Reinfeldt: koranbränning värre än massmord!

Utan yttrandefrihet är verklig demokrati omöjlig! Alltså måste yttrandefriheten värnas till varje pris! Som vi behandlade Nazisterna skall vi behandla alla som hotar det fria ordet! Är vi beredda att försvara yttrandefriheten eller inte? Den fråga måste vi ställa oss! Inte ens svensk media försvarar yttrandefriheten!

FN-chefen gjorde följande kommentar: ”Jag anser inte att vi ska lägga skulden på någon afghan. Vi borde lägga skulden på den person som skapade nyheterna – den som brände Koranen.” Vilket svin säger jag bara! Han skuldbelägger inte ens mördarna! Och såna svin skall representera oss! Fy fan!

Hade muslimerna betett sig som normala människor så hade Jones bränt Koranen och muslimerna bibeln. Två brasor och inte mer med det! Men dom är uppenbarligen inte normala!

I kommentar till massmorden fördömer Reinfeldt koranbränningen hårdare än massmorden på 20 oskyldiga! Han tycker att vi inte skall utöva yttrandefriheten ifall muslimerna blir förbannade! Vår genom tiderna ynkligaste statsminister!

Reinfeldt oroad för spridning  

t g .       n s s r       r                                                                   s n n n g r a n g 0 e b b    s t b 1 b a a n
Advertisements

42 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Trackback: Reinfeldt: koranbränning värre än massmord! | Petterssons gör skillnad
 2. Anonym
  Sep 25, 2012 @ 23:10:42

  Klartext, jag vet inte vem du är men du verkar vara en mycket trångsynt person som ha för mycket tid.

  Svara

 3. pelle@hotmail.com
  Jan 13, 2012 @ 20:24:30

  KLAERT MÅNGA AV DAENSKARNA DÖTT I STRID, DE GER JU SIG IN I STRIDERNA HELHJÄRTAT, DÅ FÖRELIGGER STÖRRE RISK FÖR ATT BLI DÖDAD ÄN OM MAN HÅLLER LITE LÄGRE PROFIL..

  Svara

 4. Daniel Gilfry
  Aug 10, 2011 @ 09:46:15

  Jag vill kräkas när jag hör Reinfeldt ”försvara” Koranen och muslimerna! Judarna kan verkligen det här med ”show business”! Att ljuga inför kameran är enkelt för judarna. De har ljugit i två tusen år och lär inte sluta ljuga inom en snar framtid. Säg mig en enda jude som tycker om muslimer och vill försvara dem! HOHOHO säger jag. THE SHOW MUST GO ON! (and on and on and on…..)
  Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 10, 2011 @ 11:40:13

   Varför skulle judarna försvara muslimerna? Och vad har judarna ljugit om? Sen undrar jag vad ni vill befria oss ifrån?

   Svara

 5. nn
  Apr 21, 2011 @ 16:15:17

  ”Kyrkans uppgift är att säga sanningen, först och främst. Skulle kyrkan vara tyst av rädsla för att reta upp jävulen? Uppenbart är att islam inte sprider frid och fred! Därför brände pastorn Koranen.

  Pastorn brände bara en bok! Muslimerna mördade 20 oskyldiga!”

  http://www.youtube.com/watch?v=ATfvfWkTjZY&feature=mfu_in_order&list=UL (del 1)

  http://www.youtube.com/watch?v=msE2qglpso0&feature=related (del 2)

  http://www.youtube.com/watch?v=YTjtloFrpdg&feature=related (del 3)

  Jag tycke verkligen att du ska se det programmet 🙂

  Svara

 6. Olli Rein
  Apr 15, 2011 @ 23:56:29

  Reinfeldt själv är ju kommen från någon tattare eller taskspelare eller om det var en vanlig babianhanne! Han hade räknats som nigger i Amerikanska inbördeskriget.

  Svara

 7. profanum_vulgus
  Apr 15, 2011 @ 11:08:10

  Vilka jävla mördare?

  En person som dödar en ockupant i sitt eget land är ingen mördare!
  En person som INTE försöker döda ockupanter i sitt eget land är en landsförrädare.

  Afghanerna behöver inga ursäkter för att döda ockupanter i Afghanistan och de kan inte klandras för att de gör det. Om en offentlig aktion för att förnedra den afgahnska kulturen genomförs i ett av ockupationsländerna så ska den ilska detta ger naturligtvis användas för att bekämpa ockupanterna.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 15, 2011 @ 14:30:34

   Betraktar du en hjälparbetare som ockupant? Han var där för att hjälpa den afghanska allmänheten. Inte för att strida! Du menar att alla hjälparbetare, läkare osv är legitima mål? Men jag kan leva med att vi låter muslimerna klara sig själva. Är det OK för dig att vi stoppar all flyktinginvandring från muslimska länder då, oavsett hur situationen utvecklas i Afghanistan (om vi lämnar)? Skall dom ta ansvar så skall dom göra det fullständigt!

   Svara

   • profanum_vulgus
    Apr 15, 2011 @ 15:43:47

    Vilken han? Menar du svensken?
    Nej han var där för att administrera ockupationen. Sådana dödades regelbundet av motståndsrörelser under andra världskriget utan att någon skulle få för sig att kalla det mord.

    Hjälparbetare som inte tar ställning för ockupationen är inte legitima mål, och de angrips inte heller i Afghanistan.

    Om ”vi” lämnar Afghanistan så upphör invandringen från Afghanistan. Med det är inte skälet till att man inte ska delta i ockupation av andra folks nationer.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Apr 15, 2011 @ 20:58:15

     OK jag förstår, alla muslimska ockupanter och dom som administerar ockupationen av väst, bör dödas! Det är enligt dig alla svenskars plikt att döda muslimerna i detta land. Right?

     Till dumma hjälparbetare i muslimska länder: ”lämna skiten! Låt dom klara sig bäst fan dom vill. Det är bortkastat! Istället för att tacka dig, så skär dom halsen av dig!”

     Jag tror att hjälparbetarna är samma människor som propagerar för muslimsk invandring till väst. Vi ser hur ”smarta” dom är. Dom tror att dom särbehandlas. Otrogna som otrogna! Det är aldrig fel att skära halsen av en otrogen!

     Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 15, 2011 @ 15:04:17

   Om det är OK att mörda västerlänningar i muslimska länder, så är det OK att mörda muslimer i våra länder! Eller hur?

   Svara

   • profanum_vulgus
    Apr 15, 2011 @ 15:46:00

    Det är inte OK att mörda västerlänningar i några länder.

    Men det är en plikt av alla landsmän att döda ockupanter i alla länder. Om en uppsjö muslimska länder ockuperade Sverige så skulle jag försöka ha ihjäl ockupanterna.

    Kunde jag få igång lite extra motstånd genom att peka på t.ex. offentligt brännande av en svensk flagga i ett av ockupantländerna så skulle jag göra det med.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Apr 15, 2011 @ 20:54:43

     Massor med människor från en uppsjö muslimska länder håller på att ockupera väst. Av ditt resonemang följer att det är logiskt att döda dom, eller hur? Har du startat?

     Svara

     • profanum_vulgus
      Apr 17, 2011 @ 12:48:53

      Du får nog gå en FSI-kurs.
      Flyktingar/invandrare ockuperar inte.

      Däremot kan de göra som i Israel och först invandra och sedan ockupera.

     • KLARTEXTEN!
      Apr 17, 2011 @ 19:54:45

      Det heter SFI-kurs. Många svenskar betraktar den muslimska massinvandringen som ockupation! 95 % saknar asylskäl, så dom är inte flyktingar! Om bosättning inte är ockupation så är inget ockupation! Dom ockuperar våra bostäder tex och har för avsikt att stanna resten av livet. Så helt klart är det ockupation.

      Att vara en tillfällig hjälparbetare är mindre ockupation än att stanna permanent.

     • profanum_vulgus
      Apr 18, 2011 @ 08:51:59

      Det räcker inte att betrakta det så. Massor av feminister betraktar samlag som våldtäkt, det gör det inte sant.

      Det där med asylskäl är en faktoid. En klar majoritet har asylskäl enligt internationell rätt men enligt svensk rätt kallas det humanitära skäl.
      Anhöriginvandring t.ex. är ett asylskäl, men betraktas inte som det i Svensk rätt.

      Men det spelar ingen roll eftersom de inte ockuperar.

      Hjälparbetare??

     • KLARTEXTEN!
      Apr 18, 2011 @ 09:01:54

      Nu får du allt definiera ”ockupera”! För mig innebär det att man sätter ner sina bopålar i ett annat land, t ex. Tex betraktar du väl israelerna som ockupanter, eller hur?

     • Lövet
      Apr 18, 2011 @ 13:05:37

      ”On 18 april 2011 at 9:01 KLARTEXTEN! said:
      Nu får du allt definiera ”ockupera”!”

      Det finns ingen anledning att defeniera ett folkrättsligt begrepp som defenierats i Haagkonventionen och i Fjärde Genèvekonventionen.

      Vet man inte vad begreppet betyder bör man ta reda på det, vill man inte det så är det på sin plats att hålla käften.

 8. Anna
  Apr 10, 2011 @ 17:58:22

  Det blir bara värre och värre, vår s.k stadsminister är en ren KATASTROF. Jag läser i tidningar om beslut som regeringen tar och undrar stilla;
  Var det så här illa från början??? Eller alltså, när Alliansen vann valet 2006. Känner att jag inte riktigt hänger med helt.
  Man blir bara mer och mer förbluffad över våra politiker.
  Hur, ända in i helvete, kan vår stadsminister anse det värre att bränna en BOK, än att mörda 20 oskyldiga människor??? Vad ÄR detta??? När är det dags för svensken att gå man ur huse och starta revolution, på samma sätt som i typ Ryssland under tsartidens slutskede???
  Ska vi bara finna oss i detta??? Jag är stum av förvåning.
  När ska det sluta??? HUR ska det sluta?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 10, 2011 @ 22:21:33

   Stora delar av svenska folket befinner sig i dvala. Dom reflekterar inte över vad som håller på att hända, att vi befinner oss på ett sluttande plan!

   Svara

   • Anna
    Apr 11, 2011 @ 16:09:21

    Jadu, efter att ha sett och hört filmer från gårdagens demonstration börjar man undra.
    Alla dessa som vrålar ”inga rasister på våra gator” har de koll på brottsligheten bland invandrare??? Har de läst om alla kriminella invandrargäng…eller ens tänkt tanken att det finns massor med svenskar som inte har råd att gå till tandläkaren mm. Man undrar ju lite smått när svensken ska vakna upp och inse hur illa ställt det verkligen är…

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Apr 12, 2011 @ 00:25:07

     Sant! Och dessutom: SD är inga rasister! Jag har aldrig varit rasist! Har varit sosse och till vänster, sympatiserat med vänsterrörelserna och tredje världen. Men jag sätter faktiskt våra barns och barnbarns framtid före muslimsk massinvandring. Muslimerna är dom stora rasisterna: judehatare. Dessutom intoleranta mot andra religioner! Jag förespråkar intolerans mot intoleransen!

     Svara

 9. sven
  Apr 08, 2011 @ 12:05:28

  Kyrkans uppgift är att sprida budskapet att snickaren från mellanöstern Jesus är gud.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 08, 2011 @ 15:03:20

   Nja, primärt är det att själv följa budskapet, dvs att verka för det goda och motverka det onda. Först när detta är uppfyllt blir det aktuellt att missionera.

   Svara

 10. Heydte
  Apr 05, 2011 @ 16:57:50

  Gjut cement i varje mjölkpall!! Nu är måttet rågat när det gäller demokratihatare och ynkliga politiker.De senare må ha ovanifrånperspektiv men det bör kombineras med ballar.

  Svara

 11. marie
  Apr 05, 2011 @ 07:59:12

  Hamed Abdel-Samad Koranen ” fosterskador kan inte botas ”

  Koranen tillhör förvisad från politik och begränsas till den personliga integriteten, säger son till Imam Hamed Abdel-Samad.
  Vad är grundproblemet?

  Den sekulära sidan av islam och demokrati håller som spenat och tiramisu.
  http://www.weltwoche.ch/ausgaben/2010-19/artikel-2010-19-islam-geburtsfehler-kann-man-nicht-heilen.html

  Svara

  • Ulf Claesson
   Apr 05, 2011 @ 09:18:26

   Kan du inte skicka länkar till svensk eller engelskspråkiga artiklar, låt bli.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 05, 2011 @ 15:29:09

   Jag förstod att artikeln var intressant. Jag har använt Google Translate för att översätta till Svenska. Jag har själv ändrat översättningen när jag sett att den var tokig. Korrigera mig gärna, den som vet bättre! Översättning från tyska till svenska:

   Mr Abdel-Samad, vad tycker du om ett Burkaförbud?
   A: Burkan är för mig en sorglig symbol. Men ett förbud är meningslöst, eftersom de centrala problemen inte löses.

   Vad symboliserar burka?
   A:Det står för en efterbliven mentalitet. Bäraren säger, ”Jag bor i min egen värld. Jag delar inte en blick med dig. ”

   Vad är grundproblemet?
   A: Den sekulära sidan av islam och demokrati håller som spenat och tiramisu. (en sockerkaka)

   Förklara.
   A: I Islam är Gud mot de lagar och regler som människorna måste följa. I en demokrati baseras lagarna på kompromisser och sunt förnuft! För muslimer är Islam är inte förhandlingsbar.

   Dessa utgör bara en minoritet.
   A: Ja, men så kallade liberala muslimer hör du knappt. De kan vara från ett tiotal fundamentalister som anger tonen, som leds runt vid näsan, och nu har vi i röran.

   Varför är fortfarande i majoritet?
   A: Dessa människor känner ingen skuld för ondska som begås i islams namn. För det andra kan de identifiera sig med extremisterna där, där de ljunga mot väst. Många liberaler söka syndabockar för sin egen eländiga situation i väst. Delvis är detta förståeligt med tanke på kolonisering och krig. Majoriteten av muslimerna är oförmögna att se inåt. Knappast någon undrar: ”Finns det möjligen en missbildning i vår tro?”

   I klartext: är islam och en sekulär rättsstat kompatibla?
   A: Islam har en tidlös andlig sida, som inte oförenlig med den sekulära staten och grundlagarna, eftersom den saknar politiska ambitioner. Västs sekulära-rättsliga sida upplevs dock som besvärlig av många muslimer. Många muslimer har ett problem med det. Det är inkompatibelt, här startar konflikter.

   … lockar runt med radikala islamistiska organisationer som det centrala rådet för muslimska invandrare och andra konverterar generation. Vad är tjusningen?
   A: Den moderna världen är för mycket för många människor, dom känner sig förvirrade. Sedan kommer en personlig vändpunkt, t ex förlusten av en vän, många ungdomar påverkas av extremister. Dessa ger ett samhälle med tydliga instruktioner, en tydlig tro, som inte lämnar något tvivel. Och de ger också värme och uppskattning. Plötsligt betyder det: ”Gud behöver dig!” Du känner vuxit upp och viktigt – extremisterna, kan de sedan abverlangen nästan allt.

   Hur tar man sig ur radikalismen?
   A: Endast genom andlig styrka. Själv var jag tidigt medlem i radikala muslimska brödraskapet i Egypten. Vid 20 gick jag igenom Kairo och skrek: ”Död åt judarna” Min fördel var att jag kunde Koranen utantill, min far var imam i Giza. Det kan jag så fort ingen säga något om Koranen.

   Även i Schweiz hemfaller många ungdomar till extremism.
   A: Ortodoxin är djupt rotad i islam. Vi är i termer av fundamentalism snabbt återfall. När vi är i en livskris, går vi tillbaka till moskén. Den enda anledningen till att du fortfarande inte är en offentlig fiende är det redan utsatta för fundamentalistiska meddelanden.

   Går ”problemet” att bota?
   A: Nej, problemet, botar du inte lätt. Reformer fungerar inte om du inte går till botten med problemet. Den avgörande frågan är: vad gick fel i Islam? När blev den intolerant mot andra religioner? Varför är det så svårt att övervinna motståndet mot demokrati? Vi måste arbeta. Det spelar ingen roll om vi vänder och vrider på enskilda verser från koranen och tror, ​​då islam skulle vara demokrati-vänlig.

   Vad krävs då?
   A: Medan kristendomen har lösts? Den katolska kyrkan har inte frivilligt avstått makt, hon klädde av makten för att folk ville vara fri och tänka själva. Då var tvungna att hitta skild från statsmakten sin nya roll. Och från en position av makt och av islam kommer inte att förändras. Vi måste bryta helgd av religionen. Islam är inte gjort för att spela i den moderna världen, en politisk eller juridisk roll. Jag vill avskaffa Koranen, men vi måste neutralisera den och skjuta tillbaks koranen till den privata sfären.

   Hamed Abdel-Samad, 38, växte upp i Kairo och studerade statsvetenskap och historia i Tyskland och bor där. Hans senaste bok, ”Min farväl till himlen,” Fackelbärarna

   Publicerad i veckan upplagan av världens 19/10

   Lyssna
   Läs fonetisktOrdbok – Visa detaljerad ordbok

   Svara

 12. proleten
  Apr 05, 2011 @ 05:41:47

  Självklart är Floridapastorn en bigott provokatör
  men reaktionerna har gett honom rätt i sak.
  Det yttersta ansvaret för de bestialiska morden i Afghanistan bär de fundamentalistiska kräk som utförde dem och som inte kan ursäktas med hänvisning till deras kränkta känslor.
  Att ansvarsbefria grupper är en omvänd form av rasism och ett försök ifrån vissa skuldtyngda relativister att friköpa sig ifrån ett dåligt samvete för kolonialismen.

  Svara

 13. Per
  Apr 04, 2011 @ 23:05:34

  Jag är gärna med och bränner fler koranböcker.
  Är det någon som är intresserad ?

  Svara

 14. Jafar
  Apr 04, 2011 @ 13:01:59

  Jag som trodde att det ingår i en pastors uppgifter att sprida frid och fred, och inte mana till brott lol

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 04, 2011 @ 14:26:29

   Kyrkans uppgift är att säga sanningen, först och främst. Skulle kyrkan vara tyst av rädsla för att reta upp jävulen? Uppenbart är att islam inte sprider frid och fred! Därför brände pastorn Koranen.

   Pastorn brände bara en bok! Muslimerna mördade 20 oskyldiga!

   Svara

   • Lövet
    Apr 04, 2011 @ 17:05:13

    ”Kyrkans uppgift är att säga sanningen”
    Näe. Kyrkans uppgift är att sprida Jesus lära: vänd andra kinden till, älska din fiende, älska din nästa såsom dig själv, gör mot andra vad du vill andra ska göra mot dig, alla har samma värde etc.

    Svara

  • proleten
   Apr 05, 2011 @ 05:59:57

   Ursäkta vad som kan uppfattas som ett personligt påhopp då jag inte känner till din relation till religion.
   Men som en allmän invändning till din kommentar kan invändas att det också borde ingå i en troendes bagage ( om det nu skall vara en vits med religiositet)
   att vara stark nog att uthärda provokationer/ kritik mot den egna trosövertygelsen.
   Om Gud nu finns skulle det vara en baggis för honom att själv ta itu med hädare och otrogna.

   Svara

 15. Kalle
  Apr 04, 2011 @ 12:57:01

  Ömklikt att Reinfelt tycker vi ska vara tysta för att inte störa muslimerma !

  Svara

  • Ulf Claesson
   Apr 05, 2011 @ 09:19:48

   Reinfeldt är vår värsta Quisling!! Den mannen är, på många sätt, MYCKET, MYCKET farlig

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Apr 05, 2011 @ 11:13:53

    Jo han är MYCKET farlig! Han värnar utlänningar framför dom egna invånarna! Han kämpar för en utländsk invasion av landet, av folk som inte delar våra grundläggande värderingar! En landsförrädare helt enkelt, en Quisling!

    Svara

 16. Nollställd
  Apr 04, 2011 @ 12:46:54

  Önskvärt om Lars Vilks gjorde en rondellhund av den ynkedomen.RUSTA kunde låta något cementgjuteri massproducera så kan vi placera honom i trädgårdarna för hundarna att pinka på.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: