga kapitlet i svensk historia

Effekterna av tvångssteriliseringen i Sverige

DN ”Våga tala klarspråk om extremismen”  ”Terrorister oftast muslimer”  ”Debatten måste nyanseras”.   ”Viktigt att stå upp för yttrandefriheten”  Inget förbud för terrorismresor  Debatt i riksdagen.  Minut för minut  Islamistisk terrorism ovanlig i Europa Vad är terrorism?  Vilka är terroristerna?   För varje debatt höjs spänningarna  ”Sveriges eftergiftspolitik mot Nazityskland gick för långt”  Även de onämnbara fasorna måste kunna namnges AB Ask till attack mot Åkesson Fara för enskilda inte demo- kratin  Platti- tyder på hög  SVD ”SD förlorade debatten” Taktik präglade dagens debatt TV: ”SD:s syfte uppenbart”   Österberg (S): ”SD vill helst inte se muslimer i Sverige”.  Hård kritik från justitieministern. ”De hindrar vårt arbete”. Åkesson: ”Dålig beredskap mot terrorism”   Extremismens tre skepnader  Ohlsson vill se en ny plan  ”Tvinga inte till sterilisering”   Vikten att lära och plikten att minnas Extremism ska mötas på bred front LP: understreckare förintelsedagen Måtte det alltid finnas länder att fly till Dåligt språkbruk förnedrar offren EXP http://www.expressen.se/nyheter/1.2306244/akesson-om-intervjun-i-bbc-det-var-tufft http://www.expressen.se/nyheter/1.2305849/akessons-analys-ar-okunnig-och-ologisk http://blogg.expressen.se/opinionsbloggen/entry.jsp?messid=644226 http://www.expressen.se/nyheter/1.2305705/debatten-har-praglats-av-radsla http://www.expressen.se/debatt/1.2305490/stefan-attefall-valfardssamhallet-behover-moskeer  http://www.expressen.se/nyheter/1.2306995/har-ar-sd-inte-valkomna http://www.expressen.se/nyheter/1.2306997/thomas-mattsson-var-kampstallning-behovs-fortfarande
Advertisements

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. maminka
  Jan 28, 2011 @ 18:41:57

  Den här sanningen om Rasbiologiska institutet som numera heter Medicinsk genetik måste vi sprida vidare. Folket i allmänhet vet ingenting eller inte vill veta, är lata och bekväma

  Svara

 2. Stig Olsson
  Jan 28, 2011 @ 00:49:31

  Som lite extra krydda på det rasbiologiska institutet som låg bakom alla rasistiska beslut som regeringen sedan såg till att de utfördes finns ännu kvar i Uppsala, men under ett annat namn, nämligen Institutionen för Medicinsk Genetik.

  Så rasismen i Sverige har inte ens tagit en paus, den är större än någonsin!!!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: