91% av dödlig terror är muslimsk!

DN har censurerat detta inlägg! Skälet är uppenbart! Av terrordåd i USA och Europa så ligger muslimsk terror bakom 91 % av dödsfallen, de senaste 10 åren! Inkluderar vi även 11 september så kommer vi upp i 97 %! Räknar vi även bort Ryssland, så blir siffran 79 %.  Dessa uppgifter kommer från en doktorand på Chicago University. Länken hittade jag hos SVD:s  samvetsgranne Per Gudmundson.

Men i vanlig ordning försöker svensk PK-media blanda bort korten. Det väsentliga för oss är dödlig internationell terror mot Europa och USA. 91 % är alltså muslimska. Det skriver DN inget om. Oärligt är bara förnamnet!

Hur kan detta skilja sig så mycket från de uppgifter DN redovisar? Jo DN räknar antalet attentat, inte antalet döda! Icke muslimska terrororganisationer kan ringa och förvarna 20 minuter före explosion för att eliminera dödsfall. Real IRA försökte tom varna före bomben i Omagh! Det gör aldrig islamisterna som ju försöker döda så många som möjligt!

Politiskt korrekta DN jämställer en förvarnad bomb med noll skadade med en massaker med 20 döda! Det är naturligtvis fullständigt åt helvete!

Vidare tittar DN på ett enstaka år, medan doktorandens uppgifter räknar 10 år tillbaks. Det är mer rättvisande att räkna över en längre tidsperiod. Tiden från 11 september 2001 verkar logisk.

Nationell terror, som uteslutande sker i specifika länder är helt ointressant för oss! Exempelvis RIRA och ETA.

Den terror vi bör frukta mest är alltså självklart den muslimska. Bara idioter inbillar sig annat!

Islamists caused overwhelming majority of terrorist deaths

DN:  Få islamistdåd – många gripna

”Islamistisk terrorism ovanlig i Europa”

Advertisements

34 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Smartast
  Okt 16, 2014 @ 21:27:51

  Vet inte om jag ska tycka synd om dig eller skratta. Det är uppenbart att du har ett ensiffrigt iq värde. Det värsta är att det finns fler som dig i Sverige. Skäms

  Svara

 2. Anonym
  Aug 03, 2011 @ 16:42:11

  Okey.. for all to read!!
  I try to respect all people. But one thing…people that do terrorist acts, are NOT following the mainstream of, any religion!!. they are fanatics!!

  Kind regards Jacob

  Svara

 3. Nidar
  Apr 27, 2011 @ 11:35:25

  @KLARTEXTEN! 24 april 2011 6:16

  Du vet ingenting om vem jag är, min trosuppfattning, min bakgrund eller mina djupare åsikter. Ändå har du målat upp en bild av mig som passar dig.

  Du tror dig veta:
  -att jag är för islamistisk terrorism
  -att jag har flytt från ett muslimskt land till Sverige
  -att jag är muslim
  -att jag snyltar på Sverige
  -att jag har som mål att implementera islam i Sverige
  -att jag tror att massinvandringen bara för med sig goda resultat

  Jag kan informera dig om att alla utom ett av dessa påståenden är fel! Du hade fel i fem av sex påståenden. Pinsamt av dig men föga förvånande. Det är så du arbetar; du drar felaktiga utsvävade slutsatser baserade på dina egna åsikter, och bygger sedan vidare debatten utifrån dessa spekulationer. I din svart-vita värld så existerar bara extremiteter. Är man inte enig med dina sjukliga åsikter så uppfyller man automatiskt ovanstående egenskaper i dina ögon. Ärligt talat så tror jag att du har en personlighetsstörning och behöver behandling.

  I övrigt så har du fel i det mesta du skivit i kommentaren. Du upprepar vanliga föreställningar men forskning visar på motsatsen. Jag tänker inte gå in på varje punkt, och jag skiter fullständigt i om du tolkar det som att ”jag vågar ta diskussionen” – din sjukdom är ditt problem, och de som sett mina inlägg ser att jag är en kompetent och seriös debattör. Men ditt sjätte stycke är så sjukt att det kan vara värt att kommentera. Du menar att eftersom det råder krigstillstånd så är det bofogat att slakta miljontals oskyldiga? Du missar uppenbarligen att det är väst som påbörjat krigen, helt utan FN-mandat, och att det kaos som råder där är ett direkt resultat av västs terrorism! Du bekräftar även denna skeva åsikt i första stycket.

  Du menar alltså att en stat eller grupp, med hjälp av starkt aktivt våld, kan skapa kaos i en annan stat eller område för att sedan använda detta kaotiska tillstånd till att befoga sin slakt på miljoner individer. Och allt det här ska ses som helt ”naturligt”!?!
  Så det var alltså ditt fattiga bidrag till att envist försöka rättfärdiga västs 100 gånger dödligare terror mot muslimer. Tycker du skandinaviska tjejer förtjänar att bli våldtagna också? ..eftersom ”de skulle väl ändå gått och gökat” eller ”sex är en del av deras kultur”? Din dåliga kvinnosyn är ju inget du sticker under stol med direkt.

  Vidare så kommer du med det falska påståendet att muslimer inte vill ha demokrati. Detta påstående är motbevisat av flera undersökningar, varav Gallup har utfört den absolut största undersökningen vad gäller muslimers attityder runt om i världen. Undersökningen är gjord i 35 länder under en period på sex år och representerar 90% av världens muslimer. Över 50 000 personer har intervjuats på sina egna språk, vilket gör den till både kvalitativt och kvantitativt överlägsen.
  Resultatet visar att en övervägande majoritet vill ha demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet! Siffran är ibland så hög som 99% i Libanon för yttrandefrihet, 94% i Egypten, 92% i Iran. Vad gäller kvinnors rättigheter (rätt att rösta utan påverkan från andra, rätt till samma lagliga rättigheter som mannen, rätt att få arbeta där hon är kvalificerad etc.) ligger siffran på ca 80-90%.
  Rådata kan köpas av Gallup eller så kan man läsa en sammanfattning av resultaten i boken ”Who speaks for islam?”… om dina soc-pengar räcker till det dvs.

  Slutligen så skiter jag fullständigt i huruvida du respekterar muslimer, islamister eller mig själv. Du är en kriminell lögnare så din respekt är värd noll! Jag har nu blåst upp min badboll och tänker fortsätta debatten med denna, eftersom det ger mig mer intellektuellt utbyte.

  Svara

  • Lövet
   Apr 27, 2011 @ 21:40:58

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 28, 2011 @ 05:02:58

   Att islamkritiker lider av en psykisk störning behöver du inte upprepa! Malm har ”konstaterat” detta.

   Jag åsyftade naturligtvis muslimerna som grupp. Jag kan inte veta säkert om du är muslim eller ej, men jag antar det. Du ”glömde” att muslimerna är emot yttrandefrihet och därmed demokrati! Om en muslim eller dennes föräldrar flytt är oväsentligt. Poängen är densamma! Dom har flytt från ett muslimsk till ett kristet land! Inte till ett muslimskt grannland, utan tvärs över jordklotet till kristna Sverige! Så bra är kristendomen tydligen för muslimer! Samma sak med Israel, araberna vill dit!

   Med snylta menar jag inte att dom lever på socialen, utan att dom utnyttjar vårt fina samhällskick! Vår demokrati och yttrandefrihet. Dom bygger inte någon demokrati i hemlandet, utan kommer istället och snyltar på vår färdiga demokrati. Dom klagar så jävla mycket på väst, men gör allt för att komma till kristna väst! Sen gapar dom om hur bra islam är, men vill faaaan inte bo i ett muslimskt land! Hycklare! Snyltarna mordhotar sen Lars Vilks och övriga snyltare håller käften bara! Ingen försvarar Lars Vilks! Såna jävla snyltare har inget här att göra! Dom slickar i sig vår yttrandefrihet för egen del men unnar inte svenskarna att utnyttja den! Dom vill tala om hur vår yttrandefrihet skall användas efter att ha suttit med mössan i handen på Migrationsverket! Svinaktigt!

   Vad gäller väst i muslimska länder så har jag klargjort att vi inte har där att göra! Låt muslimerna klara sig bäst fan dom vill, men stäng gränserna till väst! Kan du förklara varför väst skall ta hand om alla muslimer? Är islam så dåligt att muslimerna inte vill bo i sina hemländer? Tydligen.

   Vill muslimerna ha demokrati? Har du många exempel på att muslimerna röstat fram ett demokratiskt, sekulärt parti? Kan du redovisa? Om dom inte vill ha yttrandefrihet så vill dom heller inte ha demokrati. Demokrati kan inte existera utan yttrandefrihet!

   En muslimsk majoritet kanske väljer demokrati, kanske sharia? Ingen vet säkert! Jag tycker det är jävligt dumt att chansa!

   Vad muslimer vill är i bästa fall osäkert, vill det sig illa blir det sharia! Hur som helst en jävla massa problem! Vad islam vill är helt säkert: ingen yttrandefrihet, ingen demokrati och ingen jämlikhet! Men sharia!Gallup har visatt att en stor majoritet av egyptierna vill införa sharia! Jag har bloggat om detta i samband med upproret i Egypten. Samma sak verkar gälla i många muslimska länder.

   Varför visar du inte var Andreas Malm motbevisat att islam är oförenligt med yttrandefrihet, demokrati och jämlikhet? Eller hade du fel?

   Svara

   • Nidar
    Apr 30, 2011 @ 01:46:25

    Här diskuterar vi inte Andreas Malm, det finns redan en artikel om detta. Håll dig till ämnet!

    Här diskuterar vi västvärldens överlägsna terrorism mot muslimer. Vi har hittills fastställt att:

    -västvärlden det senaste decenniet har orsakat 99% av all dödlig terror.
    -klartexten försvarar denna terror med att den är naturlig och befogad eftersom den är en förlängning av västs tidigare olagliga terror (detta argument vinner pris för årets bottennapp!).
    -muslimer vill ha demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet, med siffror så höga som 99% för.
    -klartexten inte har nån koll på vad sharia innebär.
    -alla ateister och kristna har kollektivt ansvar för hundratals miljoner döda bara det senaste seklet.
    -klartexten medvetet skriver vilseledande artiklar som han sedan inte kan försvara.

    Har du inget försvar till detta så gör du bäst i att hålla käft. Du gör bara bort dig genom att byta ämne och försöka med din falska genomskinliga retorik. Du visar tydligt att du inte klarar av att bemöta konfrontation.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Apr 30, 2011 @ 20:15:04

     – Västvärlden orsakat 99 % av all dödlig terror? Enligt Ahmedinejad? Låter som ett korkat skämt! Bevisa.
     – skitsnack! Jag har sagt att väst bör lämna alla muslimska länder! Förutsatt att vi får köpa olja och att musimsk invandring till väst upphör!
     – dina siffror om muslimernas syn på demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet är helt tokiga! Vi bör ta en särskild debatt om detta, så skall jag visa varför du har fel.
     – Jag vet mycket väl vad sharia är. Det är helt enkelt muslimska rättsreglerna, inte bara straffrätt. Även äktenskapsregler etc.
     – Om vi räknar världskrigen så visst kan du ha rätt. Och jag har många gånger erkänt att USA agerat omoraliskt i många länder. Det hade varit rätt att undvika många av dödsfallen ifall vi inte försvarade demokratin. Borde vi låtit Hitler ta över? Demokratin måste försvaras till varje pris!
     – Du får gärna kritisera allt jag skrivit. Jag är beredd att försvara allt. Framgångsrikt hoppas jag, annars lovar jag att ändra texten!

     Vill du veta en hemlis? Jag önskar att jag hade fel om allt jag skrivit om islam! Jag vill inte ha rätt! Så hjälp mig att visa att jag har fel!

     Svara

     • Nidar
      Maj 03, 2011 @ 14:43:45

      Så var vi tillbaks på ruta ett. Du ifrågasätter ju saker du redan fått argument för, med du bemöter inte argumenten.

      1. Se min första kommentar i ämnet. Bara i Irak har USA dödat 400000 – 1 miljon vilket lågt räknat motsvarar 99% jfr med de 4700 du lyfter fram. Lägg där till Afghanistan och Palestina så blir siffran än mer övertygande. Samtliga tre fall (Irak, Afghanistan och Palestina) uppfyller de officiella definitionerna av terrorism då de skedde utan FN-mandat och utförs för att uppnå politiska mål utan förhandlingsmöjligheter.

      2. Kul att du själv ser att dina argument är så skeva att du förnekar dem. Du verkar argumentera kortsiktigt utan att förstå att dina lögner kommer synas. Du är en feg råtta som omotiverat skyller ditt personliga misslyckande på andra, utan att själv våga stå för vad du skriver.
      Har du redan glömt bort vad du tidigare i tråden skrivit som kommentar till västs överlägsna terror:
      -”Det är skillnad att spränga i civiliserade länder jämfört med muslimska där våld är vardagsmat! Muslimska länder är våldskulturer! Våld är naturligt i många av dessa länder!”
      -”I dom muslimska länder du åsyftar råder krigstillstånd, mer eller mindre. Då är många dödsfall naturligt. Lämnar väst blir det fullt inbördeskrig ändå.” (Skrivet av KLARTEXTEN! 24 april 2011 6:16)

      3. Mina siffror baseras på Gallups undersökning om muslimers attityder. Det är, som jag tidigare nämnt, världens största undersökning av sitt slag och representerar 90% av världens muslimer. Har du siffror som är starkare än världens största undersökning av muslimers attityder? Fram med dem då!!

      4. Sharia är abstrakt, du visar i dina kommentarer att du tror att sharia är något konkret, vilket är fel. Det finns nästan lika många tolkningar av sharia som det finns muslimer.

      5. Det finns ingen anledning att inte räkna världskrigen. Bortförklaringar godtas inte, eftersom du förbiser alla förklaringar som försvagar din sak. 1900-talet är det blodigaste seklet, och västvärlden stod för nästan allt blod som spilldes under detta sekel. Fakta!
      Fortfarande står västvärlden för nästan allt blod som spills. Fakta!

      6. Skitsnack. Du blir dagligen motbevisad men fattar det inte själv. Ditt guldfiskminne gör ju att du glömmer pågående diskussioner. Det mesta i denna kommentar är upprepningar eftersom du har svårt att ta till dig fakta som motbevisar din sak.

      Det finns ingen anledning för mig att fortsätta debattera med en så falsk och vilsen lögnare som du.

     • KLARTEXTEN!
      Maj 03, 2011 @ 17:18:08

      1. Kan du visa officiell statisk på detta? Misstänker att samtliga dödsfall, bilolyckor, översvämningar, meteoriter, infektioner, bombdåd etc tillskrivs amerikanerna. Att USA överhuvudtaget gick in i Afghanistan och Irak beror på 911! Väst skall gå in i alla länder som härbärgerar terrorister och eliminera dessa! Självklart! Dock var Invasionen av Irak omotiverad! Risken är stor att en sekulär diktatur byts ut mot en religiös.
      2. Dessvärre är det ju ett faktum att muslimska länder är våldskulturer, jämfört med västländerna! Förnekar du det? Dock berättigar detta inte mord! Mord på oskyldiga muslimer är förstås fullständigt åt helvete, även i dessa länder! Men miljön är våldsam och i våldsamma miljöer händer våldsamma saker. Jag mådde dåligt när jag såg Wikileaks-filmen över helikopter-morden på Afghanerna.
      3. kan du länka till Gallups siffror?
      4. Definiera du Sharia. Vad du skrev är flum. Jag hävdar att det är islams rättsregler. Innefattar bla civilrätt, äktenskapsrätt och straffrätt.
      5. Jag kan bjuda på det. Du kan mycket väl ha rätt där.

 4. profanum_vulgus
  Apr 26, 2011 @ 08:28:31

  För det första så måste man väl jämföra de här dödstalen med dem som västerländsk terrorism orsakar i Afrika och Asien?
  Då pratar vi ju om ca 1000 gånger så många mördade i terroristdåd.

  Sedan är det ju så att underrapporteringen som källan (http://super-economy.blogspot.com/2011/02/islamists-caus-overwhelming-majority-of.html) pratar om egentligen är den omvända.
  Sverige, som nämns, har haft ett islamistiskt motiverat terrordåd med noll dödsoffer. Detta är med i statistiken.
  I Skåne har vi haft en antiislamistisk terrorist som dödat minst tre och skadat ett dussintal. Detta är INTE med i statistiken.

  Så om man i väst enbart räknar de terrordåd som utförs av islamister som terrordåd så får man ju en snedfördelning.

  Vad gäller terrordåden i Ryssland så är ju de i första hand nationalistiska terrordåd. Ryska muslimer som inte kommer från utbrytarrepubliker begår inga terrordåd, utan terrorism är del av krigföringen av dessa nationaliteter.

  Svara

  • Nidar
   Apr 27, 2011 @ 09:51:35

   Intressant poäng angående Ryssland! Tjetjensk terrorism, till exempel, bör klassas (och gör det även av seriösa NGOs) som separatistisk, inte som islamistisk. Precis som terrorism utförd av IRA inte klassas som kristen terror.

   Att påstå att Tjetjensk terrorism är islamistisk, bara för att dess aktörer är muslimer, men totalt ignorera denna aspekt för IRA är inget annat än att manipulera data.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 28, 2011 @ 04:29:56

   För oss svenskar är nationellt begränsad terror (utanför Sverige) ointressant förstås! Det drabbar inte och lär heller inte drabba oss. Endast den internationella och Svenska terrorn utgör ett hot mot oss! Är inte det självklart?

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 28, 2011 @ 04:35:26

   Du har rätt i att separatistisk islamistisk terror inte hotar oss. Det är på det sättet att jämställa med IRA t ex. Men det finns en skillnad. I den mån separatisterna drivs av islamistiska motiv, utgör det ett internationellt hot. Då finns en klar risk att länderna blir jihadistiska terrorbaser och/eller inspiration för islamistiska separatistiska i väldigt många länder, dvs en del av internationella jihad. Det kan bli en källa till internationell oro. Om det är så vet jag dock inte.

   Svara

 5. Nidar
  Apr 23, 2011 @ 05:43:08

  4703 personer dödade av muslimer på 10 år alltså! Tack för att du redovisade denna låga siffra. De flesta trodde nog det handlade om det mångdubbla.

  I jämförelse så har mellan 400 000 och 1 miljon irakier dödats av väst under det senaste kriget. Lägg där till Afghanistan och Israel/Palestina så kommer vi nog upp till ett par miljoner.

  Och det jämfört med fjuttiga 4703…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 23, 2011 @ 15:31:33

   Som muslim tycker du förstås att det är en låg siffra. För er är massakrer vardagsmat. Utan att gå in på siffrorna, så är dödsfallen inte det allvarligaste! Allvarligare är den självcensur vi bedriver av rädsla för muslimsk terror och våld i övrigt! Dvs vår grundlagsskyddade yttrandefrihet urholkas!

   Svara

   • Nidar
    Apr 24, 2011 @ 03:35:04

    Försök inte vända på steken! Din argumentationsteknik är genomskinlig och knappast orginell. Siffran är låg jämfört med det våld som väst för mot muslimerna. Men du försöker sligra dig undan genom att kasta skit på mig istället och byta fokus i ämnet! En vanlig retotik bland er extremister, men en retorik som aldrig fungerar i en seriös debatt. Därför syns ni inte till i offentliga debatter, utan bara bakom datorskärmen. Du skulle bli utskrattad i en seriös debatt.

    Svara istället på varför du censurerar och inte ställer siffrorna i proportion till annat globalt våld?! På vilket sätt är drygt 4700 personers död viktigare att uppmärksamma än miljoner döda? Varför är det värre att smälla av en bomb på marken än att släppa ett ton bomber från 5000 meters höjd? Snacka om att censurera!

    Du skriver i artikeln att det viktiga är antalet döda, i kontrast till antalet terrordåd. Men när du konfronteras även med dödstalet så var det inte viktigt längre. Fegt! Ta ansvar för vad du skriver! Du har enligt dina egna resonemang miljontals liv på ditt samvete! Om vi applicerar ditt egna tankesätt på dig själv så är du en massmördare, en torterare, en angripare!

    För övrigt så sammanfattar DN Europols rapport TE-SAT som de släpper varje år. Den behandlar bara det senaste året för att det är en årlig rapport. Den redovisar både antalet döda och skadade i varje rapport, och även hotbilden från de olika grupperna. Det är bara att ladda ner dem på Europols hemsida och läsa, det är ingen som har censurerat dessa rapporter.

    Sverige avskyr dig och dina skeva åsikter, men respekterar muslimer. Muslimer åtnjuter sina rättigheter enligt religionsfriheten och du bryter mot lagen hets mot folkgrupp. Du är kriminell!
    Så funkar det i Sverige, passar det inte så är det ingen som tvingar dig att bo kvar, bara att ta ditt pick och pack och flytta härifrån!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Apr 24, 2011 @ 06:16:00

     Först och främst är det framförallt muslimer som mördar andra muslimer. Det är skillnad att spränga i civiliserade länder jämfört med muslimska där våld är vardagsmat! Muslimska länder är våldskulturer! Våld är naturligt i många av dessa länder!

     Var det inte därför du flydde till ett kristet land? Eller var det för att muslimska länder är ekonomiska, sociala och humanitära katastrofer? Make ur pick! Genom att fly till ett kristet land har du erkänt kristendomens överlägsenhet. Trodde du verkligen på islam, skulle du föredra att leva i ett muslimskt land! Patetiskt!

     Sen vill jag slå fast att jag är emot krigföring i muslimska länder! Såvida det inte är rent självförsvar. Jag tycker vi skall lämna dom muslimska länderna åt sig själva, men också stänga gränserna för all muslimsk invandring, inklusive flyktingar! Det är på tiden att dessa länder får ta konsekvenserna av islam. Islam har skapat deras elände och dom kommer ALDRIG ur skiten förrän dom sekulariserats, vilket kommer att ta mycket lång tid, om någonsin! Låt muslimska länderna ”bevisa” islams överlägsenhet! Men hjälp dom sen inte heller! Låt dom leva i skiten!

     Jag har bloggat om USA:s dubbelmoral gentemot Talibanerna, Saddam Hussein etc. Dom har betett sig mycket illa, omoraliskt! Väst är säkert ansvarig för en del oskyldigt döda i muslimska länder, men inte lika ansvariga som dessa länder själva!

     Jag utläser att du tycker att det är OK att begå terrordåd i väst, som hämnd för vad väst gjort i muslimska länder. Tolkar jag dig rätt? Eller menar du att muslimska terrordåd alltid bör fördömas? Kan du klargöra din ståndpunkt? Svarar du inte så tolkar jag det som att du tycker terror i väst är OK, men inte vågar säga det.

     I dom muslimska länder du åsyftar råder krigstillstånd
     , mer eller mindre. Då är många dödsfall naturligt. Lämnar väst blir det fullt inbördeskrig ändå. Problemet är att väst inbillar sig att vi kan tvinga på muslimerna demokrati. Det kan vi inte! Dom vill INTE ha demokrati, inte där och inte här! Bättre att lämna dom bara.

     Jag betraktar dock terrorn som ett mindre problem än den muslimska massinvandringen!
     Om ni flytt från muslimska länder och de muslimska länderna följer er hit; är det bra? Alla problem i dessa länder importeras till oss! Ljuva framtid!

     Vill du öka antalet muslimer i Sverige? Varför då inte flytta till ett muslimskt land istället?
     Varför komma hit och snylta och sen omvandla landet till era egna skitländer? Det är det stora problemet! Ingen frisk människa kan tro att Sverige blir ett bättre och tryggare land med fler muslimer! Det har bara blivit ökat elände i takt med muslimernas ökning i landet! Den som inte gillar yttrandefrihet har inget i vårt land att göra! Dom kan dra till sina muslimska drömsamhällen!

     Sverige avskyr inte alls våra åsikter! Politikerna och media gör det, men stora delar av svenska folket tycker som oss! Men klimatet kommer att förändras till det bättre när allt fler inser de långstiktiga problemen med islam här.

     Finns det muslimer jag respekterar? U bet! Jag respekterar muslimer som tycker om Sverige som det är, som gillar vår yttrandefrihet, som tycker det är helt OK att bränna koranen om man vill, som föredrar västerländsk demokrati och tycker att kvinnorna skalll ha samma rättigheter som män, som anser att religion är en privatsak och inte skall påverka simundervisning etc, som struntar i Koranens påbud. Men är dom muslimer då?

     Sen finns det även islamister jag kan respektera, som är ärliga. Inte för ett ögonblick tror jag dom är onda! Dom kan vara underbara människor! Bara att deras ideer inte är kompatibla med vårt samhällsskick.

     Svara

 6. Nisse Pärlemor
  Apr 22, 2011 @ 23:08:46

  En sak är ju hur många procent det är.

  En annan sak är ju hur ofta procenten faktiskt inträffar. Har inte ännu sett tecken på procent.

  Men jag kan lova att om procenten inträffar lyfter jag ner hagelbrakaren från väggen och skjuter skarpt. Ingen jävel ska komma och spränga sina skitbomber på min tomt!!

  Svara

 7. Less
  Apr 21, 2011 @ 22:22:23

  Tack för ditt inlägg här! Glad, väldigt glad att du orkar kämpa på! Det är våra barns framtid det handlar om… Sanningen måste fram på det vis som du skrivit här.

  Svara

 8. lee
  Apr 21, 2011 @ 13:38:49

  jalle said Du är en duktig Dhimmi …

  Svara

 9. jalle
  Apr 21, 2011 @ 00:12:44

  oj ja måste be om ursäkt att jag missbedömt dig
  du måste verkligen haft en hemsk barndom befann du dig i samma rum när din mor hade kunder ?? var de personerna som betalade din mamma för sexuella tjänster muslimer eftersom du har så mycket emot de eller du kanske betvivlar vem din far är tänk om det e usama kan förklara din förkärlek till muslimerna
  gör oss andra en tjänst ta ett rep o häng dig så slipper vi läsa om ditt försök att skylla allt elände i ditt sketna tråkiga liv på andra har du inget rep så släng dig framför en lastbil

  Svara

  • Lessismore
   Apr 21, 2011 @ 22:23:28

   Sök hjälp för f*n…

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 23, 2011 @ 15:20:05

   Denna kommentar visar vilka idioter som är våra motståndare! Jag låter idiot-kommentarerna vara kvar som påminnelse om vilka dumskallar vi har att göra med. Jalle, är du muslim så tar vi striden! Är du inte muslim, så komme du att hängas av muslimerna, för dom föraktar dig som otrogen. Du är då en nyttig idiot bara.

   Svara

 10. Kalle
  Apr 20, 2011 @ 11:35:43

  I går på nätet stod det att endast 3 av 249 terrordåd inom EU utförts av muslimer. Det stämmer inte med vad du säger.
  Vad ska en vanlig tidnings och nätläsare egentligen tro !
  Förvirringen tycks vara total. Vem har rätt ? Och vem har någon back up för sina siffror.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 20, 2011 @ 11:46:49

   Mina uppgifter kommer från en som doktorerar på University of Chicago. Att Per Gudmundson på Svd (som är noggrann) själv refererar till den mannen inger en viss trygghet. Han gick systematiskt igenom Rand databasen och kom fram till detta.
   Man kan inte jämföra DNs och hans siffror därför att DN:s inkluderar all terror i hela världen och även icke dödlig och över olika tidsperioder. ”Mina” siffror bygger alltså bara på västvärlden och dom dödliga. Jag hinner inte granska uppgifterna utan litar mycket mer på doktoranden än på PK-DN. Den intresserade kan följa länkarna och granska själv.

   Dessutom syftar muslimska terrordåd till att maximera antalet döda. Medan andra kan varna i förväg för att helt eliminera dödsfall! Att jämställa en bomb med förhandsvarning med en massaker med 20 döda är helt vansinnigt! Det är just vad DN gör!

   Svara

   • Lövet
    Apr 22, 2011 @ 09:58:45

    Käre Kalle.

    Anledningen till att de två olika rapporteringarna förefaller gå stick i stäv ka ha ett och annat att göra med Klartextens oförmåga att uttrycka sig.

    Saken är den att båda har rätt, eftersom man rapporterar två olika saker.

    DN rapporterar om antalet terroristdåd. Punkt. Slut.

    Klartextens rapport (som kommer från en som påstår sig doktorera vid UOC, som enda källa har RAND databasen och sommöjligtvis även räknat in attacker mot ockupationsmakten i Afghanistan och Irak) beskriver antalet dödsoffer där förövaren kan antas ha en viss religion.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: