Flyktingar ja – lycksökare nej!

Såvitt jag vet så är inget riksdagsparti, inte ens SD, negativa till flyktingmottagande, dvs personer som har asylskäl. Jag tror få svenskar är emot att hjälpa dessa i dagsläget.

SOM institutet har undersökt bl a allmänhetens inställning till flyktingar. Här har du undersökningen. När DN skriver att ”Fler vill öka flyktinginvandringen” så slår man i princip in öppna dörrar! Vad SD och varje förnuftig människa opponerar sig mot är förstås den sk bluffinvandringen, dvs folk som utger sig för att vara flyktingar men som inte är det, folk som kastar pass och övriga ID-handlingar, skäggiga flyktingbarn med egna barn etc.

SOM visar att 42 % vill att vi tar emot färre flyktingar! Då snackar vi bara riktiga flyktingar! Hur många vill att vi tar emot färre fejk-flyktingar? Sannolikt minst 75 %!

95 % av asylsökande som får uppehållstillstånd saknar asylskäl! Stoppa dessa och ta in dom med asylskäl istället, bara dom! Resultatet skulle såklart bli att den sk flyktinginvandringen minskade med 90 %! Och då har vi ändå släppt in flyktingarna!

På sikt är det förstås orimligt att arabländerna inte tar hand om sin egen befolkning, att dom vägrar sekulariseras och utvecklas till välfärdsstater. Flyktingproblemet skulle inte existera om dessa länder tog sitt ansvar! Och vi måste sluta agera socialbyrå för dessa länder! Annars tvingas dom inte vidta nödvändiga förändringar (=sekularisera)!

Fler vill öka flyktinginvandringen

e !   a a D n d e
Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nisse Pärlemor
  Apr 16, 2011 @ 20:27:46

  Det första vettiga inlägget på den här bloggen;

  Sekularisera!

  Den enda möjliga påtryckningen vi har utan att gå i krig är den ekonomiska och politiska. Så låt oss använda den fullt ut.

  Människorna som lever under förtryck, även i sekulariserade förtryckta länder som Iran – ja Iran, som lever under religionens förtryck skulle välkomna en revolution.

  Enligt min erfarenhet är även folk i Iran som svenskar är mest. Super, knullar och jobbar. Skillnaden är att man måste köpa spriten från en pickup,och inte gå ut om man är på fyllan. Alla väntar på att friheten skall komma. Ingen vill sticka ut och få huvudet avhugget. Lite som i Sverige.

  Sverige, socialismens sista förslavade folk, som inte vågar sticka ut, som är rädda för att avvika. Är inte det socialismens arv, så säg.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 16, 2011 @ 20:48:18

   Du tycks ha en naiv inställning till islam och muslimer! Läs på lite så du vet vad du pratar om. Du befinner dig långt från verkligheten, om du menar allvar med vad du skrivit. Gör inte det klassiska misstaget att tro att muslimer egentligen är sekulära som oss! Gallup har visat att uppemot 80 % av t ex egyptierna vill införa sharia! Långt ifrån din muslimsyn!

   Men du har rätt om sekularisering: det är nyckeln till de muslimska ländernas utveckling. Utan den nyckeln kan dom aldrig öppna dörren till välfärden!

   Svara

   • Nisse Pärlemor
    Apr 16, 2011 @ 22:38:03

    Som jag sa, de Iranier jag pratat med och de som är i hop med kvinnor och män därifrån – ja kvinnor – säger samma sak.

    Dessutom verkar det som att dessa personer kan resa in och ut när det vill. Man kan säga att gränsen är helt vidöppen för de flesta. Precis som i Sverige.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Apr 16, 2011 @ 23:36:21

     Om den säger att dom är sekulära så köper du det rakt av, helt okritiskt?

     Svara

     • Nisse Pärlemor
      Apr 17, 2011 @ 00:23:28

      Nejdå, inte alls.

      Personer jag jobbar med. Svenskar som har ihop det med iranska kvinnor och tvärt om. Finns ingen anledning att tvivla på svenskars fikasnack.

      Fikatime är det allra heligaste nu för tiden. Då ljuger man inte…så mycket.

 2. Kalle
  Apr 15, 2011 @ 08:48:56

  Tycker att Migrationsverket är alldeles för snabba att bevilja PUT. Osäkra fall bör få TUT i stället tills deras fall kan utredan ordentligt. Om minsta tvekan uppstår bör ansökan avslås och utvisning ske. Det skall heller inte gå att hålla sig undan en utvisning.
  Meddelandet om ett avslag bör delges av polisen, som samtidigt omhändertar personen i fråga tills utvisning kan ske.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: