Pedofili satt i system av muslimer!

Vi som skriver om pedofilin inom islam riskerar inga rättsliga åtgärder! Muslimerna är de första att erkänna fenomenet! Profeten själv gifte sig med 6-åriga Aisha och hade samlag med henne när hon var 9! Muhammed är ju muslimernas främsta förebild, så detta blir något eftersträvansvärt för muslimer. Därmed inte sagt att Muhammed var en pedofil! Han följde förmodligen bara den tidens sed. Men trots detta är han en förebild även idag! Dagens muslimer har ingen ursäkt, annat än profetens exempel! Det exemplet är gott nog för många.

Icke muslimska pedofiler jagas och hatas av det svenska samhället, men i vanlig ordning undantas muslimer! År ut och år in utsätts muslimska flickor i vårt land för tvångs- och barnäktenskap, medan myndigheterna blundar!

En applåd till Nyamko Sabuni som engagerar sig mot detta svek! Vi har redan sharia här! Ett rättssystem för muslimer och ett annat för oss andra! Vi accepterar muslimernas homofobi, kvinnoförtryck, pedofili……

Bristande skydd mot tvångsäktenskap

Unga flickor gifts bort – varje vecka varje vecka. 

Feminister, ta kamp mot islamismen!

 ELISABETH SABADITSCH-WOLFF’S TRIAL  dömd för förtal av Muhammed!

Så försöker FP ta SD-rösterna   Stoppa sommarens tvångsäktenskap  Skärpta regler mot tvångsäktenskap  12-årig flicka giftes bort med 80-årig man  Giftes bort när hon var 11 år – dog i barnsäng  Saudisk åttaåring fick skilja sig 

t 1
Advertisements

125 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Trackback: Barnäktenskap, islamofobi och naziretorik | Motargument
 2. Trackback: Islamofobisk naziretorik: pedofili, barnäktenskap och islam | Motargument.se
 3. Anonym
  Nov 04, 2011 @ 14:26:13

  Men det du säger anger inget argument. Jag har precis fyllt 15 år och jag förstår sådant bättre än du. Är kanske inte världens mest religiösa muslim, som jag förresten är, men du säger att eftersom att profeten gifte sig med en nio åring vadå, 2000 år sedan, så följer muslimerna det också? Helvete, tror du inte att folk, muslimer som icke muslimer, gjorde det? Det var galet på den tiden, jag vet att du också vet det, för så dum kan man inte vara. DESSUTOM SÅ HADE HAN ALDRIG SAMLAG MED HENNE. Detta är enda anledningen till att jag egentligen kommenterar, eftersom att du förmodligen fått denna information från någonstans där ”Koranen” inte står på framsidan. I Koranen står det klart och tydligt som fan att han köpte presenter till henne och behandlade henne som en självklar prinsessa, som sin egna dotter. Inte förrän hon själv ville, vilket var när hon var över 17, hade dem samlag. Inte på hennes bekostnad, inte på någons. Utan det var deras egna himla vilja.

  Jag märker att du är en förjävla lat person då du fått din information från ditt rövhål och youtube. Kom igen, allting som sägs på internet är inte sant. Och sen är inte muslimer något problem. Jag är muslim och är utlänning – nej inte invandrare, lär er skillnaden – och har inte gjort ”er” någon skada överhuvudtaget. Det är det jag hatar med SD och alla andra som står på deras sida minsta lilla, ni dömer inte individuellt. Vad hände med allt det där skitsnacket om att varje människa förtjänar en chans? Det betyder inte att såfort det finns en endaste person som utfört ett brott, ska man döma varenda person från samma land eller religion på samma sätt. Som sagt, jag är bara 15 år och ändå sitter jag på soffan och gråter varje dag då folk dömer mig genom min hudfärg. Och sen alla ord folk skriver på internet, det skadar faktiskt. Och ja, anledningen till att jag svär så mycket är för att du är helt jävla rubbad och jag är lika förbannad som ett drogat bi.

  Och en annan grej, vi bor i Sverige, visste du det? Jo, i Sverige tillåter man nämligen inte äktenskap såvida man inte fyllt hela 18 år. Etta, åtta. Skriv tillbaka, snälla. Vill så jävla gärna höra vad det är du har att komma med. Men snälla vännen, skaffa en bättre argumentationsförmåga.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 14, 2011 @ 12:52:01

   Du är 15 år, grattis! Då har du fortfarande tid att bättra dig! Det står klart och tydligt i haditherna (t ex i den främsta) att Muhammed gifte sig med Aisha när hon var sex och ”konsumerade” äktenskapet när hon var nio. Som bekant innebär konsumera att ha samlag för första gången (under äktenskapet). Läs på! Pinsamt att jag som icke muslim kan islam bättre än dig! Läs på!

   Jag dömer inte ut alla muslimer! Jag har själv muslimska släktingar och alla mina vänner är utomeuropeiska invandrare! Jag anser bara att muslimska värderingar inte är förenliga med våra upplysta värderingar. Därför bör muslimsk massinvandring stoppas. Jag vill inte kasta ut skötsamma muslimer! Däremot kriminella! Stoppas den muslimska massinvandringen så är jag nöjd! Är det OK för dig? Eller hur många miljoner muslimer vill du ha hit?

   Vi har inget som helst ansvar för utländska muslimer! Deras sketna hemländer har det ansvaret! Men visst ja, demokrati och mänskliga rättigheter och islam går inte ihop. Glömde det!

   Svara

   • Anonym
    Nov 15, 2011 @ 17:15:31

    Åh du är så bra. Men tack, fyllde år i oktober men helt okej. Men genom att bättra mig menar du självklart att ändra min åsikt så den blir indentisk till din. Men eftersom att du har muslimska släktingar och vänner borde dem också kastas ut. Jag menar, du säger ju själv att mänskliga rättigheter, demokrati och islam inte går ihop. Det måste ju betyda att vi muslimer i Sverige bryter mot dem mänskliga rättigheterna och allt som hör till.

    Annars hade jag tänkt mig ett par hundratusen till muslimer kommer hit och förstör. Gärna. För det är ju allt vi gör. Helvete, om du nu kan islam bättre än mig borde du för i helvetet inte sitta bakom datorn och skriva att vi inte går ihop med dem mänskliga rättigheterna. Läste på ett forum att under ”Sjuka regler era föräldrar satt”, och där fanns en tjej som klart och tydligt sa att hon inte fick gifta sig med en muslim. Fyfan vad jag skäms för henne föräldrar. Sure, jag fattar hur dem tänker för median är så otroligt hård mot icke-svenskar atm. Men sen också att du kanske borde kolla hur många MUSLIMER det är som släpps in i Sverige och inte hur många invandrare. Det finns en skillnad.

    Grejen är att jag förstår hur ni tänker, och det har funnits så otroligt många gånger jag tänkt ”Helvete, du har bott här i 25 år men kan inte mer än tre svenska ord, hej, nej och ja och ändå kan du inte uttala dem rätt”. I get it, ibland är det sjukt irriterande. Men har du tänkt på oss unga? Det är inte så jävla skönt att få en blöt använd trasa som luktar piss rätt i ansiktet. Ändå får man det varje vecka då man hör sånt på gatan. Folk skämms inte ens, det är det som oroar mig.

    ^ Stor parantes, tillbaka till det med islam och mänskliga rättigheter. Haha, nej orkar inte ens, du är bara för dålig… Men om det står någonstans att det är tillåtet att slå eller misshandla en annan människa i Koranen kan du fan i mig se till att du kommer men grundläggande fakta om det också. Och du läste ju inte ens det jag sa, eller du tog i alla fall inte in det. Du kan ju inte läsa på internet om vad det är som står i Koranen, utan måste lära dig läsa den själv. Men snälla, lägg bara ner.

    Bara för att du förmodligen är äldre än mig betyder inte att du vet mer heller. Du är bara pinsam.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Nov 15, 2011 @ 20:15:43

     Du är en mycket fördomsfull person, trots din låga ålder! Jag har ju redan klargjort att jag INTE vill kasta ut skötsamma muslimer! Icke! Det handlar bara om INVANDRINGSPOLITIKEN! Muslimer som redan bor här skall vi behandla med respek! Jag behandlar alltid muslimer med respekt! Jag är alltid trevlig mot dom, artig! Och jag spelar inte. Jag inser att många muslimer är trevliga! Det är självklart! Jag vet muslimer som jag sätter före svenskar och jag skulle inte tveka att förorda dessa! Vi måste behandla muslimer väl! Förstår du? Men muslimer som behandlar oss illa skall vi behandla illa! Det är inte deras fel att svenskar är så jävla dumma att dom släpper in så många invandrare! Det är inte vår sak att ta hand om alla människor från skitländer!

     Den enskilde muslimen är inget problem, men miljoner muslimer är ett stort jävla problem! Fortsätter massinvandringen så når vi så småningom dit. Vill du leva i ett muslimskt land? Varför bor du då här?

     Du hade fel om när Muhammed hade samlag med Aisha. Kan du fel i annat också?

     Svara

     • Anonym
      Nov 20, 2011 @ 17:49:04

      Jag bor här för att jag är född här och jag har ett liv här. Och istället för att sitta och säga emot mig kan du bevisa vad det är som får dig att tro att profeten hade samlag med en nioårig flicka. Sen vill jag jävligt gärna att du förklarar vad det är muslimer inte ”förstår” när det kommer till mänskliga rättigheter. Du sa själv att islam och mänskliga rättigheter inte hör ihop vilket betyder att du anser att muslimer inte följer dessa regler. Folk som inte följer regler = oskötsamma, och det är just dem du vill få ut, eller hur?`Om nu alla muslimer är ”oskötsamma” för att enligt dig så fattar inte vi meningen med mänskliga rättigheter, så borde det inte ens finnas muslimer kvar i Sverige. Det är precis det du säger, man behöver bara läsa mellan raderna.

      Men allvarligt talat nu, ignorera inte dem delarna utav mina kommentarer som jag har rätt på. Svara på dem, bevisa att jag har fel. Jag menar, det är bättre än att sitta och gömma sig bakom en fet lögn i vilken stad det nu är du bor i.

      Svara mig nu. Vad i helvete är det som är så svårt för muslimer och mänskliga rättigheter? Har vi inte sånt? VARFÖR HÖR INTE ISLAM OCH MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER IHOP?!

     • KLARTEXTEN!
      Nov 22, 2011 @ 15:24:41

      Jag har skrivit ett flertal inlägg med länkar till bl a hadither där det nämns att han gifte sig med Aisha när hon var sex och ”konsumerade” äktenskapet när hon var nio. Det är mycket lätt att hitta den informationen om du googlar.

      Du vet väl att muslimernas främsta förebild är Muhammed? Och han förordade att homosexuella skulle avrättas. I koranen Jag skrivs att homosexualitet är förbjudet. Likaså lät han stena för äktenskapsbrott! Likaså säger koranen att kvinnan ärver hälften (mot mannen), hennes vittnesmål är värt hälften osv. Likaså straffas ofta den som konverterar från islam. Sant att alla muslimer inte tillämpar eller stödjer detta, men mer än i någon annan religion tillämpas gamla brutala, orättvisa regler. Sen har vi terrorismen som också motiveras utifrån koran (sura 4:19). Koranen diskriminerar kvinnor och främmande religioner. Andra religioner måste alltid underordnas islam där muslimerna har makten. Och du ser ju i media att minoritetsreligioner föföljs alltmer sen den arabiska våren, dvs när islamisternas makt ökat. I många olika inlägg har jag skrivit om detta.

      När det gäller utvisning av kriminella invandrare (inte bara muslimer) så syftar jag på dom som begår rena lagbrott! Framförallt grova sådana, t ex rån, misshandel, våldtäkt, hedersvåld etc. Vidare skall alla som begår terrorbrott fråntas sitt medborgarskap och utvisas, likaså alla som hotar den som använder sin yttrandefrihet (t ex Lars Vilks). Jag är fullständigt övertygad om att dom allra flesta muslimer är skötsamma och då självklart inte skall utvisas!ar

      Varför skriver du alltid att jag påstått olika saker som inte är sant? Jag har t ex aldrig påstått att alla muslimer är oskötsamma! Finns det underbara muslimer här? U bet!

   • Daniella
    Okt 20, 2012 @ 23:08:57

    KLOCKRENT!

    Svara

  • Anonym
   Nov 27, 2011 @ 13:43:01

   Nej alla mulimer är inte oskötsamma. Men ändå vägrar du att svara på min fråga som jag har bett dig hundraelvatusen gånger.

   Du anser att islam och mänskliga rättigheter -inte- hör ihop.
   Varför inte? Svara bara på det. Du behöver inte dra upp massa andra saker som du redan sagt i varenda kommentar hittils.

   Men kolla nu, och läs gärna riktigt, riktigt noggrant.
   Islam + mänskligrättighter hör inte ihop. Okej. Det är din åsikt, tyvärr så är den så jävla fel. Sen säger du att du vill ”ha ut” oskötsamma muslimer. Right? Så, att följa dem mänskliga rättigheterna är en lag, det är ett måste. Följer man dem (bland annat) så är man ”godkänd” i din lilla fantasi värld. Men eftersom att ingen muslim nu är KAPABEL av att följa dem mänskliga rättigheterna som existerar (eftersom att islam+mänskliga rättigheter inte hör ihop alltså) så ska då alla muslimer ”ut”. Det är ju det du säger.

   Om muslimer inte förstår syftet med dem mänskliga rättigheterna och därmed inte heller följer dem finns det ju ingen chans att det finns dessa underbara ”skötsamma” muslimer du talat om så jäkligt ofta.

   Juste: Du vet att Google inte get 100% korrekta svar, va? Förväntar mig det också. Du vet, inte ens en man(eller kvinna eller whatever) som har läst i Koranen hela sitt liv och kan den utantill kommer -någonsin- förstå det exakta innehållet. Vet du varför? Arabiskan där är inget mänskligt språk ens. Ignorera för i helvetet inte när jag har rätt, för det vet du själv är fel.

   För att göra det hela lite, lite enklare så att du (förhoppningsvis äntligen) får inte detta i din hjärna tänker jag lista upp dem frågorna som man borde förstå redan ur texten. Ok?

   -Vad i helvetet är det som får dig att tro att islam och mänskliga rättigheter inte hör ihop?

   -Borde jag kallas icke-muslim eftersom att jag följer dem mänskliga rättigheterna?

   -Terrorister. Wow vännen, fördomar är det värsta jag vet, och du tog precis upp en. Visste du att kultur och religion är två HELT olika saker? Jag förväntar mig det i alla fall.

   -Kvinnor. Du är för underbar. Så vad tror du att vi så trodda ”monster” till människor behandlar våra kvinnor? Eller tjejer. Det är ju självklart att vi slår dem tills dem blöder, våldtar varenda en, och utför omskärningar heeeela tiden. Ibland (säg inte detta till någon!) men ibland brukar vi till och med våldta er RIKTIGA människor! Ja-ah, vi brukar åka ut med våra Koraner i händerna och slå sönder varenda svensk tjej i stan! Sen tar vi hem dem, drogar dom obviously och sedan så våldtar vi skiten ur dem. Jag menar, ligger inte det i vår natur?

   Snälla nu lilla underbara vackra fina superdupervän. Svara på mina frågor för en gångs skull. Räkna inte bort en endaste, utan svara bara. Eller är det så att du inte vet vad du ska svara..?

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Nov 27, 2011 @ 17:36:38

    Islam och mänskliga rättigheter hör inte ihop, nej! Skälet är Koranens text och att texten följs i långt högre grad än dumheter i andra religioner.

    Detta innebär INTE att alla muslimer bryter mot de mänskliga rättigheterna! Skälet är enkelt: dom följer inte islams regler! , annars SKULLE dom bryta mot dom mänskliga rättigheterna! Många av de underbara muslilmer är dom som INTE följer Koranens påbud, dvs dom är dåliga muslimer. Dåliga muslimer kan vara bra medborgare, men inte goda muslimer! Dom flesta muslimer i Sverige är nog dåliga muslimer, mer eller mindre.

    Men en dålig muslim, vill kanske så småningom bli en god muslim. Där ligger faran! Dom kan radikaliseras, bli fundamentalister etc. Se på vanliga muslimer i dom två arabaiska länder som nyligen röstat, Tunisien och Marocko: i båda länderna vann islamisterna. Ränderna går aldrig ur!

    Sant att Koranen skrivits i klassk (gammal) arabiska, som inte längre talas. Men det finns folk som kan denna klassiska arabiska!

    Det är riktigt att du inte är en god muslim, ifall du inte följer Koranens påbud!

    Det är terroristerna själva som hävdar att dom följer Koranen när dom spränger folk till döds. Ta debatten med dom! Jag tror dessvärre att dom har rätt! Har du ens läst de delar i Koranen som uppmanar till kamp mot de otrogna? GÖR DET!

    Kvinno-aga är helt OK enligt koranen och tillämpas följaktligen av många muslimer. Men förstås inte av alla! Många muslimer har förstånd att låta bli sådana dumheter. Men jag vet inte hur många.

    Svara

    • Anonym
     Dec 01, 2011 @ 20:26:04

     Men snälla, om du nu är så jävla inriktad på terrorism och skit kan du väll förklara vad fan det är som får dig att tro att muslimer tror på att mord är rätt?! Det står redan att mord är fel, misshandel är fel, självmord är fel, så vad fan vill du?!

     Du är bara skämmig. Jag kan sitta här i tre år till om du orkar det, bara jag får riktiga svar med FAKTA bakom dem. Du är inte ens muslim, vad i helvetet får dig att tro att du kan mer om islam än mig som levt under Koranen i 15 år?

     Men jo visst, jag är en dålig muslim. Jag bär inte sjal utan har på mig vad jag vill, jag fastar inte varje dag under Ramadanen och jag följer inte Koranen fullt ut. Men snälla, säg bara var det står ”Terrorism är tillåtet, det är tillåtet att utföra mord och våldtäkt och allt vad det nu är”. SÄG BARA DET.

     Dessutom, tror inte du att terrorister som åker till ett annat land och utför självmord med bomber fungerar ordentligt i huvudet? Hatar att såfort någonting har hänt ska folk jämt anklaga terrorister. Terrorister betyder tydligen muslimer har jag lärt mig också utav omvärlden. Min kompis blev för i helvetet misshandlad av nationalister där dem kallade henne en terrorist för hon bär slöja. Åh och en tjej i Karlstad (muslim) blev våldtagen och gärningsmännen lämnade en lapp där det stod att det kändes sådär när ”vi” gör sånt mot deras folk. Det var 11 September iår. Du anar inte hur sårad jag blir när folk gör sånt där, ändå sitter du och säger att jag inte kan någonting om min egna religion.

     Jag är klar här. Alla har rätt till sin egna åsikt, men vissa kan tyvärr inte skilja på just det och sanning. Skriv inte tillbaka, låt mig bara vara. Har du ingenting vettigt att säga kan du lika med låta bli.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Dec 02, 2011 @ 11:12:11

      Till skillnad från många muslimer så står jag för yttrandefrihet, så jag skriver tillbaka! Lite märkligt att du först skriver ”säg bara var det står ”Terrorism är tillåtet, det är tillåtet att utföra mord och våldtäkt och allt vad det nu är”. SÄG BARA DET.” Sen skriver du ”Skriv inte tillbaka, låt mig bara vara”! Vet du vad du vill?

      Skälet till att jag vet att du inte kan tillräckligt om islam är att du skrivit så många felaktigheter och ifrågasatt sådant som inte ifrågasätts av muslimer i allmänhet! Om du inte tror på de främsta haditherna så kan du inte mycket om islam! Jag tänker främst på att Muhammed hade samlag med Aisha när hon var 9 år. Även i övrigt visar du på stor okunskap om islam.

      Muslimer säger att terrorism är rätt, enligt Koranen! T ex julbombaren på Drottninggatan och många andra! Dom åberopar ett antal texter ur Koranen och även historiska händelser. Nej, jag tror INTE att alla muslimska terrorister är psykiskt sjuka! Men några är det nog. I så fall är man ju även psykiskt sjuk om man är religiös, eller hur? Om dom anser att det är deras muslimska skyldighet att bekämpa dom otrogna, är det sinnessjukdom? Det tycker inte jag! Även om dom flesta muslimer aldrig skulle begå terrorbrott, så är det många fler som sympatiserar med terrorister, som förstår dom! Eller hur?

      Allt våld mot oskyldiga är fel, inklusive misshandeln av din kompis! Men tyvärr måste man räkna med att hat föder hat! Och hat drabbar alltid oskyldiga! Jag anser att alla som sympatiserar med 11 septemberdåden är skyldiga! Inte lika skyldiga som terroristerna, men ändå skyldiga! Ifall jag applåderar misshandeln av din kompis är jag oskyldig då, eller har jag en viss skuld?

      Här har du ett inlägg jag skrivit om terrorism och Koranen: https://klartexten.wordpress.com/2011/09/11/11-september-och-sura-929/

     • Galmin Tireantvs
      Dec 02, 2011 @ 12:26:35

      ”Muslimer säger att terrorism är rätt, enligt Koranen! T ex julbombaren på Drottninggatan och många andra! Dom åberopar ett antal texter ur Koranen och även historiska händelser.”

      Haha Klartexten, du är rolig du. Kristna säger att terrorism är rätt! T ex Anders ”korsfararen” Breivik, Ku Klux Klan ”Jesus was the first Klansman”, Army of God, Lord’s Resistance Army och många andra!

      -Bill Hicks
      ”We’re pro-life and we’ll kill your ass!”

     • KLARTEXTEN!
      Dec 02, 2011 @ 12:46:08

      Snälla Lövet! Ingen i dina exempel utförde några dåd primärt i kristendomens namn! Du måste skilja på dåd utförda av folk tillhörande en viss religion och dåd utförda av religiösa skäl! KKK var rasister framförallt och Breviks motiv var att få igång en debatt om yttrandefriheten! Sekundärt att demokratin var i fara ifall den muslimska massinvandringen fortsatte. Att hävda att islam är mycket sämre än kristendomen kan man göra utan att ens vara religiös. Jag gör det. Islamistisk terror är däremot religiöst motiverad! I motsats till PLO:s terror. KKK och Breviks attentat var lika lite religiöst motiverat som PLO:s eller IRA:s terror.

     • Galmin Tireantvs
      Dec 02, 2011 @ 12:54:48

      ”On 02 december 2011 at 12:46 KLARTEXTEN! said:
      Snälla Lövet! Ingen i dina exempel utförde några dåd i kristendomens namn!”

      Fel. Ditt svar visar hur dåligt påläst du är.

     • KLARTEXTEN!
      Dec 03, 2011 @ 11:17:49

      Förnekar du att KKK först och främst drivs av rasistiska skäl? Förnekar du att Breivik först och främst drivs av den muslimska massinvandringen? En grön gris är först och främst en gris! Islamisterna drivs först och främst av religionen. Detsamma gäller flera som mördat abortläkare. Men varken Breivik eller KKK drivs av relgiösa skäl (även om vissa individer kan göra det). Hur motiverar kristendomen rasism fö?

     • Galmin Tireantvs
      Dec 03, 2011 @ 14:40:57

      On 02 december 2011 at 11:12 KLARTEXTEN! said:
      ”Muslimer säger att terrorism är rätt, enligt Koranen! T ex julbombaren på Drottninggatan och många andra! Dom åberopar ett antal texter ur Koranen och även historiska händelser.”

      ”On 02 december 2011 at 12:26 Galmin Tireantvs said:
      Kristna säger att terrorism är rätt! T ex Anders ”korsfararen” Breivik, Ku Klux Klan ”Jesus was the first Klansman”, Army of God, Lord’s Resistance Army och många andra!
      -Bill Hicks
      ”We’re pro-life and we’ll kill your ass!”

      ”On 02 december 2011 at 12:46 KLARTEXTEN! said:
      Snälla Lövet! Ingen i dina exempel utförde några dåd primärt i kristendomens namn!”

      ”On 03 december 2011 at 11:17 KLARTEXTEN! said:
      En grön gris är först och främst en gris! Islamisterna drivs först och främst av religionen. 1)Detsamma gäller flera som mördat abortläkare.”

      2)”On 03 december 2011 at 11:17 KLARTEXTEN! said:
      Förnekar du att KKK först och främst drivs av rasistiska skäl?”

      Vet du vad du sa igår, vet du var du sket sist?

      KKK Återstartades av prästen William Joseph Simmons med hjälp av filmen The Birth of a Nation (filmatisering av boken The Klansman) med kristna förtecken. Det var i andra Klanen man började bränna kors (The burning of the cross was also used during the second Klan as a symbol of Christian fellowship, and its lighting during meetings was steeped in Christian prayer, the singing of hymns, and other overtly religious symbolism).
      Kristna säger att terrorism är rätt!

      Klaner som heter, t.ex. Church of the American Knights of the Ku Klux Klan består av vita anglosaxiska protestanter och har defenitiva kristna förtecken.

      Breivik tror att han är korsriddare.

      Med andra ord: Kristna säger att terrorism är rätt!

      Klartexten tror att hans ursprungliga text ändrar sin mening när han lägger till text i efterhand.

     • KLARTEXTEN!
      Dec 03, 2011 @ 17:02:58

      Jag pratar inte om ”förtecken”! Frågan är vad som är resp. organisations starkaste drivkraft! Du vägrar besvara min fråga! Är det i KKK:S fall rasism eller inte? Att många (liksom dom flesta amerikaner) även är religiösa innebär inte att religionen är den starkast eller alls, drivkraften! Vilka bibelverser hänvisar KKK till för att hänga svarta kristna? Hur motiveras rasismen religiöst?

      Om ledaren är religiös betyder inte att hans främsta drivkraft är religion, än mindre att hans anhängares drivkraft är det.

      Dessutom är KKK tämligen ointressant som organisation, eftersom dom är maktlösa och saknar folkligt stöd. Annat var det förr.

     • Galmin Tireantvs
      Dec 03, 2011 @ 18:00:34

      ”On 03 december 2011 at 17:02 KLARTEXTEN! said:
      Jag pratar inte om ”förtecken”! Frågan är vad som är resp. organisations starkaste drivkraft!”

      Det är en fråga du vill smussla in i en diskussion som handlade att du generaliserande hävdade att ”Muslimer säger att terrorism är rätt!” och baserade ditt resonemang på en terrorist, något som jag parodierade med ”Kristna säger att terrorism är rätt!” och radade upp ett antal terrorister som platsar i din ekvivalens. Ditt svar är att inget av mina exemple uppfyllde dina (tidigare inte nämnda) kriterier, samtidigt som du skrev att ett av mina exempel (Army of God) uppfyllde dina kriterier.

      Braindead?

     • KLARTEXTEN!
      Dec 03, 2011 @ 18:42:38

      påståendet att muslimer säger att terrorism är rätt, baseras inte på en utan tusentals islamistiska terorister. något motsvarande kan inte hävdas om de kristna i modern tid. visst, jag vet inga andra kristna mördare än abortmotståndare som primärt drivs av religiösa skäl.

     • Galmin Tireantvs
      Dec 03, 2011 @ 21:29:07

      ”On 03 december 2011 at 18:42 KLARTEXTEN! said:
      påståendet att muslimer säger att terrorism är rätt, baseras inte på en utan tusentals islamistiska terorister.”

      Men inte på muslimen i gemen. Därav min parodi.

     • KLARTEXTEN!
      Dec 04, 2011 @ 17:23:25

      Hur vet du det?

 4. Erik
  Jun 12, 2011 @ 21:09:05

  Eftersom man inte får göra statistik om personers religionstillhörighet så kan vi endast se till ursprungsland och inte religionstillhörighet. När Syrianska flickor tvingas till äktenskap innan de är myndiga så omnämns de endast som irakier, turkar, libaneser etc. Detta används sedan för att hävda frekvensen bland ”muslimer”.

  Hade någon haft intresse av att mäta skillnaden mellan kristna och muslimer vad gäller tvångsgifte och andra brott så skulle man jämföra frekvensen bland mellanösternfolk i Södertälje resp Malmö. Men jag antar att det inte ligger i ert intresse? Och visst skulle någon enstaka kristen i Malmö och någon av de försvinnande få muslimerna i Södertälje slinka med i statistiken, men den skulle snabbt visa på om det fanns skillnader.

  Bland zigenare (kristna med mycket, mycket lång tid på sig att integreras i Europa) är barnäktenskap väldigt väldigt vanligt liksom bland sekulära, ateistiska kurder.

  Tyvärr kan man inte kalla bibeltrogna kristna som tror på alla bibelns profeter för några enstaka extremister.

  Men problemet bakom barnäktenskap i både Sverige, Indien eller England (där barnäktenskap är vanligt bland både hinduer och muslimer från Indien) är inte vilken religion utövarna har. Problemet med barnäktenskap är INTE vilken religion utövarna har. Börjar man stirra sig blind på det så missar man en massa utsatta flickor.

  Problemet är mer eller mindre vanligt i vissa kultursvärer/etniska grupper och i de fall där samma etniska grupp har olika religioner så verkar effekten på förekomsten av barnäktenskap vara obetydlig.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 15, 2011 @ 13:08:33

   Antingen presenterar du tillförlitlig statistik över dina påståenden eller så får vi göra det rimliga antagandet att den överväldigande majoriteten av barnäktenskap begås av muslimer. Rimligt dels för att barnäktenskap är föredömligt enligt deras främsta förebild och för att muslimerna är många fler än syrianerna!

   Svara

   • Anonym
    Jun 16, 2011 @ 09:49:41

    På den sista punkten ger jag dig rätt. Pga att syrianer, zigenare och hinduer tillsammans är färre än muslimerna i hela landet så blir nog baräktenskap vanligare bland muslimer (även om det är tvärt om i Södertälje), Ska man räkna in ateistiska kurder i den förstnämnda gruppen så skulle jag nog tro att det jämnar ut sig. Men varken du eller jag kan presentera siffror på det ena eller det andra eftersom man inte får registrera religions tillhörighet.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jun 16, 2011 @ 14:01:18

     Slutsatsen blir att problemet ökar ju mer den muslimska massinvandringen fortgår.

     Svara

     • Anonym
      Jun 17, 2011 @ 12:34:08

      Slutsatsen blir att problemet ökar ju mer massinvandring från mellanöstern vi får. Du erkänner halva problemet men förminskar och förringar andra halvan. Om invandrarna är kristna muslimer eller ateister är irrelevant. Din fixering vid islam får dig att förbise det uppenbara och det är farligt. Ditt prat om att kristendom på sikt skulle få sådana företeelser att försvinna förbryllar mig.

      Zigenarna är kristna och har levt i Europa i hundratals år. Enligt dina teser borde de vara ytterst väl integrerade. Anser du att så är fallet? Om inte, bör du kanske se över dina teser.

     • KLARTEXTEN!
      Jun 17, 2011 @ 15:37:07

      Skillnaden mellan muslimer och kristna är att dom kristna inte vill ändra vårt samhällskick och införa diktatur. Dom sociala problemen må vara allvarliga, men dom utgör inget hot mot samhällsskicket. Och dom försöker inte begränsa yttrandefriheten, ägnar sig inte åt terrorism etc. Så det finns en monumental skillnad gentemot islam. Jag drar gränsen vid att dom vill ändra samhällsskicket. Men jag skall fundera igenom den problematiken lite mer.

     • Lövet
      Jun 17, 2011 @ 15:29:50

      Klartexten kommer adrig att ge upp sin urspungstes, eftersom den är byggstenen på det han grundat hela sitt resonemang. Det är därför han tycker att:

      1) Israel har en självklar rätt att ta reservdelar från skjutna palestinier, samt en självklar rätt att borda skepp på internationellt vatten.

      2) tvångsgifte, hedersmord och våldsamma våldtäkter är enkom ett muslimskt problem.

      Han har dedikerat ett otal blogginlägg genom åren till just detta och de som subtilt påpekar hans tankefel bespottas och målas upp som ”islamistkramare”, ”massinvandringsvän”, ”invandrare”, ”muslim” etc.

      Än värre är att han inte själv ser (enl. egen utsago) hur en bloggtråd löper och således gör inlägg som gör att ev. debattörer omedelbart ger upp. Inte för att de anser sig ”överbevisade” som KT själv tror, utan därför att de antingen tror att han driver med vederbörande, har glömt vad han skrev dagen innan eller lider av en begränsad läsförståelse.

     • Anonym
      Jun 17, 2011 @ 23:08:48

      Viljan och förmågan att ändra samhällsskicket diskuterar jag som du vet gärna. Men ämnet här var tvångsäktenskap så låt oss hålla oss till ämnet. Bra att du tänker igenom teserna lite mer. Vad jag förstår så ser du gärna mer syrianer i Sverige, skulle du även vilja öppna dörrarna ytterligare för zigenare från ex Rumänien? Som kristna så borde de väl snabbt och smidigt smälta in i Svedala, eller?

     • KLARTEXTEN!
      Jun 20, 2011 @ 10:49:19

      Återigen, samhällsskicket är nr uno! Ett starkt demokratiskt samhälle kan hantera kriminalitet! Min syn på invandring kan sammanfattas med följande prioritering:
      1. Svenskarna föder sin egen befolkning, dvs i princip ingen invandring utanför kristna Europa eller anglosaxiska länder (USA, Canada etc), räcker inte detta så:
      2. Arbetskraftsinvandring (ej flyktingar) från icke muslimska länder. och om nödvändigt:
      3. övrig invandring från icke muslimska länder
      4. Muslimska arbetskraftsinvandring: inget helst
      4. Muslimsk flyktinginvandring: endast vad vi måste enligt lag och endast verkliga flyktingar.

      Med icke muslimska länder likställs kristna och judiska minoriteter från muslimska länder. Syrianer och zigenare hamnar ofta under punkt 3 alltså. Så uppenbart är det inte något jag önskar, men accepterar mycket hellre än muslimsk invandring. Så se det i perspektiv. Men så länge vi har massinvandring så föredrar jag massinvandrade kristna och zigenare framför muslimer! Såvitt jag förstår så är zigenare kristna, i vart fall inte muslimer! Dom hotar inte vårt samhällsskick!

      Syrianer och zigenare faller under punkt 3, dvs långt ner på önskelistan. Men

 5. Erik
  Jun 04, 2011 @ 00:26:55

  Självklart skall inte äktenskap av minderåriga accepteras i Sverige. Men när man diskuterar ett ämne måste man vara saklig.

  Ordet pedofil är icke en juridisk term utan en diagnos som kommer från psykiatrin. Diagnosen har liksom psykopati eller andra diagnoser kriterier som måste uppfyllas. För att klassas som pedofil så måste du sexuellt attraheras av pojkar och/eller flickor som ej påbörjat puberteten. Om detta säger lagen inget men är av central betydelse för riskbedömning och behandling inom kriminalvård och rättspsykiatri. Det är därför man bemödar sig med att ta reda på om en sexualförbrytare är pedofil.

  Om en flicka på 10 år som påbörjat puberteten attraherar en vuxen person så har det per definition inget med pedofili att göra. Om den vuxne har sexuell kontakt med 10 åringen kommer juridik in. Personen döms för sexuellt utnyttjande av minderårig (ofta till alltför milda påföljder tyvärr). Juridiken tar ingen hänsyn till nivå av könsmognad eller hurvida sexualförbrytaren är pedofil.

  Vad jag förstår så kräver islam att flickan skall ha börjat menstruera innan hon får giftas bort. Då är det per definition inte pedofili.

  Så snälla, läs på lite mer innan ni skriver. Det finns experter på sexualbrott att vända sig till för att reda ut termer. Kampen mot sexualbrott gynnas ej av detta. Även minderåriga kristna från mellanöstern gifts bort mot sin vilja, detta sanktioneras av den syriskortodoxa kyrkan.

  Kämpa gärna mot tvångsäktenskap, sexuellt utnyttjande av minderåriga och dyl. Men var sakliga.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 04, 2011 @ 12:15:20

   saken är att muslimska pedofiler kan utöva sin läggning tämligen ostört. Det är socialt accepterarat bland muslimer, t om föredömligt, då profeten själv hade sex med en 9-åring. En svensk pedofil saknar det sociala skyddet som muslimer har. Då snackar jag riktiga pedofiler, dvs dom som föredrar sex med icke könsmogna.

   Vad vi lugnt kan säga är att islam är rätt religion för barnsex.

   För muslimer är pedofili accepterat, men inte bland kristna/sekulära. Det är en kollossal skillnad!

   Jag kan tala om att du har helt fel betr. giftasåldern! Flickorna behöver inte alls vara könsmogna! Det finns exempel på 10-åringar som både gift och skilt sig! Och haft samlag med maken. Det varierar förstås, men så mycket står klart att sex med underåriga enligt vår juridiska definition, inte betraktas som onormalt.

   http://youtu.be/2t3vfDhPTIk (gå till 1:50 in i videon)

   sen har vi även svenska allmänhetens syn på pedofili: att en vuxen har sex med en underårig (under 15 såvitt jag förstår). Det är inte pedofili i medicinisk mening, däremot i juridisk och även i allmänhetens ögon (tror jag).

   Pedofil är den som föredrar sex med icke könsmogna! som sagt, då underlättar det om man är muslim. Problemet med islam är alltså att pedofili är föredömligt, då profeten hade sex med en icke könsmogen. Därmed inte sagt att Muhammed var pedofil, för det tror jag inte! Men hans moderna efterföljare kan mycket väl vara det.

   Du får allt bevisa ditt påstående att syrisk-ortodoxa kyrkan godkänner barnäktenskap.Vore dock inte så förvånande då dom kommer från mellanöstern.Så mycket är klart att jesus inte ägnade sig åt barnsex som Muhammed, så deras främsta förebild ägnade sig inte åt sådant!

   Jag vet exakt vad jag skriver i denna fråga! Jag har termerna fullständigt klart för mig!

   Svara

   • Erik
    Jun 05, 2011 @ 11:50:51

    Pedofili i juridisk mening? Lagen säger inget om pedofili. Lagen talar endast om sexuellt utnyttjande av minderårig. Pedofili är ENDAST en sexuell läggning och inte ett brott (dvs ej en juridisk term). Man kan inte bli åtalad för pedofili!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jun 05, 2011 @ 18:12:11

     Jovisst! slarvigt av mig! Jag borde skrivit ”straffbar sex med minderårig”. Det var det jag åsyftade, men uttryckte mig lite väl populärt. Dvs allmänheten uppfattar brottet som pedofili. Naturligtvis är läggningen pedofili inte straffbar. Utövandet av pedofili är det.

     Jag anser att inte ens pedofiler kan rå för sin läggning. Jag ser inte ner på icke praktiserande pedofiler. Tvärtom! Jag skulle säga att det är stort att kunna stå emot sina sexuella lustar! Och jag tycker det är förjävligt att tom teckningar med pedofila motiv är straffbara. Vad skall pedofiler göra då? Om dom inte kan få utlopp ens via teckningar, så ökar nog risken för att dom ger sig på riktiga barn! Oövertänkt moraliserande! Dom blir som tryckkokare!

     Denna idiotiska lagstiftning speglar samma attityd som till massinvandringen: Moraliserande går före sunt förnuft!

     Svara

     • Erik
      Jun 05, 2011 @ 19:51:11

      Hurvida tecknad eller animerad barnporr skulle minska frekvensen av övergrepp vågar jag inte uttala mig. Det känns för övrigt inte som den heta potatisen i denna debatt.

      Ang de olika religionernas profeter och deras roll som förebild i sexuella beteenden så kan vi ta incesten som profeten Lot utövade enligt Mos 19:36 som ett ex. Man kan med hänvisning till bibeln hitta både det ena och det andra.

      Så vi får nog återkomma till samma slutsats, det hänger på kulturella fenomen och inte på vilken religion man har.

      Minderåriga gifts bort bland kristna och muslimer i mellanöstern och Afrika. Däremot tror jag sådant är ytterst ovanligt bland bosniska muslimer. Däremot bland vissa Zigenare (ofta djupt kristna) förekommer sådant ganska öppet i EU.

      Bland starkt väckelse kristna i Kongo och Uganda är det som vi kallar barnäktenskap Förmodligen vanligare än i Saudiarabien.

      Vill vi slippa sådant här så bör vi ha koll på kultursvärer och inte stirra oss blinda på religion. Ty det är missvisande.

     • KLARTEXTEN!
      Jun 06, 2011 @ 11:44:59

      Du verkar ha svårt att skilja på väsentligt och oväsentligt! Muhammeds exempel är centralt inom islam! Vad Lot gjorde skiter så gott som alla kristna i. Viktigare är vad Jesus gjorde. Jag börjar oroa mig för ditt förstånd! Du inser att du framstår dom en naiv kulturrelativist.

      Av de stora religionerna är det endast islams profet som haft samlag med småflickor! Och det är ytterst viktigt eftersom han är muslimernas främsta förebild! Koranen skriver svart på vitt att man bör följa Muhammeds exempel!

     • Erik
      Jun 06, 2011 @ 22:14:59

      Lot är en kristen och Judisk profet. Att sekulära svenskar skiter i vad Lot sägs ha sysslat med i bibeln är väl ganska givet.

      Men för bibeltrogna kristna och judar spelar alla profeter roll. Du kan väl inte påstå att Moses, Abraham mfl inte är något som kristna (troende sådana) bryr sig om?

      För ex kristna från mellanöstern så är bibeln och deras profeter något man pratar om och håller levande. Deras aversion mot svenskar beror bla på att de flesta är sekulariserade och knappt hört talas om Lot!

      Och kära herr Klartexten, det är inte jag som framstår som kulturrelativist här. Jag poängterar gång på gång att det är kultursvärerna som är problemet!

      Vi kan utan att känna oss oroliga för barnäktenskap ta in muslimska bosnier, men varken kristna eller muslimer från mellanöstern.

      Om du försöker påstå att strikt religiösa kristna inte bryr sig om bibelns profeter och inte ser dom som sända av Gud så är du ute och cyklar!

      Att försöka koppla problem med så uppenbar kulturell koppling till religösa urkunder när det inte förekommer i vissa muslimska kultursvärer men är norm i vissa kristna och hinduiska är bisarrt.

      Det är nog du som är kulturrelativist och dina teser öppnar för massinvandring av syrianer och kristna från Afrika som är lika skadliga för vårt land som de du vill få ut. Kosta på dig ett besök till Södertälje så kommer du nog på andra tankar.

     • KLARTEXTEN!
      Jun 07, 2011 @ 04:28:18

      Först och främst, häng inte upp dig på enstaka extremister i något läger! Vad vi är intresserade av är generella drag i islam resp kristendomen. Framförallt är vi intresserade av verkligheten. Om verkligheten är bra, kan vi på goda grunder anta att teorin (teologin) är bra. Är verkligheten dålig, ja då är sannolikt teologin dålig.

      Hur är då verkligheten generellt för islam? För den som inte är döv och blind är det uppenbart att vi har stora problem med pedofili, barnäktenskap osv. Dom som utövar detta har ideologiskt stöd i sin religion, i guds egna ord! Således ett mycket svårlösligt problem.

      Hur är verkligheten generellt inom kristendomen? Företeelserna saknar uttryckligt stöd i bibeln och vår främsta profet ägnade sig inte alls åt sex! Så brotten har inget samband med religionen, som med islam. Det är ett icke religiöst problem inom kristendomen, men religiöst inom islam! Det är framförallt katolska präster som ägnat sig åt pedofili och beror sannolikt på deras kyskhetslöfte. Såvitt jag vet får dom ju inte gifta sig eller ha sex. Dom blir tryckkokare. Därför dessa övergrepp. Deras avhållsamhet är problemet, inte bibeltexter! Problemet är allmänmänskligt, dvs kan hända vem som helst som är avhållsam. Man tenderar sannolikt att ge sig på dom som man kan dominera och som ser upp till en, dvs ungdomar man undervisar etc.

      Varför läser vi bara om muslimska barnäktenskap, men aldrig om syrianska? Skulle det mot förmodan vara så att syrianer i lika hög grad ägnar sig åt detta så tror jag det är mycket lättare att åtgärda, då det saknar den tunga teologiska förankring som islam har. Dom har vår religion, så uppenbarligen bör problemet i så fall kunna lösas utan större problem.

     • Lövet
      Jun 07, 2011 @ 10:18:47

      ”Varför läser vi bara om muslimska barnäktenskap, men aldrig om syrianska?”
      ”Vi”? Anledningen till att du inte läser om Syrianska barnäktenskap torde vara uppenbar.

      Intressant i sammanhanget är att 40% av samtliga barnäktenskap ingås i Indien. Beror det på att Shiva gifte sig med en underårig Parvati? Nej? Har du en annan lösning?

     • KLARTEXTEN!
      Jun 07, 2011 @ 14:14:04

      snälla Lövet, skall jag behöva upprepa mig? Jag intresserar mig för det som händer i sverige framförallt! sen kan jag söka förklaringar i deras hemländer. Indiska barnäktenskap är inget problem här! Visst kanske det är intressant, men jag måste fokusera på svenska förhållanden. Det skulle föra för långt och ta alldeles för mycket tid att djuploda alla ”icke-problem”! Jag läser nyheter i framförallt svensk media. För mig framgår bilden att muslimska barnäktenskap är ett mycket större problem än syrianska. Vet du bättre, så var vänlig redovisa!

 6. Jempa
  Feb 26, 2011 @ 15:15:49

  tyvärr jag förstår inte dej. nu svamlar du bara. jag förstår inte hur du kan kalla mej fördomsfull när det var du som började med att anta att vi homosexuella tycker att straighttsex är äckligt. om du inte känner några homosexuella så ska du inte dra egna slutsatser.vad som är konstigt är också att du försvarar svenska pedofiler, men när muslimerna gör likadant, ja då är det avskyvärt. konstigt resonemang det där. men men, du kan ju inte vara en lycklig människa som du håller på. det är tragiskt!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 26, 2011 @ 17:01:34

   Om du dömer en hel grupp efter hur en liten klick beter sig (dina kompisar) så är du fördomsfull! Jag säger inte att bögarna är promiskuösa, bara att det är den bilden vi får av media. Jag har inget bättre att gå på. Inte du heller.

   Hur försvarar jag svenska pedofiler??? Jag fördömer alla pedofiler (som utövar det)! Vad jag sagt nu flera gånger är att alla pedofiler skall dömas efter samma måttstock, även muslimer (som nu slipper undan)! Lär dig tänka klart!

   Svara

 7. Jempa
  Feb 25, 2011 @ 15:28:49

  okej men när det kommer till muslimska pedofiler så är det något vi måste fördöma menar du?
  klart att man inte behöver vara kär i den man har sex med men heteros och homos blir faktiskt kära i andra människor någon gång i livet, pedofiler kärar ju knappast ned sig i barn utan där styr sexdriften, därför är det en stor skillnad över vad du kallar de olika läggningarna.
  ”Homosexuella män är dessutom ökända för att ha kärlekslösa förbindelser”
  Jaså, vad vet du om det? tror du att vi lesbiska bara sitter och dricker te och diskuterar feminism om dagarna då eller? Det märks att du inte har stå stor kunskap om HBT världen!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 25, 2011 @ 16:04:10

   Du vet inte om dom blir kära eller ej. Nu tror jag heller inte dom blir kära, men det verkar som att dom känner mer än sex ändå. Tillgivenhet, vad du vill.

   All pedofili är illa! Det jävliga är att muslimsk pedofili har grönt ljus! Det är accepterat av svenska myndigheter! Man ser mellan fingrarna.

   Svara

   • Jempa
    Feb 25, 2011 @ 16:12:00

    och du vet inte om bögar generellt sätt är mer promiskuösa än flator.
    ok men om du då tycker att pedofili är illa, varför kallar du då mej för dömande? jag dras iaf till vuxna och har ömsesidigt sex med dem jag vill ha sex med.
    de som är pedofiler men som låter det stanna vid just fantasier är knappast deras fel, det är övergreppen mot barn som jag är emot.
    problemet med sverige är väl snarare att vi ser igenom fingrarna på det mesta; övergrepp mot barn, misshandel,våldtäkter osv. det är på tok för låga straff för just våldsbrott också.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 25, 2011 @ 20:07:01

     Detta inlägget handlar om pedifili inom islam! Min poäng är att myndigheterna ser mellan fingarna på detta! Det finns ingen officiell statistik på hur promiskiösa bögar är, men den bild vi får via media är att dom generellt är väldigt promiskiösa. Att dom ägnar sig åt tillfälliga förbindelser mycket mer än andra grupper. Har du hört talas om bastuklubbarna?

     Du verkar ha svårt att klara en nyanserad diskussion. Skall vi fortsätta se mellan fingarna på muslimsk pedofili? Är det vad du vill? Vi kan inte döma andra efter hur vi själva är! I så fall skulle jag döma ut alla homosexuella! Jag ogillar barnsex av det enkla skälet att barnen skadas, inget annat skäl. Du verkar tycka vi bör blunda för barnäktenskap inom islam. Du gillar i vart fall inte att debattera saken verkar det. Alla andra pedofiler jagas med blåslampa.

     Svara

     • Jempa
      Feb 26, 2011 @ 12:37:32

      du läser visst inte det jag skriver va? antingen är det det eller så förstår du inte mej. för övrigt tycker jag att du inte bör döma en hel grupp efter hur media visar den. Jag har träffat många bögar eftersom jag själv är homosexuell som sagt så jag vet lite mer om gayvärlden än dej. du har förmodligen aldrig besökt en gayklubb eller deltagit i pride, vilket du kanske borde göra. istället sitter du hemma framför datorn och grundar dina åsikter efter hur media väljer att vinkla saker och ting. förmodligen har du aldrig varit i ett muslimskt land heller.

     • KLARTEXTEN!
      Feb 26, 2011 @ 14:09:50

      Jag syftar på bögarnas egna berättelser. Den allmänna uppfattningen är att att bögarna är mycket mer promiskuösa. Var inte så jävla fördomsfull att du dömer alla bögar efter hur dina kompisar är (eller du tror att dom är)! Du är en förvånansvärt fördomsfull person. I min enfald har jag trott att homosexuella är mindre fördomsfulla. Men måste väl tänka om.

  • Danial
   Feb 25, 2011 @ 20:11:44

   @ Jempa
   Ge upp, du försöker resonera med en person som till 100% påminner om Talibaner. ”Allt och alla som jag inte godkänner är av ondo, och nej jag är inte orättvis för allt jag har fått för mig är så sant”. Jag trodde också jag hade med en resonabel person och göra men KLARTEXTEN är som sagt en Talibantyp som skulle utrota alla oliktänkande om KLARTEXTEN hade makten. Tack och lov att det här är enda stället KLARTEXTEN kan ge uttryck för sina perversa, nazistiska och rasistiska åsikter.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Feb 25, 2011 @ 20:18:11

    Daniel, du är en dålig förlorare! Du är helt överkörd i vår debatt och nu gråter du! Hur fan funkar din hjärna egentligen? Du klarar inte av att försvara massinvandringen, ändå kallar du motståndarna för rasister! Varför kör jag så lätt över dig? För att jag har rätt. Du är en pinsam och förvirrad stackare!

    Svara

    • Jempa
     Feb 26, 2011 @ 15:20:52

     man är inte rasist för att man kritiserar religionen, men problemet med dej är att du endast kritiserar islam och ALLA människor som tillhör den. alla människor från muslimska länder är inte muslimer och alla muslimer är inte utövande och vill införa sharialagar i sverige.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Feb 26, 2011 @ 17:07:53

      Jag välkomnar icke muslimer från muslimska länder! Det har jag bloggat om många gånger. Jag är bekant med ett flertal av dom. Islam är det största hotet mot vårt samhällsskick! Definitivt det största hotet mot er homosexuella! Inga andra utgör ett tillnärmelsevis lika stort och framförallt allvarligt hot. Inga andra förordar dödsstraff för homosex som islam gör! Men ni verkar inte fatta ert eget bästa.

      Skillnaden dig och mig är att jag kan leva ut min sexualitet i ett muslimskt land utan risk för livet, men det kan inte du! Var glad att andra bryr sig när ni själv saknar förstånd att bry er! Jag fattar inte hur ni homosexuella funkar! Ni tycker islam är OK trots att ni inte kan leva ut er sexualitet i ett muslimskt samhälle! Man tar sig för pannan!

 8. Jempa
  Feb 25, 2011 @ 13:43:10

  frågan är om du KLARTEXTEN, vet vad du pratar om. är du möjligtvis pedofil själv eftersom du tror dej veta så mycket om det?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 25, 2011 @ 13:53:55

   Billigt av dig! Med den logiken är jag ju homosexuell också, eller hur? Och jag är väl muslim för att jag tror mig veta så mycket om dom! Nu börjar du bli dum! Om jag inte smutskastar en viss grupp så bör jag misstänkas tillhöra den gruppen? Påminner mig mycket om nazisternas retorik!

   Svara

   • Jempa
    Feb 25, 2011 @ 14:05:16

    Problemet med dej är att du alltid tror att du har rätt. Jag vet inte exakt vad pedofili är, varför människor är det etc,(vilket du inte heller vet) men att jämföra det med homosexualitet eller heterosexualitet är absurt. så du menar alltså att det inte finns några skillnader?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 25, 2011 @ 14:14:46

     Du kan inte tvärsäkert säga det! Inte jag heller! Men vi kan ha mer eller mindre välgrundade uppfattningar. Bara för att man inte gillar det skall man inte ljuga om det! Så vill nu ju själv inte behandlas, så behandla inte andra så!

     Fråga dig varför någon föredrar barn framför könsmogna i sängen. Jag vet inte. Du tycks säga att det är något självvalt. Det tror jag definitivt inte! Varför skulle någon välja en så pass farlig sexuella preferens? Det är uppenbarligen inte självvalt! Vad orsaken är vet jag inte dock.

     Svara

     • Jempa
      Feb 25, 2011 @ 14:31:17

      När har jag påstått pedofili är något självmant? alltså kom igen nu, om du ska föra en diskussion så kan du ju inte komma med lögner om vad jag har sagt. Jag har aldrig påstått det och jag tror absolut inte att pedofili är något man väljer. det är ju uppenbarligen en sexdrift men jag tror inte att man kan jämföra det med läggningar som homo/bi/heterosexualitet.ett ex ang det är att pedofili verkar vara en dragning till barn i sig, och då alla barn. vi homosexuella tänder inte eller blir kära i alla personer som tillhör det kön som attraherar oss, samma gäller hetero och bisexuella. Hetero/homosexualitet handlar också om kärlek. vissa säger att pedofili handlar om en kärlek till barn, men då generellt för alla barn, inte en specifik person.

     • KLARTEXTEN!
      Feb 25, 2011 @ 15:14:18

      Vad menar du med att ”man inte kan jämföra den med homo-/bi- eller heterosexualitet”? Kan du förklara det? Jag tycker du dömer ut dom utan att veta vad du pratar om.
      Jag har haft sex många gånger utan att vara kär! Det tror jag inte är så ovanligt. Om pedofiler har sex med eller utan kärlek skiljer dom inte från oss övriga. Homosexuella män är dessutom ökända för att ha kärlekslösa förbindelser. Så ditt resonemang håller inte.

   • Jempa
    Feb 25, 2011 @ 14:11:23

    kommer du dessutom ihåg att du gjorde samma sak som du anklagar mej för? bara för att jag inte ville diskutera islams syn på homosexualitet (eftersom det inte hade med saken att göra)så anklagade du mej för att ”gilla” islam. nu ska vi dessutom inte glömma att det faktiskt är SD som har nazistiska rötter så sluta med anklagelserna nu tack!

    Svara

 9. Danial
  Feb 23, 2011 @ 21:48:09

  Skrattretande. Tittade på rapport idag om en svensk man i Uddevalla som har gripits för våltäckt mot barn i annat land (antagligen Thailand). Sen fortsatte de med att berätta om alla tusentals svenska pedofiler som årligen har dessa resor.

  Islam må ha pedofili i sig som du säger men västerlänska män från Sverige till Italien tycks utöva det friskt 🙂 Vet inte hur många enormt stora pedofilnätverk i europa det är om året som sprängs av polisen. Ni tycks inte behöva nån religon för att utöva pedofili.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 24, 2011 @ 08:31:56

   I muslimska länder är barnäktenskap inte brottsligt, så dom varken avslöjas, döms eller hängs ut i media. Vore barnäktenskap tillåtet även för vanliga svenskar skulle även svenska pedofiler gifta sig med småtjejer.

   Svara

   • Danial
    Feb 24, 2011 @ 17:04:07

    Fel igen. I vissa (väldigt få) muslimska länder är barnäktenska inte förbjuden. Ni som har få Muslim och Islam i huvuden som om er existens var knutens till dess utrotning blandar fakta och fantasi som det behagar er. I några få muslimska länder är barnäktenska kvar främst tack vare en outvecklad kultur. I de flesta andra har man genom åren avskaffat sånt, precis som i Sverige. Det var inte länge sen Sverige hade några av de här sederna som ni tror aldrig ens existerat i era gener.

    Jag är motsåndare till det mesta som en del eftersatta muslimer, kristna eller judar syslar med. Med jag är ännu mer emot att utpeka en grupp som den onda i världen.

    Hitler och hans lärojungar ändrade också fakta som det bahagade de och deras agenda (att utrota alla Judar) men verkligheten han ifatt honom och man trodde att historien skulle lära folk att ALDRIG mer utmåla en grupp som onda. (en av nazisternas reklamaffischer utpekade alla Judiska män som pedofiler).

    Om man skulle döma Kristna efter vad som står i Bibeln eller hur några kristna tolkar den så skulle ni alla utmålas till det ena eller andra. Det finns större heder och acceptans i att säga ”jag vill inte ha de och de i mitt land” än att utmåla sig själv till en så intolerant person.

    Jag skulle t. ex. stödja en lag som utvisar ALLA invandrare som gör sig skylldiga till allvarliga brott så som, våldtäckt, rån osv. Oavsätt vilken relgion de har. Jag tycker sverige redan borde ha en sån lag. Schweiz har det redan.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 24, 2011 @ 18:50:53

     Jag skall kolla upp barnäktenskap i världen lite närmare, men hinner inte just nu.

     Varför förvränger du fakta? Jag har aldrig utpekat muslimer som onda! Jag säger bara att islam är oförenlig med jämlikhet, yttrandefrihet, demokrati och välstånd. Sen kan du yra vad du vill om kristendomen, men den har visat sig kompatibel med allt detta! Så gott som alla västerländska samhällen utgör strålande bevis för detta! Var har du fått ond ifrån?? Det är inget annat än dina egna hjärnspöken! Jag utvecklar frågeställningen om muslimers ondska här!
     Sen har jag ställt följande frågor tidigare till dig, men du har vägrat besvara dom. Var vänlig gör det nu:

     Kan du berätta för mig vad gott islam har tillfört vårt samhälle? Vi känner alla till en massa negativa saker.
     Hävdar du på fullt allvar att den muslimska massinvandringen skapar ett tryggare och mer välmående samhälle åt våra barnbarn?

     Svara

     • Danial
      Feb 25, 2011 @ 13:10:53

      ”Kan du berätta för mig vad gott islam har tillfört vårt samhälle? Vi känner alla till en massa negativa saker”

      Ja du, kan du berätta för muslimer vad kristendom har tillför deras samhällen?

      Ni kristan (nu ska jag bete mig som du) har bara fört elände med er. Tillsätter diktaturer, håller de under armarna och beväpnar de till tänderna för att kuva oss. Allt för att NI ska känna er säkra och få billig olja eller annat.

      Det är tusan konstig att kristna och muslimer kan leva sida vid sida (trots all felaktig propoganda ni hör) i dessa eftersatta muslimska länder där man byggt storslagna kyrkor men det kan man inte göra i den upplysta väst.

      Orsaken är mycket enkelt. I väst får bara en identitet existerar, den västerlänska, allt annat som man inte förstår ses som fel, barbariskt och måste elimineras.

      ”Man måste ta seden dit man kommer” är ett populärt svenskt uttal för att berätta för invadrare att de gör fel. Jag har då ALDRIG i mitt liv sett svenskar ta seden dit de kommer. Gnäll är allt man hör och hur mycke bättre ni gör det i sverige. Ni ser inte mångfalld som nåt bra, även om det skulle handla om en enda individ. Ni ser på allt som är olika som fel även om du själv låtsas att så inte är fallet eller t.o.m att det bara skulle gälla muslimer.

      Se är vi så långt i från varan ideologiskt att det är meningslöst att fortsätta diskutera. Du får ha rätt till din bild och jag till min. Lycka till.

     • KLARTEXTEN!
      Feb 25, 2011 @ 13:34:55

      Kristendomen har infört civilisation i många av sina forna kolonier. Adminstration och lagar, grundade på den förnuftiga romerska rätten. Man har fått muslimer att överge sina barbariska sedan på en del håll. Man har infört ett utbildningsväsende, sjukvård och modern teknik oosv! I några forna kolonier har man även lyckats införa fria val, t ex Indonesien, Malaysia.

      Exempel på vad vi tillfört de muslimska länderna
      : boktryckarkonsten, teleskop, glasögon, elektriciteten, läkemedel, glödlampan, kylskåp, frys, bilar, cyklar, flygplan, datorer, internet. TV, radio, GPS osv. Utan oss hade dom fortfarande levt i medeltiden! Dom klarar sig inte utan väst, men vi klarar oss förbannat bra utan dom!

      Kristna i muslimska länder lever under dödshot och enormt förtryck jämfört med muslimer i väst! Diskrimineringen av kristna i muslimska länder har helt andra proportioner än diskrimineringen av muslimer i väst. Du hittar lätt info om detta, t ex på Youtube.

      Men om muslimerna inte gillar vår påverkan, så tycker det är helt OK att dom stoppar all icke muslimsk invandring och att vi stoppar all muslimsk! Har inga problem med det. Sanningen är att muslimska länder skulle kollapsa utan västs teknik, pengar etc. Dom skulle dö som flugor!

      Vad gäller vår relation till diktaturer så är sanningen att vi har stöttat sekulära diktatorer för att slippa dom religiösa diktatorerna! Dom är fan så mycket bättre, för oss och för muslimerna. Vi får se vad som händer i arabländerna nu, men om islamisterna tar makten, då väntar ett helvete! Inte för oss, utan för dom! Vårt helvete består iofs av en tsunami av flyktingar! Flyktingar är kvittot på islams misslyckande, liksom det var kvittot på kommunismens!

      Om du nu inte kan nämna något positivt den muslimska massinvandringen medfört, hur kan du förespråka massinvandringen? Den är uppenbarligen bara till skada för våra länder. Eller menar du att vi skall skita i våra barn och barnbarn och bara bry oss om muslimerna?

   • Jempa
    Feb 24, 2011 @ 20:54:01

    förlåt om jag lägger mej i nu, men jag tror faktiskt inte det. är man pedofil och gillar att ha sex med småbarn så behövs inte giftermålet bara för att de ska kunna ha sex med dem. pedofili är ingen läggning som homosexualitet eller heterosexualitet.
    du har säkert hört talas om talibangubbarna i afghanistan som har småpojkar som sminkar sej som flickor och dansar för dem, förmodligen handlar det säkert om sexuella övergrepp också.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 24, 2011 @ 23:45:16

     Du och alla andra får gärna lägga er i! Jag hävdar inte att giftermålet är nödvändigt, men skapar en illusion av legitimitet. Hur vet du att pedofili inte är en läggning? Och hur vet vi att homosexualitet är en läggning? (Jag tror att homosexualitet är en läggning dock) Varför skulle pedofili inte vara en läggning? Och förresten, vad är en läggning? Jag förmodar att du menar en sexuell preferens, djupt rotad (medfödd?) i individen. Är inte pedofili det, djupt rotad verkar den vara dock? Transsexualitet är det definitivt!

     En annan självklar (förhoppningsvis) sak är att den som utövar homosexualitet inte behöver vara homosexuella och den som utövar barnsex inte behöver vara pedofil osv. Man måste ha en preferens för det beteendet.

     Svara

     • Jempa
      Feb 25, 2011 @ 11:08:43

      För att heterosexualitet eller homosexualitet inte bara handlar om sex, det handlar om kärlek också. Pedofili har inget med kärlek att göra. Våldtäkt och sex är två olika saker också.
      Det jag menade är att de muslimer som faktiskt gifter sej med barn inte förstår vad de gör fel, de ser ju det som att de har sex med sin fru, inte med ett barn. De ”vanliga” pedofilerna i sverige däremot vet att dem gör fel men de verkar inte kunna kontrollera sin ”Sexualdrift” eller vad det nu är.
      jag tror att det är så som Danial säger att det handlar om väldigt outvecklade länder. de är indoktrinerade att tycka så. Vi tycker inte att det är okej med barnsex för att vi har kommit längre än dem. de lever ju kvar på stenåldern så det är inte konstigt att de har dem värderingar dem har.

     • KLARTEXTEN!
      Feb 25, 2011 @ 12:05:42

      När det gäller pedofili så vet du inte vad du pratar om. Du famlar i mörkret! Du behandlar dom som du själv inte vill bli behandlad, fördomsfullt!

      Naturligtvis finns det pedofiler även bland muslimer. Skillnaden är att dom inte riskerar straff, om dom är någorlunda diskreta. Myndigheterna vågar inte göra något, utan offrar hellre flickorna.

   • Lövet
    Jun 07, 2011 @ 13:40:35

    ”On 24 februari 2011 at 8:31 KLARTEXTEN! said:
    I muslimska länder är barnäktenskap inte brottsligt, så dom varken avslöjas, döms eller hängs ut i media.”

    ”On 24 februari 2011 at 17:04 Danial said:
    Fel igen. I vissa (väldigt få) muslimska länder är barnäktenska inte förbjuden.”

    ”On 24 februari 2011 at 18:50 KLARTEXTEN! said:
    Jag skall kolla upp barnäktenskap i världen lite närmare, men hinner inte just nu.”

    Har du hunnit kolla än? Det är nu mer än tre månader sen din utfästelse. Tiden går när man har roligt.

    tips:
    http://www.law.emory.edu/ifl/legal/

    Kontrast: I Massachusetts t. ex., är det ok att gifta sig när han är 14 och hon 12, bara föräldrarna samtycker.

    På Cypern får man inte gifta sig om kvinnan är 12 år yngre eller 6 år äldre än honom. 😉

    etc…

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jun 07, 2011 @ 14:21:25

     Återigen. Det för alldeles för långt att undersöka alla världens kulturer och länder! Jag fokuserar på vad som berör boende i sverige! Och nej, jag var för optimistisk. Jag hinner inte med att undersöka i vilka länder barnäktenskap är tillåtna. Right off the bat: somalia, Pakistan, Afghanistan, saudiarabien förmodligen, Jemen, och förmodligen alla länder på arabiska halvön, Iran kanske osv. Intressant länk! Jag betvivlar dock uppgifterna som står där! T ex saknar somalia en fungerande regering. Och i jemen anges minimiåldern för äktenskap till 15. Ändå finns ett flertal exempel på barn runt 10 som både gift sig och haft samlag. så uppenbarligen respekteras inte lagarna, om någon ens bryr sig! På sin höjd är nog lagarna till för att se fina ut för omvärlden! Verkligheten talar ju ett annat språk!

     Återigen, muslimernas främsta förebild knullade småbarn. så vi bör förvänta oss att det knappast är stigmatiserat bland muslimer.

     Svara

    • Lövet
     Jun 07, 2011 @ 15:39:57

     ”On 07 juni 2011 at 14:21 KLARTEXTEN! said:
     Återigen. Det för alldeles för långt att undersöka alla världens kulturer och länder! Jag fokuserar på vad som berör boende i sverige! Och nej, jag var för optimistisk. Jag hinner inte med att undersöka i vilka länder barnäktenskap är tillåtna. Right off the bat: somalia, Pakistan, Afghanistan, saudiarabien förmodligen, Jemen, och förmodligen alla länder på arabiska halvön, Iran kanske osv. ”

     Somalia: 18
     Pakistan: han 18, hon 16
     Afghanistan: han 18, hon 16
     Saudiarabien: Ja.
     Yemen:
     http://www.yementimes.com/defaultdet.aspx?SUB_ID=33771
     arabiska halvön
     Tva länder där har du ju redan radat upp…
     Iran kanske (eller kanske inte): han 18, hon 16

     Med andra ord: ditt påstående om att ”i muslimska länder är barnäktenskap inte brottsligt” (oavsett hur mycket du ”fokuserar på vad som berör boende i sverige”) är inte i paritet med verkligheten.

     Eller i klarspråk: lögn och förbannad dikt.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jun 07, 2011 @ 19:00:23

      Alla vet att dessa åldersgränser inte gäller i praktiken! Det är ren goja! Menar du på fullt allvar att dom åldersgränserna respekteras och att dom som bryter mot dom straffas? Av artikeln du länkar till framgår att barnäktenskap i t ex Jemen är ett stort problem!

      Det kan hända att dessa länder formellt har normala åldersgränser, men i praktiken gäller inte dessa! Och intressant är att för vissa länder anges inga åldersgränser alls (t ex saudiarabien), förmodligen för att det inte finns några!

 10. Mikaela
  Feb 23, 2011 @ 00:12:22

  Abdirizak Waberi är ett bra exempel på att: ALDRIG NÅGONSIN ge upp kampen mot muslimer!!

  Svara

 11. Nidar
  Feb 22, 2011 @ 07:39:28

  Klartexten ignorerar att barnäktenskap är vanligt i alla fattiga delar av världen, oberoende av religion.

  Enligt FN-organet UNFPA så är de två länderna med högst andel barnäktenskap:
  – Niger (90% muslimer; 15 miljoner invånare). 76% av flickorna under 18 år var gifta.
  – Kongo (90% kristna; 70 miljoner invånare). 74% av flickorna under 18 år var gifta, och då har vi nästan en fem ggr så stor befolkning!
  – Notera även att barnäktenskap är relativt utbrett i det huvudsakligen kristna Sydamerika. Här var det 29% av flickorna under 18 år som var gifta.

  Källa: http://www.unfpa.org/swp/2005/presskit/factsheets/facts_child_marriage.htm

  40% av världens barnäktenskap sker i Indien (80% hinduer). Här var hälften av flickorna under 18 år gifta, och då ska man komma ihåg att det i Indien bor över en miljard människor!

  Källa: http://www.hindu.com/2009/01/18/stories/2009011855981100.htm samt samma som ovan.

  Enligt en rapport av ICRW (International Center for Research on Women) finns det ingen enskild religion som kan kopplas till barnäktenskap. (sid 25)
  De främsta orsakerna till barnäktenskap är fattigdom och brist på utbildning. (genomgående i rapporten, bl.a. sid 9-10)

  Källa: http://www.icrw.org/publications/new-insights-preventing-child-marriage (pdf-filen)

  Men Klartexten vill inte sprida denna information. Han bryr sig uppenbarligen inte om alla flickor som utnyttjas, utan bara de som utnyttjas av muslimer. Det är uppenbart att hans syfte är att smutskasta muslimer, inte att belysa problemet barnäktenskap i sin helhet.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 22, 2011 @ 09:13:11

   Jag bekymrar mig om barnäktenskap i Sverige! Vidare är det framförallt barnäktenskap i de yngsta åldrarna (t ex under 15) som är mest oroande!

   Svara

   • Nidar
    Feb 22, 2011 @ 10:14:10

    Håller med att de yngsta åldrarna är mest oroande. ICRW-rapporten behandlar också olika åldrar och det verkar inte vara någon större skillnad länderna emellan vad gäller medianålder eller tipping point.

    Tipping point är toppen av en bergformad kurva med ålder på x-axeln och antal gifta flickor på y-axeln. Svårt att förklara men se figur 3.2 för exempel, och tabell 3.2 för lista på olika länder.

    Svara

 12. Nidar
  Feb 22, 2011 @ 06:03:51

  Det förvånar min inte att Klartexten ser artikeln som luft. Allt som motsäger hans ställning fördömer han som luft, flum, goja etc. Artikelförfattaren är akademiker med doktorsgrad, skrivit flera böcker om religion och är talesman för Calgarys 80000 muslimer. Vem är klartexten då? En arbetslös lekman som leder en blogg där en handfull personer diskuterar islams mörka sidor. Eller i klartext: en nolla!

  Samtliga hadither skrevs ner 200-300 år efter Mohammeds död! Är detta en trovärdig källa? Många muslimer anser det. Varför? Jo för att de är inskolade av sina lärda att tro på dem. Klartexten anser också det vara en trovärdig källa. Varför? Jo för att det talar för hans sak. Det enda Klartextens argumentation och källor visar är två saker:
  -Att det finns hadither som säger att Aishas ålder var 6/9år vid äktenskap/fullbordning.
  -Att många muslimer tror på dessa hadither eftersom de är kanoniska.

  Ingen har här förnekat dessa två påståenden men klartexten måste visa varför dessa hadither är sanna. Hans ställning är att han vet att dessa hadither är sanna, likt en muslimsk fundamentalist. Min ställning är att man inte kan dra någon slutsats om Aishas ålder eftersom det finns olika källor som visar olika saker. Ändå vill han lägga bevisbördan på mig.

  Det är du, Klartexten, som påstår dig VETA något. Därför måste du visa VARFÖR ditt påstående är sant. Varför tror du blint på något som skrevs ner 200-300 år efter händelsen den beskriver? Varför förkastar du all information som motsäger detta?

  – Ibn Ishaq skrev den första kända biografin av Mohammed 90 år efter Mohammeds död (Sirat Rasul Allah). Där berättar han att Aisha konverterade till Islam 12 år före sitt äktenskap. Detta motsäger uppenbarligen att Aishas ålder var 6/9 år. Varför ska denna källa, som ligger 100-200 år närmare händelsen än haditherna, helt förkastas?

  – Muhammad ibn Jarir al-Tabari levde ungefär samma tid som haditherna skrevs ner. Han var en framträdande historiker och koranexeget, och är fortfarande idag en av de mest citerade vad gäller korankommentarer. Han skrev i sin bok Tarikh Al-Tabari att Aisha föddes före Mohammeds första uppenbarelse år 610. Detta gör henne betydligt äldre än 6 år då hon gifte sig år 622. Varför ska denna källa förkastas?

  – Sahih Bukhari 68/4595:
  It is related that Yusuf ibn Mahik said, ”I was with Aisha, the Umm al-Muminin, and she said, ‘The ayat, ”In fact the Hour is their promised appointment and the Hour is more disastrous and bitter!” (54:46) was revealed to Muhammad, may Allah bless him and grant him peace, in Makka while I was a young girl playing.'”
  Alla är eniga att versen som åsyftas 54:46 uppenbarades 9 år före utvandringen till Medina 622, alltså år 613. Alltså enligt denna hadith så var Aisha redan en ung flicka år 613, vilket motsäger att föddes år 616.
  Varför ska denna hadith från samma samling, Sahih Bukhari, förkastas? Om du förlitar dig på Bukhari så måste du förlita dig på även denna. Förklara!
  (http://www.sunnipath.com/Library/Hadith/H0002P0068b.aspx)

  Detta är bara ett axplock av källor som motsäger Aishas låga ålder. Se också följande diskussioner som påvisar att hon var äldre än 6/9:
  http://www.quranicteachings.co.uk/ayeshas-age.htm
  http://www.islamicity.com/articles/articles.asp?ref=ic0811-3718
  http://realdeen.wordpress.com/2006/07/30/real-age-of-hazrat-aisha/

  Bukhari har flera hadither om andra händelser/utsagor som motsäger varandra. Det i sig borde vara tillräckligt för att ifrågasätta dess trovärdighet.

  Kom ihåg: Jag försöker inte påvisa vad Aishas ålder egentligen var vid äktenskapet, utan snarare vill jag visa att det inte kan fastställas utan måste ifrågasättas och förbli en gåta. Det är du som har en ståndpunkt att bevisa!

  Det enda du har som styrker din sak är ett antal hadither, varav nästan alla har samma berättare i slutet av berättarkedjan, nämligen Hisham ibn Urwah. Flera samtida lärda personer (Yaqub ibn Shaibah, Malik ibn Anas) menar att hans berättelser som kom efter han varit i Irak är opålitliga. Samtliga hadither som behandlar Aishas låga ålder är från Irak.
  (Tahdhib Al-Tahdhib av Ibn Hajar al-Asqalani; en av de mest välkända böckerna som behandlar hadithberättarnas liv och trovärdighet.)

  Du påstår också att ingen har motsatt sig de hadither som du använder som underlag. Faktum är att detta är ett väldiskuterat ämne bland både historiker och muslimer, vilket visar din blinda okunskap. Den skriftlärde Maulana Muhammed Ali motsatte sig Aishas låga ålder i sina böcker Prophet of Islam, Muhammad the Prophet samt i sin kommenterade översättning av Sahih Bukhari. Verken kom ut på 1920- och 1930-talet. (http://www.muslim.org/islam/aisha-age.htm)
  Googla sedann bara på ”aisha age” så ser du mängder av artiklar och debatter om hennes ålder.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 22, 2011 @ 09:10:51

   När det gäller islam så förlitar jag mig i första hand på vad muslimerna själva säger! Jag ger dom tolkningsföreträde vad gäller deras tro. Det är fel av mig som kristen att tala om vad muslimer tror! Så jag lyssnar på vad muslimerna säger dömer efter det.

   Muslimerna har sagt att dom först och främst förlitar sig på koranen och i andra hand på haditherna, som är rangordnade! Sahih Muslim är kanonisk och allmänt rankad som tvåa av alla hadither. Vilken rank har dom hadither du hänvisar till? Detta är muslimernas eget beslut! Inte mitt!

   Om den muslimska majoriteten och ledande muslimska skriftlärde slår fast en annan ålder så accepterar jag detta. Det har inte skett! Det saknar betydelse vad några enskilda debattörer anser!

   Det väsentligaste:
   1. Muslimerna själva tror att Muhammed hade samlag med Aisha när hon var 9.
   2. Muslimerna själva tror inte på ditt snack!
   3. Dom följer vad dom tror är Muhammeds exempel (barnäktenskap)
   Thats good enough for me!

   Om du anser att muslimernas åsikter om detta är smutskastning av islam, så får du anklaga dom, inte mig! Dina åsikter avviker från muslimsk doktrin och den gängse uppfattningen inom islam. Dina påståenden kommer inte att påverka deras uppfattning dom närmaste 300 åren, sannolikt aldrig. Jag lovar!

   Svara

   • Nidar
    Feb 22, 2011 @ 10:05:45

    Den hadith jag hänvisade till är Sahih Bukhari, alltså den mest ”tillförlitliga” källan. Hursomhelst har du inte visat din sak. Du visar bara vad majoriteten av muslimerna anser, inte att Aishas ålder på något sätt kan fastställas. Och om jag har förstått din åsikt rätt så anser du inte att muslimer är pålitliga personer generellt sett. Men vi kommer väl inte längre i diskussionen och jag får tacka för utbytet.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 22, 2011 @ 11:29:23

     Så jag anser inte muslimer vara pålitiliga? Det beror på. Jag tror att muslimer är precis som alla andra, men färgade av sin tro. Jag tror att Taqiya har betydelse inom islam. Det är inte mitt påhitt. Framförallt tror jag på muslimernas egen tolkning av islam. Vem är jag att ifrågasätta den? Dom kan islam mycket bättre. Jag tror att muslimerna är stolta över sin profet och religion. Dom vill inte dölja sin uppfattning, generellt sett. Så det är inte svårt att få reda på vad muslimerna tycker i olika frågor.

     Jag har rätt stort förtroende för dom skriftlärda som sammanställt och värderat haditherna, eftersom jag har fått uppfattningen att dom verkligen sökt sanningen! Dom har, såvitt jag förstår, gått intelligent och systematiskt tillväga. Så jag är inte man att ifrågasätta deras resultat.

     Svara

   • Nidar
    Feb 22, 2011 @ 10:40:11

    Du visar fortfarande, efter redigeringen av ditt inlägg, ingenting som styrker hennes ålder. Jag vet redan vad de skriftlärda säger men du påstår dig veta hennes ålder men du kommer aldrig kunna påvisa det! Det enda du har är hadither som du blint tror på, precis som fundamentalisterna själva, trots att dessa hadither själva motsäger varandra. Du som påstår att du är så rationell och logisk förlitar dig alltså på motsägelsefull information ”för att muslimerna själva gör det”. Inte så logiskt.. Du väljer att ”tro” på det för att det styrker din ställning.

    Så vilken hadith ”tror” du på i de fall där flera hadither motsäger varandra? För det finns många sådana fall!

    Förresten är progressive islam, liberal islam, quran only och andra ”grassroot”-rörelser starkt växande inom islam, och dessa har en helt annan syn på saken. Sen vet du väl att bara 15-18% av världens alla muslimer är araber och det är dessa som står för alla mainstream-tolkningar.

    Svara

    • Holländskan
     Feb 22, 2011 @ 10:56:21

     Påminner lite om hur kommunisterna brukade försvara sin ideologi; läran var det inget fel på men däremot på de länder där systemet införts?
     Har då majoriteten av världens alla muslimer missförstått sin tro?

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 22, 2011 @ 11:36:33

     Såvitt jag förstår så är det riktigt att Sahih Bukhari betraktas som den främsta hadithen, därefter Sahih Muslim. Det finns sex kanoniska och dessa två är de främsta. Dock står det flera gånger i Sahih Bukhari att Muhammed ”konsumerade” äktenskapet när hon var 9! Jag hittar ingen text där som solklart anger annan ålder för Aisha, däremot flera texter som solklart anger 6/9!

     Inget ovanligt att mina inlägg och kommentarer korrigeras. Försöker förbättra dom. Hoppas det är ok. Tar bort dumheter när jag kommer på dom t ex. Ändrar förstås aldrig i andras kommentarer. Hur som helst tycker jag du är en seriös debattör och jag uppskattar verkligen att muslimer tycker till här! Jag värderar det högt! På det sättet kan jag få bort felaktigheter (vilket hänt), lära mig mycket och få andra vinklingar! jag är inte rädd för kritik, jag är inte ute efter att sprida osanningar och lögner! Det får bara mig att framstå som en idiot! Jag ändrar mig jättegärna när jag har fel! Men först då!

     Förresten tycker jag ”progressive islam” är väldigt intressant, men det är chanslöst mot fundamentalistiska islam! Det borde du, kunnig som du är, inse! Det sk proggressiva islam (pi, t ex Tariq Ramadan) är inte islam! Det är problemet! Vi skulle nog alla önska att pi växte. Men jag kan inte fatta hur man kan ifrågasätta Guds egna ord! Kan du förklara det för mig? Islam kan inte reformeras! Omöjligt! Tar gärna den diskussionen med dig!

     Även om det låter konstigt så respekterar jag islam! Respekterar på många sätt dess historiska företrädare, inga dumbommar! Min poäng är att islam inte fungerar i ett modernt samhälle! Det hindrar ekonomisk, social, humanitär och vetenskaplig utveckling. Annars är den Ok. Muslimer utgörs inte av onda människor! Det utgörs av människor som vill väl, men gör illa! Naturligtvis inte bara illa, säkert mycket gott också! Men det funkar inte i vårt moderna samhälle. Intentionerna är goda, men resultatet dåligt!

     Återigen ang Aisha: jag vet inte hur gammal Aisha var! Jag förlitar mig här på vad muslimsk doktrin (akademiker) säger och vad som är allmänt vedertaget hos muslimer. Poängen är att muslimernas egen uppfattning i frågan förklarar den höga frekvensen av barnäktenskap! Delade dom din uppfattning skulle barnäktenskap vara ovanliga! Muslimerna accepterar barnäktenskap för att dom tror Aisha var väldigt ung när hon gifte sig och hade samlag med Muhammed. Ett exempel på hur detta har slagit igenom är att flickor i funamtalistiska länder anses vuxna straffmyndiga vid just 9 år (t ex är/var det så i Iran).

     Svara

  • Holländskan
   Feb 22, 2011 @ 09:51:22

   Det väsentliga borde i så fall var hur pass viktig din källa är i den muslimska världen och inte på ett internetforum.
   Vilken tolkning har flest anhängare.?
   Sedan, som du skriver , förekommer barnäktenskap även på andra håll men diskussionen gällde Islam så jag tycker att du ägnar dig åt en relativisering i stil med när du påminde oss om att svenskar
   ligger i topp när det gäller dömda pedofiler.
   Det borde finnas bättre sätt att framhäva Islams fördelar än genom att påpeka att den i vilket fall som helst inte är värst.

   Svara

 13. Nidar
  Feb 20, 2011 @ 04:13:29

  Intressant i sammanhanget är att pedofili är ett av de brotten där invandrarna inte är överrepresenterade. Där ligger svenskarna i täten enligt brottsstatistik från Brå.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 20, 2011 @ 07:02:05

   Jag pratar inte om invandrare, utan om muslimer! Dessutom är det ju välkänt att myndigheterna ser mellan fingrarna på muslimernas pedofili, så det kommer inte fram, det sker i det fördolda!

   Svara

   • Nidar
    Feb 20, 2011 @ 09:01:59

    Så du påstår att muslimer är överrepresenterade vad gäller pedofili i Sverige? Har du någon källa som kan styrka det påståendet eller är det bara lösa antaganden?

    Ditt andra påstående (att muslimers pedofili inte kommer fram för att myndigheter ser mellan fingrarna) är inte heller baserat på fakta. Du framhåller ju regelbundet att dina resonemang baseras på fakta. Så upp till bevis nu!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 20, 2011 @ 10:43:09

     Först och främst så är pedofili något lovvärt inom islam, eftersom profeten själv hade samlag med en 9-åring! Förnekar du det?
     Ifall skolsköterskor m fl säger att barnäktenskap är ett stort problem bland muslimerna så är det uppenbart för alla (utom dig). Det är ett dolt problem, av stor omfattning! Så det finns förstås ingen officiell statistik. För att inte stöta sig med muslimska pedofiler har myndigheten valt att se mellan fingrarna! Tror du barnen vågar gå till polisen och anmäla? Dom skulle förmodligen mördas.

     Jag skriver om vad som kan bevisas eller göras rimligt! Det är upp till var och en att, med logiska argument, ifrågasätta mina slusatser. Att pedofili inom islam är vanligt är en helt rimlig slutsats med tanke på deras förebild och vad som rapporterats från skolsköterskor etc. 70.000, dvs Fem procent av unga mellan 16 och 25 år i Sverige upplever att de inte har möjlighet att fritt välja vem de ska gifta sig med. en fråga till dig: anser du att även muslimsk pedofili skall kriminaliseras, inkl barn-/tvångsäktenskap? Läs här:

     http://kvp.expressen.se/nyheter/1.1167436/tolvariga-flickor-tvingas-gifta-sig
     http://www.newsmill.se/artikel/2009/12/04/antalet-barnaktenskap-okar-i-sverige-ansvariga-blundar
     http://aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article7235957.ab
     http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vi-vill-stoppa-tvangsaktenskapen_4775019.svd
     http://www.migrationsverket.se/download/18.46b604a812cbcdd7dba800021229/GD-mall+uppdrag+vers2.pdf
     http://petterssons.bloggsida.se/politik/tvangsgifte-utbrett-i-norge

     Svara

     • Holländskan
      Feb 20, 2011 @ 14:02:29

      Jag hade för bråttom när jag skrev. Vad jag ville hà sagt i mitt svar till Nidar att jag inte kunde hitta något påstående om en muslimsk överrepresentation i blogginlägget. Men att jag kunde ha läst slarvigt ,tyckte jag ändå borde påpekas.

     • KLARTEXTEN!
      Feb 20, 2011 @ 14:38:56

      OK, missförstod dig.

     • Nidar
      Feb 20, 2011 @ 15:14:39

      Givetvis finns det mörkertal, det finns inom alla brott. Exempelvis så leder bara en bråkdel av våldtäktsanmälningarna till fällande dom och man kan säkert förstå att det begås ännu fler brott som inte ens anmäls. Men om mörkertal finns i större grad hos just muslimer kan man mest bara spekulera om. På samma sätt kan man spekulera att invandrare/muslimer lättare döms på svaga grunder vilket isåfall skulle tala för att mörkertalet vad gäller fällande domar är större hos svenskar. Men som sagt detta är bara spekulationer så inget att grunda en debatt på. Att påvisa att det finns ett mörkertal bland muslimer visar bara att det finns ett mörkertal även hos muslimer, inte att detta avviker från det generella. Däremot kan vi nog enas om att mörkertalet är större vad gäller brott mot barn (oavsett vem som är förrövaren), pga att dessa är mindre benägna att anmäla brott, vilket är beklagligt.

      Jag ser det inte som hållbart att påstå att pedofili (eller tvångsäktenskap) är lovvärt inom islam. Enligt islam baseras äktenskap på ömsesidig kärlek och bruden har själv rätt att välja vem hon ska gifta sig med. Kvinnan måste ge sitt direkta godkännande inför äktenskapet! Så var dock inte fallet enligt förislamsk tradition. Tyvärr har i många fall dessa traditioner levt kvar starkare än islams budskap och utövas således av muslimer, men inte pga att de är muslimer. Hedersmord är ett annat sådant exempel som är direkt förbjudet enligt islam men som ändå förknippas med islam pga av dess traditionsbaserade utbreddhet i muslimska samhällen.

      Huruvida Mohammed hade sex med en nioåring kan jag varken bekräfta eller dementera. Det enda vi har att gå på är hadither. Det finns hadither som påvisar att så var fallet och det finns hadither som påvisar att hon var mycket äldre. Vilka ska vi tro på? De flesta väljer givetvis att ”tro på” de som passar deras ändamål. Islamkritiker och snuskgubbar väljer således en grupp hadither som styrker deras sak, andra väljer att tro på andra.

      En rekommenderad artikel som belyser frågan:
      http://www.huffingtonpost.com/dr-david-liepert/islamic-pedophelia_b_814332.html

      Och som svar på din fråga: självklart ska all pedofili och tvångsäktenskap anses som kriminellt oavsett om det handlar om muslimer eller inte! Problemet finns och är allvarligt och det får ingen förneka. Vi bör göra allt i vår makt för att förhindra att barn utnyttjas och att människor gifts bort mot sin vilja!

     • KLARTEXTEN!
      Feb 20, 2011 @ 15:24:45

      Du verkar ha noll koll! Kvinnans rättigheter inom islam är usla! Kan du förvänta dig annat än många barnäktenskap när deras främsta förebild hade samlag med 9-åringar? Du är väldigt okunnig/dum ifall du inte vet att han gifte sig med Aisha när hon var 6 och hade samlag med henne när hon var 9! Länka till hadither som påstår annat! Du avslöjar dig bara som en idiot om du förnekar något som muslimerna själva villigt erkänner! Att Aisha miste oskulden vid 9 återges i en av de allra främsta (kanoniska) haditherna, så att du ifrågasätter sanningshalten skulle förarga många muslimer bara det. Du kan ju framföra dina ”teser” på muslimska fora så får du se om dom gillar ditt ifrågasättande av deras heliga skrifter! Vem är du att ifrågasätta vad muslimerna själva bekräftar?

      I en kultur som förespråkar barnäktenskap kan du förvänta dig många sådana! Och svenska skolsköterskor mfl bekräftar att så är fallet!

     • KLARTEXTEN!
      Feb 20, 2011 @ 18:15:18

      Du måste alltså precisera vilken hadith du åsyftar, citera och länka! Ge tillräcklig info för att hadithen enkelt skall kunna identifieras.

     • Holländskan
      Feb 21, 2011 @ 11:01:14

      Jag ögnade igenom artikeln ( why not ) och min tolkning må därför vara förhastad. Vad som tycktes framkomma var att två tolkningar förekommer, varav en skall ses som den riktiga nämligen den som beskriver Aisha som myndig. Det i förening med en spekulation om den nödvändiga åldern vid ett fältslag där Aisha skulle ha deltagit leder författaren till att fastslå att det inte rörde sig om ett barnäktenskap.
      Nåväl, det låter gott och väl men en fråga som infinner sig är hur pass mycket tyngd en nätskribents ( som dessutom verkar i ett västerländsk sammanhang ) påstående har i just de muslimska länderna eller för de mer traditionellt skolade skriftlärde.
      Läses han i Saudiarabien, Jemen eller Pakistan där seden med barnbrudar fortlever?

     • KLARTEXTEN!
      Feb 21, 2011 @ 12:34:31

      Jag tycker artikeln bara är en massa luft! Nidar måste citera och länka till en erkänd hadith som klart uppger en annan ålder än 6 för giftermålet och 9 för samlaget.

      Det har Nidar inte gjort. Jag undrar om Nidar ens vet vad som står i artikeln! Det duger inte med att hänvisa till en artikel med en massa lösa påståenden!

      Här har du otaliga hadither som bekräftar mitt påstående: Aisha gifte sig vid 6 och hade samlag vid 9!
      http://www.muslimhope.com/AishaNine.htm

      Här ett muslimskt forum som tar upp saken. Se svaret från sis_niqabi: http://www.ummah.com/forum/showthread.php?160062-How-Old-was-Mohammad%92s-wife-Aisha-was-she-9-years-old-Or-over-15-when-consummated

      Islam har sex kanoniska hadither, samt ett antal icke kanoniska. Den näst främsta av de kanoniska, Sahih Muslim (1a) skriver:
      Narrated Hisham’s father: Khadija died three years before the Prophet departed to Medina. He stayed there for two years or so and then he married ‘Aisha when she was a girl of six years of age, and he consummated that marriage when she was nine years old.” Bukhari vol.5 book 58 ch.43 no.236 p.153.

    • Holländskan
     Feb 20, 2011 @ 11:38:05

     Jag vet nu inte om det påstås någonstans att muslimer är statiskt överrepresenterade men kan ha läst slarvigt.
     Vad som däremot förekommer inom den muslimska kultursfären är tvångsäktenskap av minderåriga vilket i sig uppfyller kriterierna ( åtminstone våra) av pedofila övergrepp.
     Att det sedan existerar ett mörkertal vad gäller de hot och påtryckningar som trotsande invandrarflickor kan utsättas för beror på sociala myndigheters tystnadsplikt samt de drabbades egen rädsla.Å

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Feb 20, 2011 @ 13:26:51

      Jag tror inte det är statistiskt belagt, i och med att vi pratar om ett dolt övergrepp. Dolt av muslimerna och ganska nedtystat av svenska etablissemanget. Jag menar att dom sannolikt är överrepresenterade. Ungdomsstyrelsen bedömer att 70.000 svenska ungdomar inte kan välja partner själv. Hur många av dessa fall skulle klassas som pedofili? Än värre är det förstås i deras hemländer.

    • Holländskan
     Feb 20, 2011 @ 16:08:38

     Men om nu de ”felaktiga” hadithern har sina anhängare försvårar det en markering gentemot barnäktenskap inom den islamska världen.
     Vore det inte i så fall vara en del av bagaget som muslimer borde göra upp med liksom andra religionsutövare endera har förkastat eller lämnat åt sidan det som inte är förenligt med ett modernt liv.
     Jag vet att mycket av det som Islam beskylls för ( månggiften, kvinnlig omskärelse etc) leder sitt ursprung till förislamska seder men att dessa företeelser än idag lever kvar tyder på att Islam knappast har varit en kraft till förändring av kvinnans villkor utan istället institutionaliserat dem.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Feb 20, 2011 @ 18:31:43

      Du har så rätt så. Den hadithen lär dock aldrig ifrågasatt av muslimer eftersom den har så hög rang (kanonisk). Dom är ju värderade efter sannolikheten att dom är historiskt korrekta. Muslimska skriftlärde har gjort ett gediget arbete för att vaska fram sanningen. Ingen på 2000-talet lär ändra hadithernas status. Nidar är helt chanslös in det avseendet.

      Det vore ett grovt brott mot islam att ljuga om vad Muhammed gjort och inte gjort. Kan dom bevisa det är det en annan sak, men det är förstås ytterst osannolikt.

     • Nidar
      Feb 20, 2011 @ 21:52:26

      Men varför läser ni inte artikeln jag länkade till? Författaren Dr. David Liepert diskuterar ju just din fråga och använder bl.a. hadither för detta. Istället ber du om en länk som jag redan redovisat. Vidare i kommentarerna till artikeln tas ytterligare hadither upp. Visserligen ca 200 kommentarer men en väl balanserad och intressant diskussion mellan muslimer och islamkritiker/icke-muslimer. Ni borde joina in. Huffington post är en väl respekterad nyhetssajt / öppen blogg med allt från muslimer, kristna, judar, ateister, islamkritiker till islmaofober.

      Där får du också svar på ditt andra ifrågasättande. Artikeln är nämligen skriven av en muslim och i kommentarerna ifrågasätts han av islamkritiker och icke-muslimer. Muslimerna välkomnar hans syn på saken.

     • KLARTEXTEN!
      Feb 21, 2011 @ 07:34:08

      Fortfarande har du inte angivit vilken hadith som åsyftas! Jag har tittat igenom artikeln, men ser inget citat från en hadith som bekräftar ditt påstående! Du påstår att en hadith säger en sak, så tala om vilken hadith det är! Klarar du det eller inte? Citera även det relevanta som står i hadithen (ang Aishas ålder)! Och ange var i artikeln det anges. Finns det inte angivet i någon hadith så är det inte värt ett piss!

      Här har du otaliga hadither som bekräftar mitt påstående:
      http://www.muslimhope.com/AishaNine.htm

      Ett muslimskt forum: http://www.ummah.com/forum/showthread.php?160062-How-Old-was-Mohammad%92s-wife-Aisha-was-she-9-years-old-Or-over-15-when-consummated

 14. Danial
  Feb 19, 2011 @ 22:54:35

  Så vad kallas alla kristna präster som har sex med små pojkar och som tydligen är väldigt vanligt runt om i världen? Varför har ni ett behov av att svartmåla en hel grupp? som är typ 1/5 del av jordens befolkning? Om ni tycker att det är berättigad så ska ni få höra vad en del folk tycker om den lilla ö som heter skandinavien ute i stora världen?

  ”Inavlad folk som lever i mörker som maskar större delen av sina liv och super och slår sina fruar. De ger bort sina flickor vid högst 14 och är väldigt noga rasbiologiska. Detta trotts att de kallas för norra Europas Turkar eftersom de är ättlingar till Turkarna”

  Tycker ni att den bilden stämmer? Det finns faktis många där ute som tycker så. Så det borde vara en sanning, eller hur?

  Svara

  • Holländskan
   Feb 19, 2011 @ 23:37:31

   Övergreppen mot pojkar inom den katolska kyrkan är en skamfläck, det kan inte bestridas.
   Men det rör sig här om missförhållanden som pågått i det fördolda och som sedan de uppdagats kunnat kritiserats och, än viktigare, lett till konsekvenser för förövarna och tydliga avståndstagande ifrån Vatikanen.
   Den muslimska traditionen sanktionerar äktenskap med sexåringar och måste därför antingen försvaras eller bortrationaliseras av de troende.
   Sexskandaler och övergrepp kan ingen organisation gardera sig mot; det är hur medlemmarna sedan förhåller sig som är det viktiga.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 20, 2011 @ 06:57:58

   Förklara då varför muslimerna kämpar för att komma hit! Det är självklart fruktansvärt att kristna präster har sex med småpojkar. Skillnaden mot islam är dock att profeten Muhammed hade sex med småflickor och är er främsta förebild. Jesus hade inte sex med småflickor! Vi saknar en förebild som hade barnsex! Ni har det!

   Svara

   • Danial
    Feb 20, 2011 @ 16:05:07

    Jag vet inte, kan det bro på att en del ”demokratiska” västländer har i årtionden tillsatt diktaturer i dessa länder och hållit de under armarna så de kunnat kuva sitt folk? Kan det vara så att folk då flyr där de kan känna sig lite säkra? I väst får man åtminståne vara med på ett litte litte hörn av det demokratiska vardagslivet (du vet, förutom att man trakaseras för sin hudfärg, får sällan kvalifiserad jobb, utymålas som våltäcktsman, pedofil osv).

    Nu flyr anhängare av Tunisiens diktator(själv flydde han till Saudarabien) undan folkets vrede till sina gamla arbetsgivare i väst i tusental så där har du den andra vågen av flyktingar som är självförvållad.

    Så gick ju för alla som samarbetade med Hitlers Tyskland under okupationen i Scandinavien. Folk visade de ingen nåd. (nej förresten, det var de andra scandinaviska länderna, sverige samarbetade ju med Tyskaland).

    Du och resten av gänget här ska veta att jag och många andra är mer än gärna för restriktiv invadringspolitik. Men att utmåla folk till satan och hålla på med sjuka, barnsliga namnkallning av specifika grupper av medmänniskor a la Nazister är jag emot och så även den svenska själen. Kasta gärna ut alla invandrare och säg det rent ut. Men ni gör det bara mycket svårare för de seriösa som vill ha mindre invandring. Ni skjuter undan deras ben för de klumpas ihop med er och kallas nazister och rasister och där med händer inget.

    Läst din härlighetens Bibel och se att det där perversa i Koranen är en kopia av Bibeln som i sin tur är en kopia av Judarna Tora. Det var inte längesen det var prästen privilegie och rättighet att ta oskulden på nygifta kvinnor här i sverige. Sen fick hennes man ligga med henne.

    Svara

    • Holländskan
     Feb 20, 2011 @ 16:38:50

     Präster som tog nygiftas mödom?
     Jag undrar om du inte har blandat ihop det med myten om ”juris primae nocta” ( för att impa lite med latin, hoppas att jag inte gjorde bort mig ) dvs. en godsägares påstådda rätt att deflorera sina sina kvinnliga livegna innan bröllopsnatten.
     Men den historiska äktheten är bestridd, och det var hur som helst övergrepp som möjliggjordes av feodalismen .. så ja, det var nog för ett tag sedan.
     Men jag tycker att du förlitar dig i alldeles för hög grad till att plocka fram skräckexempel ur Europas historia för att skapa större tolerans för de missförhållanden som kan konstateras inom den muslimska världen idag.
     Fel väg att gå ; något dåligt kan inte försvaras genom att peka på något annat dåligt. Två fel gör inte ett rätt.

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 20, 2011 @ 18:10:40

     Jag uppskattar all nyansering. Jag vill inte kasta ut några invandrare (som inte bryter mot lagen)! Jag har egentligen bara problem med islam. Andra invandrare är inte ”systemhotande”, vilket muslimerna är om dom når majoritet. Muslimer står för en extrem andel av allvarliga invandrarproblem. Kristna araber t ex välkomnar jag, så det har inget med ras att göra! Du bör dock vara mer specifik i din kritik! Jag utmålar inte folk till satan, det är i vart fall inte avsikten. Vad jag säger är att islam är problematisk, dvs skapar mycket problem, av många olika slag!

     Vi noterar alla vilka problem islam har! Jag ser inga stora problem med kristendomen idag, som ju uppenbarligen funkar bra med demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet! Islam är inte kompatibel med någotdera! Dessutom dras länderna av ekonomiska och sociala problem, allt pga islam, enligt mitt förmenande. Kan du precisera vad du är kritiisk mot? Omöjligt att bemöta annars!

     Dom flesta problem islam medför beror på muslimernas hänvisning till koranen (och haditherna)! Så det är väl klokt att kolla vad deras bok säger, eller hur? Motsvarande behov att kolla i bibeln finns inte såvitt jag vet. Eller hävdar du att det finns en massa kristna som kräver ändringar i yttrandefriheten, jämlikheten etc med hänvisning till bibeln?

     Säkert kan mycket jag skriver vid en ytlig betraktelse verka konstigt, men det brukar klarna när jag får tillfälle till en fördjupad motivering.

     Ifall det är pedofilin du åsyftar så är det ju en realitet! Inget påhitt.

     Svara

     • Danial
      Feb 22, 2011 @ 13:26:39

      ”Eller hävdar du att det finns en massa kristna som kräver ändringar i yttrandefriheten, jämlikheten etc med hänvisning till bibeln?”

      JA, det hävdar jag. Om du och en del andra här ska dra alla muslimer över en kam så ska jag också göra det så du vet hur det känns. Det räker att titta på vad galningarna i USA gör och vill göra och införa i Jesus namn. Döda alla läkare och sjuksköterskor som utför abort, att Mesias kommer när alla Judar har konverterat till Kristendom eller dödats. Mer exterma grupper menar att kvinna ska vara hemma, att ha religonsfrihet är en skymf mot kristendomen osv. Du kan ju se allt i Rapport och Aktuellt när de gör reportage om USA.

      Om det finns 500.000 muslimer i Sverige så är en liten promille av den extrema sorten. Resten är mycke mindre religiösa än Svenskar och fullständigt struntar i Muhamed och resten. Att säga att de är muslimer för att de kommer från muslimska länder är som att säga svenskar är kristna, när vi vet att svenskar är inte så religösa.

      Att media gärna blåser upp allt det negativa gör att man tror lätt att inte bara Sverige utan hela EU är invaderat av exterem muslimer. Den bilden har hjälpt alla extrempartier som SD att komma in i olika parlament i EU.

      Syftet har hela tiden varit att minska eller stopa invandringen och när det inte har hjälpt med vanliga argument så har man använt skrämseltaktik. ”Den gryme blodtörstige muslimen kommer att äta oss alla”. Det är beklagande att upplysta och utbildade människor i väst kan gå på så enkla knep. Att man inte kund komma överens om en taktik för att minska invandringen tidigare.

      Men som jag sa innan att så länge väst tillsätter diktaturer i dessa länder för att ”bevaka” sina intressen så flyr människor från de länderna, antigen pga hunger eller politiska förföljelser. Men nu tycks en ny generation ha tröttnat på förtryck och börjar gör sig av med diktaturerna och väst är oroliga att förlora sina ”intressen”. You go figure.

     • KLARTEXTEN!
      Feb 22, 2011 @ 13:55:02

      Vi vet erfarenehtsmässigt att ju fler musilmer, desto mer problem får vi. Titta runt i europeriska länder så är det en ofrånkomlig slutsast! De ”extrema” muslimerna är inte det stora problemet! Problemet är att islam inte är kompatibelt vare sig med demokrati, jämlikhet, yttrandefrihet eller välstånd! Vi bör nog förvänta oss att en nazist vill att landet styrs nazistiskt, att kommunisten vill att landet styrs kommunistiskt och att muslimer vill att landet styrs islamistiskt. Erfarenheten bekräftar riktigheten i detta! Även om det inte skulle bli så, så drabbas vi av stora problem!. Vi känner redan av dom, trots bara 5 % muslimer. Hur blir det inte med 20-50 %?

      Muslimerna har svårt för yttrandefriheten i våra västerländska samhällen. Dom är inte förtjusta i vårt system och våra värderingar. I England tillfrågades vanliga muslimer och jag tror majoriteten (eller en stor andel) önskade sharia! Det är inget extremt! Fullt naturligt för en muslim! Jag undrar om du alls förstår islam och muslimer. Dom demonstrerar emot, inte för yttrandefrihet!

      Kan du berätta för mig vad gott islam har tillfört vårt samhälle?
      Vi känner alla till en massa negativa saker.
      Hävdar du på fullt allvar att den muslimska massinvandringen skapar ett tryggare och mer välmående samhälle åt våra barnbarn? Dom kristna grupper du pratar är inte systemhotande, som muslimerna och dom är inga 1,5 miljarder, och definitivt inte 500.000 i Sverige! Muslimsk majoritet är systemhotande!

      Löjligt att skylla de muslimska ländernas fiaskon på väst! När dom får chansen att bestämma styrelse så har det alltid blivit skit! Vad du inte begriper är att muslimska länder tenderar att bli diktaturer, religiösa eller sekulära. Väst har föredragit dom sekulära, Det gör jag också! Samtliga diktaturer som störtats har varit sekulära, även Khadaffi. Resultatet har aldrig blivit verklig demokrati. Låt oss hoppas att det blir det nu, men jag är skeptsik! Dom islamistiska krafterna är så pass starka att dessa mycket väl kan ta över. Då har vi hamnat ur askan i elden! Skälet är förstås att enda sättet att värna sig mot sharia (där islamisterna är starka) är att förbjuda dessa partier, och således införa diktatur. Dom få länder som har något som kan likna demokrait är fortfarande inte sekulära och dras med sociala problem och islamistisk terror. Det kommer även att bli sveriges vardag ifall vi skulle få muslimsk majoritet. Därför får islam aldrig tillåtas växa sig stark här, dvs stoppa massinvandringen! Med muslimsk majoritet skulle all trygghet försvinna i vårt land. Långt innan dess har vi jätteproblem! Ingen vettig människa kan tro att islam gör Sverige bättre! Tvärtom!
      Eller menar du att väst borde föredragit religiösa diktaturer? Naiviteten i Sverige vad gäller utvecklingen i Nordafrika är otrolig! Analyser är överlag på dagisnivå!

      Jag hoppas innerligt att upproren i arabländerna resulterar i verklig demokrati. Men jag tror på verklig demokrati i dessa länder först när jag ser det! Demokrati innebär att införa och behålla demokratin! Inte att nyttja det för att införa sharia!

    • Holländskan
     Feb 22, 2011 @ 19:29:13

     Om det nu finns ett pedagogiskt syfte bakom dina motanklagelser borde du åtminstone välja dina exempel med större omsorg.
     Inget av alla de övergrepp eller felaktiga värderingar som du tycker dig kunna påvisa inom den kristna kyrkan är jämförbart med missförhållanden inom Islam då det där har stöd av en majoritet.
     Dessutom att ”vi” är dumma borde inte ge dig licens till att själv bli dum. Du borde istället se det som en möjlighet att demonstrera en muslims överlägsenhet genom att höja dig över den låga nivå som du tycker dig kunna konstatera.

     Svara

     • Mulle Sjölin
      Jun 03, 2011 @ 00:07:12

      Bort med alla slags religiösa skyddssystem som möjligör barnäktenskap och barnsex inom religiös täckmantel! Låt heterosexuella personer och hela Sverige få slippa skendebatter i vilka pedofiler och pederaster skall skyddas och gömmas i religionens namn.För min del kan man lika bra avskaffa både kyrktorn och minareter. Det som avslöjas om katolska kyrkan är iofs ännu vidrigare än muslimers barnäktenskap! Låt dom få ha sina namn i fred låt t ex mehmet irfan heta så tvinga honom inte att heta steffo eller något annat. Sådan felaktig politik framtvingar självmordsgalningar som taimour abdulwahab som kanske inte ville vara svensk boende i hus t ex …..

     • KLARTEXTEN!
      Jun 03, 2011 @ 09:35:21

      Det är fullständigt orealistiskt att tänka sig att avskaffa religion. Folk är alldeles för dumma, irrationella och ängsliga för det. Religionen är deras tröstnapp. Pedofili bland muslimerär ett mycket större problem än bland kristna. Det är inte accepterat inom kristendomen, men däremot inom islam.

 15. Igor
  Feb 19, 2011 @ 17:11:19

  Intressant att man kan åtala någon för förtal av en död person. Har hört folk tala illa om Karl XII. Kanske borde dra dem inför rätta. Antar att principen även öppnar upp för åtal mot förtal av fiktiva personer som tomten, fantomen och Homer Simpson.

  Svara

 16. Anna Frick
  Feb 18, 2011 @ 18:39:55

  ot, Sydsvenskan har publicerat en propaganda presentation för Hizbolla, måste ses!!!

  Med titel ”Hizbollah i södra Beirut” av Hussein El-Alawi

  http://www.sydsvenskan.se/webbtv/webbtv_varlden/article1388263/Folj-med-till-Libanon.html

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 18, 2011 @ 18:45:57

   Vidrigt av SDS! Hizbollah, en terroristorganisation, vars mål är att förinta Israel. SDS har bekänt färg! Enligt tidningen är det knappast någon skillnad mellan Hizbollah och Röda Korset!

   Svara

 17. anna
  Feb 18, 2011 @ 10:26:43

  Barnäktenskap, halalslakt, muslimer, moskeér!!
  BORT MED ALLA KONSTIGHETER UR SVERIGE!!!!!

  Svara

 18. LadyM
  Feb 18, 2011 @ 07:37:59

  Det är hjärtlöst att gifta bort småflickor, men jag vill påpeka att videon för massbröllopet är fel vinklad. Småflickorna är inte brudarna, utan syskonbarn och småkusiner som har rollen ungefär som tärnor som går framför brudpar här. Även en tärna här har klänningar som går i brudens stil. Hamas är en islamisk organisation, brudarna filmas inte och skulle definitivt inte bära t ex baraxlade klänningar. Brudarna sitter separat för män och kvinnor brukar fira separat.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 18, 2011 @ 09:07:53

   OK tack för infon! Skall ta bort videon. Dom som lägger upp felrubricerade videor ställer bara till skada!

   Svara

   • Lövet
    Feb 18, 2011 @ 11:23:42

    ..och de som lägger up och sprider dessa videor utan att tänka efter eller utöva källkritik är nyttiga idioter, eller hur?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 18, 2011 @ 11:33:07

     Jag kan inte förhandsgranska allt. Jag utgår inte från att folk ljuger! Och sen hoppas jag att uppmärksamma och kunniga läsare påpekar fel, så korrigerar jag. Du inser nog att det är enda vägen.

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: