(s) behöver Göran Persson!

Aftonbladet skriver att 80 % vill se Göran Persson som Socialdemokraternas partiledare. Själv anser jag att han är deras bästa partiledare sen Olof Palme. Allians-politikerna framstår som idioter i jämförelse. Lyssna på Görans uttalanden och jämför med Reinfeldts färglösa uttalanden.

Naturligtvis är han ingen Palme. Ingen svensk kan jämföras med Palmes storhet som politiker, talare och retoriker. Men i jämförelse med de idiotiska Allians-politikerna är han en lysande stjärna.

Övriga s-kandidater har jag dålig koll på. Verkar färglösa, utan kraft och utstrålning.

Jag gillar Görans burdusa stil, som uppenbarligen Allians-kärringarna har svårt för. Därmed inte sagt att han är bra för Sverige! Bäst för Sverige är den som är för en restriktiv invandringspolitik och i övrigt är duglig. Göran är definitivt duglig i övrigt, men det krävs en ändrad inställning till massinvandringen!

 Han besitter mycket mer sunt förnuft än Allians-politikerna och han är den svenska politiker som har förutsättningar att köra en hårdare linje mot islamister och massinvandring. Och mannen besitter ett civilkurage som heter duga! Reinfeldt är en syltrygg!

Men vill han ställa upp? Tveksamt.

Kolla, nu är HAN favorit 

Nämen, nu får ni ge er  ”En ny S-ledare bör vara en person med gott humör”

Ee e n n n n n n  a e d e  t n l l
Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Observer
  Feb 05, 2011 @ 14:09:53

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 05, 2011 @ 16:21:38

   Synd bara att han inte vände ryggen mot henne i flera minuter! Nu kan det ju uppfattas som att han bara vände sig om. Maud är en ansvarslös idiot!

   Svara

 2. Micke
  Feb 04, 2011 @ 14:34:19

  Som moderat tyckte jag att Persson var duglig och telererbar. Han var en statsman med aktoritet och kunde peka med hela handen. Jag hoppas verkligen inte att han väljer att bli politiker igen då jag inte vill att S ska bli stora igen.

  Socialism hör hemma i historiens skräphög som det dåliga skämt det är.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 04, 2011 @ 15:24:13

   Jo jag instämmer! Vi kan dock inte bara titta på partifärgen! Han stod till höger inom s, såvitt jag förstår. Alliansens invandringspolitik är ju en katastrof för landet. Göran Perssons sunda förnuft inger visst hopp vad gäller invandringspolitiken och förhållningssättet mot islam. Reinfeldst kommentar efter bombattentatet ”det är oacceptabelt” är ju höjden av ynkedom! Likaså tystnaden efter hoten mot Lars Vilks. Jag tror Göran hade slagit näven i bordet så det dånade! Vi behöver kraftulla politiker, inte syltryggar! Hans förhållningssätt är mobbning av SD och undfallenhet och tystnad gentemot aggressiva muslimer! En rövslickare!
   Reinfeldt är ett hopplöst fall vad gäller islam och massinvandringen! En katastrof!

   Dessutom bedriver Alliansen en huvudlös utförsäljningspolitik! Dom vill ha kapitalism, men struntar i om den fungerar eller ej! För dom är huvudsaken att allt är privatägt. Se på elmarknaden, friskolorna osv. Jag är emot att skattepengar åker ner i fickorna på privata lycksökare, så länge den offentliga skolan, sjukvården etc funkar bra! Så mycket jävla mygel och skit har kommit ur den politiken! Lika vansinniga som talibanerna!

   Men generellt är säkert deras ekonomiska politik bra. Reinfeldts makt grundar sig på hans parti, inte på hans personlighet. Han representerar mycket av det vi alla föraktar: undfallenhet för våld och intolerans, svaghet, rädsla att sticka ut hakan, en jävla mes helt enkelt! Göran Persson är hans raka motsats! (m) borde byta partiledare! Han är en skam för partiet och landet!

   Svara

   • Micke
    Feb 06, 2011 @ 15:18:02

    Det kanske inte vore dumt med Göran Persson som partiledare för moderaterna 🙂

    Dock så blir det SD för mig 2014 om inte Alliansen skärper till sig i invandringsfrågan.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: