Egypten nästa Iran!

Jag känner för att titta i kristallkulan. Vad kommer att hända med Egypten?

Islamisterna håller en låg profil för att minska västs stöd för Mubarak. Dom låtsas vilja införa demokrati, för att väst skall pressa Mubarak att avgå. Om  Mubarak avgår, så bildas en regering med ElBaradei som ”lame duck”. Islamisterna blir kungamakare. Dom har väntat i över 70 år, under svåra umbäranden och lär inte låta detta gyllene tillfälle glida dom ur händerna! Tror dom inte att dom vinner valet så tar dom makten bara, ifall dom kan! Dumma vore dom annars!

Dom kommer nämligen att förbjudas av varje regim med självbevarelsedrift! Eller skall regimen likt en fårskock acceptera sharia, när islamisterna vunnit valet? Bara en politiskt korrekt idiot skulle göra det! Sanningen är att Mubarak gjorde det nödvändiga, förbjöd Brödraskapet.

För islamisterna är demokratin bara ett medel att vinna valet och införa sharia!

Dom har ett våldsamt förflutet. Att dom slutade med det beror på att dom körde huvudet i väggen med den taktiken! Regimen slog ner på dom fruktansvärt hårt! Så nu är dom fredliga, men kan enligt mitt förmenanden, lätt gå tillbaks till våld, när omständigheterna så tillåter, dvs när Mubarak fallit!

Dom är mycket populärare än Mubarak, som ju är allmänt hatad! Dom fick 30 % av rösterna, trots  valfusk (?).

Gallup gjorde år 2007 en undersökning i några muslimska länder (Egypten, Iran och Turkiet) som visade att över 2/3 av Egyptens befolkning vill införa sharia (bilden nedan)! Bara drygt 1000 personer frågades ut i enkäten. Jag tycker själv det låter lite, men jag är ju ingen expert på opinionsundersökningar!

Gallup låter ju som ett tillförlitligt opinionsinstitut, som rimligen vet vad dom sysslar med. Är dom siffrorna någorlunda representativa, ja då blir Egypten nästa Iran, fast värre! Varför skulle folket inte införa sharia ifall dom nu vill ha det? Dagens händelser påminner inte så lite om den Iranska revolutionen 1979.

I så fall kommer dom inte att acceptera några reformer överhuvudtaget! Regimen måste bort helt för att kunna införa sharia.

Det trista är att nästan lika många kvinnor (som män) önskar sharia! Dessa kvinnor får skylla sig själva när det får smaka på sharia! Jag är less på alla idiotiska kvinnor och bögar som vägrar se faran! I mitt bloggande kommer jag att skriva ”som man bäddar får man ligga, skyll er själv!” För idioter har jag svårt att känna annat än förakt!

Muslimska Brödraskapet har skinn på näsan! Al Qaidas andreman Zawahiri var f ö medlem i Brödraskapet. I Sverige kallas dom Broderskapare. Många av Muslimska Brödraskapet har jagats, torterats och mördats av regimen i 30 år. Så om dom tar makten så väntar hämnden, en slakt på Mubarak-anhängare. Och nya flyktingvågor!

Muslimska Brödraskapet har ju tagit på sig rollen att sprida islamismen över världen.Stabilitet i mellanöstern är det inte tal om längre iflall islamisterna tar makten! Den tvecklingen vore oerhört oroande!

Vi har alla hört egyptiska demonstranter säga att dom vill ha demokrati. Dumma västerlänningar sväljer detta med hull och hår. En del ”önskar demokrati” för att få västs stöd, medan andra åsyftar islamsk ”demokrati”, typ Iran. Sen har vi dom som önskar verklig demokrati, tills islamisterna vunnit valet! För dom är demokratin ett medel, inte ett mål! Men Gallup-undersökningen visade att endast 3 % av egyptierna vill ha ett sekulärt Egypten! Vi inbillar oss att det är dessa 3 % som tågar i demonstrationstågen! 

Men frågan är alltså hur representativ Gallupundersökningen är! Hur fel kan den slå? Säg att vi tredubblar 3 % till 9 % som önskar ett sekulärt samhälle. Suger är ju bara förnamnet!

Antingen är Gallup idioter, eller så är vi det! Jag anser att svensk press överlag inte gör någon analys värd namnet! Istället ägnar man sig åt dumt önsketänkande, som vanligt! När det gäller islamism har man aldrig velat erkänna verkligheten.

Vi vet inte vad som rör sig i hjärtat på fotfolket, sharia eller verklig demokrati, men har herr Gallup rätt så blir det sharia, rimligen. Men visst känns det som om dom vill ha demokrati, men vi är ju också lite dumma i väst. Vi tror att alla delar våra grundläggande värderingar! Är det konstigt att araberna föraktar oss? Dumma och veliga som vi är!

Andra tecken på att islamismen är stark där: demonstranter ber ute på öppna gatan, många kvinnor bär slöja, den meningslösa vandaliseringen av pre-islamska museiföremål (jämför Talibanernas sprängning av Buddhastatyer):

Jag tror på verklig demokrati i dessa länder när jag ser det!

Men faaan vad jag hoppas jag får fel! 

En annan sak: vad skulle vi göra om ett islamistiskt parti vann valet i vårt land på att införa sharia? Jag säger att militären då måste genomföra en statskupp, som i Algeriet 1992. Under inga omständigheter får demokratin avskaffa sig själva! Någon måtta får det allt vara på självutplånandet! Därför har Egypten haft diktatur unde så många år. Mubarak är oerhört mycket bättre än islamisterna! Eller skulle ni föredra att Egypten blev ett nytt Iran?

Slutligen: om Egypten blir ett nytt Iran, så lär samma sak hända i fler arabländer!

Islamister ”skulle ta storseger”

Gallupundersökning om stödet för sharia

D:     ”  å   t.    s   .   s   o  r n   n n r  g s  r        n  ”  ”        s  .  r n  s  n  n  s.    g  s t  r  n   s   g   e.     e n n     e  t n .  A:   n  a   r   t   a     e  r  r      n    r   . ?   n   g”  t t a  s a  r k  o   n    r  t   a t  e  r  r     r  a    r  .  ?  n     :     s e     r  t  n t  o !   t  p  3  n n o r     l  d  t s s  n   Sg  d n  a l t .   t  g d  n  a  l       t .   t r   t  o  A 0  r e t .  En t t r ?3 o s a s  r n n n m e r e  d  r l r m n t t r  u l r m  n t t t r r a t n d l s
Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Micke
  Jan 31, 2011 @ 17:52:34

  Jag tror makthavarna inser problemet men de är rädda för något.

  Frågan är bara vad….

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 31, 2011 @ 18:06:45

   Du menar makthavare i väst? Du kan aldrig räkna med att svenska politiker öppet skulle våga säga att dom fruktar ett islamistiskt Egypten. Det vore ju att ifrågasätta islam! Då måste man ju även kritisera svenska islamister. Så dom blir handlingsförlamade!

   Dom kommer att fortsätta sitt idiotiska svammel om ”demokrati”! Var och en bör inse att med demokratin kommer sannolikt en islamistisk valseger och sharia. Vi bör objektivt analysera risken för att islamisterna vinner valet. Såna analyser ser jag sällan, trots att valet avgör Egyptens och arabvärldens öde! Bättre om politikerna stödde Mubarak, ifall dom anser att islamisterna skulle vinna ett val. En sekulär diktatur är bättre än en religiös!
   Demokrati en gång och sen aldrig mer, är inte positivt!

   Svara

 2. Jerry
  Jan 31, 2011 @ 14:58:39

  En teori att SD kommer med all säkerhet att få 12-15% av rösterna i valet 2014 är förmodligen korrekt om man tar till sig information från PressTV.

  ”Enligt Pew Forum on Religion och offentliga livet, kommer den muslimska befolkningen i Spanien öka med cirka 82% till 2030”

  Frågan som återstår;
  Hur ser Pew Forum on Religion and Public Life situationen i Sverige?

  http://www.presstv.com/detail/162766.html

  Svara

 3. Kalle
  Jan 31, 2011 @ 09:57:30

  Det är vad jag sagt hela tiden. Allt är riggat av islamisterna som bara väntar på tillfället att ta över. Så har vi ett Iran till med kärnvapen. Islam går aldrig att förena med verklig demokrati. Det är naivt av USA att inte inse att islamisterna bara väntar på att få slå till.
  Enda fördelen med att islamisterna tar makten är att massinvandringen till Eurorpa kansek tar slut då.
  Det arma Israel blir mer och mer inringat av muslimska brödrarskapet för vilka det är en helig plikt, att mörda varenda jude de möter.
  Så mycket för det folkliga upproret !

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: