Svenskar hängs ut hänsynslöst!

Serievåldtäktsmannen Niklas Eriksson (ovan) hängs ut fullständigt hänsynslöst med namn och bild i Expressen, t o m på  löpsedlarna! Så behandlas svenska brottslingar av svenska medier.

I dagens Expressen hängs även nästa svensk ut, Andreas johansson som misstänks ha mördat Johanna :

Samtidigt har vi motsvarande invandrade våldtäktsmän. Dessa omskrivs anonymt, utan vare sig namn eller bild. Vi vet alla vid det här laget att en brottsling utan namn eller bild är en invandrare.

Samtidigt som Niklas hängs ut slipper den Irakiske pedofilen som förgripit sig på massor med småbarn detta! Och Elins invandrade mördare och våldtäktsman slipper hängas ut (Expressens pixlade foto nedan)! Han heter Ephrem Tadele Yohannes. Nedan från vänster: Elin samt hennes mördare och våldtäktsman. Den opixlade bilden är från Politiskt inkorrekt .

Jag tycker iofs att det är rätt att hänga ut kriminella våldsmän! Men man skall inte diskrimera pga etniskt ursprung, som tidningarna idag gör! Syftet är uppenbart: man försöker skapa en falsk bild om invandrarbrottsligheten! Verklighetsförfalskning!

Genom falsk nyhetsrapportering skall svensken fostras i att tro att invandrare minsann inte är så kriminella som vi vet att dom är! 85 % av landets fångar har invandrarbakgrund!

Istället borde media naket rapportera verkligheten, med eller utan kommentarer! Man skall vara konsekvent! Anges namn och bild för ett visst brott, gör det för alla, oavsett etnicitet! Vill man förklara bort invandrarbrottsligheten så gör det i en kommentar, inte genom falsk nyhetsrapportering!

Svenska journalister är oärliga och oproffesionella!

78 av Skånes 100 värsta yrkeskriminella är invandrare

Han saknar sina föräldrar

Elins misstänkte mördare i rätten

Åtalad för serie övergrepp på barn

d n n n             g   .                t m e d n n
Advertisements

50 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Sinikka.
  Jul 30, 2011 @ 19:21:55

  Språk och makt – Medieanalys.
  För att förstå hur media fungerar i vårat samhälle, måste vi också vara medvetna om att media kan styra och styras. Jag tänkte ta upp hur media kan framställa och tillskriva identiteter, där främst problematiken kring invandrarbegreppet betonas. Det ovannämnda begreppet intensifierades i och med födelsen av dåtidens invandrarpolitik, där ”invandrare” lanserades som en kategori vilken granskades och uträttades av politiker, myndigheter och forskare (Ylva Brune i Darvishpour och Westin, 2008, s 344), som sedan togs upp i nyhetsrapportering. Det är än i dag tydligt med “vi-och-dom”-tänkandet där media, enligt mig, ökar klyftan mer genom att göra en separation mellan de som “ses” som svenskar och de som “ses” som invandrare. Den som framställs som svensk kan inta alla olika slags roller medan den som framställs som invandrare blir representant för en specifik grupp och inte som individ. Konsekvensen av den tillskrivna tituleringen omvandlar ordets egentliga mening till en schablonmässig syn på människor med annan etnisk härkomst, och stigmatiseras därmed. (Ylva Brune i Darvishpour och Westin, 2008, s341-342). Här är ett exempel på hur media kan framställa en invandrare med rubrikerna: Hon städar och kan ingen svenska – det är den typiska invandrarkvinnan, – U-landskvinna i Sverige. (Svenska Dagbladet 18/4 1975 i Darvishpour och Westin, 2008, s 344). Trots än att detta var skrivet 1975, ser vi ingen större skillnad under 2000-talet: Invandrargrupperna i Sverige misstror polisen. Av erfarenhet. De vet hur den ser ut och hur den uppträder (Dagens nyheter 23/9-2002 i Darvishpour och Westin, 2008, s 347). Den första rubriken framställer invandrarkvinnan som “hon städar”, “kan ingen svenska” och “u-landskvinna” karaktärsdrag , och senare rubriken framställer invandrargrupperna som att de är i en kontinuerlig dispyt med polisen. Vad är den gemensamma nämnaren? – Att det inte framgår vilka dessa “invandrare” är.
  -Så, vilka ÄR enligt dig ”invandrare”? Det är inte så att Svenskhet blev till direkt efter istiden; att vi likt svampar ploppade upp och började tälja dalahästar. Svenskhet så som alla kulturer influeras och fortskrider.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 30, 2011 @ 21:28:21

   Jag skiljer först och främst på invandrare från våra nordiska grannländer och övriga. Nordbor räknar jag inte ens som invandrare. Det är i vart fall inte dom jag åsyftar. Sen har vi indanvandrare från våra övriga kristna europeiska kulturer. Helt Ok enligt mig. Sen har vi kristna från övriga världsdelar, latinamerikaner har en fin kultur, fina värderingar enligt mig. Sen har vi kristna från muslimska länder. Dom är också ok, men där kan vi ha problem med hederskulturer en del likheter med muslimerna. Se t ex Södertäljes syrianer.

   Sen har vi muslimerna. Lite skillnad mellan t ex bosniska europeiska muslimer och dom från pakistan tex! Men jag kan inte så mycket om dom. Muslimerna är det största problemet. Dom delar inte våra grundvärderingar och demokrati, yttrandefrihet, jämlikhet osv. Där har vi dom största problemen. Folk från auktoritära samhällen. Problemet är att när muslimerna växer i antal så får vi samma problem som i muslimska länder. Vanliga muslimer skapar samma problem som i hemländerna! Behövs inga fundamentalister eller radikala islamister! Dom förvärrar, men det blir illa ändå!

   Sen har vi övriga religioner som buddhism, hinduism etc. Dom är helt ok enligt mig!

   Jag säger egentligen inte att kristendomen är en bättre religion, bara att kristendomen lättare leder till en positiv samhällsutveckling med sekularisering, demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet! Därför är det helt nödvändigt att den muslimska majoriteten alltid är liten, som idag (5 %). Inte mer. Ju fler muslimer, desto större problem! Det är ingen fördom, bara att se hur det funkar i världen. Tänk dig själv hur samhället skulle se ut med 60 % muslimer! Vill du veta, res till ett sådant land! I muslimska länder sker ingen vetenskaplig utveckling att tala om. Allt sker bland kristna, judar och buddhister. All världens problem är koncenterade till muslimska/afrikanska länder. Blir vi ett muslimskt land så stagnerar även vår utveckling. Skälet är bristande yttrandefrihet och religiösa hinder för det fria tänkandet.

   Visst fattar jag att det är skillnad på invandrare och invandrare. Vart vill du komma? För att uttrycka det kort. Jag betraktar invandrare som dom utanför norden. Alla kristna invandrare från europa och latinamerika är bra enligt mig, inga problem.

   Sen blir det lite mer problematiskt.

   Kan du definiera amerikanskhet, brittiskhet, danskhet, somaliska karaktären etc. Allt sånt är inte så lätt att definiera, men behöver heller inte definieras. Vi vet definitivt vad det INTE är: islam, den muslimska kulturen, latinamerikanska kulturen, osv.

   för mig är invandringen enkel: Alla med asylskäl och pass får stanna. Resten stoppas vid gränsen! I övrigt arbetskraftsinvandring bara efter våra behov. Inte så jävla komplicerat! EU:s regler följer vi förstås. Mellan norden som tidigare. Vi kan inte acceptera en massa invandrare som fått nordiska pass och sen vill till Sverige. Då får vi ha en regel typ att man skall var född i norden eller någon annan restriktion.

   Svara

   • Sinikka.
    Jul 31, 2011 @ 18:42:28

    Vetenskaplig utveckling- islam-migration- makthavare och fundametalism. Låt oss börja med Vetenskaplig utveckling. Jag tänkte bara nämna Iran: I denna artikel från Science Metrix, kan man se olika länders och områdens vetenskapliga utveckling senaste 30 åren. Irans utveckling i olika vetenskapliga fält var runt 84%, medan hela världens utveckling var 34%. Här är den skrivna handlingen: http://www.bahlool.se/2011/04/13/iran-ledande-inom-vetenskapliga-utvecklingen-senaste-30-aren/
    Det finns andra avhandlingar som beskriver andra länder också, men det blir för långrandigt att skriva om här. Min poäng är iaf att om du argumenterar för någonting, bör du också ha vissa kunskapsområden du kan referera till. Så vad vet du om vetenskaplig uteckling i muslimska länder? Vilka källor vill du ta upp? kan du väga dessa källor mot varandra?

    Islam: Alltså för att ens kortfattat berätta om hur många grupper med olika tolkningar på koranen finns i världen tar lång tid. Men jag kan föklara att det finns 3 st. olika inriktningar: Sunni, Shia, Ahmadiya, vilka har sin egen historia. Var och en av dessa inriktningar tolkar koranen olika. Man kan göra en jämförelse med kristendomens olika förgreningar, som spridit sig och utvecklats åt sina håll genom tiden. Så vad säger historien? Kristendomen, då du nämner den, har ju sin historia med krig och fundamentalism. Korstågen är ju en sak i sig, men det finns mer att tala om, men det som jag nämnt tidigare får du läsa om, och när du väl gör det, hänvisa till källor. Då är jag mer än gärna med i en seriös diskussion.
    Jag är inte religiös av mig alls, men respekterar andra som är det, och accepterar varför det finns religion, dock som man ser kan religion skapa dispyter som leder till fundamentalism, som i sin tur leder till krig. Att Jämföra olika religioner så som du gör, måste du också ha en kunskap om dem. En viktig punkt är då resp. religioners och livsåskådningars (som buddhism är) historia. Att det skapas dispyter i modern tid beror oftast på ekonomiska och territoriala fundament, där män och nu kvinnor med storhetsvansinne drar in religion. Men för att föra diskussionen om ”mordiska” och odemokratiska religionervidare, väntar jag på att du läst på lite till. Läs om folkvandring också. Då får man en bredare bild.

    Migration: Integrationsspolitiken i Sverige, för att komma återknyta, fungerar inte som den skall. När väl arbetskraftsinvandringen hade sin start under 1950-talet, handlade det om assimilation, idag ser inte politiken så anorlunda ut. Politiken är för invandrare och inte med, vilket skapar ett ”vi-och-dom”-tänkande, och ökar klyftan därav. Att samla alla invandrare under samma tak är otroligt missvisande, vilket media och myndigheter gör. Politiken har inte heller fungerat på så vis att de som invandrat hopas i förorten, vilket resulterar i att de som ”ses” som svenskar och de som ”ses” som invandrare blir tillskrivna roller. Dessa roller eller karaktärsdrag är missvisande. OM jag ställer frågan till dig; Hur skulle du särskilja en individ på gatan om han/hon var (enligt dig) en ”rekommenderad”, eller för att citera dig ”OK”, invandrare? För jag antar att dina funderingar och åsikter färgar din omgivning, där första intrycket av en individ med annan hudfärg säger ”inte OK”. Jag antar detta då du i din text om ”Islam har gjort mycket positivt i Sverige” har en fruktansvärd sarkastisk ton. Jag tycker lite synd om dig, måste jag säga, som betonar en så ensidig bild av sveriges samhälle. Jag tar dig därmed inte seriöst. Alltså, min poäng är att om inte den politiken fungerar kommer fördomarna att forts.

    Det är är uppenbart att det finns en obalans i vad människor i Sverige tycker och tänker. Jag ser det såhär: Är inte ett dugg rädd för invandring. Det har alltid funnits. Är inte rädd för att svenska språket förändras (då det alltid gjort det) och tycker att Sverige blir mer spännande med olika etniska härkomster. Och om du svarar med något om terrorism, så knyt an dina åsikter med vettig statistik, och jämför olika statistik om terrorism i världen. Men börja inte tjöta om Islam och terrorism, då det i eg. mening inte har med varandra att göra. Tjöta om fundamentalism ist. och då menar jag fundamentalism inom alla områden. Och sist men inte minst ett tips på bra böcker att hänvisa till: ”Migration och etnicitet”-perspektiv på ett mångkulturellt samhälle av Mehrdad Darvishpour och Charles Westin, samt ”sociolingvistik” av Eva Sundgren.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jul 31, 2011 @ 19:15:59

     Först och främst: jag har läst på om islam och kan definitivt dess grunder och mer därtill. Kan du? Jag tvivlar. Inget du skriver vittnar om någon förståelse för islam.

     Jag börjar med att fokusera på det viktigaste:
     Muslimsk massinvandring gynnar inte Sverige, därför vill jag inte ha den! Jag vill ha en invandring som gynnar oss och det är följande:

     1. Dom med asylskäl och pass får stanna tills förhållandena lugnat ner sig i hemlandet. Sen hem (om det inte gått jättelång tid)! Bara för jag vill vara snäll.
     2. I övrigt endast ren arbetskraftsinvandring efter våra behov! Samt gäststuderande.
     3. För att undvika konflikter med kulturer med främmande värderingar om jämlikhet yttrandefrihet etc så bör arbetskraftsinvandringen främst ske från icke muslimska länder.

     Det är den invandring jag vill ha.

     Sen tycker jag dessutom att islam skapar dåliga, fattiga, människofientliga samhällen utan yttrandefrihet! Det bevisas av alla flyktingar från muslimska länder till väst. Detta är ett faktum som ingen kan förneka. Deras värderingar skiljer sig mycket från våra särskilt när det gäller yttrandefrihet och jämlikhet. Vi skall inte ta hit potentiella problem. Muslimska länder skall själv ta hand om sina invånare. Det är inte vår uppgift!

     Fokusera på dessa väsentligheter.

     Svara

     • Sinikka.
      Jul 31, 2011 @ 22:16:18

      Du svarar inte till det jag skrivit om utan du lägger fokus på islam. Och OM du har läst på, vilket du antyder, så skulle du ha en bredare kunskap, och du skulle inte skriva denna typ av blogg.
      Länder med ett långvarigt förtryck handlar inte om religionen i sig, utan hur den utnyttjas och manipuleras, vilket slutar i fundamentalism, men beskriver inte alla människors tankegångar i landet i fråga. Man kan vrida och vända på argument i skrifter så att det tolkas olika. Att det finns flyktingar är ett bevis på detta, att de som individer inte vill leva under ett sådant förtryckt av makthavare. Det spelar ingen roll vilken religion du utövar, alla är vi individer med funderingar och olika referensramar. Har du någonsin haft en konversation med en människa från ett muslimskt land?

      När du tar upp jämlikhet och yttrandefrihet så är det förövrigt något väldigt nytt på dagordningen här i norden också. Om du vill diskutera yttrandefrihet, ta också upp hur media manipuleras i andra delar av världen, ex kina eller korea, där journalistik inte är en frihet. Och då, min vän, handlar det inte om religion. Det handlar alltid om, vartän du befinner dig i världen, pengar och makt. Det finns manipulationer som sker i tystnad runt om i världen som inte har med religion att göra, där människor lever under konstant rädsla. Det märker såklart inte vi i trygga Sverige av.
      Om du öppnar din dörr för något främmande så ska du snart se att personen i fråga är en individ som du faktiskt kan lära dig något av. Samla inte alla muslimska individer under din schablonartade syn.
      Och som jag nämnde tidigare så ta upp hur politiken ser ut, och särskilt hur integrationspolitiken ser ut, så kanske du förstår varför problematik uppstår. Jag hoppas att du också förstår att globalisering är något som sker, och därmed också snabbare informationsflöde som resulterar i förståelse, vilket är tydligt i många länder med långvarigt förtryck (Syrien, Egypten, Libanon, Jemen, för att nämna några) , där den unga generationen är nu på väg upp från detta och vågar stå emot. Snart ska du se att jämlikhet och yttrandefrihet börjar sprudla där med.
      Eftersom du uppenbarligen inte kan hänvisa dina argument till vettiga och förståeliga källor, utan utgår envist från dina inrotade och fördomsfulla (och i min mening idiotiska) åsikter, lägger jag ned den här diskussionen, då den inte ger mig ett jota. Lycka till.

     • KLARTEXTEN!
      Aug 01, 2011 @ 01:22:03

      Jag svarade inte eftersom det saknar betydelse. Se punkterna i mitt svar. Jag ville undvika en lång onödig diskussion.

      Vi skall ta in äkta asylfall, resten UT! I övrigt endast ren arbetskraftsinvandring efter våra behov! I första hand från våra egna kulturer. Inte från auktoritära kulturer!

      Ovanstående är grunden. Resten är mindre viktigt:

      Tar vi hit arbetskraft från våra egna kulturer så slipper vi massor med problem! Muslimska länder är överlag skit som folk inte vill bo i. Jag vill inte ha hit problemen här. Det finns ingen anledning att ta hit muslimer. Det räcker med dom äkta asylfallen! Varför skall vi ta hit fler? Idioti att vara snäll mot alla muslimska fejk-flyktingar!

      Dags att vi börjar tänka på oss själva och bara tar in arbetskraft från icke muslimska länder: I första hand från Europa, i övrigt från andra kristna länder och från Kina, sydamerika, Indien, Japan osv om vi gillar olika. Dessa folk skapar inte en jävla massa problem som muslimerna gör.

      Vi måste sluta med idiotinvandring som bara syftar till att vara snäll mot ekonomiska flyktingar. Ren idioti! In med bra folk från oproblematiska kulturer!

      Vi har ingen som helst anledning att släpa hit miljoner muslimer,. Helt korkat!

      Jag har muslimska släktingar och älskar dom! Så det är inget personligt alls. Kulturen funkar inte med vår dock.

      1000 taxichaufförer demonstrerade mot Muhammedteckningarna. Vad fan skall vi med såna invandrare till? Vi behöver inte sånt skit! Folk som inte respekterar yttrandefriheten bör åka ut med huvudet före.

      Kineser, vietnameser osv anpassar och integrerar sig mycket bättre än muslimer, bränner inte bilar eller hotar ambulansmän och terroriserar inte judar! Vi har sett tillräckligt med skit därifrån! Vi har prövat med muslimsk massinvandring och sett tillräckligt, det räcker!

      Vi har redan tagit in 500.000 muslimer och det räcker nu! Dom har inte gjort landet bättre! Och kostat många hundra miljarder!

      Erfarenhet från olika länder visar att kristna, kineser, vietnameser etc integreras mycket lättare än muslimer. Sen skiter jag i varför! Jag konstaterar fakta och tar in dom männsikor som funkar och skiter i resten!

 2. Erik
  Apr 04, 2011 @ 18:23:28

  Du misstar dig på ett par punkter. Visst är det så att muslimska brödraskapet anser att fria val endast är en väg till sharia. Men de kommer aldrig få med sig ex Al qaida i detta eftersom Osama och co anser metoden i sig vara hädisk.

  De saudiska ullema med sitt fatwaråd anser att man skall lyda kungen trots att han som både muslimska brödraskapet och Al qaida ständigt påpekar INTE styr enligt sharia (det faktumet bestrids inte). Givetvis kan du och jag roa oss med att tolka det saudiska styret som ett islamiskt sharia styre, vad nu poängen i det skulle vara(vem skulle bry sig)?

  Poängen är att ingen av de väpnade islamisterna anser det och Al qaida har förklarat krig mot kungen med detta som grund. Inte heller det muslimska brödraskapet anser att saudi styrs med sharia men skillnaden är att de vill rösta bort kungen och införa sharia.

  Poängen är, de krigar inbördes för fullt och lär fortsätta så ett par hundra år till. Så spänn av och fokusera på lite troligare scenarion. Jag är faktiskt inte så obekant med den muslimska världen och dess ideologier som du påstår. Anklaga inte folk för okunskap bara för att de drar andra slutsatser.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 05, 2011 @ 11:30:36

   Alla grupper du talar om drar åt sharia! Med några gradskillnader! Bottomline! Att Al Qaida bekämpar saudierna beror på att dom accepterar amerikanska (otrogna) trupper i det ”heliga landet”! Det är huvudskälet!

   Vad gäller dom saudiska imamerna så kvarstår faktumet att landet styrs i enlighet med sharia, vilket är gott nog åt dom! Dom är realister nog att inte kräva 100 % sharia. 90 % räcker!

   Svara

   • Erik
    Apr 06, 2011 @ 20:48:10

    Helt korrekt att de olika grupperna alla förespråkar sharia. Helt riktigt är också att Al qaida bekämpar kungahuset pga närvaro av amerikansk trupp vilket strider mot sharia dvs tillåter man amerikansk trupp så styr man ej med sharia.

    Problemet med att införa sharia är att de inte kan enas om vad sharia innebär, hur det skall införas och vem som skall styra. Al qaida anser inte ens att shia är muslimer utan den värsta formen av otrogna, tror du de kommer att samarbeta med Hizbolla?

    Nej betydligt troligare än att de ska ta makten är att de kommer att skjuta på varandras moske.

    Svara

 3. Erik
  Mar 27, 2011 @ 22:54:23

  40% muslimer eller kristna från mellanöstern eller Somalia är ett enormt problem (ett självklart faktum för en Södertäljebo) 40% muslimer från Bosnien, Thailand, Indonesien eller Malaysia är nog inte ett större problem än 40% hinduer. Men låt oss hoppas att vi slipper få 40% av någonting hit.

  Vad gäller tendenser att ta över så verkar syrianerna ha en betydligt mer genomtänkt och framgångsrik strategi än Waberi och co. De har kommit betydligt längre i Södertälje (och snart kanske i Norrköping) än vad islamister hunnit i Malmö. Den dagen era gator heter Muhammed gatan eller Ahmeds gränd så kan ni komma och prata med oss om islamisering. Tills dess ligger ni i lä!

  Dessutom lär inte muslimer från så olika länder och kulturer kunna enas om en kandidat eller ett parti. Det är en utopi t.o.m med 40%.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 28, 2011 @ 07:01:16

   Vi får leva med att vi har olika syn på muslimerna. Syrianerna betraktar jag som försvenskade efter ett par generationer. Ingen ideologi hindrar detta. Muslimernas ideologi hindrar dom att gå samma väg. Dom kommer alltid att isolera sig från oss otrogna.

   Du blandar ihop kriminellt och politiskt tänkande. Det är en fullständigt bisarr tanke att kriminella har ambitionen att ta över ett land! Däremot är det förenligt med den muslimska läran. Anser du att syrianernas kristendom har sådana ambitioner så ber jag dig stödja dig på deras urkunder.

   OK det väsentliga är att du ställer dig negativ till massinvandringen. Så tolkar jag dig förstås. Det är väl rätt?

   Svara

   • Erik
    Mar 28, 2011 @ 21:39:18

    Så långt är vi överens. Inget land kan må bra av massinvandring. Dessar inte din optimism om syrianerna och jag har goda skäl. Jag hoppas du håller lite koll på Södertälje framöver. Det skulle nog vara en ögonöppnare och ställa vissa av dina grundteser på huvudet. Förutom att massinvandring måste stoppas då. Jag återkommer i ämnet.

    Vad gäller kriminella så se Sicilien, Colombia och framförallt Mexico. Problemen där drivs varken av religiösa, etniska eller ideologiska motiv. Likväl är det ett brutalt inbördeskrig. Det första du lär dig när du börjar plugga kriminologi är grundtesen ”alla kriminella strukturer strävar efter att bli legala”.

    Svara

    • Erik
     Mar 29, 2011 @ 20:49:38

     Att kriminella tar över länder är tyvärr inte så absurt som du påstår. Ett ex (förutom de tidigare nämnda) på när regering, poliskår och militären till stor del styrts av maffia är Serbien.

     Den serbiska maffian har nära band till Södertäljenätverket och kunde åtminstånde tidigare begära hjälp från Serbisk polis när de ville mörda konkurrenter i Sverige (läget har vänt något i Serbien).

     Vi har varit väldigt förskonade men små tendenser har funnits. Ex så hade Dragan ‘Jokso’ Joksović passerkort till Riksdagen. Efter hans död så ifrågasattes det men ingen kunde berätta eller ville utreda vem som utfärdat det.

     När organiserad brottslighet blir tillräckligt mäktig vill de kontrollera polis, politiker och militär dvs ta över.

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Mar 29, 2011 @ 20:53:32

     Du verkar ha en sund grundinställning! Betr. att ”alla kriminella strukturer strävar efter att bli legala”: det är ju fantastiskt! Men jag tror du kanske är lite för optimistisk!

     Skämt åsido: utan militärens eller folkets stöd kan ingen ta makten! Så det är bara att glömma att någon kriminell organisation skulle lyckas med något sådant. Kan ske temporärt i någon starkt korrumperad bananrepublik, men aldrig i en västerländsk demokrati!

     Svara

     • Erik
      Mar 30, 2011 @ 19:33:59

      Vilken militär pratar vi om i Sverige? Det är visserligen en helt annan debatt som jag inte tänker ta här. Du har nog rätt att en stabil rättsstat inte lär bli som Italien (om det nu skall ses som bananrepublik)i första taget.

      Men lokalt ex i Södertälje så är det inte en utopisk framtidsvision utan en stark trend. Politiker och org brottslighet samt näringsliv är knappt skiljbara från varandra. Många svenskar flyr och om en generation kanske det som basuneras ut på syrian TV världen över blir fakta. Dvs detta är inte svenskarnas stad, detta är assyriernas huvudstad.

      Nyligen smällde de upp en katedral för ca 60 miljoner. En blandning mellan kommunala bidrag och pengar från sprit o ciggarett smuggling, narkotika handel och krogverksamhet.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 30, 2011 @ 20:07:53

      Du vet bättre än jag hur läget är i Södertälje. Skall hålla ögonen öppna.

 4. Erik
  Mar 25, 2011 @ 15:17:00

  Självklart absurt av media att välja vilka som hängs ut på detta sätt. Angående att du träffat väl integrerade syrianer så har jag det också. De måste dock hålla sig borta från Ronna och Hovsjö där de inte ses med blida ögon. En syriansk tjej som skulle ens misstänkas ha haft en relation med en svensk kille får fly för sitt liv.

  Rätta mig om jag har fel, ni som skriver på denna sida är skåningar? Innan ni börjar tala om fördelar med kristen invandring från mellanöstern så borde ni väl studera platser som har verklig erfarenhet av sådan invandring, eller?

  Ta med er ett gäng blonda flickor och be dem ta en runda i de kristna syriankvarteren i Södertälje en mörk sommarkväll, sen kan vi börja prata om hur lättanpassade de är.

  Men låt oss diskutera några av de frågor som ni brukar ta upp på denna site. Om hedersmord finns bland kristna och muslimer i mellanöstern och bland muslimer och hinduer i Indien/Pakistan/Bangladesh. Men inte bland vaken kristna, buddister eller muslimer i Bosnien, Indonesien, Malaysia, Thailand eller västafika. Är den logiska slutsatsen att det är ett religiöst eller ett kulturellt fenomen?

  Om Rosengård har en kristen motsvarighet i Ronna med samma svenskfientlighet, brottslighet, våldtäkter, polisförakt, kravaller, bilbränder etc. Är det då logiskt att koppla rosengårds problem till islam? Våra svenskfientliga krafter (här i Södertälje) kommer från samma region (mellanöstern) och beter sig mot oss svenskar på samma sätt. Vilken religion skall vi skylla på? Kristendomen? Eller vore den logiska slutsatsen att börja prata om Kulturella problem?

  Svara

  • Erik
   Mar 25, 2011 @ 15:43:29

   Om vi däremot skall börja diskutera aktuella eller potentiella hot mot demokratin så blir det en annan debatt som jag gärna går in på också. Men svenskfientlighet, hedersmord, våldtäkt och maffia är bevisligen kulturella fenomen oberoende av religion.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Mar 25, 2011 @ 16:47:06

    Som jag skrev, jag instämmer! Du har nog rätt! Och jag diskuterar gärna islams hot mot demokratin och våra värderingar! Shooot!

    Svara

    • Erik
     Mar 25, 2011 @ 22:30:28

     Det här skall vi definitivt diskutera grundligt, var de stora hoten mot vårt öppna samhälle ligger. Jag skall återkomma efter lite mer studier. Eftersom detta verkar vara ett av dina favoritämne så lär det bli intressant. Jag skall skjuta 🙂

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Mar 26, 2011 @ 10:59:17

      Härligt!

     • Erik
      Mar 26, 2011 @ 12:13:18

      Fenomenet som uppstår när man känner sig starkt fientlig till en grupp är att man börjar se den som enhetlig. En person som sitter i Kina och ogillar och känner sig hotad av Sverige tenderar att inte se dynamiken i ex svensk politik.

      Vi här ser inte Jimmie Å, Lars O och Fredrik R som ett sammansvetsat gäng som följer en gemensam strategi och har gemensamma mål.

      Om muslimer skall bli en maktfaktor så måste de vara eniga. Olika källarmoskeer kan inte hålla sams och inte ens i källarmoskeer brukar de kunna hålla ihop om vilka som skall ingå i styrelsen.

      Skall vi se till världen så är Al qaida och Hizbolla dödsfiender och skulle hellre utplåna varandra än att ta över ett land i norden. Al qaida i Irak kommer inte överens med Al qaida i Afganistan. Hamas har gått vilse i demokratiträsket enligt Bin Laden och likaså Hizb u tahrir. Det krävs mer än att någon Imam sitter i en källare i rosengård eller i en moske i långtbortistan och predikar maktövertagande. Det krävs att han skall kunna komma överens med killen i mosken 100 meter bort och det händer inte.

      Självklart kan Sverige råka ut för hämndaktioner om vi krigar i fjärran länder men det är betydligt mindre farligt är den ökade brottsligheten.

      Den enda muslimska grupp som hotar vårat öppna samhälle på riktig och inte bara i Imamers och dhimmi teoretikers kittlande fantasier är Asir.

      Vi bör studera utvecklingen i Mexiko för att se vad som händer när samhället kapitulerar för maffia. Asir hotar det öppna demokratiska samhället tillsammans med syrianska brödraskapet (även kallat Södertälje nätverket), HA, Bandidos, Black Cobra etc.

      Om vi skall tala om något yttre hot så är det Ryssland som har en riktig arme som moderniseras och rustas för fullt. Putin talar alltmer maktspråk. Under tiden sitter vi och oroar oss över något socialfall i någon förortskällare med grandiosa föreställningar om att ta makten och införa sharia.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 26, 2011 @ 19:30:36

      Jag talar inte om ett yttre hot, utan om ett inre, muslimerna. Dels vet vi att ju fler dom blir, desto mer problem och oroligheter drabbas samhället av. Vi blir alltmer likt mellanöstern även om sharia inte ínförs.

      Kunde människorna enas om en islamistisk regering i Algeriet, Gaza och Iran så går det nog även i Sverige! Islamisterna bildar ett politiskt parti med sharia i programmet. Den muslimska majoriteten röstar i enlighet med sin tro. Är det så jävla orealistiskt? Tycker du det är värt att ta risken? Jag anser det betydligt smartare att minimera risken, dvs minimera den muslimska invandringen! Varför vill du ha muslimsk massinvandring? Vad är det för fel på asiater (dvs buddhister), indier och sydamerikaner?

      Jag anser det är vansinne att chansa och i vilket fall som helst vet vi att deras kvinnosyn, syn på homosexuella och yttrandefrihet inte är förenligt med vårt samhällsskick! Berätta för mig vad gott muslimerna tillför, som andra inte tillför! Eftersom du är så angelägen om just den invandringen! Det negativa känner vi alltför väl till!

      Hävdar du att muslimerna har gjort Sverige till ett tryggare och bättre samhälle? Att våra ideal har förbättras och förkovrats tack vare muslimerna? Gör du verkligen det? Känner du i hjärtat att dom muslimska värderingarna behövs här, för dina barn och barnbarns skull?

     • Erik
      Mar 26, 2011 @ 20:14:15

      Till och börja med tror jag inte att Sverige behöver massinvandring i den skala som sker nu ens om den skulle komma från Norge. Så lägg inte ord i munnen på mig.

      Men muslimsk invandring från Bosnien eller Thailand (liksom buddistisk eller kristen från samma kultursvär) är förknippat med betydligt mindre risker och samhällsproblem än kristen (eller muslimsk) invandring från mellanöstern.

      Dessutom lär inte muslimer från så radikalt olika delar av världen organisera sig på något hållbart sätt här.

      Jag vet att ni hjärntvättas i dhimmi teorier på era väckelsemöten men det gör inte oss säkrare, tvärt om så får det er att blunda för verkliga problem.

      USA hade en liknande kommunist noja som pågick tills ledarna för anti kommunist rörelsen började anklaga högt uppsatta militärer, då var det slut med klappjakten.

      Säkerligen var vissa som de anklagade verkliga Sovjet sympatisörer. Men det är tvivelaktigt om de någonsin skulle kunna hota USA.

      Det stora problemet med åren av kommunist skräck var inte att folk blev anklagade och brännmärkta. Det stora problemet var att FBI och andra myndigheter satsade alla resurser på att leta kommunister.

      Under tiden kunde maffian växa och bli enormt rika och mäktiga.

      Ni sitter med kittlande fantasier om sharia Sverige och ”vill inte ta några risker”. men de riktiga problemen från mellanöstern sitter inte i någon källar moske och planerar statskupp. De är på sin höjd ett gäng sorgliga figurer som nog skulle må bäst om de fick en enkel biljett någon annanstans.

      Jag vidhåller att de verkliga probleminvandrarna hänger på Stureplan, kör flotta bilar och tillhör den organiserade brottsligheten.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 27, 2011 @ 08:26:43

      Att kommunistskräcken i 50-talets USA var överdriven innebär inte att vi har fel om det muslimska problemet! Förklara logiken!

      Du ger ett mycket starkt intryck av att inte ha orienterat dig i frågan, varken vad gäller islam eller islamisternas önskemål! I en bok från 80-talet ”Islam- vår tro” skrev våra stora muslimska organisationer att dom önskade ett samhälle styrt enligt Koranen! Tror du dom ljuger? Riksdagsmannen Waberi och andra ledare uttryckte samma önskan i ! Solklart att det är precis vad islamisterna, dvs ledande muslimer, vill! Varför blundar du för deras uttryckliga önskan? Återigen frågar jag dig: varför inte övergå från muslimsk till icke muslimsk invandring? Eller är den muslimska massinvandringen så viktig för dig? Det muslimska problemet är växande, det blir bara värre och värre ju fler dom är! se här vad islamisterna vill:

     • Erik
      Mar 27, 2011 @ 10:14:06

      Till att börja med, de invandrare du nämner kommer från kultursvärer som jag anser att vi i princip inte ska ta emot invandring ifrån. Jag var väldigt tydlig med det, eller?

      Jag sa ingenting o Somalia men om man vill slippa svåra samhällsproblem så vill vi nog vara väldigt selektiva med vilka vi släpper in därifrån (läs typ endast Läkare och ingenjörer).

      Jag tror absolut att dessa personer vill ta över hela världen. Min gamla mormor kanske vill bli världsmästare i boxning också!

      Igen som jag sa, de krävs mer än megalomana föreställningar och taffliga planer smidda i någon källarmoske. Höger organisationer som SMR drömmer om att ta över norden också men jag fruktar icke, ty de har ingen chans.

      Både sådana sorgliga typer som Aldebe och Claes Lund är relativt ofarliga så länge de sitter med högtravande drömmar om herravälde som de saknar utsikter att uppnå.

      Det är faktiskt när de unga arga medlemmarna blir desillusionerade och lämnar rörelsen (efter att ha insett att ledaren är en pajas) för att istället gå med i HA eller Black Cobra som de blir samhällshot på allvar. Det finns ganska mycket dokumenterade fall att så skett.

      Parallellen med kommunist skräcken handlade att om man låser sig och lägger fokus på ett uppdiktat eller orealistiskt hot så kan du sätta dina pengar på att du kommer att missa reella hot.

      Ni liksom Waberi har fastnat i utopier och kittlande fantasier. Mitt tips till er och Waberi är att vakna och lev i den verkliga världen.

      I övrigt tycker jag det är fult av dig att ständigt försöka lägga ord i munnen på mig. Jag har aldrig förespråkat ”massinvandring” vare sig av muslimer eller hare krishna, vart har du fått det ifrån?

     • KLARTEXTEN!
      Mar 27, 2011 @ 20:29:20

      Du ignorerar totalt den information du fått som visar att t om islamistiska riksdagsmän från Moderaterna önskar att Sverige styrs enligt koranen! Att ledande muslimska organisationer vill detsamma.

      Jag kan bara konstatera att du uppenbarligen inte velat ta till dig klara fakta! Du är ingen seriös debattör. Du debatterar enligt principen: ”Allt du säger är skitsnack, inbillning, slutdiskuterat, och jag tänker inte ens kommentera vad ledande muslimer anser om sharia i Sverige”. Vederlägg eller acceptera den information du får dig till livs! Men ignorera den inte! Du framstår som okunnig både om islam, om Muslimska Brödraskapet och vad sveriges ledande muslimer vill! Du framstår även som korkad! Du borde inte ge dig in i en debatt du inte begriper!

      Faktum är att dom ledande muslimerna vill införa sharia! Då är frågan om det är ansvarsfullt mot våra efterlevande att fortsätta med den muslimska massinvandringen? Kanske det införs, kanske inte. Varför ta risken? Idiotiskt! Bättre då att ta in icke muslimer! Håller du med eller inte?

     • Erik
      Mar 27, 2011 @ 21:22:46

      Ok jag skall vara övertydlig. Jag har inte ignorerat några fakta från dig angående denna patetiska somaliske moderat eller annan fakta.

      Jag är HELT övertygad om att han VILL styra över världen inkl Sverige. Vad jag menar är att han inte KAN bli någon maktfaktor. Han och hans gelikar är CHANSLÖSA!

      Jag är även övertygad om att Lars Ohly vill bli statsminister och att AIK vill vinna champions league.

      Det räcker inte att vilja

      Förstår du vad jag menar?

     • KLARTEXTEN!
      Mar 27, 2011 @ 22:06:14

      Han? Alla landets 4 största muslimska organisationer vill som han! Sveriges ledande muslimer!
      Du snackar skit när du säger att dom är chanslösa! Vad grundar du det antagandet på? Dom är chanslösa när dom är 5 % men inte när dom är 50-70 %! Alltså måste vi se till att dom aldrig blir starka!Lätt för dig att vara kaxig idag. Tror du dina barnbarn är lika kaxiga när dom är kanske 40-50 %? Kan du tänka framåt? Extrapolera? Du vet inte! Du tror bara! Islam har blivit mer fundamentalistisk de senaste deccenierna! Inte tvärtom som du verkar tro!

      I bästa fall kan du tro att det inte blir då. Även då måste du fråga dig om det är ansvarsfullt att utsätta dina efterlevande för risken, särskilt när det finns alternativ (icke muslimsk invandring)! Din tro räcker heller inte långt kan jag lova! Dom är inte hjälpta av den. Jag vill minnas att över 30 % av muslimerna i England ville införa sharia! Varför då inte här? Även om dom aldrig inför sharia så vet vi alla hur jävla mycket problem landet skulle drabbas av med säg 40 % muslimer att bara det bör räcka för att stoppa den muslimska massinvandringen!

     • Erik
      Mar 27, 2011 @ 21:29:17

      Eller ännu enklare uttryckt. Vi är ense om dessa personers avsikter. Men kanske inte om deras resurser.

      Det finns fler grupper med avsikter för vårat land vars resurser och intellekt är betydligt skarpare än de stolpskott du går och oroar dig för.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 27, 2011 @ 22:07:10

      Det handlar inte om intellekt utan om tro! Har du glömt det? Det behövs inget intellekt alls för att införa sharia! Bara en majoritet! Thats it! Resurserna utgörs av muslimska väljare och nyttiga idioter!

      Jag är inte övertygad om att sharia införs! Men jag inser naturligtvis att risken inte är liten med en muslimsk majoritet! Korkat att utgå från att muslimer inte vill leva enligt sin tro! Våra barnbarn lever på nåder och oroar sig för en situation idiotiska invandringsförespråkare skapat! Oavsett vilket så kvarstår faktum att risken finns!

      Införs inte sharia så har vi ändå alla problem som en stor muslimsk befolkningen innebär! Har du glömt, kika på dom muslimska länderna för att friska upp minnet! Föredrar du vårt eller deras samhälle? Valet gör vi nu, via invandringspolitiken. Man behöver inte tro på sharia, bara inse alla jävla problem som t ex 40 % muslimer innebär! Förnekar du det?

  • KLARTEXTEN!
   Mar 25, 2011 @ 16:45:43

   Jo jag tycker du har rätt i flera avseenden! Hederskulturen är förmodligen ett kulturellt fenomen. Våldet kanske också. Dock är den muslimska terrorismen religiöst betingad! Slutsatsen kanske i så fall bli att vi bör begränsa invandringen från alla våldskulturer. Detta är polisiära frågor.

   Islam har dock många specifika problem utöver detta! Det värsta är nog att det inte är kompatibelt med vare sig demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet! Något vi inte kan säga om kristendomen! Solklart säger koranen att i ett muslimskt samhälle skall koranen följas, inget annat! Den säger även att kvinnan får agas av mannen, ärver hälften, hennes vittnesmål är värt hälften osv! Ytterst diskriminerande för kvinnan, så jämlikhet är omöjlig med islam! Likaså säger den att homosexualitet är förbjudet. Detta är fundamentala frågor för vårt samhälle! Inget som polisen kan åtgärda!

   Så trots allt är islam helt oförenlig med vårt samhällsskick och våra värderingar!

   Svara

   • Erik
    Mar 25, 2011 @ 16:58:50

    Homosexualitet är belagt med dödsstraff i bibeln (2 mosebok). Den syrisk ortodoxa kyrkan tolererar inte heller homosexuella. Det gjorde ej heller den svenska kyrkan innan den togs över av vänsterextremister.

    Om homosexuallitet äv centralt för vårt samhälle så måste även kristendomen hållas kort.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Mar 25, 2011 @ 20:41:52

     Dock har vi ett ytterst viktigt faktum! Ingenstans i världen har homosexuella och kvinnor större trygghet och jämställdhet som i de kristna länderna! Ingenstans har dom det värre än i de muslimska länderna! Inte så oväsentligt va?

     Dessutom anses Koranen vara guds egna ord, vartenda ett, varför inget i koranen får ifrågasättas! Det är att ifrågasätta gud själv! Så det är betydligt svårare för muslimerna att blunda för påbud i Koranen! Så är det inte alls med Nya testamentet, som ju är vår viktigaste urkund!

     Titta på Utvandrarnas inledningsscen, av Moberg. Prästen predikar att överheten skall åtlydas. Imamerna predikar att Koranen skall följas! Helt andra förutsättningar för harmoni i samhällena.

     Svara

     • Anonym
      Mar 26, 2011 @ 11:36:45

      Hur harmoniskt och framförallt demokratiskt det var i Sverige när ”överheten skulle lydas” är väl diskuterbart. Katekesen och husförhör är former av religiöst förtryck som Mobergs karaktärer flydde ifrån.

      Vet inte om SD längtar tillbaka till den tiden? Med ett kyrkopolitiskt program som heter ”fädernas kyrka” så kan ju det misstänkas.

      Samtidigt säger man sig värna om Homo, bi och transpersoner. Om inte SD kuriren lagt ner skulle jag länka dig till några uttalanden av Björn Söder från 2009 som var allt annat än HBT vänliga, men han kanske är smygislamist? Kanske var det smidigt att lägga ner den inför partiets kovändning i frågan?

      Blunda för bibliska påbud gör man i Sverige pga att landet är sekulärt, gå till den kristna högern i USA så ser du en radikalt annorlunda inställning. Deras högerkristne ex president Bush ville ex att skolorna skulle börja lära ut att jorden var 6000 år gammal och skapad på 6 dagar (och den 7 dagen vilade han).

     • KLARTEXTEN!
      Mar 26, 2011 @ 12:00:29

      Jovisst har du rätt! Jag var otydlig. Min poäng var dock att kristendomen förespråkade ett värdsligt, inte religiöst styre! I motsats till islam! Det är två diametralt olika samhällsordningar som förespråkas av kristendomen resp. islam!

      Jag är själv ateist, men anser att kristendomen behövs så att dom troende har ett alternativ till islam! Vi kan inte blunda för att det finns människor även här, som tror på Gud!

      Jag har läst Björn Söders uttalande om pridefestivalen och vill minnas att jag kom fram till att det inte alls är homofobiskt. Han skrädde sannerligen inte på orden! Men han kritiserade att man försökte ”normalisera” och vulgarisera homosexualitet, att man måste vifta med löskukar för att inte stämplas som homofob! Han (och jag) tyckte det var motbjudande att billiga polititiker låter sig förnedras för att framstå som toleranta och fiska röster. Dom gick för långt helt enkelt. Att respektera bögar innebär inte att man måste låta sig rövknullas! Man har vulgariserat pride, det måste man inte älska! Det har han helt jävla rätt i! Jag respekterar homosexuella, men att påstå att det är normalt är helt idiotiskt! Dom skall inte diskrimineras! Men man bör kunna ställa samma anspråk på dom som på allla andra! Så uppfattade jag Söders text. Du kan säkert hitta det om du googlar, för många har kommenterat det. Tar gärna en debatt om den texten.

     • Erik
      Mar 26, 2011 @ 14:46:33

      Präster predikar visst att man skall följa bibeln och högerkristna anser att länder bör ledas av troende kristna. Bush (som ex igen) sa att det var gud som uppmanat honom att invadera Irak (tack för det televerket säger vi i Södertälje, Irak kom till oss istället). De mest extrema kristna i USA beväpnar sig och har träningsläger i skogen samt genomför terrordåd mot federala myndigheter och mord på abortläkare.

      Vissa muslimer ex de saudiska Ulema (med sitt fatwa råd) anser också att man skall följa världsliga ledare. Kungen skall lydas fast han dricker sprit och åker lyxjakt med prostituerade i medelhavet. Identisk inställning där.

      Medans andra anser att kungen bör störtas med vapenmakt (ex Bin Laden) medans en tredje anser att man skall införa demokrati och rösta bort kungen (muslimska brödraskapet).

     • KLARTEXTEN!
      Mar 26, 2011 @ 19:53:19

      Jag har aldrig förnekat att präster predikar att man skall följa bibeln! Det är just poängen! Dvs att bibeln inte står i konflikt med ett sekulärt samhälle, vilket Koranen gör! Utan minsta tvekan är islam oförenlig med demokrati! Hävdar du annat? De senaste 500 åren har kristendomen trätt tillbaka för de världsliga härskarna. Du kanske har noterat att nästan alla kristna samhällen är sekulära välfärdssamhällen? Det kan vi inte säga om de muslimska samhällena. Vad några kristna isolerade tomtar sen anser ändrar inte kyrkans allmänna hållning. Jesus själv sade: ”Ge kejsaren vad honom tillkommer och Gud vad honom tillkommer”
      Inget hindrar naturligtvis att landets ledare är troende så länge grundlagen är sekulär! Annars skulle ju inte religionsfrihet råda! Västvärlden styrs sekulärt! Muslimska länder styrs av präster eller är diktaturer, med få undantag! Dom sk sekulära muslimska länderna som Malaysia, Indonesien osv är inte alls det! Islam penetrerar samhällena och kristna och andra minoriteter förföljs!

      Dom saudiska ledarna anser att man skall följa landets härskare just för att dom följer sharia! Det är ju självklart! Just vad koranen säger! Muslimer skall lyda härskare som följer koranen! Inte andra! Dock anser dom, måste man lyda icke muslimer, så måste man. Men dom gillar det inte! Dom bidar sin tid. Detta är ingen lek, utan vi diskuterar dina barns och barnbarns framtid!

      Samtliga fyra största muslimska organisationerna i landet är islamistiska, dvs anser att islam skall prägla samhället! Deras högsta mål är att landet skall styras enligt koranen! Se filmen ”Slaget om muslimerna” (6 avsnitt):

      Känner du ens till islams grunder? Du verkar även väldigt oinformerad om Muslimska brödraskapets! Kolla upp det! Och var inte så jävla dum att du tror att MB vill införa demokrati!Demokrati för dom är bara ett steg mot sharia. Målet är förstås att folket skall rösta på dom och sharia införs! Jag hoppas innerligt att du inte inbillar dig något annat! se här (4 avsnitt):

 5. Mika
  Mar 24, 2011 @ 20:41:45

  Ahmad Akileh erkände ju att han slog ihjäl 78-åriga Inger på en parkeringsplats i Landskrona, och blev sedermera dömd till ett skrattretande lågt straff för detta. Men han hängdes inte ut med namn och bild, trots domen. Ragnar Nilsson i Härnösand mördade sin styvfar och sina styvsyskon. Han hängdes ut med namn och bild dagen efter, långt innan domen föll. Så här kan man hålla på i fall efter fall.

  Det framstår som alldeles klart och tydligt att gammelmedia har en agenda. Att inte skriva alltför detaljerat om invandrare som begår brott. Den som tror något annat ljuger bara för sig själv och andra.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 25, 2011 @ 09:23:59

   Bra påpekat! Rättvisa är uppenbarligen inget svensk media eftersträvar! Man vill ha en orättvis och falsk nyhetsrapportering!

   Svara

 6. Lövet
  Mar 24, 2011 @ 17:56:33

  En annan aspekt i sammanhanget som du kanske glömt bort är att: till skillnad från Reshid och 23-åringen Ephrem Tadele Yohannes har både Eliasson och Johansson erkännt.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 24, 2011 @ 18:03:37

   Det är i vart fall inte skälet, generellt. Med eller utan erkännande hängs svenskarna ut! Men inte invandrarna!

   Svara

 7. Mika
  Mar 24, 2011 @ 14:34:44

  Vad journalisterna försöker skydda är Maktens vision om det perfekta, mångkulturella samhället där alla lever i harmoni i en enda stor och regnbågsfärgad familj. Fasaden måste upprätthållas. Den får inte ha några sprickor. Men den mångkulturella fasaden håller sakta men säkert på att rämna. I många andra länder har man förstått att det mångkulturella samhällsexperimentet är ett fiasko. Dock inte i Sverige. Här håller man envist fast vid Utopia.

  Svara

 8. Kalle
  Mar 24, 2011 @ 10:21:55

  Tid att åberopa paragrafen om hets mot folkgrupp dvs svenskarna !

  Svara

 9. Daniel
  Mar 23, 2011 @ 23:13:26

  ”85 % av landets fångar har invandrarbakgrund!”

  Har du en källa på det som man kan få kika på?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 24, 2011 @ 11:25:06

   Här har du en länk. I Norge är över 70 % av alla interner utländska medborgare! År 1996 skriver Jan Guillou att 75 % av klientelet på Norrtäljefängelset hade invandrarbakgrund. För 15 år sedan! Naturligtvis än mer idag! Det betyder att de med utländsk bakgrund sannolikt närmar sig 100 %! Andelen verkar öka ju grövre brotten är. Med tanke på att vi har större invandring än Norge är sannolikt sveriges siffror ännu värre! Enligt SCB är 25-33 % av fångar utländska medborgare! Utifrån det känns det rimligt att de med utländsk härkomst utgör 85 %. Du kan säkert hitta fler belägg för detta.


   Det förs förstås ingen officiell statistik på detta. Sannolikt skiljer man officiellt bara på svenska och utländska medborgare.

   Betänk att invandrarna trots allt är i minoritet i samhället, men ändå utgör nästan alla interner! Jävligt talande!

   Sen är det förstås en jävla skillnad mellan olika invandrargrupper! Nordbor räknar jag inte ens som invandrare! Kristna europeer har sannolikt låg kriminalitet. Däremot tror jag den är väldigt hög hos muslimer! Jag säger inte att det är genetiskt (men kan vara det pga relativt hög frekvens inavel). Deras våldskultur och värderingar skapar en grogrund för kriminalitet. Kvinnor och otrogna är ju mindre värda i deras ögon!

   Svara

   • Observer
    Mar 24, 2011 @ 12:53:04

    Det är ju förstås också så att arbetslösheten är stor bland invandrare, p.g.a. den misslyckade integrationspolitiken, vilket i sin tur leder till gängbildning och brottslighet.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Mar 24, 2011 @ 13:56:37

     Jovisst påverkar det, men dom tar också med sin våldskultur. Politik i deras hemländer innebär våld och förtryck. Så för dom är det normalt.

     Svara

     • Observer
      Mar 24, 2011 @ 15:45:50

      Jo, jag läste när ni debatterade tidigare om hur exempelvis situationen i Södertälje är. Nog börjar det ju vara hemskt med allt religionsrelaterat våld. Och varför man inte får invandringen stoppad?

     • KLARTEXTEN!
      Mar 24, 2011 @ 18:10:27

      Jag tror det är en tidsfråga bara. Alla bloggar, artiklar, tidningskommentarer etc gör sitt för att väcka dom förstockade. En efter en vaknar dom känns det som.
      På tal om syrianer så är jag ytligt bekant med ett litet antal. Jag har kommit i samspråk med dom, och en efter en har dom visat sig vara kristna syrianer! Jag förutsatte att dom alla var muslimer, varenda en! Ingen var det! Det lärde mig att dom kristna syrianerna är mycket bättre integrerade och accepterar och trivs med oss. Fina människor i mina ögon. Tråkigt att det är så i Södertälje! Muslimerna å andra sidan tycks undvika kontakt.

      Trot om du vill, men jag gillar invandrare! Trivs nog bättre med dom än med svenskar. Vi kan bara inte ha för många av dom, då sabbar vi vårt land.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: