Snällisterna vill ha hit ALLA, flykting eller ej!

Till Europa väller det nu in flyktingar och lycksökare (som passar på) från arabländerna och Afrika. Det är OK att ge tillfällig hjälp åt verkliga flyktingar, men alla andra skall ovillkorligen stoppas! Sverige bör ta sin kvot, men så snart det lugnat ner sig i hemländerna skall dom förstås tillbaks! Då skulle länder inte dra sig för att hjälpa de verkligt behövande. Nu släpper man ut barnet med badvattnet!

 Det finns ingen anledning att härbärgera dom på livstid om dom är flyktingar! Den som vill upplåta sitt hem och garantera deras försörjning kan dock ansöka om att få ta emot så många dom har råd och plats med. Problemet är att snällisterna inte nöjer sig med att ta hit flyktingarna, dom vill ta hit alla! Att det går ut över dom svagaste i vårt samhälle skiter snällisterna i!  Många som vill till USA får inte flytta dit. Det är inte, och skall heller inte vara, någon mänsklig rättighet!

Tillfälligt uppehållstillstånd för flyktingar (TUT) skulle göra det mindre lockande för ekonomiska turister att söka sig hit. Dom verkliga flyktingarna kommer naturligtvis ändå.

Det finns ingen framtid i att väst tar emot alla fattiglappar som vill hit! Sannolikt flera miljarder till väst! Det är förstås ohållbart! Västerländska politiker har ansvar för sin befolkning. Arabvärldens politiker för sin! Vi vet alla hur det funkar. På Migrationsverket sitter dom med mössan i handen, men när dom fått sitt PUT kräver dom halalslakt, segregerad simundervisning, fläskfri skolmat, omskärelser, kyrfri skolavslutning, inskränkningar av yttrandefriheten osv. Vi betackar oss för den skiten!

För att västvärlden skall ställa sig positiv till flyktingmottagande måste detta respekteras: verkliga flyktingar accepteras, men skickas hem när förhållandena lugnat ner sig!

De muslimska länderna skall självklart ta ansvar för sin egen befolkning! Det är inte vårt ansvar! Vi måste sluta agera socialbyrå åt dom!

Dags att snällisterna skärper sig!

PUT bör bli TUT istället! Verkliga flyktingar är jättenöjda med det, men inte fejkflyktingarna!

Flyktingvågen oroar pressade EU-länder

Italien vill ha delat migrantansvar

n e m n t n     e   d     n    . r a t
Advertisements

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Observer
  Apr 09, 2011 @ 20:36:08

  Tyvärr är Svenska Folkpartiet i Finland fullt av dessa invandrarvänliga människor som formligen vältrar sig i sin dumma politiska korrekthet i syfte att vinna folkets gunst. Istället borde man kanske ta i beaktande vad som händer med den skandinaviska värdegrunden om man tar hit alltför många främlingar. Men det är de för dumma till.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 09, 2011 @ 23:09:09

   Jag hoppas innerligt det går bra för Sannfinländarna! Det ser ljust ut!

   Svara

   • Observer
    Apr 09, 2011 @ 23:58:19

    Det är bara det att de är de värsta hatarna av det svenska språket i Finland. Alla svenskspråkiga skall ta sin tillflykt till Sverige. De finskspråkiga historieböckerna börjar med årtalet 1809, d.v.s. de vidkänner inte Svenska tiden och de svenskspråkiga som en naturlig del av Finlands befolkning. Timo Soini, ordförande för sannfinländarna, svarade nyligen i TV då en fråga angående abort ställdes vid tilltvingat sex att ”allt liv är heligt”. Då frågan upprepades om en kvinna efter att ha blivit tilltvingad sex skulle få göra abort så upprepade han lakoniskt sitt svar om ”Att allt liv är heligt”. Lite konstig inställning tycker jag.
    SFP’s minister Astrid Thors har dock fungerat som migrationsminister och tyvärr fört en mycket invandrarvänlig politik som retat gallfeber på alla finskspråkiga p.g.a. den höga dolda arbetslösheten. Därav hatet mot de svenskspråkiga i landet.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Apr 10, 2011 @ 00:27:25

     Ang Soinis oförsonliga abortmotstånd säger jag: även solen har sina fläckar! Jag är själv ganska mycket abortmotståndare (inte helt). För jag anser att även fostret är en människa och skall respekteras. Många kvinnor hävdar att det är deras kropp. Det är inte sant! Det är deras och barnets kropp! Två kroppar! Jag tycker absolut man skall få göra abort vid våldtäkt. Jag kanske inte ens vill ändra abortgränserna, men vad jag vill är definitivt att fostret erkänns som en levande individ! Och respekteras som det, och inte ett stycke värdelöst kött!

     Jag har själv upplevt att killen, djupt orolig, kommer till sjukhuset med sin gravida tjej. Bakom ryggen på honom hade hon fått en tid för abort. Till killen ljög dom att det var ett missfall. Allt var fejkat och ett skådespel, där personalen spelade med! Vidrigt! Så går det till i Sverige! Stackars kille! Han ömmade för tjejen och sitt barn som aborterades. Ingen ärlighet och hederlighet. Barnet och killen är inget värda!

     Det låter jävligt konstigt att de finskspråkiga historieböckerna börjar med 1809. Dom kan självklart inte blunda för historien innan dess! Jag tror du missuppfattat det. Jag är helt övertygad om att vi i finska historieböcker kan läsa om den svenska tiden! Fast kanske under kapitlet ”Sverige”. Och det är ju inte helt fel.

     Svara

     • Qvinna
      Apr 10, 2011 @ 02:48:09

      jaså min kropp är inte MIN…ditt resonemang står inte långt ifrån islam….ja det var KLARTEXT!!!

     • KLARTEXTEN!
      Apr 10, 2011 @ 16:18:08

      Din kropp är din och barnets är barnets! Två kroppar eller hur? Ingen avancerad matematik! Eller förnekar du att det växande barnet i livmodern är en självständig individ? Du menar att det är ett stycke kött, som ett blindtarmsbihang, som inte förtjänar någon omtanke?

     • Observer
      Apr 10, 2011 @ 05:51:19

      Sedan 1994 är det inte obligatoriskt att läsa om den svenska tiden 1150-1809 i finskspråkiga gymnasier. Man vill förneka en stor del av sitt arv.

      http://svenska.yle.fi/nyheter/sok.php?id=154317&lookfor=&sokvariant=arkivet&advanced=yes&antal=10

     • KLARTEXTEN!
      Apr 10, 2011 @ 16:21:42

      Jag betvivlar att finsk historieundervisning inte omfattar även den tid du nämner! Menar du att eleverna får ta ledigt (om dom vill) när den tiden behandlas, att det inte tas med på proven. Det låter helt orimligt!

 2. Kalle
  Apr 08, 2011 @ 20:13:01

  ja, du har tyvärr alldeles rätt. Kan tillägga, att ett halvår efter de fått PUT är alla hot, även dödshot, som bortblåsta och de åker hem på charterresa, som om inget hänt. Vi är lurade, grundlurade, blåsta som de idioter vi tydligen vill vara !

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: