SD ökar till 8,5 %!

Hur många av er läste det i svensk press den 14 februari? Att SD nu har ökat till 8,5 %, över 50 % ökning sen valet! Man ville helst förtiga det helt. Helt klart har SD en kraftig medvind, medan övriga partier minskar. Media tonar ner allt som är positivt för SD och förstorar upp ifall de överhuvudtaget kan hitta något negativt. På sin höjd skrivs ynkliga notiser. Dom har förverkat sin trovärdighet! Kort sagt tidningarna vilseleder systematiskt allmänheten, om islam, om massinvandringen och SD!

För alltfler blir det mångkulturella fiaskot uppenbart! EU:s ledande stater, Storbrittannien, Tyskland och  Frankrike har alla dödförklarat mångkulturen, förpassat den till soptippen! Endast korkade svenska politiker låtsas som om inget hänt

Allt färre tror att Sverige blir tryggare och mer välmående av fortsatt muslimsk massinvandring!

Ingen av oss skulle känna igen Sverige om 50 år, ifall massinvandringen fortsätter! De flesta av oss skulle gråta! I majoritet gör muslimerna vad dom vill med våra barnbarn. Våra demokratiska institutuioner kan komma att avskaffas. Sharia kan komma att införas. Fullt normalt för en troende muslim, sharia är ju helt enkelt islams lagar. Våra barnbarn kommer att sakna den trygghet vi tar för given! Vi håller på att svika dom!

Kan någon förklarar för mig; hur skall vi undvika muslimsk majoritet ifall massinvandringen fortsätter? Varje år nettoinvandrar över 70.000! Det är inget annat än en muslimsk invasion!

Behövs invandring? Varför inte ta hit skötsamma kineser eller indier?  Det lär finnas en hel del och många är fattiga! Dom uppskattar vårt samhälle som det är och är inte ute efter att urholka vår jämlikhet, yttrandefrihet och demokrati! Skulle Sverige invaderas av kineser skulle jag inte oroa mig ett dugg för mina efterlevande! Vi ser redan idag allt fler oroande likheter med dom muslimska länderna.

Om vi måste låta oss invaderas, låt det bli av folk som våra barnbarn känner sig trygga med! För det är dom som får leva med konsekvenserna av vår invandringspolitik!

Jag prioriterar mina efterlevande framför fejkflyktingar! Vi vet att 90 % saknar asylskäl! Resten vet vi inte vilka de är! Huvudlöst!

För asyl skall följande minimikrav vara uppfyllda:

identiteten skall kunna fastställats och bevisade asylskäl, annars ut!

Sverige är idag ett eldorado för människomugglande maffiasyndikat! Endast svenskar är dumma nog att stimulera denna människosmuggling!

S och M backar, SD framåt AB  DN  SVD

EXP: hittar inget alls om SD:s framgång (inte oväntat)

Skärpta passkrav splittrar familjer

.     r   
Advertisements

15 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nissen på loftet
  Feb 21, 2011 @ 15:28:59

  Vänstern coh PK-maffian har en framtidsbild om ett mångkulturellt samhälle som fungerar smärtfritt. Där alla bidrar med sitt för att samhället ska flyta på. Vi Svenskar som ser skillnaden mellan 1970-talets homogena etniska sammansättning av samhället där nästan alla drar åt samma håll och nutidens multi-kulti-kaos där alla drar åt sitt håll, vet sanningen. Multi-kulti fungerar bara när folk har ungefär samma framtidsbild. Vi vill gärna se att våra döttrar och söner går säkra oavsett klockslag eller stad i Sverige. Muslimerna ser med hat emot såväl svenskar som andra etniska grupper, exempelvis judarna.
  Vem kunde ana att judarna i sverige igen flyr, vem kunde ana att svenska familjer flyttar (white flight) hellre än att sätta sina barn i invandrartäta skolor. Skolor som enligt skolverkets statistik har hälften så bra genomsnittsbetyg som andra ”svenska” skolor. Svenska folket måste vakna. Vi tar in för många utomeuropeiska flyktingar/invandrare. Detta är ett hot. Söker man 5 minuter på internet så hittar man flera statsmän i andra länder som uttalar sig om hur dåligt multi-kulti fungerar. Eller hur multi-kulti totat kollapsat. Läser man lite djupare förstår man att muslimerna är anledningen. Men det får ni komma fram till själva.
  Finns bara ett svar. Rösta på SD.

  Sverigedemokraterna är enda partiet som vill hjälpa riktigt utsatta personer från dessa länder, inte bara dem som kommer hit. Pengarna räcker längre om man hjälper dem där nere än om man hjälper några få här.

  Rösta på Sverigedemokraterna för Reinfeldt håller på att nedmontera VÅR välfärd. Snart är den helt slut.

  Svara

 2. Trött på eländet.
  Feb 20, 2011 @ 21:39:32

  Jag fattar inte. Varför återinför man inte någon form av gränskontroller? Flygpassagerare borde t.ex. registreras med namn, bild, urprung och ev. biometriska data redan då de stiger på planet. Schengenavtalet verkar även det vara ett enda stort misslyckande. Andra länder måste ju även de uppleva samma problem med immigrationsvågen av identitetslösa immigrater, för kan väl inte vara så att det är Sverige som dragit ”högvinsten” i flyktinglotteriet så att alla papperslösa raketforskare sökt sig hit? Om de inte har med sig resedokument så borde man banne mig neka dem inträde till landet redan vid gränsen. De har ju knappast sitt ursprung i våra grannländer och vi har knappast kapacitet att ta hand om hela världens potentiella välfärdsflyktigar utan att överbelasta våra sociala skyddsnät. Varför i hela friden ska vi egentligen ta hand om papperslösa människor/illegala immigranter från andra sidan jordklotet? De kan ju i värsta fall vara kriminella som vill fly undan rättvisan. Detta måste få ett stopp snart. I Norge så har 95% av de asylsökande gjort sig av med sina passhandlingar [http://tinyurl.com/64upq3] och i Sverige är det likandant. År 2009 uppvisade 95% av de asylsökande inte passhandling då de sökte asyl [http://tinyurl.com/5uxz843]. Varför är det ingen som sätter stopp för detta vansinne? Under tiden så kommer det snyftreportage efter snyftreportage i medierna om hur våra ”hårda” regler kring anhöriginvandring hindrar t.ex. stackars afrikaner att ta hit sina femtioelva barn andra anhöriga. Det vore miljövänligare och humanare att låta dem återförenas i sina egna länder där de inte riskerar utsättas för strukturell rasism, diskriminering och kan utöva sin religion bäst de vill. Uppenbarligen har familjen klarat sig så det verkar ju relativt säkert att återförena dem där eller i något grannland. Vidare, varför envisas medierna att köra dessa snyftdokumetärer (t.ex. Islam för nybörjare på SVT) där de talrika muslimerna mestadels framställs som Allahs gåva till västvärlden. Eh, fråga Lars Vilks, Kurt Westergaard eller journalisterna på Jyllandsposten om vad de tycker om vissa av deras företrädare. Om jag ville uppleva bönestunder 5 ggr om dagen, burkor och sharialagar så hade jag flyttat till arabvärlden, men nu ska tydligen arabvärlden komma till oss och det är tydligen så bra, sååååå bra (tycker etablissemanget i alla fall). Men om det nu är så bra varför bor nu inte de största multikulturivrarna mitt i den multikulturella soppan? Majoriteten har ju, som en allt större andel svenskar, evakuerat sig själva till behörigt avstånd från den berikande multikulturen. Varför ska resten av befolkningen själv behöva leva med och hantera eländet? Vi har ju inte ens liberala vapenlagar som i USA. Ligisterna går ju redan omkring beväpnade så varför ska den laglydiga befolkningen gå omkring och vänta på domedagen som slaktkycklingar i hönsgården Sverige?

  Svara

 3. urban jakobsson
  Feb 20, 2011 @ 13:01:30

  Skriv insändare,oavsett om dem blir raderade,gör inlägg prata med vänner,Jag har helt gjort en kovändning efter att ha fått upp ögonen för vad som håller på att ske i landet,hela jävla landet säljs ut,jag har verkligen fått nog.

  Svara

 4. carl
  Feb 19, 2011 @ 22:19:18

  Att efter komma hem igen efter 15år i Asien, till ett komplett annorlunda Sverige är ytterst tråkigt, hur kunde det bli såhär.
  Att rätta till detta kommer att bli plågsamt för många.

  Svara

 5. Igor
  Feb 19, 2011 @ 22:05:59

  Det viktiga är inte att kämpa emot, utan att förstå.

  Det är något smärtsamt som är få förunnat att genomlida.

  Men efter reningsbadet kommer en förnyad insikt och en ny betydelse av det man gör.

  Att inte ge upp.

  Svara

 6. Kadawerhielm
  Feb 19, 2011 @ 20:18:03

  Vi får inte ge upp ! Kämpa mot vansinnet bara ! Det kommer att löna sig. Snart får folk upp ögonen, som de fått i de flesta europeiska länder, så varför inte vi också ?
  Som sagt kämpa emot vansinnet hos PK etablisemanget !

  Svara

 7. Anna
  Feb 19, 2011 @ 19:24:13

  Det är verkligen positiva nyheter att SD ökar, men frågan är väl om det på sikt kommer göra någon skillnad.
  Kollade en video på PI, tror jag, för ett tag, kanske i förrgår, där flera europeiska röster hördes ang det misslyckade mångkulturella samhället.
  När det kommer till Sverige, så är det ju med i grundlagen numer, vad kan egentligen SD göra då?
  Jag kanske är negativ här, men det känns redan som Sverige är kört i botten…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 20, 2011 @ 07:44:54

   Har Riksdagen klubbat ja två gånger med riksdagsval emellan? Inte förrän dess gäller grundlagen. Jag hittar ingen info om det.

   Svara

   • Hedda
    Feb 20, 2011 @ 12:34:43

    Riksdagen tog under hösten 2010 det andra beslutet. Det första togs före valet. Därmed har riksdagen fattat två beslut med mellanligande val, och ändringen gäller nu som svensk grundlag.

    Svenska massmedia har bara i förbigående nämnt denna grundlagsändring som utan nämnvärd debatt pådyvlats oss.

    För första gången i världshistorien har ett folk tvingats betala för sin egen kolonisering. Ironiskt!

    Om vi lever tillräckligt länge får ni killar börja fundera på skägglängden. Vi tjejer får börja tänka på lämplig burka-färg.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 20, 2011 @ 13:24:07

     Även grundlagar kan ändras senare. Jag misstänker att formuleringen om ”mångkulturen” inte har någon praktisk betydelse iofs.

     Svara

     • maminka
      Feb 28, 2011 @ 02:38:13

      Jag tror inte att det blir lätt. Då måste först SD ha mer än Alliansen har nu. En annan fara vänta på oss – ett svenskmuslimskt parti startat av Waberi och Kaplan. De är redan i riksdagen och med lögner har lovat tjäna landet, men i verkligheten är det islam. Landsförräddare Reinfeldt har de bakom som ett stöd. Den faran kan bli verklighet och de är listiga nog att göra vad som helst för att göra denna kupp. Det ända som kan rädda landet är att ALLA etniska svenskar och vi demokratiska invandrare som älskar detta land och inte är muslimer, går samman och handlar. Tyvärr är svenskar av naturen helt bekväma och förbaskat lata att ställa upp för sitt land. Efter så lång indoktrinering och utan erfarenheter hur det är att försvara sitt land (nej under 2:a världskriget var det inte frågan om), vet folket inte hur man gör.

      I morgon är det 25 år sedan Palme mördades. Det var han som satte igång med socialiseringen av hela landet och öppnade för kommunister och socialister från Chile. Detta är resultat av hans verk.

     • KLARTEXTEN!
      Feb 28, 2011 @ 15:58:39

      Som du säger, islamister är listiga. Jag tror det tar lååång tid innan ett islamistiskt parti bildas! Skulle dom göra det idag skulle dom skrämma upp väldigt många. Så dom väntar tills muslimerna har vuxit kraftigt, då dom inte längre är beroende av icke muslimer. Fram till dess skaffar dom sig erfarenhet, bygger upp ett förtroende. Folk pekar och säger ”titta muslimerna, t om islamisterna, är demokrater som alla andra!”Dom har absolut ingen brådska. Dom vet att svenskar är dumma och naiva, så det handlar bara om att flyga under radarn!

      Bildas ett muslimskt parti tidigare så kommer dom att framställa sig som ett muslimskt KD, med inriktning på mjuka frågor, helt utan grov islamistisk agenda. Kraven ökar sen i takt med makten.

      Islamiseringen av landet kommer att vara en smygande process, där islamisterna infiltrerar våra politiska partier, polisen, SÄPO, militären, tidningar, TV, media osv. Islamisterna kommer att infiltrera alla maktpositioner. När dom tar makten gör dom upp med kommunister, bögar och andra otrogna. Ingen kommunist eller bög går fri sen. Ett antal lär hängas. Alla bögar som lever ut sin sexualitet avrättas! Dom är en styggelse enligt koranen och behandlas därefter. Muhammed förordare avrättning så det är det självklara straffet!

      Risken är stor att dumma svenskar reagerar först när det är försent. Då är det försent för de nyttiga idioterna. Såna som mig kommer inte att lyfta ett finger när bögar och kommunister hängs, den saken är klar! Har dom inte förstånd att reagera nu så får dom skylla sig själva!

      Enligt SÄPO är införande av sharia på demokratisk väg inget problem.
      Helt i enlighet med demokratin. Visst känns det betryggande!

    • olle
     Feb 21, 2011 @ 05:13:48

     lamplig burkafarg ar svart. valj annan farg och forbered dig pa ordentligt med pisk fran sedlighetspolisen i svergistan ar 2030 😉

     Svara

   • Anna
    Feb 20, 2011 @ 20:23:38

    Det klubbades igenom i höstas…

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: