Juholt är briljant!

Jag förstod efter en dag att Juholt är ett starkt kort! Än mer så efter ovanstående briljanta tal! Jag satt klistrad från början till slut och skrattade högt vid flera tillfällen! Mannen är kraftfull,  har talets gåva, en förmåga att entusiasmera och kan konsten att berätta en historia! Jag säger bara en sak:

Han kommer att krossa Reinfeldt! Renfeldt är en idiot i jämförelse, en jävla träbock! Lyssnar man på Reinfeldt i 5 minuter, så antingen somnar man (om man har tur) eller spyr!

Jag tycker det är kul att sossarna har en partiledare som kommer att knocka Reinfeldt. En ynkligare statsminister har landet aldrig sett! Med ryggrad som en daggmask! Trampa på den Juholt!

Talet var allmänt hållet, hade önskat mer konkreta besked. Tyvärr lär han förespråka fortsatt massinvandring. Med en smartare människa med civilkurage i ledningen kanske man kan hoppas på tillnyktring dock. Hur som helst ser jag fram emot att han misshandlar Reinfeldt! Ett strålande val av Socialdemokraterna och dess valberedning!

Tidigare inlägg:

 Juholt, jobbig för Alliansen!

Tidningarna om talet:

”Det mest retoriskt skickliga sedan Palmes dagar.”

Göran Persson: ”Ett lysande tal”

När Juholt pratar lyssnar man”  

”Ingen höjd skatt” Juholts första tal, minut för minut.  Få besked.  ”Blir inte bara Elvis och mustascher.”  Pagrotsky ryktas få topposition i ledningen.     

 e  t  a s n n     d   n  a o g k n p k .  n   e a t  p r n n  n a  g l  n

 

Advertisements

10 kommentarer (+lägga till din?)

 1. defenseur
  Mar 27, 2011 @ 11:36:00

  Att ha en timme på sig och tala till gräddan av partivännerna är inte samma sak som att stressas av TV-kameror, lampor, journalister och på väg ut från ett långt pressat möte försöka klämma ur sig one-liners som går hem genom TV-rutan.

  Men den har mannen har i alla fall en chans att klara också sådana situationer!

  Juholts långa kongresstal var också förvånansvärt tydligt på flera intressanta punkter, även om det inte redan nu går att förutse hur stort genomslag det kommer att ha i partiet. Men man kunde höra ett tydligt avståndstagande från Mona Sahlins storstadsprogressiva ställningstaganden, som fått många socialdemokrater att undra vad som hänt med partiet. Juholt talade om andra saker än om mångfald / mångkultur, religionsfrihet och flyktingmottagande flyktingar. Hans bild av invandraren var av en resurs som måste utnyttjas, inte en bidragsmottagare som det är synd om, och som det måste pjåskas med.

  Nu blir det upp till SD att förhålla sig till att den politiska spelplanen antagligen förändrats. Nu kan det bli så att det är missnöjda moderata väljare som blir lättast att attrahera, men sedan är frågan:

  Vad är SD:s mål?

  Är det att snarast möjligt, inom någor-några mandatperioder, kunna påverka svensk politik? I så fall handlar det om att vara kompromissberedd.

  Eller är det att bida tiden och hoppas på att kunna växa till ett riktigt stort parti? Då gäller det att vara slug och beräknande – och ha tur!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 27, 2011 @ 20:38:03

   Jag anser att det brådskar med att komma tillrätta med massinvandringen. 70.000 nettoinvandrade årligen! Själv anser jag att målet främst måste handla om att stoppa massinvandringen! Det måste förbli A och O! Motsvarande partier i Nederländerna, Danmark och vissa andra europeiska länder har lyckats väldigt bra och snabbt! Det bör SD också kunna göra. Potentiella väljare finns det gott om. I riksdagen blir dom rumsrena på ett helt annat sätt och dom får garanterat fler mycket fler röste i nästa val. Minst en fördubbling, dvs över 12 % tippar jag på.

   Hur bra Juholt än är så kan han inte trolla med knäna! Hans retoriska skicklighet faller pladask när det kommer till massinvandringen! Enkel logik gör massinvandringen omöjlig att försvara! Däremot ser jag gärna att han pucklar till Reinfeldt!

   Svara

 2. Kalle
  Mar 27, 2011 @ 10:55:37

  Juholt är en skicklig talare som kommer att krossa masken Reinfelt på några minuter.
  Jag ser gärna höjd skatt för höginkomsttagarna, så kanske vi pensionärer inte behöver ta ut extra från banken varje månad för att få det att gå runt.
  Tråkigt att han missförstått det här med massinvandringen. Sveriges stora problem !

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 27, 2011 @ 20:43:47

   Jo jag blev själv förvånad! Men även han lär stå sig slätt när det kommer till massinvandringen! Han kan inte värja sig mot enkel logik. Och vi får inte glömma att även dom svenska politikerna till sist lär ändra sig! Det är bara en tidsfråga! Det behövs någon sunt tänkande människa för detta. Någon med kurage att nämna sanningen! Inte någon träbock som Reinfeldt!

   Svara

  • Observer
   Mar 27, 2011 @ 22:46:32

   Och så lär han också ha missförstått hur man skall ta itu med statsfeminismen…En riktig feminist fast i kostym.

   http://genusnytt.wordpress.com/2011/03/27/hakan-juholt-gar-med-i-konskriget/

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Mar 28, 2011 @ 07:14:49

    Tråkigt att Juholt har den inställningen. Andra sidan av myntet är att feminism är oförenlig med islam. Men den logiska slutsatsen vågar inte feministerna dra, och förmodligen inte Juholt heller.

    Svara

    • Observer
     Mar 28, 2011 @ 10:12:50

     Jo, SD är nog partiet med de gyllene chanserna om de spelar sina kort rätt. I Finland så finns partiet Sannfinländarna – ett parti som förhåller sig kritisk mot massinvandring men ändå betonar samma saker som SD gör. I riksdagsvalet 2007 erhöll partiet 4.1 % av rösterna. Nu med några veckor kvar till riksdagsvalet så ligger man på andra plats bland de stora partierna med ett understöd på ca. 18 %.

     http://sv.wikipedia.org/wiki/Sannfinl%C3%A4ndarna

     Svara

    • Micke
     Mar 29, 2011 @ 10:45:48

     Det du missat är att feminism och Islam går hand i hand då de lever efter devisen ”min fiendes fiende är min vän” De s.k moderata svenska islamisterna har en polerad yta men vi vet ju alla att man inte kan polera upp en bajskorv hur mycket man än polerar ytan; så gräver man lite så ligger kvinnoföraktet även hos dessa individer. Detta är dock något ”feministerna” (kulturmarxisterna)väljer att bortse ifrån då deras primära mål är att via politisk korrekthet (kultur) skapa ett marxisitiskt samhälle. Kulturmarxisterna kommer aldrig att förkasta Islam hur mycket kvinnovåld vi än ser, då det enligt. Den stora frågan är hur de ska använda sin ”kritiska teori” när icke normen har blivit den rådande normen då enligt Frankfurtskolan alltid ska kritisera rådande norm. Kommer de då att kritisera HBTQ och Islam om något av dessa blir rådande norm?

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Mar 29, 2011 @ 20:56:57

      Feministerna och vänstern är dumma losers! Islamisterna är smarta! Dom enda som driver sin agenda utan att ge avkall på sina grundläggande principer. FI sitter inte riksdagen, men islamisterna gör det! Feministerna är horor, som offrar sin viktigaste princip feminismen (för muslimska kvinnor)! Ingen kan respektera såna dumma höns! Dom saknar all trovärdighet och ifall muslimerna får makten har feministerna två val: dra på sig burkan eller hängas! Kommunisten får samma val! Bögarna hängs om dom lever ut sin homosexualitet. Idioterna dansar i galgen! Islamisterna är kyligt effektiva, långt smartare än de nämnda kategorierna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: