Svenskt hycklande bistånd!

Nu skall Sverige återigen skicka iväg ett antal biståndsmiljoner till nätaktivister i Egypten, innan vi ens vet om sharia införs! Idioter! Det vore en sak ifall man skickade bistånd efter valet och man vet att folket vill införa en sekulär demokrati. Nu pekar istället det mesta på att det blir en islamistisk stat.

När skall svenska nätaktivister få  ekononomiskt bistånd? När skall förtrycket av oss upphöra?

Svenska media och politiker är lyriska över arabländernas ”demokratirörelser”, fast man inte ens vet ifall det är några demokratirörelser! Att störta en sekulär diktator innebär inte att man vill införa en sekulär demokrati! Varför ropa ”hej” innan man hoppat över ån? När demokratiska val genomförts, då först får vi en indikation om vart det bär hän!

I Sverige förtrycks, diskrimineras och smutskastas politiska motståndare! Var och en som vågar ifrågasätta vår vansinniga massinvandring smutskastas och misstänkliggörs å det grövsta. SD:s valmöten stördes och vandaliserades. Statministern tyckte t om att SD fick skylla sig själva som misshandlades! Så sade inte ens Mubarak om sina kritiker! En omfattande censur bedrivs av oliktänkande i vårt eget land. Svensk censur är OK, men inte egyptisk! Jävla hycklare! Varför inte sopa rent framför egen dörr först?

En annan sak är att vi inte bör ge muslimska länder något bistånd! Dom måste ta eget ansvar, stå på egna ben någon gång! Samma med dom afrikanska för den delen.

Mycket av dom muslimska ländernas problem bottnar i islam, som hämmar deras ekonomiska, vetenskapliga, sociala och humanitära utveckling! Biståndsmiljonerna korrumperar, mycket åker rakt ner i makthavarnas fickor. Dom saknar då skäl att få igång landets ekonomi, för då skulle biståndet upphöra och bankkontona sina! Så bistånden hindrar ländernas utveckling!

Låt dom muslimska länderna ta ansvar för sin framtid själva! Vi skall inte lägga oss i, varken ekonomiskt eller politiskt! Lämna Afghanistan och Irak! Och släpp inte in några flyktingar! Innan detta har hänt, kommer dom att ständigt skylla sina problem på oss! Sen har dom inte längre någon att skylla på! Då skulle dom tvingas sekularisera sina samhällen, eller gå under!

Men tyvärr skulle det hela spricka på att dumma snällister lik förbannat skulle skicka bistånd till dessa socialbidragstagare och släppa in en jävla massa ”flyktingar”!

Ifall kristna lämnar dom muslimska länderna, lämnar muslimerna då dom kristna länderna!

Nätaktivister ska få svenskt bistånd

”Finns stora behov i det nya Egypten”

n     n n n n n
Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anna
  Apr 07, 2011 @ 14:50:07

  Hej! Jag har mailat dig ang intervju. Tacksam för svar!

  Svara

 2. Stig Palm
  Apr 07, 2011 @ 10:19:53

  RÄTT TALAT!
  När börjar Saudi Arabia med sina oljerikedomar hjälpa sin bröder och systrar på Gazaremsan? Detta som ett exempel. Pengar saknas inte i arabvärlden och alltså behöver och ska inte vi bidra med en enda krona. Bara några enfaldiga s k liberaler som vill göra sig populära, tror dom. I skarpt läge kommer Muslimerna att skära halsen av dom som enfaldiga och otrogna. Med andra ord; vi ska fungera som nyttiga idioter till islamisterna.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: