Reinfeldt en landsförrädare!

Dom sk ”papperslösa” är inget annat än utlänningar som, efter utredning, befunnits sakna asylskäl! Världens mest invandringsliberala land har ansett att dom inte är flyktingar! Dom har ålagts att lämna landet, vilket dom vägrat. Istället har dom gömt sig. Dom är kriminella, inget annat!

Medan hederliga svenskar inte har råd att laga tänderna, får dessa kriminella helt gratis tandvård! Dessutom får förbrytarna även gratis sjukvård! Notan står du för! Nästan 2 miljarder årligen!

Den muslimska massinvandringen innnebär inget annat än att muslimer så småningom får majoritet i vårt land! Ni som tvivlar, förklara för mig hur det skall undvikas!

Dessutom har Reinfeldt vägrat ta kraftfull ställning mot hoten mot Lars Vilks. Hans kommentar efter bombdådet i Stockholm, var rent ynkligt ”oacceptabelt”, som om det gällde ett snatteri! Idiot!

Sveriges grundläggande värden är jämlikhet, yttrandefrihet och demokrati.  När våra grundläggande värden hotas av islamister så kan vi inte räkna med Reinfeldt! Han är feg och ynklig! Vår egen Chamberlain! Sveriges sämsta statsminister någonsin!

Långt dessförinnan kommer Sverige att uppleva allvarliga sociala oroligheter som vi sett i många muslimska länder.

Våra barn och barnbarn kommer att växa upp i ett Sverige där islams makt är mycket större än idag! Dom får leva med konsekvenserna av dagens massinvandring!

För att finansiera massinvandringen nedmonteras dessutom välfärden!

Väljarna har aldrig fått ta ställning till massinvandringen! 

Vi kräver en folkomröstning om massinvandringen!

Den som verkar för främmande invasion av landet  är en Quisling!

Namninsamling mot massinvandringen!

Papperslösa får rätt till vård

Regeringen enig om papperslösa

Regeringen och MP i överenskommelse om migrationspolitiken

7  n l d a b s 4 b  n   . . b t r r b r t t y d 

 

Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Stickan
  Mar 06, 2011 @ 18:25:12

  För andra året i rad har min pension sänkts. Men jag har inte hört att man sänkt ersättningen till utlänningar som lever på bidrag ! Jag skulle vilja fråga politikerna följande:
  Minskar vårdköerna, bostadsbristen, budgetunderskottet, statsskulden och arbetslösheten genom frikostigheten mot invandrare som inte försörjer sig själva ? Svara den som kan !

  Svara

 2. calle
  Mar 06, 2011 @ 17:52:31

  alltså få huvudet ur röven och börja tänka människa, fattar inte hur man kan va så enkelspårig.
  visst reinfelt är inte en bra ledare men dina fobier är skrämmande. sd en anledning att vara mörkrädd…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 06, 2011 @ 18:56:32

   Är mina ”fobier” skrämmande? Då borde du kanske tänka om vad gäller massinvandringen! Kan du lista islamst positiva bidrag till vårt samhälle? Svårt va! Att lista islams negativa bidrag är mycket mycket lätt! Mest skit helt enkelt!
   Du klarar förstås inte av att utveckla ditt ”resonemang”! Varför är ni invandringsförespråkare så usla på att argumentera? Är ni helt enkelt dumma?

   Svara

  • Anonym
   Okt 19, 2011 @ 22:09:22

   Börja tänka….exakt vad allt fler gjort på senare tid och fler lär det bli innan det är dags för valet 2014! Du verkar dock tyvärr inte ha kommit ur PK-maffians bedrägeri ännu så det är väl i själva verket du som ska ta upp ditt eget arsle ur röven…..SD lär ju inte få mindre röster nästa val utan snarare en kraftig ökning med tanke på situationen i vårt land. Vi börjar bli många förbannade ”röster” runt om i vårt avlånga land!

   Svara

 3. Mats
  Mar 05, 2011 @ 14:36:49

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: