Korrumperad polis och åklagare i fallet Assange!

 

 

 

Irmeli Krans, polisinspektör (tv), Marianne Ny åklagare (th)

Anna Ardin och Sofia Wilén gick inte till närmaste polisstation när dom anmälde Assange, utan istället till stationen där Ardins väninna tjänstgjorde! Den kvinnliga polisinspektören Irmeli Krans som lett förundersökningen mot Assange, är liksom Ardin, Socialdemokratisk feminist. Dessutom har hon smutskastat Assange å det grövsta på sin blogg! Självklart är hon jävig och borde frånsagt sig fallet helt! Men hon hoppades väl att vänskapen inte skulle avslöjas! Det förklarar varför förhören med kvinnorna genomfördes per telefon och varför förhören inte nedtecknades! Korruption och inkompetens! 

Partisk är även åklagare feminist-åklagaren Marianne Ny! Politruken Claes Borgström, sveriges sämsta advokat, och anmälarnas målsägarbiträde är också socialdemokratisk politiker och Broderskapare! Han lyckades ju få en helt oskyldit Thomas Quick dömd för flera mord. Jävla pucko! Och statsministern har tagit ställning emot Assange! Behöver jag tillägga att målsägarbiträdet Claes Borgström också är socialdemokrat och Broderskapare?

Alla dessa är socialdemokratiska feminister: Anmälarna Anna Ardin och Sofia Wilén, Åklagare Marianne Ny, polisinspektör Irmeli Krans, målsägarbiträdet Claes Borgström och säkert ytterligare några till!

Att hela utredningen stinker är uppenbart! Detta håller på att utvecklas till en mycket allvarlig rättsskandal! Hönshjärnorna tror dom varit smarta. Nu har dom skitit  i det blå skåpet! 

häktningspromemorian

Här har ni en utmärkt blogg som djuplodat ärendet, massor med namn etc.

Polisen skämmer ut vår rättsstat

Nedan: anmälarna Anna Ardin (tv), Sofia Wilén (th)                                                                                           

Polisvän förhörde Assangeanmälare

Polis vän med kvinna som anmälde Assange

Man kan ifrågasätta hela förundersökningen

Polisvän förhörde Julian Assanges anmälare

r .
Advertisements

10 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Kim
  Mar 11, 2011 @ 15:49:37

  Finns det någon skärmdump på Irmeli Krans`sladdrande på Facebook?

  Svara

 2. Tåmten
  Mar 10, 2011 @ 17:09:18

  Vaddå polis och åklagare är partiska? Dom är ju genomkorrupta för fan! Dom har alltid hållit varandra om ryggen. Dom där åklagarna som alltid ljuger sig genom rättegångarna bara för att sätta fast folk. Man kan ju tro at idioterna har någon form av ekonomisk kick- back när dom sätter dit folk. Häng ut det där jävla skiten som man får se dom i närbild!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 10, 2011 @ 19:27:12

   Helt rätt! Har gjort det nu.

   Svara

  • Observer
   Mar 13, 2011 @ 21:19:48

   Jo, tro aldrig att poliser söker rättvisa om en kvinna är inblandad. Kvinnor får begå vilka skurkstreck som helst.

   Svara

   • Sherlock
    Aug 27, 2012 @ 19:34:28

    Jaså? TobleroneMona också versus allehanda sexköpande män med samma politiska position? Nej,du. Folk har större moraliska krav på kvinnor i maktposition än på männen. Kvinnorna som tagit mindre snedsteg har blivit avsatta illa kvickt. Männen är ja bara mänskliga. Försök inte att kollra bort det här. Finns hur många exempel som helst. Men klartexten här är ju inte så rapp på att rapportera detta. För allt i världen: FEMINISM har INGET, absolut INGET att göra med assange. Det är bara ett vapen för att få folk att tänka på annat medan man manövrerar bort en viktig person i internetvärlden som tidigare levererat sanningar. Blir rätt skärrad av att se likadana grejer hända här. Jaja, ska ta och stänga av nu….l Gääääsp.

    Svara

  • Observer
   Mar 14, 2011 @ 03:33:56

   …och från dylika sajter http://batikhaxanberit.blogspot.com/ så kommer de flesta anhängare till att JA utlämnas och ”straffas” för sina hemska brott!

   Svara

  • Observer
   Mar 15, 2011 @ 05:38:43

   Varför inte göra en on-line databas med foton på kvinnor som falseligen beskyllt karlar? Bilden ut på en kvinna som i målet http://oskyldig.wordpress.com/ så att andra vet att akta sig.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Mar 15, 2011 @ 07:01:32

    Låter som en mycket bra idé! Ögnade hastigt igenom fallet du länkar till. Skrämmande, fy fan!

    Svara

 3. Kalle
  Mar 10, 2011 @ 13:54:27

  Det här är ju rena sammansvärningen mot mr Assange. Tala om taskigt utgångsläge. I deras roller som feminister är han ju automatiskt den skyldige.

  Byt ut hela opartiska gänget mot nya frächa personer utan förutfattade meningar.

  Adv Borgström har jag haft nöjet av att lyssna på vid åtskilliga rättegångar, men då har det varit karlar som målsäganden och således ingen riktig fart på Borgström.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: