Miljöhoran!

När de Röd-gröna förlorar valet byter Miljöpartiet helt sonika block och ställer sig på segrarnas sida. Miljöhoran går i säng med vem som helst!

Det är fullständigt meningslöst att gå in i ett samarbete med Miljöpartiet som ändå alltid ställer sig på segrarens sida efter valet!

Papperslösa får rätt till vård

Regeringen enig om papperslösa

Regeringen och MP i överenskommelse om migrationspolitiken

7  n l d a b s 4 b  n   . . b
Advertisements

31 kommentarer (+lägga till din?)

 1. KLARTEXTEN!
  Mar 10, 2011 @ 01:46:43

  Jag har inte kunnat läsa några kommentarer alls sedan ett igår. Inte ens mina egna, varför jag svarade upprepade gånger (tjatigt!).
  Lövet: anledningen att jag skrev att SD inte har svikit någon uppgörelse var att Alex skrev att SD är beredda att göra upp med vilket block som helst, om dom får gehör för sin invandringspolitik. Jag underströk således skillnaden mot ett svek.

  Och hävdar du att det är moraliskt högtstående av Miljöhoran att byta till vinnarblocket efter valet? Man snackade vitt och brett efter valet, att man inte skulle göra det. Före valet kritiserar man Alliansens politik och dom är inte vatten värda. Efter valet ingår man glatt i samarbete med dom. Horaktigt så det förslår!

  Svara

  • Lövet
   Mar 10, 2011 @ 15:12:53

   ”Och hävdar du att det är moraliskt högtstående av Miljöhoran att byta till vinnarblocket efter valet?”
   Jag hädvar ingenting, jag ifrågasatte om du hade belägg för ditt påstående att ”ingen kan lita på miljöhoran”. Tiden går.

   Uppenbarligen äro partipolitik ett nyland inte bara för SD, utan äfven för Klartexten.

   Svara

 2. Alex.pe
  Mar 07, 2011 @ 21:39:33

  Sverigedemokraterna skulle man kanske kunna se som ”horor” om man nu måste utnämna någon till det. Sverigedemokraterna är beredda att böja sig framåt för vem som helst i Riksdagen, bara någon kan rösta rasistiskt med dem. Miljöpartiet skulla i alla fall inte sjunka så lågt som att samarbeta med SD…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 07, 2011 @ 22:29:48

   Invandringen är SD:s hjärtefråga. Dom vill till varje pris driva sin hjärtefråga förstås! Det är deras politik! Ingen kan klandra dom för att driva sin hjärtefråga!
   Miljöhorornas hjärtefråga är miljön! Inte invandringen! Så dom säljer sig billigt!

   Svara

   • Alex.pe
    Mar 08, 2011 @ 03:06:31

    Det må vara deras hjärtefråga. Men till skillnad från SD är det inget enfrågeparti, och har väljare som innan läst igenom partiprogrammet, där det är uppenbart att MP är relativt liberala när det gäller invandringen. Om detta gått dig obemärkt förbi kan inte MP rå för, utan är ditt eget fel. Att de kommer överens om något som de tycker är viktigt ser jag inga konstigheter med. Varför gör du det, med allt detta sagt?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Mar 08, 2011 @ 16:00:27

     Miljöhoran är opålitliga! Det är min poäng. Det är idioti att ingå uppgörelser med dem. Det kan du inte säga om SD! SD har inte svikit några uppgörelser!
     Vad vet du om hur många SD-väljare som har läst SD:s partiprogram? Hur många väljare har läst övriga partiers partiprogram tror du? Säkert betydligt färre!

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Mar 08, 2011 @ 16:48:50

     SD är inte heller något enfrågeparti! Dom har ett heltäckande politiskt program! Att invandringen är deras hjärtefråga ändrar inte detta. Hur många av övriga partiers väljare har läst partiprogrammen? Där ligger säkert SD:s väljare bättre till!

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Mar 08, 2011 @ 20:07:29

     SD är inte mer ett enfrågeparti än miljöhoran! Båda partierna har var sin hjärtefråga, miljön resp. invandringen. SD har ett heltäckande partiprogram! Fler av SD:s medlemmar har läst partiprogrammet än övrigas partimedlemmar!

     Svara

     • Alex.pe
      Mar 09, 2011 @ 00:23:51

      Om det nu är så att de som röstat på SD i större utsträckning läst deras partiprogram jämfört med andra som röstat på andra, då blir jag bara mer rädd. Du skriver att ”vänstern sviker sekularismen” samtidigt som SD ämnar sammanföra svenska kyrkan och svenska skolan. De vill sänka abortnivån och minska den utomeuropeiska invandringen. De vill spärra in folk på livstid och utvisa dem till krigshärdar.

      Om folk visste allt detta, hade man då som sekulär röstat på det fascistrasistiska SD?

   • Lövet
    Mar 08, 2011 @ 10:26:39

    ”On 07 mars 2011 at 22:29 KLARTEXTEN! said:
    Invandringen är SD:s hjärtefråga. Dom vill till varje pris driva sin hjärtefråga förstås! Det är deras politik! Ingen kan klandra dom för att driva sin hjärtefråga!
    Miljöhorornas hjärtefråga är miljön! Inte invandringen! Så dom säljer sig billigt!”

    Så om SD försöker köpslå för att få igenom sin hjärtefråga (invandringen) kan de naturligtvis inte klandras för det, men om MP försöker köpslå för att få igenom sin hjärtefråga (miljön) är de horor? Eller menar du att dom säljer sig billigt för att de samarbetar över blockgränserna i en fråga som inte är viktig för MP?

    Ar du ledsen för att SD är en parentes i svensk politik? Var klämmer skon egentligen? Ut med språket, tala Klartext®!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Mar 08, 2011 @ 16:09:07

     Saken är att Miljöhoran först köpslår och därefter lämnar uppgörelsen ifall man satsat på ”fel häst”! Så har SD aldrig betett sig! SD har aldrig svikit någon samarbetspartner!

     Svara

     • Lövet
      Mar 08, 2011 @ 19:38:06

      ”On 08 mars 2011 at 16:09 KLARTEXTEN! said:
      Saken är att Miljöhoran först köpslår och därefter lämnar uppgörelsen ifall man satsat på ”fel häst”!”

      Vad gaggar du om? Innan ingång i en koalition sker en koalitionsförhandling. Den är grunden till det fortsatta samarbetet. Därmed är inte sagt att alla partier i denna koalition har samma åsikter, utan bara att ett antal partier har hittat ett koncept med ett flertal gemensamma punkter, eller hur?

      ”SD har aldrig svikit någon samarbetspartner!”
      (och Lillen Eklund har aldrig förlorat mot Mike Tyson)
      Det är ju inte så bemärkansvärt, enär SD på riksdagsnivå aldrig har haft någon samarbetspartner. För framtiden ser det inte heller så lysande ut på den punkten.

     • Alex.pe
      Mar 09, 2011 @ 00:25:36

      Det är för att ingen vill ”köpslå” med rasister…

    • KLARTEXTEN!
     Mar 08, 2011 @ 20:11:53

     Som jag skrev i förra kommentarem: Miljöhoran har svikit en överenskommelse och bytt till motståndarsidan. Dom är svikare och inget att lita på! Horor helt enkelt! SD har aldrig betett sig så!

     Svara

 3. Alex.pe
  Mar 07, 2011 @ 02:19:57

  Blev du ledsen för att Miljöpartiet höll sitt vallöfte och genomför det de strävar efter i sitt partiprogram, eller var det bara ännu ett populistiskt ogenomtänkt inlägg?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 07, 2011 @ 14:39:37

   Ingen kan lita på miljöhoran! Det har dom nu visat. Tror du dina barn och barnbarn tackar dig för att muslimernas makt ständigt ökar?

   Svara

   • Lövet
    Mar 07, 2011 @ 16:29:43

    Har Miljöpartiet någon gång generellt lovat att aldrig samarbeta över blockgränserna, eller i vilken usträckning har du fog för ditt påstående att ”ingen kan lita på miljöhoran”?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Mar 07, 2011 @ 19:27:35

     Hade vänsteblocket vunnit valet hade dom stannat hos vänsterblocket. Och när högerblocket vinner så byter dom till högerblocket! Borde vara uppenbart för alla. Har hororna lovat att dom aldrig skall hora? Om dom inte lovat så är dom inte horor enligt dig!

     Svara

     • Alex.pe
      Mar 07, 2011 @ 21:36:55

      Ett helt urspårat svar. Han frågade om Miljöpartiet lovat att inte samarbeta över blockgränserna. Detta kan du inte svara på, trots din till synes skrikiga retorik.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 07, 2011 @ 22:27:51

      Ifall dom inte lovat att vara block-trogna så är dom ingen hora, menade förstås Lövet. Så är det förstås inte! Horor lovar normalt inte att låta bli att hora. Dom är horor likförbannat!

     • Alex.pe
      Mar 08, 2011 @ 03:08:12

      Du har således bestämt dig för en åsikt utan eftertanke varför resonemang med dig angående frågan kan anses överflödig…

     • KLARTEXTEN!
      Mar 08, 2011 @ 16:02:50

      Kan du precisera i vilket avseende jag har ”bestämt mig för en åsikt utan eftertanke”. Jag har säkerligen ägnat mig åt betydligt mer eftertanke än dig! Vill du debattera massinvandringen, eller vill du slippa bli förnedrad?

     • KLARTEXTEN!
      Mar 08, 2011 @ 20:08:05

      Precisera dig!

    • Lövet
     Mar 08, 2011 @ 09:24:33

     ”On 07 mars 2011 at 16:29 Lövet said:
     Har Miljöpartiet någon gång generellt lovat att aldrig samarbeta över blockgränserna, eller i vilken usträckning har du fog för ditt påstående att ”ingen kan lita på miljöhoran”?”

     ”On 07 mars 2011 at 22:27 KLARTEXTEN! said:
     Ifall dom inte lovat att vara block-trogna så är dom ingen hora, menade förstås Lövet.”

     Nej, Lövet menade det han frågade, nämligen om du har fog för dit påstående att ”ingen kan lita på miljöhoran”, dina undvikande ”svar” är svar nog. Det hade emellertid varit fullständigt tillräckligt att svara med: ”nej, det har jag inte” eller ”jag låter inte logik komma i väget för mina hemsnickrade populist-teser med MP- och invandrings-fientliga förtecken”.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Mar 08, 2011 @ 16:05:58

      Ingen kan lita på miljöhoran, om man ingår uppgörelser med dom. Hävdar du annat?

     • Lövet
      Mar 08, 2011 @ 19:08:44

      ”On 08 mars 2011 at 16:05 KLARTEXTEN! said:
      Ingen kan lita på miljöhoran, om man ingår uppgörelser med dom. Hävdar du annat?”

      Vilka uppgörelser har MP ingått som MP nu brutit? Eller snarare: har du fog för ditt påstående att ”ingen kan lita på miljöhoran”?

     • KLARTEXTEN!
      Mar 08, 2011 @ 20:10:05

      Miljöhoran har svikit sin samarbetspartner och bytt till motståndarlägret! Horan låter sig utnyttjas av Alliansen, för att ge dom total majoritet. Man kan inte anklaga SD för att ha brutit några överenskommelser.

     • Lövet
      Mar 08, 2011 @ 20:28:36

      ”motståndarlägret”? Är din politikinsikt motsvarande en femårings?

 4. Sampa
  Mar 04, 2011 @ 11:16:29

  Trälare och Träpatroner!

  Det gamla klassamhället är tillbaka med full kraft.

  Det nya Adelns folk behöver varken jobba eller tänka på egen försörjning allt medans dom åtnjuter samhällets alla sociala förmåner.

  Det hårt kuvade folket knyter näven i det tysta men inom tid skall även de stora massorna vakna och säga – Stopp det är nog nu

  Svara

 5. erik h
  Mar 04, 2011 @ 11:15:00

  Ord och inga visor, men så är det.

  Svara

 6. mar
  Mar 04, 2011 @ 10:19:42

  Helt rätt!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: