Wikileaks hånar feminist-Sverige!

Sverige blir mer och mer utskämt internationellt! Vår idioti är uppenbar för utlandet, men inte för hemmablinda svenskar som indoktrinerats i decennier! Vi har fått lära oss att män från förtryckande kulturer är OK, men att svenska män är svin!

Varför åker inte åklagaren Marianne Ny till London och presenterar sina ”bevis”? För att hon skulle bli till åtlöje inför hela världen! Tryggare för henne att låsa in Assange här i Sverige och möra upp honom inför en hemlig rättegång!

Jag ser mycket fram emot upplösningen av detta juridiska spektakel! Förlorarna blir svensk feministisk sexualbrottslagstiftning,  åklagaren Marianne Ny, transan Claes Borgstöm  och förstås kvinnorna som knullade runt, men sen ville hämnas! Dom kommer att bli ordentligt tilltufsade. Skall bli kul! Idioterna har målat in sig i ett hörn! Träskallarna har en formidabel motståndare, vida överlägsen någon av dom!

Assange kan mycket väl fällas, eftersom vi har en perverterad sexualbrottslagstiftning utan beviskrav! Vem som helst kan fällas, skyldig eller oskyldig!

Ifall Assange fälls, så kommer domen och  svensk sexlagstiftning att dissikeras, förlöjligas och massakreras internationellt. Och anmälarnas namn och leverne kommer att cirkulera i alla media. Nu bara på nätet. Den internationella reaktionen kommer att skapa en rekyleffekt som allvarligt skadar feministmaffian! Dags att återta lagstiftningsrätten från feministerna!

Även om Assange frias har Sverige gjort bort sig något alldeles otroligt! En lose-lose situation för Sverige! Det värsta som kan drabba Assange är att han betraktas som ett offer för en perverterad feministlagstiftning! Sverige får ta den stora smällen!

Jens Lapidus på DN Debatt: 

Advokaten kritiserar Sverige.  

Så svartmålas Sverige

Här smutskastas det svenska rättssystemet

Svensk feminism inför rätta!

Bevis på att kvinnorna ljuger om Assange!

o k      e d f n k t r g  e  n t g r     t  e  e   ”  .      s e   
Advertisements

12 kommentarer (+lägga till din?)

 1. harry
  Maj 05, 2011 @ 09:31:16

  Otroligt bra skrivet!
  Och till den som sa att lagstiftningen ”snarare är för slapp” kan jag bara säga att det är nog tur, eftersom annars hade minst 70% av alla Svenska män suttit inspärrade beroende på att de har haft sex med en kvinna som ångrade sitt felsteg eller inte var nöjd med varan. Nu säger inte jag att alla kvinnor är sådana, vilket är tur. men det är dags för feministmaffian att få inte bara en knäpp på näsan utan ett slag på käften!

  Dags för Sverige att inse att ett muntligt avtal (samtycke) till sex INNAN samlaget, är att betrakta som juridiskt bindande. Ingen kvinna eller man ska i efterhand kunna komma med en våldtäktsanklagelse eftersom de ångrade sig efteråt. Eller beroende på att de inte var spiknyktra vid tillfället de hade sex. ”Våld täckt” betyder att betäcka något med våld, inte att man har sex med en berusad person utan att ens svära under samlaget. Och till sist Claes Borgström, som visar nivån på sexlagstiftningen när han sa att den ena kvinnan som inte var säker på att hon hade blivit våldtagen, inte kunde säga så eftersom ”hon inte är jurist!”

  Svara

 2. Jempa
  Feb 15, 2011 @ 19:14:14

  Jag vill inte märka ord, men jag tycker du är rätt så orättvis som benämner dessa kvinnor (vilka du nu pratar om)som lesbiska feminister. jag tog åt mej iaf.
  för övrigt så vill jag säga att rättsystemet snarare är väldigt slappt i sverige, det är inget som gynnar varken män eller kvnnor.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 15, 2011 @ 19:28:31

   Jag ber om ursäkt, för uppenbarligen är du inte som dom, så det är lite väl generaliserande. Har tagit bort den formuleringen nu!

   Problemet med svensk sexlagstiftning är att man gett avkall på beviskraven, vilket lett till ett antal oskyligt dömda, hur många vet ingen1 Det skall inte förekomma i ett rättssamhälle! Sen bör vi inte kriminalisera sådant som är fullt normalt i nästan alla andra europeiska länder!

   Svara

   • Jempa
    Feb 15, 2011 @ 19:47:27

    Såklart att man inte ska kunna fälla någon utan bevis men jag tror snarare att problemet mest handlar om det motsatta, att många inte åker fast trots att de är skyldiga, och åker de fast så sitter de ändå inte särskilt lång tid bakom galler. vad är det för straff för våldtäkt i sverige: 1-2 år, samma vad gäller grov misshandel, det är löjligt tycker jag!

    Svara

 3. Den här bloggen....
  Feb 13, 2011 @ 23:58:45

  …är faktiskt kanon om bara musse-nojjan kunde tyglas.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 14, 2011 @ 01:50:13

   Islam-kritiken bör tyglas om den är överdriven, ja! Är den överdriven då? Hävdar du att den är överdriven så ber jag dig säga vad som är felaktigt eller överdrivet. Man kan säga att jag är ganska fokuserad, men det är för att jag anser att 94 % av sveriges befolkning är omedveten om allvaret. För varje år förvärras problemet. Jag är öppen för kritik.

   Visa att massinvandring av muslimer gör Sverige till ett tryggare land för våra barn och barnbarn, så lovar jag att sluta med kritiken!

   Svara

   • profanum_vulgus
    Maj 05, 2011 @ 09:46:20

    Det är väl inte det så mycket som att det inte finns så många muslimer i Sverige som du påstår och att de som finns inte har de åsikter som du påstår.

    Sedan håller jag med om att utomnordisk invandring är dåligt för Sverige. Viss invandring kan man inte neka; sådana som söker direkt skydd från sin regim.

    Sådana som söker generellt skydd kan man dock skydda mycket mer effektivt på plats i regionen. På 90-talet räknade jag på jugoslaverna som kom och det var 6 gånger så dyrt att ta emot dem i Sverige som att hjälpa dem i ett stabilt grannland. Så istället för att ta hit 500 000 så kunde vi ha hjälpt 3 000 000 på plats, alltså alla som flydde. Förutom att slippa egna kulturkrockar och ökad arbetslöshet så skulle dessa flyktingar kunnat återvända till sina hemländer och bygga upp dem. Förhållandet är betydligt bättre än 1:6 för Afghaner, Irakier och Somalier.

    Tänk dessutom vilken vänskap som skulle kunna byggas med flyktingländerna om deras högst utbildade efter krigen alla fått sin utbildning och sitt skydd av Sverige! Det skulle både vi och de tjäna på.

    Men hur som helst så beror flyktingströmmarna på USA:s krig. Vill man förhindra dem så är det bättre att verka mot krigen än att verka mot flyktingarna.

    Svara

 4. Dag
  Feb 13, 2011 @ 17:30:35

  Intressant om (o)sannolikheten för att Assange blir utlämnad till Sverige:
  http://j.mp/fQq4Iq

  Svara

  • Observer
   Feb 13, 2011 @ 19:12:41

   Ja, vi får se hur det går och om det enögda Cyklopögat får hem sitt lilla lamm för att låsa in honom i någon unken feministbunker i bästa STASI stil. Eller om han skickas direkt vidare till Guantanamo?

   Svara

 5. Observer
  Feb 12, 2011 @ 13:36:08

  Väl skrivet!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: