Polisen flata mot antidemokrater!

http://youtu.be/IjV12q6x0Qs

Sverigedemokratisk ungdom, SDU, höll en godkänd demonstration i Göteborg, som i vanlig ordning stördes av vänsterligister. Dom kastade tomater, ägg och smällare mot SDU!

Dom anordnade även en motdemonstration utan tillstånd! Polisen skall förstås gripa och åtala alla som stör demonstrationen! Men polisen låter dessa brottslingar slippa undan, konsekvent! Yttrande- och demonstrationsfriheten är grundbulten i vår demokrati!

Varför sköter inte polisen sitt jobb? Det beror på att Statsministerna har klargjort att Sverigedemokrater får skylla sig själva om dom attackeras! Den mannen hör inte hemma i någon demokrati, utan i 30-talets Tyskland!

http://youtu.be/iWta6rfhAoQ

Hätsk stämning under SDU-demonstration

Tumult under demonstration

r t e
Advertisements

11 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nisse Pärlemor
  Apr 16, 2011 @ 19:42:27

  Ägg och tomater!

  Men det är ju fruktansvärt. Någon kunde ju ha dött!

  Är inte detta Sverige i ett nötskal? Någon blir äggad och bara står där och blir äggad. Hur vore det att ge äggmänniskorna en jävla käftsmäll?!!! Jävla fjantar som försöker spela martyrer. Vad fan! Lös era jävla problem själva i stället för att förvänta er att polisen eller någon annan jävla myndighet ska lösa problemet! Jag vill inte betala för er patetiskt snaggade undfallenhet.

  Jävla fjantmesar!!! Stå upp för era löjliga krav och ge dem som mobbar er på käften! Det är det enda som hjälper.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 16, 2011 @ 20:41:12

   Nu fanns många poliser på plats. Hade dom då brukat våld mot ligisterna hade dom förmodligen gripits. Dessutom, är det OK att hindra yttrandefriheten? Är det våldet som skall triumfera?

   Svara

   • Nisse Pärlemor
    Apr 16, 2011 @ 22:30:15

    För att komma till en slutgiltig punkt kan våld vara befogat. Den löjliga svenska inställningen att allt våld är förbjudet alltid är rent tragisk. En socialistisk relik från forntiden.

    Man kan inte alltid lita på polisen, dagisfröken, terapeuten. Ibland måste man faktiskt ta ställning själv – ja, jag vet att det kan vara svårt, men man får helt enkelt försöka, igen och igen tills man lyckas.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Apr 16, 2011 @ 23:34:18

     I princip har du rätt. Våld i självförsvar är ett måste. Men i ett läge där poliserna skulle gripa alla som slogs är det korkat!

     Svara

 2. Observer
  Apr 11, 2011 @ 18:57:00

  Myten om polisen som rättvisans företrädare visar sig igen en gång vara falsk!

  Svara

 3. Zico
  Apr 10, 2011 @ 21:17:58

  Så är det väl alltid? Upplopp i förorter, där bilar brinner, folk misshandlas, affärer och officiella byggnader stormas och slås sönder och sten kastas på poliser, brandkår och ambulans. Polisen gör massiva insatser med stora kravallutrustade poliser. Effekten? Enorm vandalismfest och slutligen två-tre omhändertagna för störande av ordningen eller våldsamt upplopp. Om 100 fridsstörare skapar kaos på detta sätt och 2-3 av dem är de enda som gripits eller omhändertagits – är det verkligen en effektiv polisinsats?

  Svara

 4. Britta Berg
  Apr 10, 2011 @ 18:42:41

  När blev det korrekt att skydda ligister? I detta landet tycks det vara ok att skydda allehanda ligister, terrorister, kommunister och annat drägg. Endast de som demonsterar fredligt i landet Sverige mot detta drägg är det legitimt att bespotta, håna, störa, kasta tomater och ägg osv på. Vart är vi på väg? Vi kan väl likaväl införa sharia lagar så det blir lite ordning. Svenskarna är alldeles för flata och är faktiskt inte värda ett fritt svensk land. Fram för muslimskt tvång, ojämlikhet, bönestunder och en total katastrofal misär. Det är nämligen det som väntar om all denna flathet fortsätter.

  Svara

  • Stig Palm
   Apr 10, 2011 @ 18:58:48

   En nation som stoltserar med att inte varit i krig på 200+ år och således inte vet frihetens verkliga värde, är fredsskadade.
   Sedan har nationen med inslag av politisk feghet under täckmanteln ”neutralitet” samt ca 90 år av socialkommunism, blivit nedsövda att tro vi vara bäst och veta bäst hur världen ska styras.
   Vi kan säga oss ha blivit en förfinad diktaturstat med en låtsasdemokrati. Således blir det kaos när några utanför denna låtsasgrupp som består av de flesta partier, blir störda av Sverigedemokraterna som försöker lyfta fjällen från nationens ögon.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 10, 2011 @ 22:22:17

   Väl skrivet! Kan bara instämma!

   Svara

 5. Stig Palm
  Apr 10, 2011 @ 17:51:55

  SVARET ÄR ENKELT?

  POLISEN HAR ORDER OM ATT VARA POLITISKT KORREKTA!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: