Sänk piratskeppen!

Så länge vi inte mer eller mindre systematiskt avrättar piraterna så kommer dessa att tycka verksamheten är lönsam. Väst förlorar på sin överdrivna och missriktade humanitet. Dagens situation har ett löjets skimmer över sig!

Pga de internationella juridiska komplikationer som uppstår när pirater grips , har många pirater släppts fria efter gripandet. Skall detta avskräcka dom från nya attacker?

Nej, skjut skeppen i sank,  med man och allt, så snart vi inser att dom är pirater.  Och fångas piraterna, så tvinga dom att hoppa överbord eller skjut dom. Men ta inga fångar! Låt hajarna käka upp dom. Så är man av med skiten! Tungt beväpnade kriminella behandlas på detta viset, sen slipper vi dessa återkommande nyheter. Ingen vettig människa bryr sig i dessa drägg ändå!

När dom ser sina piratkompisar, en efter en, ligga och flyta i vattnet utan att stålar kommer in, då kommer dom att lägga av. Jag lovar! Ont skall med ont fördrivas!

Så länge vi beter oss som mesiga idioter, så kommer piratdåden att fortsätta!

Här underbar läsning:

Russia executed all Somali pirates 

Dansk gisslan har förts i land  Danska familjens båt har ankrat utanför Somalias kust 

Pirater hotar döda danska seglare  Danskt krigsfartyg ska hitta familjen Kidnappade – av pirater

Dansk familj vid Somalias kust  

Ekstrabladet

r rnrd n a n .    d d    a     a   ”     d
Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Rikard
  Mar 06, 2011 @ 14:04:43

  Håller med! Det är ju katastrof hur ryggradslöst situationen tas, havets botten eller rep runt halsen är lönen för sjöröveri.
  Pinsamt, hoppas Kina eller Ryssland flippar ur snart och startar en ordentlig utrotning.

  Svara

 2. Skeptisk
  Mar 05, 2011 @ 03:45:54

  Nä, nu tycker jag verkligen du går för långt. Jag tycker kaptenerna istället ska visa lite förståelse och välvilja och bjuda upp de stackars vilsna piraterna på en fika. Tillsammans kan de sedan, under ordnade förhållanden under fikat diskutera sig fram till en lämplig lösning på det uppkomna, något spända läget. Jag tror säkert de missförstådda piraterna mjuknar om besättningen bjuder till, kramar om piraterna och tillsammans saligt sjunger ”We shall overcome”.
  Eller så kan vi ta till det mer resultatinriktade alternativet med eskorterade konvojer, beväpnade vakter och riktade militära attacker. Det brukar nämligen vara ett språk där budskapet når fram även om motparten är lågutbildade, desperata kriminella individer.

  Svara

 3. Olle
  Mar 04, 2011 @ 15:15:10

  Dessutom bör alla lösensummor som betalats till piraterna krävas tillbaka av den somaliska staten som krigsskadestånd. Och därutöver skadestånd för samtliga kidnappade.

  Sverige betalade omkring 3 miljoner kronor per person för de egyptier som skickades tillbaka till Egypten där de fängslades och torterades. Den summan kan vara lagom för somalia att betala för varenda en som har kidnappats av deras medborgare.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: