Juholt, jobbig för Alliansen!

Igår visste jag inte vem Håkan Juholt var! Den bild jag sedan dess fått av Socialdemokraternas föreslagna partiledare är förvånansvärt positiv! Hoppas bilden stämmer! Han sägs vara en spelevink, spontan och rak. Egenskaper som saknas i svensk politik! Dessutom verkar han kraftfull!

Stämmer detta och om han har något av Göran Perssons stake, ja då kan det bli jobbigt för Alliansen. Hans personlighet blir en styrka mot torrbollarna i Alliansen! Reinfeldt är lika karismatisk som en sten! Jag tror det är ganska lätt för en intelligent och ärlig person att trycka till honom riktigt ordentligt! Är han sen kunnig och tuff, ja då är det bra! Här hoppas jag på Jurholt!

Att han öppet propagerade för att sparka Mona Sahlin visar bara på ärlighet och gott omdöme! Goda egenskaper! Dom som ville ha henne kvar eller teg, är idioter resp. oärliga, skithögar kort sagt! Det bör inte vara meriterande att vara feg, eller tänka som ett rövhål! Se på Mona hur ”bra” det funkade! En timid sosse har ingen chans mot Alliansen, utan det krävs en rakryggad tuffing!

Självklart har Socialdemokraterna ingen framtid som högerparti! Så ett steg åt vänster känns självklart!

Sen hyser jag förstås inget hopp om hans syn på massinvandringen. Det lär vara samma dumma snack som hittills. Inga intelligenta argument. Men vi får se. Är Juholt smart, så inser han att ett Socialdemokratiskt stopp för massinvandringen skulle ge partiet rekordsiffror! Motståndet mot massinvandringen är mycket större än 5,6 %. Över 50 % är emot massinvandringen, men drar sig för att rösta på SD.

Dom personliga egenskaperna är väldigt viktiga! Ett överraskande bra val känns det som!

Se när han lägger fram S nya politik

 S-väljarna tycks ha skådat frälsaren

Juholts väg till makten

Motståndaren tror på Juholt

 n  n  g n e   t          b r e 3 t t  a t   d         ”         ”  s n n n n r g a –  a t       : 

Advertisements

14 kommentarer (+lägga till din?)

 1. TATTAREN
  Mar 24, 2011 @ 20:12:05

  SOSSARNAHÅLLERNUPÅATTDÖD MEDJURHOLT MODERATERNAÄRBETTRÄ

  Svara

 2. Mikael
  Mar 15, 2011 @ 14:03:31

  Usch ja, Juholt verkar bra, mycket bättre de valt Veronica Palm eller någon annan liknande. Mitt hopp är att sossarna marginaliseras för gott i svensk politik. De var bra när de resta statarlängorna, men nu är de en katastrof. Bevara oss för all form av socialism! Det har vi haft under 70 års tid (med lite inhopp av de borgliga) och fått nog av!

  Svara

 3. Lövet
  Mar 14, 2011 @ 20:29:09

  Peter Dalle med lösmustasch och Carl Bildts talfel. Tja, varför inte?

  Svara

 4. Johan
  Mar 14, 2011 @ 19:29:21

  Om Juholt är det vassaste sossarna kan kasta fram kan nog alliansen andas ut!
  Karln har gått en tvåårig linje och kan titulera sig journalist tack vare en räkmacka till en sossetidning!
  Att vara folklig är ingen kompetens!
  Hellre en kylig välutbildad individ än en vänstervriden betongsosse som tror att välstånd kommer genom ”solidaritet”! Jag trodde att du var trött på vad sossarnas ”solidaritet” kostat riket!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 15, 2011 @ 06:46:12

   Jag vet nästan inget om Juholt, bara konstaterar att ifall bilden jag fick är riktig, blir det tufft för Alliansen. Dom är ju helt värdelösa! En samling stofiler! Totalt färglösa! Utbildning är sannerligen inte den viktigaste egenskapen hos en framstående politiker! Se på Göran Persson, han var överlägsen alla i Alliansen!

   Att folklighet inte skulle vara en tillgång hos en politiker är ett synnerligen korkat påstående! Du har uppenbarligen inte fattat mycket! Otaliga framgånsrika politiker saknar högre utbildning. Allt som behövs för att besegra Reinfeldt i en debatt är tuffhet och uppriktighet! Sen är han rökt! Göran Persson är intelligent, med eller utan universitetsutbildning, Reinfeldt är osmart trots det! En jävla broiler! Faktum är att du överskattar utbildningens betydelse för en partiledare. Det om något visar att utbildning varken räcker eller behövs. Det skadar förstås inte, men är inte alls nödvändigt! En dålig politiker blir inte bra oavsett utbildning! Det handlar mycket om personliga egenskaper som ärlighet, tuffhet, rakrygghet och en god känsla för väsentligheter och perspektiv. En gris är och förblir en gris oavsett hur mycket läppstift du målar på honom! Reinfeldt är en mycket dålig ledare, vek och svag! Helt jävla hållningslös gentemot islamisterna! En patetisk ynkrygg!

   Vi Sverigedemokrater är ju högerextremister sägs det. Som ”högerextremist” måste jag väl kunna unna mig lyxen att respektera någon socialdemokratisk politiker och även delar av deras politik. Faktum är att jag var socialdemokrat innan jag blev Sverigedemokrat. Jag tror på välfärdssamhället och på kapitalismen, men utan massinvandringen! Alliansen däremot är privatiseringstalibaner! Huvudlös privatisering där miljardvärden skänks till privata entreprenörer!

   Fast egentligen var inte inlägget avsett som en hyllning till socialdemokratin eller Juholt. Jag bara värderade Juholt från ett socialdemokratiskt perspektiv. Däremot ser jag gärna att socialdemokraterna får en ledare som trycker dit Reinfeldt!

   Svara

   • Johan
    Mar 15, 2011 @ 17:37:07

    Tack för svaret men jag tror nog att jag fattat ganska mycket :)! Men tack för påhoppet!
    Nu är min bild av sossarna inte den att de tar upp kampen mot islamisterna direkt.
    Alliansen var starka/smarta nog att vinna över vänstern i alla fall!
    Det är nästan bara i Sverige en outbildad politiker kan nå toppositioner. Jag ser gärna en välutbildad politiker i topposition före en lågutbildad då det i många situationer handlar om att göra korrekta val baserat på fakta och inte på känslomässiga grunder. Efter högre utbildning må personen var folklig om det är en kompetens. Med det sagt har jag inte gjort någon värdering huruvida Reinfeldt är en bra stasminister eller ej. Jag anser dock att det närmast är genant att sossarna inte har någor bättre alternativ än Juholt/Jämtin. Förresten hur färgfull är islamistvännen Jämtin?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Mar 15, 2011 @ 21:17:58

     Jämtin verkar grå, men jag pratar om Juholt. Tyvärr är det förstås så att Juholt är stark invandringsförespråkare. Dock välkomnar jag alla intelligenta personer med civilkurage i ledarställning, då det trots allt ökar chansen för att förnuftet segrar så småningom. Oavsett deras nuvarande inställning! En svag nolla som Reinfeldt är helt enkelt för dum och tänker inte längre än näsan räcker. Han skiter fullständigt i hur Sverige ser ut om 50 år! Ingen jävla framförhållning alls! Ansvar för framtiden är politikerns viktigaste egenskap! Han saknar den!

     Svara

 5. lasse
  Mar 12, 2011 @ 16:41:45

  Juholt Ett skämt Något mer behövs inte sägas

  Svara

 6. Kalle
  Mar 12, 2011 @ 16:04:12

  Så sant ! Juholt påminner lite om Göran Persson, som kunde vara rolig !
  Det är mer än man kan säga om Reinfelt & Co. Det är svårt att klara sig mot ett humoristiskt inlägg. Ska bli spännande !

  Svara

  • Micke
   Mar 15, 2011 @ 17:31:26

   Juholt är ingen Persson han är en vänsterradikal sosse som vill införa fördelningspolitik a la Sovjetski.

   Lyckligtvis får sossarna inte mer än 15% i nästa val där de lägger sig stabilt med sin importerade röstkraft som väljarbas.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Mar 15, 2011 @ 21:13:35

    Det är möjligt, i så fall olyckligt om Juholt är sådan! Jag vill dock att sossarna har en partiledare som skapar verklig opposition mot Alliansen! En tuffing. Återstår att se.

    Svara

    • Micke
     Mar 16, 2011 @ 16:17:07

     Jag hade jublat om de valt någon vettig person som Persson eller Nuder men detta är läskigt om det nu visar sig att sossarna går framåt med denne förklädda kommunist.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Mar 16, 2011 @ 16:32:16

      Även om det verkar så, så önskar jag inte att Socialdemokraterna blir starka! Dock så pass att SD förblir vågmästare! Är s för svaga så förlorar SD vågmästarrollen. Dessutom är det bättre för oss om våra värsta motståndare slår ihjäl varandra eller hur? För det behövs en stark socialdemokrat som utövar en tuff opposition. Låt dom slita varandra i stycken! Vi tjänar inget på att Alliansen är överlägset vänsterblocket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: