Muslimer mördar religiösa minoriteter!

Under revolutionen i Egypten gick kristna och muslimer hand i hand. Nu hade kristna kopter en konfrontation med muslimer. Muslimerna var beväpnade och sköt skarpt, dödade 13 kristna. Jag tror dessvärre att detta är ett symptom på att den egyptiska revolutionen väsentligen drivits av islamister. Nu när sekulära Mubarak är ur vägen kommer tar sig islamisterna stora friheter mot de kristna! Jag är pessimist när det gäller Egyptens framtid!

Indonesien är det största och förmodligen mest sekulära muslimska landet. Naturligtvis finns inget sekulärt muslimskt land iofs. Men det finns ju grader även i helvetet som bekant. Man har ett flertal religiösa minoriteter, främst kristna och Ahmadiyaa-muslimer. Ahmadiyaa är en gren av islam som av övriga muslimer inte anses renläriga. T ex får Muhammed avbildas och män och kvinnor kan vistas i samma rum i moskén. Både kristna och Ahmadiyaaner förföljs och mördas i Indonesien, utan att myndigheterna ingriper!

Här i Sverige väller muslimerna in, medan vi istället borde öppna dörrarna åt våra kristna bröder och systrar!

Tolerant islam? Muslimer är på sin höjd toleranta bara när dom är i minoritet, men inte alltid då heller. Mönstret är likadant i de flesta muslimska länder och myndigheterna bryr sig inte om  skydda minoriteterna. Kristna förföljs i Saudiarabien, Irak, Malaysia, Indonesien, Egypten, Pakistan och många andra muslimska länder!

Jag är motståndare till den islamistkramande svenska kyrkan, men inte till kristendomen!

I Sverige växer islam hejdlöst. Onda tider väntar Sveriges kristna och judar. Muslimer i väst upplever en tolerans som kristna i muslimska länder bara kan drömma om!

I Pakistan mördades nyligen pakistans enda kristna parlamentsledamt (Minoritetsministern) av Al Qiada. Myndigheterna vägrade beskydda honom trots att han utsatts för allvarliga dödshot!

Flera döda i religiös oro i Egypten

Nedan ett axplock av videor som tar upp problemet:

d a n 7  n l d a b s 4 b  n   . . b
Advertisements

11 kommentarer (+lägga till din?)

 1. sven
  Mar 11, 2011 @ 16:59:12

  Till alla ni som säger att ni är kristna LÄS BIBELN!
  Där kan ni bland annat läsa att det är bättre att hugga av sin hand än att brinna i helvetetoch som Paulus säger att kvinnan skall täcka sitt hår och tiga i församlingen.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 12, 2011 @ 05:50:18

   Muslimernas tokigheter kan förklaras av Koranen och haditherna. Vi har inga såna tokigheter som behöver förklaras! Dessutom är Nya testamentet det viktigaste för kristna. Inte ens judarna, som tror på gamla testamentet, ägnar sig åt tokigheter som behöver förklaras!

   Svara

 2. Nemo
  Mar 08, 2011 @ 01:28:28

  Svara

 3. Alex.pe
  Mar 07, 2011 @ 02:16:05

  Men jag undrar en sak. Anser du att de kristna palestinierna också skall klassas som muslimer? Eller som du anser att muslimer är, såklart. Hamas hade aldrig vunnit det palestinska parlamentsvalet utan de kristna rösterna…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 07, 2011 @ 14:38:20

   Kristna är sjävklart aldrig muslimer! Själv välkomnar jag kristna araber! Du får allt bevisa att kristna i hög utsträckning röstade för Hamas.

   Svara

 4. Demokratbloggen
  Mar 06, 2011 @ 19:36:38

  Nu, jävla slödder ska ni få se!

  Namninsamling mot massinvandringen och bok om hur farlig Islam verkligen är.

  http://demokratbloggen.wordpress.com/2011/03/06/nu-javla-slodder-ska-ni-fa-se/

  Svara

 5. Alex.pe
  Mar 06, 2011 @ 15:26:24

  Hela den här bloggen genom syras verkligen av rasistisk retorik och hets mot folkgrupp är väl det minsta man kan säga att du söker uppvigla till…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 06, 2011 @ 15:46:00

   Kan du ge ett exempel? För det där känner jag inte alls igen!

   Svara

   • Alex.pe
    Mar 07, 2011 @ 02:14:41

    Nej, vill man inte se det så är det svårt…

    Svara

    • Virginia
     Mar 07, 2011 @ 04:51:58

     Det som du skriver i din blogg. kanske inte kan klassas som antisemitism i strikt bemärkelse men däremot av en oförsonlig hållning och en ensidig rapportering av den tragiska händelseutvecklingen i Israel.
     Missförstå mig rätt: jag vill verkligen inte avfärda dig som en rabiat Israelmotståndare men däremot som synnerligen selektiv i ditt val av fakta ang. Israel/Palestinakonflikten.
     Jag avstår ifrån att kommentera dina påståenden om att texterna här skulle kunna karaktäriseras som HMF men har ändå svårt att acceptera dig som en toleransens förespråkare när du samtidigt samtidigt framhärdar i att vidmakthålla myten att kritiker av Israel per automatik misstänkliggörs som antisemiter.
     Visst missbrukas termen men att slentrianmässigt framkasta den beskyllningen är också ett martyrargument.
     Israel bör självklart pga av den judiska erfarenheten inte stå upphöjd över all kritik men bör för den sakens skull alla påståenden om antisemitism inom Palestinarörelsen tillbakavisas?

     Svara

  • Jack
   Mar 06, 2011 @ 21:54:57

   Jag blev oxo nyfiken på vad rasist-polisen syftar på!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: