Sluta behandla islam som en helig kossa!

Religion får aldrig innebära immunitet! Vi skall fritt kunna kritisera religioner annars binder vi ett rep runt vår egen hals! Alla som vågar kritisera islam demoniseras!  Få vågar ta en fri debatt! Att sätta munkavle på sig själva är inte förenligt med förnuft!

Muslimerna har skapat otaliga problem! Det är ett faktum. Terrorismen har nått Sverige. Det är bara en tidsfråga innan många svenskar dör i ett bombattentat. Ren tur räddade oss i december!

Muslimska organisationer gör sitt bästa för att mörka problemen, sopa dom under mattan. Av rädsla för att spela ”främlingsfientliga krafter” i händerna, ger etablissemanget muslimerna immunitet! Immunitet mot mediakritik, mot saklig granskning. Hela etablissemanget inkl. SÄPO försöker tona ned islams negativa inverkan på vårt samhälle! Med en dåres envishet hävdar SÄPO att bombmannen var ensam om dådet, trots alla tecken på motsatsen! Idioti! Dom är inte professionella!

Samhällsdebatten är präglad av en ovilja att analysera islam nyktert och objektivt! Med hot och självömkan har muslimerna lyckats undgå berättigad kritik! Muslimska kvinnor, barn och homosexuella får inte samhällets skydd! Ett antal kvinnor har hedersmördats och ett större antal är misstänkta hedersmord! De är toppen på isberget!

Medan övriga Europa håller på att vakna och inser mångkulturens misslyckande, så biter sig det korkade svenska etablissemanget fast i islamistkramandet! Bubblan kommer att spricka, frågan är bara när! Till sist tvingas alla erkänna att islam faktiskt är problematisk! Bättre att se detta tidigt än sent!

Kommer någon av er på något positivt som islam har tillfört vårt samhälle?

Till slut orkade Arkan inte stå emot

Säpo är på plats i Skottland

En kyrka i fritt fall

b b b s n     d         r b b m r
Advertisements

72 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Virginia
  Mar 13, 2011 @ 14:50:33

  Att Israel tar emot bistånd ifrån USA är sant.
  Det är också sant att Israel i dagsläget rankas som nr. 24 bland stater med den starkast framväxande ekonomin, till stor del tack vare utvecklingen av hightech-industrin.

  Svara

 2. Erik
  Mar 13, 2011 @ 11:28:58

  Skojar ni? Tror ni att Israel försörjer sig själv???!!! De lever på bistånd från USA. Israel får mer bistånd från USA än hela Afrika! Och jag som trodde att de som påstår att somalierna i Rinkeby egentligen vill integrera sig var naiva. Men sådana trams vänstertyper är inte ens hälften så naiva och skygglappsförsedda som SD-folket.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 13, 2011 @ 15:42:10

   Jag tror att ev. bidrag främst har militärt syfte, att skydda Israel mot fientliga grannar. Hur som helst, ifall ingen får bidrag blir resultatet att Israel klarar sig själva, medan arabländerna inte gör det! Betänk att Pelistinierna är mycket angelägna om att få jobba i Israel! Israelerna slåss inte om att få jobba i Palestinska områden! Dom kan inte stava till ordet ekonomi!

   Svara

  • erik
   Mar 14, 2011 @ 19:15:02

   Mycket naivt att tro att Israel skulle överleva utan de astronomiska bidragen som USA`s skattebetalare vräker över landet. Att prata om världens i särklass största biståndsmottagare med kommentarer som ”ev bidrag” låter mycket konstigt.

   Israel får årligen tre miljarder dollar i rena bidrag plus 7 miljarder i ”lån” som aldrig betalas tillbaka, totalt ca 67 miljarder kronor.

   Med tanke på att sionister (vilket inte innefattar alla judar) har en gravt rasistisk inställning till gentiler inkl svenskar som de inte hymlar med och att detta inte bekommer SD nämnvärt så börjar jag tro att de sanna oikofoberna finns i SD.

   Svara

   • Virginia
    Mar 14, 2011 @ 19:44:20

    Att Israel uppbär bidrag är inte en hemlighet och kan iofs alltid kritseras.
    Men när man ser till Israels ekonomiska framgångar bör man också beakta hur högt landet placerar sig i BNPmätningar,den ledande ställningen inom high tech industrin och det erkännande som landet fått för hur innovativt tänkande premieras.
    Vad är en oikofob?

    Svara

   • KLARTEXTEN!
    Mar 15, 2011 @ 07:09:04

    Hur många av dessa miljarder går till försvaret tror du? Har du kollat det? Israel är en ö i ett muslimskt hav! Dom har väl en astronomisk försvarsbudget! Är det något land som bör få bidrag så är det demokratier! Inte en jävla spänn till diktaturer!

    Du säger att sionister är rasistiska. Såvitt jag vet spränger dom inte bomber i våra städer och bedriver inte jihad! Dom förföljer inte oss eller muslimer i Malmö!Dom mördar inte sina familjemedlemmar och försöker inte begränsa vår yttrandefrihet. Rasister som utövar våld hittar du lättast hos muslimerna.

    Svara

    • Erik
     Mar 15, 2011 @ 20:44:54

     Ca 1,8 Miljarder dollar av dessa går till militären. Om israels överrabbin säger att gentilernas (detta inkluderar svenskar) existens på jorden går ut på att tjäna judarna så måste jag kalla det rasism.

     Och sionistisk lobby förmår USA`s regering att fullkomligt vräka pengar över denna stat som bla har horder av bosättare som lever nästan bara på bidrag för att ägna dagarna åt religiösa studier och att trakassera palestinier.

     Tror du inte dessa pengar skulle behövas i USA?

     Innan du pratar om rasister som utövar våld mot svenskar så kom till Södertälje så skall du få träffa ett folk som får rosengårds araber att framstå som ett under av svenskvänlighet och integration.

     De har bedrivit svenskfientliga kravaller sen 70-talet här. De är liksom er fanatiska anhängare av israel och hatiska mot islam. Många av dem är dessutom krigsförbrytare från Libanon kriget där de stred på israels sida.

     De byter ut stadens svenska gatunamn mot namnen på syrisk ortodoxa helgon. De har gjort staden känd för svenskfientliga gruppvåldtäkter, Beskjutning av polishuset med automatvapen och maffia.

     Rasismen hos mellanöstern folk i Sverige har inget att göra med vilken religion de har, Södertälje hade inte sett ut så här om så var fallet.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Mar 15, 2011 @ 21:28:30

      Du får allt bevisa och länka till påståendet om överrabbinens uttalande! Hur som helst är snack ett mycket mindre problem än våld och terror som musilmerna utsätter oss och väst för! Muslimerna är ett oändligt mycket större problem för väst än judarnas uttalnden! Du är fullständigt löjlig! Landa i den verkliga världen och dom verkliga problemen!

      Jag tror att bidragen behövs bäst i mellanösterns enda demokrati än i väldens rikaste land!

      Jag förespråkar inte invandring ens av kristna kriminella, förstås! Ifall den syrianska invandringen är ett verkligt problem så måste den förstås begränsas! Kanske det är problem i Södertälje, men muslimerna är ett växande problem i hela landet, dessutom systemhotande på sikt! Muslimerna är ett växande hot mot våra mest grundläggande värderingar om yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati!

      Det är skitbra att syrianerna stärker kristendomen här! Toppen! En tackar och bugar!

      All problematisk invandring måste stoppas eller begränsas, period!

     • Erik
      Mar 15, 2011 @ 21:48:01

      Ok här kommer länken

      http://www.jpost.com/JewishWorld/JewishNews/Article.aspx?id=191782

      Om du tycker den rasism som sprids av syrisk ortodoxa kyrkan mot Södertäljes svenskar är något positivt så är du mer svenskfientlig än AFA.

     • Virginia
      Mar 15, 2011 @ 21:51:49

      Varken Israel eller judendomen har en gemensam ”överrabbin”.
      Rabbinen ifråga är ledare för de sefardiska judarna, en trosrriktning inom judendomen, och tillika politisk figur.
      Hans uttalanden har också kritiserats av ADL och människorättsorganisationer både inom och utom Israel .

     • Erik
      Mar 15, 2011 @ 22:08:04

      Oj vad nogräknad man blev när det inte är islam som kritiseras på denna. han är former Sephardi Chief Rabbi of Israel. Judendomen har helt riktigt liksom islam och kristendomen olika företrädare. Man skall ej dra alla över en kam.

      Men att stödja en ideologi som är rasistisk mot svenskar såsom sionismen är absurt. Att ta in muslimer från Bosnien, Indonesien och Malaysia är betydligt mindre problematiskt än att ta in kristna från mellanöstern. Jag tycker likgiltigheten inför svenskarnas situation i Södertälje hos SD är absurd. Är det bara Skåne som räknas?

      http://newstopics.jpost.com/topic/Ovadia_Yosef

     • KLARTEXTEN!
      Mar 15, 2011 @ 23:02:22

      På kort sikt är muslimsk invandring relativt oproblematisk. Men vad händer när dom är 30 – 60 % av befolkningen? Hur tryggt tror du att Sverige är då? Demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet är helt oförenligt med islam, däremot förenligt med kristendomen (inklusiver ortodoxa)!

      Dom spränger heller inga bomber på Drottninggatan! Hur ofta läser du om syrian-problem? Sällan! Varje dag har vi massor med dåliga nyheter om islam, bara skit i stort sett! I Sverige och utlandet, jävla elände bara! Vad kriminella gör mot varandra skiter jag i faktiskt!

     • Erik
      Mar 15, 2011 @ 22:10:15

      En kommentar kan jag dock skriva under ”All problematisk invandring måste stoppas eller begränsas, period!” Klokt sagt.

     • Erik
      Mar 16, 2011 @ 22:38:00

      Varför vi så sällan får läsa om vad som händer i Södertälje är för mig en gåta! Om du läser sidan politiskt ”in”korrekt som ni länkar till så skriver de ganska ofta om det grova våld och den extrema svenskfientlighet som den kristna syrianska befolkningen står för här. Dock nämner de aldrig att det handlar om kristna.

      Jag kan lova dig att svenskfientligheten är värre här än i Malmö. Vissa skolor här har fått dela skolan i två delar. Vissa klasser och matsalstider för kristna från mellanöstern och vissa för andra. Det blev ohållbart att ha kristna från mellanöstern i samma klassrum som ”svenska horor som aldrig går i kyrkan och har pojkvänner”.

      Det gick heller inte att ha dessa ”kristendoms stärkare” som du verkar se dem som i matsalen samtidigt som svenska tjejer då de konstant kastade mat på dem. Har ni några liknande ex i Malmö?

      När polisen dök upp för att förhindra kristna syrianer från att kasta sten på svenska tjejer så uppstod kravaller. Några syrianer greps vilket ledde till att polishuset besköts med kalasnikov karbiner, Har sådant hänt i Malmö?

      Vi har över 30 års erfarenhet av svenskfientliga kravaller här hur länge har de förekommit i Malmö?

      Hade det som händer här utförts av muslimer så hade ni blåst upp det på ett helt annat sätt.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 17, 2011 @ 01:14:06

      Inga grupper skall glida in på en räkmacka! Kristna eller ej! Missköter samhället sitt uppdrag så är det förjävligt!

      Men återigen, min oro vad gäller invandringen, är att islam är systemhotande på sikt, vilket syrianerna inte är! Det är en kollosal skillnad. Visst är det problem nu, men prognosen är god med syrianerna! Det lär bli bättre efter ett par generationer.

      När det gäller muslimerna så blir det värre och värre för varje generation! Dels strömmar dom in som lämmlar, dels ynglar dom av sig i en mycket större takt än alla andra. Våra barnbarn kanske inte ens lever i ett demokratiskt land pga dom. En dyster framtid väntar våra efterlevande. Islam strider mot alla våra grundvärderingar, inkl demokrati! Med kristna behöver vi inte frukta något sådant! Syrianproblemet är ett ordningsproblem, som går att lösa, inget annat! Islamproblemet berör samhällets fundamenta, hela samhällsskicket! Oerhört mycket värre! Olösligt annat än med stoppad invandring!

     • Erik
      Mar 16, 2011 @ 22:56:39

      Om alla muslimer i rosengård vaknade upp en morgon och helt plötsligt var kristna så har ni inte vunnit ett skvatt. Ni skulle ha samma svenskfientlighet, lika mycket våldtäkt (eller mer), samma brottslighet och samma segregation. Om ni tror att inte den kristna invandringen till Södertälje är systemhotande så tänk om.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 17, 2011 @ 01:19:56

      Förklara för mig varför syrianerna är systemhotande! Jag förnekar inte att det är ett problem idag! Det är ett integrationsproblem som lär vara löst över tiden. Islam blir värre med tiden (pga deras befolkningsökning)! Men det är ett problem som vi har alla möjligheter att lösa, i motsats till muslimerna inställning till yttrandefrihet, jämlikhet, demokrati, terrorism etc. Tänk på Lars Vilks. Det är ett jätteproblem! Ingen kan lösa det annat än med begränsad muslimsk invandring!

      Våra grundläggande värderingar står inte i konflikt med syranernas (vår) religion, vilket ger en god prognos! Muslimernas religion däremot går stick i stäv med våra grundläggande värderingar. Däri ligger grundproblemet!

     • Erik
      Mar 16, 2011 @ 23:02:56

     • Erik
      Mar 18, 2011 @ 10:31:46

      Ok ni skåningar verkar helt ovetandes om vad som pågår här. De kristna från mellanöstern försöker få ut svenskarna från stan.

      Svenska näringsidkare försöker de få bort med alla möjliga medel, ibland köpa ut och om det inte fungerar så används hot.

      De samarbetar. Kyrkan, affärsmän, politiker och maffia. De har en tydlig och uttalad agenda att ta över stan.

      De vill att Södertälje skall vara syrianer/assyrier /kaldeers huvudstad i världen där de stiftar lagar och styr. Vi svenskar har ju så många andra städer att flytta till.

      Att en uttalad agenda att fördriva svenskar och ta över inte skulle vara systemhotande låter i mina öron konstigt!

      Och ja kyrkan är bastionen för hederskulturen och därifrån närs föraktet mot svenskarna och då de ”svenska hororna” i synnerhet. Vet inte om det kan kallas förenligt med demokrati?

     • KLARTEXTEN!
      Mar 18, 2011 @ 19:21:51

      Vi får väl definiera systemhotande. Med systemhotande menar jag något som hotar vårt system, dvs samhällsskick: demokratin, yttrandefriheten etc. Endast islam hotar den.

      Kan du belägga dina påståenden, t ex att dom vill ta över stan etc, att dom vill att Södertälje skall vara deras huvudstad etc? Jag måste ju få en bild av problemets omfattning.

      Stämmer vad du säger så är det ju illa och måste åtgärdas av myndigheterna! Men jag är inte orolig, för dom har vår religion, dvs en som är kompatibel med demokrati, yttrandefrihet etc. Jag tror förstås att dom allra flesta syrianer är bra. Om myndigheterna tar i med hårdhandskarna så lär det bli bättre. Man får inte låta kriminella element ta över, oavsett etnicitet!

     • Erik
      Mar 18, 2011 @ 10:41:15

      Dessutom har syrianerna sprängt en hel del bomber i stan. Inte självmordsbomber dock utan mest bilbomber. Målet är ofta som jag beskrev tidigare, att få svenskarna att sälja/skriva över på syrianer. Alt så vill de få andra kriminella att backa.

      Varken HA eller Bandidos har kunnat etablera sig i stan, det syrianska brödraskapet är alltför starkt och välbeväpnat.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 18, 2011 @ 19:23:17

      Att HA och Bandidos inte kunnat etablera sig sörjer jag inte över! Känns som att myndigheterna inte sköter sitt jobb!

     • Erik
      Mar 18, 2011 @ 22:26:06

      http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=3500000000000012&conference=10400000000000021&posting=19500000003943213

      Observera att trots att få städer i Sverige har så lite muslimer (utom möjligtvis i norrland) som Södertälje. Men vi ligger i botten vad gäller skolresultat i hela landet och i topp vad gäller bilbränder. Dvs muslimerna i rosengård presterar bättre i skolan och bränner färre bilar än deras kristna landsmän i hovsjö och Ronna.

      Visst vore det bäst om de sattes på samma plan med enkel biljett men ni kan knappast påstå att man kan relatera problemen till religion.

      Även i andra delar av landet har ni en del prominenta syrianer som Denho Acar (systemhotande?)

      http://politisktinkorrekt.info/2010/03/15/folkpartist-foreslar-syrianska-gatunamn-i-sodertalje/

     • KLARTEXTEN!
      Mar 19, 2011 @ 17:43:26

      Det är ett kriminellt problem som är upp till polisen att rätta till! Prognosen på sikt är god enligt min uppfattning. Sköter polisen och dom sociala myndigheterna sin uppgifter så bör detta kunna lösas. Jag kan dessutom inte tänka mig annat än att det är en liten andel av syrianerna som beter sig illa.

      Syrianerna är icke systemhotande, vilket för mig är det viktigaste. För du påstår väl inte att syrianerna vill ändra våra grundlagar? Hur i så fall?

     • Erik
      Mar 19, 2011 @ 19:41:14

      Jag tycker du skall ta dig en tur hit innan du påstår att det endast handlar om en liten klick som är problem.

      Vad säger du om Rosengård? Är det bara en liten klick som är problem i ett hav av välintegrerade araber?

      Att försöka etniskt rensa svenskar från Södertälje (jag hoppas att du i alla fall tycker att Södertälje skall fortsätta befolkas av svenskar?)Är systemhotande.

      Och jo de vill kunna stifta sina egna lagar, Hur dessa skall se ut vet jag inte förutom att det blir rasande om polisen griper en syrian för sexuella övergrepp på ”svenska horor”. Så där vill de nog ändra lagarna.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 20, 2011 @ 11:06:56

      Muslimerna är ett problem i hela landet, medan syrianerna är det i Södertälje! Att försöka rensa ut svenskar från Södertälje hotar inte vårt system! Du snackar om kriminella. Syrianerna vill inte ändra våra grundlagar, vare sig den kriminella minoriteten eller den laglydiga majoriteten. det är jag helt övertygad om! Varken enligt religion eller något annat.

      Helt klart att polisen inte sköter sitt jobb tillfredsställande. Och det är förjävligt! Gjorde dom det skulle du inte behöva skriva som du gjort! Kriminella oroar mig inte alls. För det går att lösa med polisiära metoder! Dom som inte gillar vårt samhällsskick oroar mig! Sharia kan komma att införas helt lagligt, med majoritet för islamisterna och ändring av grundlagarna. Inga problem alls! Det är ett betydligt allvarligare hot än kriminalitet. Islamistiska riksdagsmän är mycket farligare för landet än alla Södertäljes syrianer!

     • Anonym
      Mar 21, 2011 @ 11:27:45

      Kanske är det en smartare taktik att ta en stad i taget. De börjar även så smått i Norrköping har jag hört. Men närmare detaljer om det kanske någon norrköpingsbo som läser detta kan skriva.

      Vi får väl vara oense där. Om du tycker att etnisk rensning av svenskar från en svensk stad som enskillt tar fler irakier än USA och Kanada tillsammans inte är något allvarligt hot så ok.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 21, 2011 @ 12:48:54

      Det är inte OK! Men det är en polisiär fråga! Polisen skall sköta sitt jobb!

    • SonavFenris
     Aug 18, 2011 @ 21:02:53

     Jag är själv Nietscheist = Visst jag är inte så förtjust i att sionisterna skulle kunna ligga bakom omfattande konspirationer men om judarna är såpass smarta att de kan göra just detta så fötjänar de de tills någon ställer sig upp och säger NEJ INTE MER vilket faktiskt håller på att hända så smått!
     Dessutom jag har hellre en jude bakom mej än en muslim bredvid mej!

     Svara

 3. Virginia
  Mar 12, 2011 @ 14:36:47

  Josefina.
  Du gör det ena påståendet efter det andra i form av retoriska frågor som det verkar åvila motståndaren att motbevisa.
  Vad som saknas är oberoende källor och egna argument i ditt skräckscenario.
  Inlägg där omvänd bevisföring tillämpas omöjliggör seriös diskussion.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 12, 2011 @ 15:18:13

   Josefina: jag tog bort din kommentar. Jag har sagt till dig förr! Kommentaren är flummig minst sagt och väldigt lång! Jag har sagt: relatera till verkliga fakta. Uttryck en åsikt! Dessutom handlade inlägget om islam! Du pratar bara om judendomen. Du skriver ren antisemitisk smörja! Skall du uttrycka antisemitiska åsikter (vilket är OK) så får du faktiskt bygga under med fakta! Har du inga fakta att stödja dig på, ja då har du inte tillräckligt på fötterna! Vill du hävda att judarna vill överta världen, varsågod att visa på fakta som pekar på detta, eller tig! Uttalanden från olika tomtar duger inte!

   För övrigt skulle jag välkomna ett judiskt övertagande av världen! Äntligen skulle förnuft råda! Skrämmer mig inte ett dugg. Märkligt att du oroar dig över ett folk som gjort exceptionellt fina bidrag till mänskligheten, medan du inte ser någon fara med sharia, trots att muslimernas bidrag till mänskligheten är noll (avrundat)! Det får du gärna kommentera!

   Fast å andra sidan så har du ju redan deklarerat att du otrivs i demokratier och föredrar diktaturer. Så dina åsikter måste ses mot bakgrunden att du är antidemokrat.

   Svara

   • Josefina Bergfast
    Mar 12, 2011 @ 15:39:49

    Undrar om KLARTEXTEN läste texten till slutet? Där står:
    ”Vissa rabbiner har börjat göra uttalanden som beskriver att alla gojims faktiskt endast är till för att tjäna judendomens bärare, som är just kungafolket bland alla folk.

    Kanske är detta också en sanning? Något folk skall kanske ha den positionen? Spelar det så stor roll vilket? Det folk som vill ta på sig den rollen, ja, det kan ju få göra det? Varför inte egentligen..?

    Detta mitt uttalande, är ju helt i överensstämmelse med KLARTEXTENS, kan han inte läsa det? (KLARTEXTEN SÄGER: ”För övrigt skulle jag välkomna ett judiskt övertagande av världen! Äntligen skulle
    förnuft råda!)
    Precis!

    Svara

    • Josefina Bergfast
     Mar 12, 2011 @ 15:47:18

     För övrigt ser jag det som en stor feghet (censurvilja?) hos KLARTEXTEN, att inte kunna förhålla sig till just det faktum att -ism, och fob, och anti- osv., stämplarna, så lätt trillar fram ur byrålådan, så fort någon verkar uttala kritik mot judendomen, islam och andra grupper av ideologier eller religionskulturer.
     Det är svagt och det är bedrägligt.
     Men så befinner vi oss väl också i ”den västerländska bedräglighetens diktatur”?

     Kanske det är dags för KLARTEXTEN att ändra namn?….

     Svara

     • Virginia
      Mar 12, 2011 @ 16:07:34

      Om du finner krittken mot Islam obefogad är det därifrån du skall göra avstamp och sedan bygga upp en motargumentation.
      Nu använder du dig av vad du ser som inkonsekvens hos motståndaren som en ursäkt för dina egna skriverier och för att avleda uppmärksamheten ifrån att du själv saknar bevis för allt vad du däri ville hävda.
      I teorin skulle allt som du vill pådyvla Klartexten vara riktigt men det höjer inte bevisvärdet på dina egna påståenden.
      Undvik personangrepp; det är kontraproduktivt och koncentrera dig på vad du vill ha fram.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 12, 2011 @ 16:13:32

      Jag hatar att censurera! Men jag kan inte tillåta långa spam-kommentarer som dränker seriösa kommentarer! Jag har deklarerat redan tidigare: uttryck en åsikt underbyggd av fakta och logik! Du får gärna skriva antisemitiska kommentarer (eller vilka du vill). Men underbygg med fakta och logik! Alla mina påståenden stöds av fakta och logik! Dina är gripna ur luften! Hade kommentaren inte varit jättelång så hade jag nog låtit den vara. Men jag kan inte låta övriga kommentarer drunkna i spam!

      Rent allmänt har du en benägenhet att ”basera” dina kommentarer på enskilda uttalanden! Bygg på fakta istället, på verkliga händelser!

     • Virginia
      Mar 12, 2011 @ 17:53:41

      Josefina.
      Som tidigare påpekats gynnar personangrepp varken din sak eller det personliga intryck du ger.
      Du försummar inte i dina inlägg att påpeka din motparts blindhet eller ifrågasätta dennes läskunnighet men ingetdera påstående styrker din egen tes bevisvärde.
      Vad du däremot underlåtit är att förankra din eget teoribygge i fakta eller en logisk argumentationkedja.

     • Josefina Bergfast
      Mar 12, 2011 @ 20:45:43

      Som KLARTEXTEN kanske har klart för sig så har jag uttalat stöd för den ortodoxa judendomen, som jag tycker försvarar och bevarar de traditioner och den verklighetstolkning som just judendomen är bärare av. Där finns värdefulla kunskaper om viktiga förhållningssätt för att kunna bevara familjerna och barnen och skydda dem mot sönderfall och upplösning. Värdefullt att bevara, beskydda och akta.
      Precis som andra religionskulturer. De gör att mångfalden i ”den mänskliga familjen” bevaras i just sin rikedom på många olika kulturer, folk, seder, bruk, språk, sånger, berättelser och kulturella profiler osv., och kan vara värdefulla i sig själva, där de kultiveras, tillsammans just med sina likar och fränder…
      (Det betyder inte att jag idag anser att islam borde bli en dominerande kultur i just Europa, vilket jag inte heller tror kan bli fallet. I alla fall inte ännu på ett antal generationer och då förmodligen genom majoritetsval, om ens då, därför att mycket kan förändras…. det är min uppfattning.)
      Men man behöver kunna, när man försöker förstå tillvaron, att många talar utifrån sitt eget perspektiv och sina egna behov och intressen och utifrån dem sätter omdömet ”ont”, respektive ”gott”, ”värdefullt” respektive ”värdelöst” på olika företeelser ….
      Det som är ”gott” för den ena gruppen, är kanske någonting ”ont” för den andra….
      Så komplicerad är ju tillvaron….
      Om man inte vet bakgrunden, blir en bedömning om vad som är ”relevant information”, ”relevanta fakta” och ”värdefulla synpunkter” bristfällig…
      Fakta finns kanske bitvis i tillvaron, men många gånger finns en oerhörd mängd ”icke-fakta”, ja, man kan kalla det ”icke-mätbara” eller ”icke-bevisbara” fakta, som påverkar oss mer än vi ofta vill erkänna, och kanske ibland inte ens vet om….

     • KLARTEXTEN!
      Mar 12, 2011 @ 21:08:40

      Faktum kvarstår, en vettig och konstruktiv debatt är omöjlig utan fakta och logik! Det är en meningslös sysselsättning. Gillar du såna ”diskussioner” bör du vända dig till andra som delar din smak.

      Du tror inte islam får majoritet förrän efter några generationer. Jag hävdar inget annat! Jag tippar att dom kan nå majoritet kanske om 70 år. Men skall vi strunta i våra efterlevandes framtid? Långt innan dom når majoritet har vi ett växande jätteproblem med dom! Idag är dom relativt försynta, men i takt med ökad makt blir dom allt mer krävande! Inbilla dig inget annat! Med stöd att nyttiga idioter kan sharia mycket väl genomföras innan dom når majoritet. Hur som helst är vi (barnbarnen) utlämnade åt deras godtycke! Är det önskvärt? Befolkningssammansättningen är en atlantångare som måste styras rätt tidigt för att inte styra mot katastrof!

      Vi är förbannat dumma om vi inbillar oss att vi inte skulle drabbas av samma öde som alla andra muslimska länder: social oro, fattigdom, religionsmotsättningar, terror etc! Vi skall fråga oss: bör vi ta risken, för våra barnbarns räkning? Har vi den moraliska rätten att göra landet muslimskt, eftersom vi ju är döda när våra barnbarn får lida! Även om massinvandringen senare stoppas ökar bara problemet pga deras höga födelsetal! Varför inte ta hit kineser, indier, Thailändare mfl istället? Då slipper vi praktiskt taget alla problem!

     • Virginia
      Mar 12, 2011 @ 21:44:35

      Josefina.
      Du blev ombedd att framlägga bevis för påståenden gjorda i ditt första inlägg.
      Du har inte gjort det.
      Istället har ytterligare en text innehållande spekulationer och insinuationer inkommit.
      Din tid kunde istället ha använts till att läsa in dig på ditt ämne för att du sedan på faktabasis skulle ha varit i stånd till att presentera ett sakligt inlägg.
      Det hade funkat bättre!

     • Virginia
      Mar 14, 2011 @ 18:05:35

      Nej Josefina, Nazittysklanz bedrev inte en ”desperat självförsvarspolitk” utan istället en planerad angreppspolitik, i vilket även en pakt med den regim ”som förslört sitt land”ingick.
      Du säger vidare att ” det är svårt att veta allt”. Frånvaro av kunskap har inte ett bevisvärde.
      Om du ( och nu är det min tur att spekulera) ifrågasätter den traditionella historiebilden, redovisa då på vilka grunder.
      Om ditt största problem med vårt samhälle är hyckleriet och inte det upplevda förtrycket är dina klagomål försumbara.
      Hyckleri är inte ett brott mot mänskliga rättigheter!
      Btw, bevis för dina första påståenden emotses.

    • KLARTEXTEN!
     Mar 12, 2011 @ 16:19:13

     Ditt påstående om rabbinernas uttalande saknar allt stöd! Dessutom är det helt ointressant vad några fåtal rabbiner tycker! Vi är intresserade av vad judar i gemen tycker! Du silar mygg och sväljer elefanter konstant!

     Om judarna tog över så vore det oändligt mycket bättre än om muslimerna gjorde det! Vill du hävda att judarna verkligen tänker ta över, hänvisa till fakta, inte enstaka uttalanden!

     Svara

     • Josefina Bergfast
      Mar 12, 2011 @ 16:54:20

      Ja, Ja, KLARTEXTEN, kan ju hänvisa till sina krav på FAKTA. Det tyder antagligen på en slags blindhet från KLARTEXTENS sida?
      De flesta människor gör sina val i tillvaron, inklusive kanske politiska val, kanske religiös tro, samt tolkningar kring olika samhällsföreteelser, både historiska och nutida, beroende på en mängd olika faktorer, däribland ingår också en del ”fakta”….
      Men långt ifrån enbart fakta. (”Fakta” kanske man inte alltid heller kan förlita sig så säkert på? De kan också vara ”påhittade”….?) (Det som är ”fakta” under ett århundrade, är det inte alls under ett annat?)
      Ofta handlar det om vilken bakgrund, vilken identitet, vilken utbildning, hur vacker, hur ful eller hur intelligent eller ointelligent man är och i vilket sammanhang man befinner sig i, hur fattig man är, hur rik man är osv. Flera faktorer som påverkar människors ställningstaganden och åsiktsbildning och livsval….
      Förmodligen är faktorerna som påverkar de åsikter, tankar, livsval och trosföreställningar människor har och gör, kanske fler än vad man har en aning om? Och som man också i sin tur inte ens har en aning om att man inte har en aning om?….
      Fakta, fakta och fakta är inte allt här i tillvaron….
      Det är faktum……

     • KLARTEXTEN!
      Mar 12, 2011 @ 18:22:55

      För en konstruktiv debatt är fakta A och O! Annars blir den bara meningslöst babblande!
      Våra val i andra sammanhang kan säkert vara delvis irrationella. Men det innebär inte att debatter bör vara irrationella! Debatter syftar bl a just till att göra mer rationella val! Hur intressanta är dina åsikter om de saknar substans? För att förstå verkligheten, måste du utgå från denna. Det är ett vetenskapligt synsätt och den enda framkomliga vägen! Du kan ju skriva så, varför gör du det inte?

      Du kan inte påstå saker om det verkliga judiska folket utan att analysera verkligheten! Eller pratar du om ett annat, imaginärt judiskt folk?

     • Virginia
      Mar 14, 2011 @ 11:08:57

      Josefina/Alexandra.
      Dina jämförelser haltar.
      Politisk smutskastning är inte i paritet med åsiktsförtyck lika lite som religionskrittik med religionsförföljelse.
      Istället demonsterar alla de disparata åsikter som tillåts komma till uttryck spännvidden i vår demokrati.
      För övrigt väntar jag fortfaranför på belägg för dina påståenden i dina första poster.
      Och snälla människa, försök lägga av med dina försök till härskartekniker. Att ideligen tjata om ”begränsning” och ”blindhet” sänker nivån på dina resonemang.

     • Virginia
      Mar 14, 2011 @ 17:34:59

      Josefina.
      En rättelse.
      NyD klubbades ingalunda ihjäl med ”epitet”ifrån ”dolda manipulatörer pch viljor”.
      De valdes in -91, föll sönder i interna maktstrider efter Wactmeisters avhopp och förlorade slutligen sina mandat -94.
      Sedan kan man ha synpunkter på retoriken gentemot dem och liknande partier men som exempel på ”maktutövande i det fördollda” uppfyller det inte beviskraven.
      Istället bör du konkretisera dig när du vill påskina att vi lever i en skendemokrati.
      Vilka är ”manipulatörerna och de dolda viljorna”?
      Och vad ser du som alternativ till vårt nuvarande system?
      Ska det förbättras/ försvaras eller helt bytas ut?
      Och som en parentes; fakta som skulle kunna belägga dina teorier i dina första poster har fortfarande inte presenterats.

    • Josefina Bergfast
     Mar 12, 2011 @ 22:52:33

     KLARTEXTEN säger: ” Men skall vi strunta i våra efterlevandes framtid? Långt innan de når majoritet har vi ett växande jätteproblem med dem! Idag är de relativt försynta, men i takt med ökad makt blir de allt mer krävande!”
     Och: ” Med stöd av nyttiga idioter kan sharia mycket väl genomföras innan de når majoritet.”
     Är det detta som KLARTEXTEN anser som fakta? Man skulle också kunna beskriva dessa utsagor som ”skräckpropaganda” (i värsta fall)?…
     Likaså: ” Vi är förbannat dumma om vi inbillar oss att vi inte skulle drabbas av samma öde som alla andra muslimska länder: social oro, fattigdom, religionsmotsättningar, terror etc!”
     Social oro, fattigdom, inbördeskrig (revolutioner), samt religionsmotsättningar (med terroristaktioner) har också västvärldens nationer haft, utan någon som helst hjälp från islam?
     Det som för (västerlänningar) upplevs som främmande och kanske också i viss mån skrämmande, med islam, är väl de (kommunist-lika?) maktfullkomliga tendenserna?
     KLARTEXTEN skriver: ” … bör vi ta risken, för våra barnbarns räkning? Har vi den moraliska rätten att göra landet muslimskt”?
     Kan man anse det här vara något slags faktabaserat uttalande? (I mina öron låter det som ord från någon som är mycket rädd, ja, nästan vettskrämd?) (Eller vill skrämma..?)
     Att alltför stor utomeuropeisk invandring har tillåtits till Sverige finns det ju många som försökt påpeka. Men de som eventuellt uttalat sådana åsikter har blivit stämplade för att vara motståndare till alla människors lika värde, mot de mänskliga rättigheterna och också andra degraderande epitet av fob- typ, eller anti-ism-typ, eller ”främlingsfientlig-typ” och också rasist-typ, samt också för att vara emot demokrati osv.
     Det var massmedias alla kanaler och deras journalister som i radio, tidningar, tidskrifter och tv beskrev åsikter om en minskad och mer balanserad invandring, med dessa epitet. I varje referat som talade om inandringskritiken….
     Dessa kanaler var då skapare (till stor del) av den hatfyllda stämning som infann sig i samhället inför valet….
     Vilka är då förespråkarna till mångkulturalismen och multikulturalismen? (Och som mycket aktivt arbetar för en alltför stor invandring?) Varför är de förespråkare? Vad vill de uppnå? Varför stämplas andra åsikter? Är de ”åsiktsmanipulatörer” eller ”åsiktspoliser”, som i ”den bedrägliga västerländska bedräglighetsdiktaturen” inte tål ”avvikande åsikter”? Som kräver total konsensus för att vara nöjda?
     Trots allt röstade endast 5,7 % på SD, ändå blev en stor del av medborgarna (i det s.k. fria, demokratiska samhället, med yttrandefrihet, demokrati och allt….) fullkomligthysteriska och skrek som galningar på gator och torg, ”inga rasister på våra gator”….
     Vilka orsakade den hysterin om inte massmedia? Och varför kampanjade massmedia på det sätt som de gjorde?…Är massmedia företrädare för ”diktatoriska viljor”?….
     Samtidigt menar man sig leva i ”de fria, välfungerande västerländska demokratierna”?…
     ”De västerländska bedräglighetsdiktaturerna” beskriver kanske bättre vad de är för samhällen, om man skrapar lite under ytan.?.….

     Svara

     • Virginia
      Mar 12, 2011 @ 23:45:58

      Josefina.
      Var konkret.
      Namnge dessa ”viljor” och ”folkmanipulatörer”.
      Bygg upp ett sakligt resonemang och avstå ifrån anspelningar på din motparts
      brister eller ”rädslor”.
      Det är irrelevant för din utsagas trovärdighet och torde som argument betraktat vara under din värdighet.
      (Och börjar bli för jämrans tjatigt!)
      Vad beträffar de bevis som skulle stödja dina första inlägg lyser de fortfarande med sin frånvaro.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 13, 2011 @ 20:36:25

      Kopierar din kommentar och kommenterar den stycke för stycke:

      KLARTEXTEN säger: ” Men skall vi strunta i våra efterlevandes framtid? Långt innan de når majoritet har vi ett växande jätteproblem med dem! Idag är de relativt försynta, men i takt med ökad makt blir de allt mer krävandeOch: ” Med stöd av nyttiga idioter kan sharia mycket väl genomföras innan de når majoritet.”
      !”
      Är det detta som KLARTEXTEN anser som fakta? Man skulle också kunna beskriva dessa utsagor som ”skräckpropaganda” (i värsta fall)?…
      svar: Det är en logisk slutsats! Ifall massinvandringen fortsätter blir det ofrånkomligt, eller hur? Och kan du garantera att sharia inte införs?

      Likaså: ” Vi är förbannat dumma om vi inbillar oss att vi inte skulle drabbas av samma öde som alla andra muslimska länder: social oro, fattigdom, religionsmotsättningar, terror etc!”Social oro, fattigdom, inbördeskrig (revolutioner), samt religionsmotsättningar (med terroristaktioner) har också västvärldens nationer haft, utan någon som helst hjälp från islam?
      svar: i modern tid är västvärlden långt mer framgångsrikt än den muslimska världen, ekonomiskt, humanitärt osv. Flyktingströmmarna vittna om att muslimerna håller med mig!

      Det som för (västerlänningar) upplevs som främmande och kanske också i viss mån skrämmande, med islam, är väl de (kommunist-lika?) maktfullkomliga tendenserna?
      svar: rätt. med andra ord: odemokratiskt, ojämlikt, ingen yttrandefrihet, men även fattigdom, oroligheter och krig.

      KLARTEXTEN skriver: ” … bör vi ta risken, för våra barnbarns räkning? Har vi den moraliska rätten att göra landet muslimskt”?Kan man anse det här vara något slags faktabaserat uttalande? (I mina öron låter det som ord från någon som är mycket rädd, ja, nästan vettskrämd?) (Eller vill skrämma..?)
      svar: Återigen, en muslimsk majoritet är ofrånkomlig om den muslimska massinvandringen fortsätter! Förnekar du det?

      Att alltför stor utomeuropeisk invandring har tillåtits till Sverige finns det ju många som försökt påpeka. Men de som eventuellt uttalat sådana åsikter har blivit stämplade för att vara motståndare till alla människors lika värde, mot de mänskliga rättigheterna och också andra degraderande epitet av fob- typ, eller anti-ism-typ, eller ”främlingsfientlig-typ” och också rasist-typ, samt också för att vara emot demokrati osv.
      Det var massmedias alla kanaler och deras journalister som i radio, tidningar, tidskrifter och tv beskrev åsikter om en minskad och mer balanserad invandring, med dessa epitet. I varje referat som talade om inandringskritiken….
      Dessa kanaler var då skapare (till stor del) av den hatfyllda stämning som infann sig i samhället inför valet….
      Vilka är då förespråkarna till mångkulturalismen och multikulturalismen? (Och som mycket aktivt arbetar för en alltför stor invandring?) Varför är de förespråkare? Vad vill de uppnå? Varför stämplas andra åsikter? Är de ”åsiktsmanipulatörer” eller ”åsiktspoliser”, som i ”den bedrägliga västerländska bedräglighetsdiktaturen” inte tål ”avvikande åsikter”? Som kräver total konsensus för att vara nöjda?
      Trots allt röstade endast 5,7 % på SD, ändå blev en stor del av medborgarna (i det s.k. fria, demokratiska samhället, med yttrandefrihet, demokrati och allt….) fullkomligthysteriska och skrek som galningar på gator och torg, ”inga rasister på våra gator”….
      Vilka orsakade den hysterin om inte massmedia? Och varför kampanjade massmedia på det sätt som de gjorde?…Är massmedia företrädare för ”diktatoriska viljor”?….
      Samtidigt menar man sig leva i ”de fria, välfungerande västerländska demokratierna”?…
      ”De västerländska bedräglighetsdiktaturerna” beskriver kanske bättre vad de är för samhällen, om man skrapar lite under ytan.?.….

      svar: Genom att vägra flytta härifrån har du godkänt vårt system! Du hycklar! Du klagar på våra västerländska demokratier men kan inte ens förespråka något bättre! Mao du anser vårt system vara det bästa, eller hur? So why are u complaining?

     • Josefina Bergfast
      Mar 14, 2011 @ 08:58:36

      Men nu får väl KLARTEXTEN skärpa sig lite i alla fall?
      KLARTEXTEN skriver, (som svar på min kritik mot de massmediala kanalerna som stämplat all fri åsiktsbildning med epitet av olika slag, särskilt inför valet, och därmed försvårat möjligheterna för medborgarna att kunna skapa och bedriva en politik som begränsar den i mångas ögon alltför stora invandringen): ”svar: Genom att vägra flytta härifrån har du godkänt vårt system! Du hycklar! Du klagar på våra västerländska demokratier men kan inte ens förespråka något bättre! Mao du anser vårt system vara det bästa, eller hur? So why are u complaining?”
      Vem är det som är ”hycklare” här om inte KLARTEXTEN SJÄLV?
      Han klagar och anklagar för allt vad han är värd på islam som den endaste orsaken till framtida eventuella kulturella krockar och svårigheter för Sverige?
      Hur blind får man vara innan man kanske behöver bli identifierad som någon som är i besittning av en hel del begränsningar i sin synförmåga vad gäller samhälleliga företeelser?
      Om massmedia inte hade gått ut så hårt med sina fördömande och (anklagande?) stämplande ord, så skulle en friare debatt ha kunnat föras och därmed också en friare åsiktsbildning som i sin tur skulle (som i en väl fungerande demokratisk ordning?) ha kunnat begränsa invandringens omfattning och utformning, eller hur? Är det alltför uppenbar logik för KLARTEXTEN att kunna se?
      Eftersom massmedia verkar så ”förtryckande” (med ord) mot en fri åsiktsbildning, eller mot åsikterna som talade för en minskad invandring, så kan man ju, rent logiskt, undra om denna massmedia faktiskt är ”diktatoriskt styrd”, eller hur? Samtidigt som denna massmedia naturligtvis inte alls låtsas om detta utan ”hycklar” och menar sig vara för demokrati och frihet et cetera.
      Därför kan man se de brister och ofullkomligheter som också finns i det västerländska samhället, (utan att för den sakens skull mena att det skulle vara BÄTTRE någon annan stans på jorden, men heller kanske inte i praktiken så enormt och ofantligt och oerhört mycket sämre heller; människor är olika och befinner sig i olika utvecklingsstadier hela tiden, liksom också deras samhällen gör). Att totalt vilja förneka de historiska processer som det västerländska samhället har genomgått, och kunna förstå och inse och andra samhällen i andra kulturer, också kanske tvingas gå genom dessa utvecklingsfaser, det är ett begränsat perspektiv. Det är att vilja hyckla och slå sig för bröstet och säga: ”Titta så långt vi har hunnit, så bra vi är”, och samtidigt kanske vilja säga: ”Titta så dåliga de är och så odugliga de är”, och vad kan det bero på tro? Jo, det måste endast och enbart bero på deras religion, islam. Då är man uppenbarligen ganska begränsad i sina perspektiv, eller hur?
      Precis som den kommunistiska läran så gärna ville angripa kristendomen och religion över huvud taget, som varande endast ”ett opium”. Ändå har kristendomen i Ryssland ”överlevt”, och talar fortfarande till människors ”hjärtan” som berörs och manas av ”Ordet” från ”Gud”, och som lyfter deras liv och självkänslor och får dem att skapa ”värdighet och respektfullhet” i sina liv och i sina relationer, inom sina familjer och inom sina samhällen.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 14, 2011 @ 16:16:30

      Jag inbillar mig inte att våra västerländska demokratier är paradiset på jorden, felfria etc! Jag klagar ju ständigt på min egen blogg! Du har rätt i att media ljuger och censurerar. Vårt samhälle har förutsättningar att förbättras så länge det fria ordet råder! Men det står under hot, av media och av muslimerna!

      Om jag hade fel skulle jag lätt avfärdas med några penndrag. Ingen klarar det, inte för jag är så jävla bra på att argumentera, utan för att jag har rätt! Det är tufft att vinna mot en som har rätt! Jävligt tufft om denne kan argumentera.

      Om vi har det bästa samhällsskicket, så skall vi inte ändra det! Förändringspotentialen ligger i det fria ordet. I en fri debatt vinner de bästa idéerna! Vårt samhälle är det enda som har den potentialen! Det är också förklaringen till varför övriga samhällen är ekonomiska, sociala och humanitära fiaskon!

     • Josefina Bergfast
      Mar 14, 2011 @ 08:59:48

      Ursäkta: Min signatur skulle vara: Josefina Bergfast

     • KLARTEXTEN!
      Mar 14, 2011 @ 16:11:06

      Jag korrigerar din kommentar enligt ditt önskemål. Hoppas det är OK.

     • Josefina Bergfast
      Mar 14, 2011 @ 10:49:55

      Ps. När jag använder ordet ”utvecklingsfaser”, och ”genomgå utveckling”, så menar jag förändringar och förändringsfaser.
      Ordet ”utveckling” kan missförstås. Även s.k. ”moderna västerländska kulturer”, kan genomgå, och har genomgått, ”förändringar” och ”faser” i sin ”utveckling”. Inte alla människor anser att alla dessa ”förändringar” (utvecklingar), enbart är av godo, och att ordet ”utveckling” kan mätas, eller ses, i flera olika perspektiv och på flera olika nivåer.
      Ibland kan en ”utveckling” av någonting bli en ”inveckling” och också någonting som i praktiken blir en ”nedveckling”. Det är ändå alltid ”förändringsfaser”, (utvecklingsfaser) som både individer, familjer och nationer ständigt genomgår. På gott och ont. Ds.

     • Josefina Bergfast
      Mar 14, 2011 @ 15:49:45

      Om KLARTEXTEN, som kanske vill framställa sig själv som logisk och på endast fakta grundande sina ställningstaganden och åsikter, (främst kring islam kanske), inte kan se någon som helst logik i min kritik av massmedias förhållningssätt gentemot medborgarna kring frågorna om invandringens storlek, så kan man betvivla denna KLARTEXTENS logiska förmåga.
      Om man säger sig leva i ett fritt och demokratiskt samhälle, där fri åsiktsbildning, fri media, yttrandefrihet et cetera sägs råda, då behöver man endast vara lite vaken på ena ögat för att kunna se att någon särskilt fri åsiktsbildning inte har tillåtits i det massmediala rummet, vad gäller just frågan om invandringens omfattning, profil och utformning.
      Om de som uttalade kritiska åsikter (som t ex Ny Demokrati i början på -90 talet) hade fått göra det, och bemötts med sakliga argument från multikulturens och mångkulturalismens förespråkare, i öppna och sakliga samtal, kanske det hade sett annorlunda ut i Sverige idag?
      I stället bekämpades de kritiska åsikterna av massmedia med knep-och knåp-stämplande epitet av olika slag och valör. Ex. med olika -ism-epitet, anti-det eller- det-epitet, och naturligtvis också rasist-epitetet, med antydningar om att är man emot invandringens omfattning och storlek på något som helst vis, så väntar snart avlivningsläger och etniska utrensningar runt hörnet…osv. i liknande hysteriska stil.
      Det fick ju den (önskade) effekten att invandringsdebatter tystnade och människor drog sig från att över huvud taget vilja ”ta i tång” i frågorna, eller hur?
      Man kan då fråga sig: Vilka viljor var det som styrde massmedia? Vilka viljor var det som verkligen ville ha ett s.k. mångkulturellt samhälle? Och varför i så fall? Varför ville man inte tillåta den opinion som fanns i frågan och nöja sig med lagom invandring i lagom doser, så att det svenska samhället inte riskerade att totalt förlora sin inre balans? Nej, kritiska åsikter skulle klubbas ned jämsmed fotknölarna med ”fula propagandaknep”, eller hur?
      Att därför göra påstående om att det är ”den västerländska (europeiska) bedräglighetens diktatur” som råder, och också en formulering om ”massmedias bedrägliga diktatoriska makt”, kan ses som ganska logiska påståenden, eller hur?
      Om dessa massmediala kanaler inte haft makten att driva genom sin agenda och sina viljor, till trots det motstånd mot invandringens omfattning som fanns i början på -90 talet, så skulle Sverige antagligen befinna sig i ett annat läge idag vad gäller invandringens storlek, eller hur?
      Men eftersom KLARTEXTEN har valt att fokusera sin ”tidning” på att kritisera islam (och muslimer inklusive muslimska samhällen), vilket kanske glädjer många, vad vet jag, så ska jag inte plåga honom vidare med mina insändare. Hoppas endast att han kan försöka se i lite vidare perspektiv på samhälleliga händelseförlopp, med oftast flera olika orsaker än några få, eller enbart en ensam orsak, till att det som händer och sker just händer och sker….

     • KLARTEXTEN!
      Mar 14, 2011 @ 16:36:19

      Du har helt rätt (som sagt) vad gäller din mediakritik! Lösningen på problemet är dock inte ett annat samhällssystem utan en kamp för det fria ordet, som står under hot! Alla andra samhällssystem ger sämre förutsättningar för det fria ordet! Dagens journalister och allmänhet är som folk varit i alla tider! Man tar avstånd från sunda grundläggande principer som yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati! Istället försöker man av grumliga skäl tysta kritik mot vissa ideologier, som under nazismen! Dumhet är dumhet oavsett färg och skepnad. Dumheten idag har bara en annan skepnad än den på 30-talet. Den verkliga faran ligger i uppfattningen att: ändamålet helgar medlen! Dvs vi kan ge avkall på våra grundläggande principer för ett ”gott” ändamål. Så resonerade säkert även Hitler!

     • Josefina Bergfast
      Mar 14, 2011 @ 17:35:01

      Inte för att jag känner till så särskilt mycket om hur, på vilket sätt, vilka och varför det Tyska riket ”utvecklades” som det utvecklades, (och drev en hysteriskt och desperat självförsvarspolitik i fullkomlig total skräck och paranoia för kommunismens övertagande, kanske så som kommunismen hade ”övertagit” Ryssland och fullkomligt krossat det landet i inbördeskrig?), det är svårt att helt och hållet kunna se och förstå i efterhand varför allting hände, och hur det gick till.
      Men där och då, när den nationella socialismen skulle drivas fram, använde man väl propaganda på ett öppet och direkt sätt, och hymlade väl eller hycklade inte med att man var en ”diktatur”, eller hur?
      HYCKLERIET som vi har i ett samhälle som säger sig vara en demokrati, med alla dess friheter som här har talats om, men som SAMTIDIGT I SJÄLVA VERKET är en ”åsiktsdiktatur”, som bedriver sin propaganda och aktivt, manipulativt, subtilt men också öppet och fräckt ”bombarderar” åsiktsmotståndare i olika frågor (inte minst just den invandringspolitiska frågan), med fräcka anklagelser med än det ena än det andra epitetet, endast för att tysta (fri) debatt och (fri) åsiktsbildning, DET ÄR ETT BEDRÄGLIGT BETEENDE, och det är att föra medborgarna bakom ljuset, och kan alltså beskrivas som ”den västerländska bedräglighetens diktatur”.
      Det är bra att KLARTEXTEN dock erkänner dessa brister i våra samhällen i väst.
      Jag har inte förespråkat något annat samhällssystem, men det jag har påpekat är just bedrägligheten i att säga sig vara (ett samhällssystem) som man i verkligheten inte är, och det ärliga i att vara ett samhällsystem (diktatur t ex?), som man också i verkligheten är.
      Det är den skillnaden som jag har talat om, och att man kan sörja de enormt stora bristerna som uppenbarligen finns mellan orden som låter så fint, och verkligheten….
      Det är som den liknelsen om att det står en stor elefant i ett rum, som alla låtsas inte finns där….
      Eller som den om kejsarens nya kläder, där alla hyllar och hyllar, och försvarar och försvarar någonting som inte finns i verkligheten….

 4. harry
  Mar 11, 2011 @ 12:28:12

  Den ene talesmannen efter den andre för muslimska samfund mm. ”tar avstånd” från terrorism som begås i Islams namn. Men det klingar väldigt ihåligt, eftersom jag aldrig har jag märkt några tecken eller protestmarscher mot för man verkligen avskyr att våldsverkare använder sig av den ”fredliga” religionen, för att rättfärdiga sina illdåd.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 11, 2011 @ 15:47:59

   Sant! Muslimer i gemen tar inte avstånd från terrorism och andra muslimska illdåd!

   Svara

   • Lövet
    Mar 11, 2011 @ 16:20:40

    ”On 11 mars 2011 at 12:28 harry said:
    Den ene talesmannen efter den andre för muslimska samfund mm. ”tar avstånd” från terrorism som begås i Islams namn. Men det klingar väldigt ihåligt, eftersom jag aldrig har jag märkt några tecken eller protestmarscher”

    ”On 11 mars 2011 at 15:47 KLARTEXTEN! said:
    Sant! Muslimer i gemen tar inte avstånd från terrorism och andra muslimska illdåd!”

    B u l l s h i t !

    Varje gång jag läger ut länkar till muslimska demonstrationer mot ilsamistisk terrorism som respons på någon ärthjärnas grundlösa eller inskränkta uttalanden om att de minsann ”aldrig har jag märkt några tecken eller protestmarscher” relativeras detta med att ”ja, men inte i Arvidsjaur”, ”det är de femtio undantagsprotesterna som bekräftar regeln” eller liknande hundbitna enfaldigheter.

    Gonatt.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Mar 12, 2011 @ 05:45:47

     När det tas avstånd från terrrorism och islams avarter i väst så är det någon enstaka person som uttalar sig, aldrig massprotester! Så inga belägg finns för att muslimer i gemen tar avstånd!

     Svara

     • Lövet
      Mar 12, 2011 @ 17:44:13

      ”On 12 mars 2011 at 5:45 KLARTEXTEN! said:
      När det tas avstånd från terrrorism och islams avarter i väst så är det någon enstaka person som uttalar sig, aldrig massprotester! Så inga belägg finns för att muslimer i gemen tar avstånd!”

      Som jag sa, b u l l s h i t !. Efter denna post kommer antingen inget svar alls eller marginaliserande bortförklaringar. http://mylondondiary.co.uk/2006/02/25/060225_d0307.jpg

      http://www.pickledpolitics.com/archives/329

      ”I’m not sure if it was bigger than last weeks but it seemed a bit more vocal – I’d place numbers approx 10,000. The Police were a little annoyed with the organisers – “You said you were expecting 2000 – 5000 people – we cant shut down Picadilly on a saturday morning!!!” ”, ”There was a lot of “Down with Bin Laden” “No to Terrorism” chanting going on …”

      Que the bullshitter..

     • KLARTEXTEN!
      Mar 12, 2011 @ 18:27:02

      it was primarily concerning terrorism in Iraq, there were no references towards the London bombings really.” stod det i din text.

      OBS att jag skrev ”När det tas avstånd från terrrorism och islams avarter i väst …..”. Visst är varje demonstration mot terror positiv! Men demonstrationen riktade sig mot terror i Irak, inte i London eller övriga väst! Muslimerna får göra vad dom vill med varandra! Jag är intresserad av vad dom gör mot oss!

     • Lövet
      Mar 13, 2011 @ 13:18:59

      ”On 12 mars 2011 at 5:45 KLARTEXTEN! said:
      När det tas avstånd från terrrorism och islams avarter i väst så är det någon enstaka person som uttalar sig, aldrig massprotester! Så inga belägg finns för att muslimer i gemen tar avstånd!”

      Allt man behöver för att ställa dina lögnaktiga och missvisande påståenden på skam är fem sekunder och tillgång till google.

      http://na.se/nyheter/orebro/1.1041796-muslimer-i-orebro-tog-stallning-mot-terrorism

      Utdrag:
      ”Muslimer i Örebro tog
      ställning mot terrorism
      Örebro. Ett ställningstagande mot terrorism och de som missbrukar islam för egna politiska intressen, samtidigt som man hyllar imam Hussein som kämpade och dog för fred och rättvisa.

      Mellan 100 och 200 muslimer från Ahulbeit Kulturcenter i Oxhagen (den shiamuslimska församlingen) i Örebro samlades på onsdagseftermiddagen på Stortorget i Örebro i en manifestation.
      Vi fördömer och tar kraftigt avstånd från terroratentatet i Stockholm, säger Raid Jawad, ordförande för Ahulbeit Kulturcenter.”

      Shame, shame, shame…

     • KLARTEXTEN!
      Mar 13, 2011 @ 15:43:45

      Undantaget som bekräftar regeln, 100-200 muslimer, inget jämfört med dom som protesterade mot Muhammedbilderna! Knappast någon massdemonstration! Och en sällsynt företeelse! Jämför demonstrationerna för och emot väst!

      Det är trevligt med muslimer som demonstrerar mot våld, men det viktigaste är vad muslimer i gemen tycker. Om demonstrationerna väsentligen riktar sig mot väst, så är det talande. Så länge en majoritet är västfientliga och har förståelse för terror, så är dom de facto våra fiender.

     • Lövet
      Mar 14, 2011 @ 09:00:32

      ”On 11 mars 2011 at 16:20 Lövet said:
      B u l l s h i t !

      Varje gång jag läger ut länkar till muslimska demonstrationer mot ilsamistisk terrorism som respons på någon ärthjärnas grundlösa eller inskränkta uttalanden om att de minsann ”aldrig har jag märkt några tecken eller protestmarscher” relativeras detta med att ”ja, men inte i Arvidsjaur”, ”det är de femtio undantagsprotesterna som bekräftar regeln” eller liknande hundbitna enfaldigheter.

      Que the bullshitter:
      ”13 mars 2011 at 15:43 KLARTEXTEN! said:
      Undantaget som bekräftar regeln”

      Q.E.D.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 14, 2011 @ 16:19:35

      Bittert, jag förstår! Dessvärre sant!

     • Lövet
      Mar 14, 2011 @ 09:21:03

      ”On 12 mars 2011 at 5:45 KLARTEXTEN! said:
      När det tas avstånd från terrrorism och islams avarter i väst så är det någon enstaka person som uttalar sig, aldrig massprotester! Så inga belägg finns för att muslimer i gemen tar avstånd!”

      Knallhatt. Du vet säkerligen att i Köln och München demonstrerade över 25.000 muslimer just mot islamistiskt våld i västvärlden.

      http://www.forumamfreitag.zdf.de/ZDFde/inhalt/17/0,1872,7131249,00.html

      Tänker du fortsätta med dina förbannade lögner länge till?

     • KLARTEXTEN!
      Mar 14, 2011 @ 16:29:06

      Om inte du visste, hur skulle jag veta? Tror du jag sitter och läsa tyska tidningar? Såvitt jag vet har detta inte återgivits i svensk media, åtminstone har inte jag sett något om det. Jo det låter bra! Demonstrationen är bra, men det är muslimernas uppgift att tvätta rent sitt eget rykte! Inte din eller min eller medias! För att göra det måste dom mycket aggressivare konfrontera och ta ställning emot terrorism! Och dom måste även tydligt ta avstånd från även fredlig islamism! Det är ju ett mycket större hot än terrorismen! Det syftar ju till att införa diktatur!

      Islamkritik får inte framföras fritt i svensk media! Vi får kritisera alla andra ideologier men inte islam! Det är ett allvarligt ingrepp i yttrandefriheten och därmed i demokratin!

     • Lövet
      Mar 14, 2011 @ 16:39:44

      On 14 mars 2011 at 9:21 Lövet said:
      ”On 12 mars 2011 at 5:45 KLARTEXTEN! said:
      När det tas avstånd från terrrorism och islams avarter i väst så är det någon enstaka person som uttalar sig, aldrig massprotester! Så inga belägg finns för att muslimer i gemen tar avstånd!”

      http://newsvote.bbc.co.uk/mpapps/pagetools/print/news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scotland/glasgow_and_west/6279416.stm

      About 1,500 people have taken part in a rally against terrorism in Glasgow, organised by mosques and Islamic groups.
      It comes a week after a car burst into flames after being driven into the terminal building at Glasgow airport.

      Organisers said: ”The eyes of the world will be on a Scotland sending out the message that all our communities are united against terrorism.”

     • Lövet
      Mar 14, 2011 @ 16:54:26

      ”On 14 mars 2011 at 16:29 KLARTEXTEN! said:
      Om inte du visste, hur skulle jag veta? Tror du jag sitter och läsa tyska tidningar?”

      Jag betvivlar att du läser över huvud taget.

      Förvissa dig om att jag kommer att föra dina lögner på skam, varje gång du försöker sälja dom som fakta.

      Exempel:

      ”On 12 mars 2011 at 5:45 KLARTEXTEN! said:
      När det tas avstånd från terrrorism och islams avarter i väst så är det någon enstaka person som uttalar sig, aldrig massprotester! Så inga belägg finns för att muslimer i gemen tar avstånd!”

      ”Klartexten kastar in en bait and switch:
      Islamkritik får inte framföras fritt i svensk media!”
      Well booh-fuckin-hooo. Oavsett hur ditt påstående rimmar med verkligheten: Det har inte ett skit med dina lögner angående muslimska anti-terror demonstrationer att skaffa.

 5. Kalle
  Mar 10, 2011 @ 14:02:29

  Ja, baklawa är jävligt gott till kaffet. Annars ingenting och muslimerna är ändå över 1000 miljoner i världen. Inte mycket att komma med.

  Och hela 7 nobelpris har de tilldelats. Jämför med judarna som är ungefär 11 miljoner i världen och har fått 156 nobelpris.

  Israel är ett mycket litet land helt utan naturresurser. De får förlita sig helt på vad människorna där kan åstadkomma. Och det är inte lite !

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 11, 2011 @ 07:53:47

   Jovisst är det otroligt! Judarna har 15 Nobelpristagare per miljon invånare. Muslimerna har 7 på en miljard! Dvs sannolikheten är 2000 gånger större att en jude får Nobelpriset än en muslim! Är det konstigt att dessa länder är så jävla misslyckade och att muslimer orsakar så mycket problem?

   Synd för muslimerna att Nobelpriset inte delas ut för terrorism, våld, fattigdom och självömkan!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: