Got ya!

En av ondskans frontfigurer har nu fått sitt rättmätiga straff! Amerikanska specialstyrkor dödade honom i en lyxvilla i Pakistan, förrådd av sina egna!

Pakistan är ett skitland som USA bör göra upp räkningen med! Deras underrättelsetjänst ISI är djupt involverad med Al Qaida. Det verkar som att amerikanerna gjorde det enda rätta; attackerade utan att informera pakistanerna i förväg. Hade dom informerat, så hade Bin Ladin fortfarande levt.

Sannolikt har Bin Ladin levt  några 100 meter från två stora militärförläggningar och 10 mil från huvudstaden. Det kan omöjligt ha skett utan beskydd från pakistanska myndigheter!

 Pakistan kommer för lång tid framåt att vara ett terroristnäste. Islamisterna inom underrättelsetjänsten reflekterar bara samhället i stort, så vi snackar massiv support för islamism och terrorism! Skall vi tolerera det? Med en knapptryckning förvandlar vi landet till en parkeringsplats, så militärt utgör dom inget hot, med eller utan atombomb.

Han var nog inte Al Qaidas största hjärna, men definitivt den största inspirationen! Sannolikt tar nu eyptiske läkaren Zawahiri över officiella ledarskapet. Han har dock i praktiken varit ledare i under många år. Bin Laden var bara en galjonsfigur, men en oerhört viktig sådan!

Idag jublas det på Ground Zero, vore kul att vara där nu! Det var väldigt viktigt att slå ut honom, eftersom det visar att terroristerna plockas förr eller senare! (Klicka på bilden nedan så ser ni Bin Ladens bostad förstorad)

Hatet mot muslimer rescension

”Extremt känsligt för Pakistan”

Hjärnan bakom terrorattacken 2001 

Terroristledaren Usama bin Ladin har dödats av amerikanska specialförband i en lyxvilla utanför Islamabad i Pakistan Bin Ladin är död  ”Perfekta gömstället”  Bin Ladin dödades i natt – jubel utanför Vita huset  Var högsta prioritet i tio år. Djävul och hjälte.  Dagen som förändrade allt.  Obamas tal.  DN:s Michael Winiarski: Arabiska debattörer:  ”Rättvisa har skipats”  Storbritannien höjer beredskapen  Bild på död bin Laden misstänks vara falsk  Tio års jakt är över  Så dödade USA     Live-twittrade om räden mot bin Laden  ”Gömstället väcker frågor”   Terrorexpert: Hotbilden försvinner inte      d d d t d n n n                           ”    ”  .       :    d   s          n n a  d s s   e  n n   d   n :  o s  n d  e v  a a r   l 1 a  r  d t n n d g e e t n d d a n n r s d r a n n n t a n n d n n d n g
 

 

 
 
 
Advertisements

29 kommentarer (+lägga till din?)

 1. profanum_vulgus
  Maj 03, 2011 @ 09:58:18

  Förresten angående att dö i eldstrid:
  bin Laden levde redan på övertid. Hans njursjukdom borde ha dödat honom redan, och skulle ha gjort det om han levt i en grotta i Tora Bora. Det var nog ett måste för honom.

  Svara

 2. profanum_vulgus
  Maj 03, 2011 @ 09:56:32

  Klartexten:
  (Från nedan)

  Hans värde var noll sedan han slutade producera ideologi.

  Min personliga teori är att:
  bin Laden tillfångatogs av pakistanierna någon gång 2002-2003. De byggde sedan ett fint privatfängelse åt honom för att fortfarande kunna vara hans kompis om det behövdes (när jänkarna ger upp i Afghanistan skulle de ju behöva honom) och kunna ha ihjäl honom om det behövdes.
  Jänkarna kände nog till det länge. När de kände att de behövde ett genombrott av något slag så bestämde sig jänkarna för att döda honom men pakistanierna ville inte ha ihjäl honom. Jänkarna gav därför mycket kort varsel till pakistanierna.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 03, 2011 @ 17:29:08

   Du kan ha mer eller mindre rätt. Såg en motsvarande teori på Al Jazeera framförd av Robert Fisk. En pakistansk myndighetsperson sade att det kunde vara bättre att veta var han fanns än att gripa honom.

   Svara

   • profanum_vulgus
    Maj 03, 2011 @ 17:56:39

    Man kan inte undervärdera Pakistans intresse för Afghanistan.
    P, A och K i Pakistan står för Punjab, Afghanistan och Kashmir.
    bin Laden hade hjältestatus i Afghanistan (även bland Talibanernas motståndare, i Afghanistan är ingen lurad av västpropaganda om att bin Laden var taliban. Bin laden startade ju krig mot USA samma år som Talibanernas regim erkändes av USA).

    Det är ju helt otänkbart att han har gömt sig i den anläggningen. Om han ville göma sig så skulle han ju inte bo i ett hus som avviker från allt runt omkring. Skitsnacket att de inte hade internet eller telefon för att inte upptäckas är ju så satans dumt att man blir förvånad (amerikanska amsagor brukar vara dumma men inte så dumma). Ett barn kan ju räkna ut att man bör ha internet och telefon som används på ett vardagligt sätt om man inte vill väcka uppmärksamhet. ENBART att huset saknade internet och telefon skulle ju ha gjort att de upptäcktes av både CIA och ISI inom sex månader.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Maj 04, 2011 @ 13:08:23

     Jovisst har du rätt ang deras kommunikation. Jag tror dom skrev att det inte fanns ledningar för telefon och internet. Dom hade förstås trådlöst, med sannolikt eget avancerat system. Självklart som du säger! Talibanerna och Al Qaida var två olika organisationer så Bin Ladin var inte taliban (student på arabiska).

     Svara

 3. nn
  Maj 02, 2011 @ 17:46:27

  när saddam dödades visade de hans döda kropp och allting, men inget om Osama? är det för att de har hittat på det här för att försöka få folk att tro att ”de alltid har haft rätt”? JA! jag tror absolut inte på det här, och jag är otroligt glad över att det finns mångamånga andra i världen som också börjar förstå nu!

  Svara

  • Lövet
   Maj 02, 2011 @ 19:04:23

   Det är lite skillnad på en hängning och ett våldsamt tillslag. Jag tror inte Navy Seals prioriterar fotosessioner mitt i pågående uppdrag särskilt högt. Den som lever får se.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 03, 2011 @ 02:50:29

   Du kan vara helt förvissad om att amerikanerna har filmat och fotat honom riktigt ordentligt! Påklädd och naken. Man har visat upp själva kroppen till Pakistanska myndighetspersoner osv. Detta kommer att visas för allmänheten i sinom tid.

   Allt detta innan han brändes, vilket man inte borde gjort! Han borde inte bränts förrän allmänheten fullständigt övertygats om att det var rätt person. Hans kropp skulle dock utgöra ett säkerhetsproblem, en orsak till attacker, så man gjorde sig nog snabbt av med kroppen av säkerhetsskäl.

   Om folk misstror att Bin Laden är död så är det inte USA:s problem. Så länge man inte får något livstecken från honom så är han död, simple as that! Lever han så är det förstås enkelt att bevisa! Görs inte det så är han död.

   Svara

 4. Tvivlaren
  Maj 02, 2011 @ 10:47:14

  Tror du verkligen på det där?
  T.o.m. kvällstidningarna tillstår att likbilden är ett montage.

  Har du funderat på om det inte är lite väl bra tajming med tanke på presidentens omvalskampanj?

  Det är också ett perfekt alibi för USA att dra sig ur Afghanistan efter en totalt misslyckad insats som pågått sedan början på seklet.

  Vad det handlar om är såklart att genomföra de nödvändiga akuta besparingarna som USA måste göra. Det vi ser är första steget på en avveckling av USA’s utlandsinsatser. På sikt kommer det leda till att USA drar sig ur NATO som aktiv och stor ekonomiskt bidragande part (man blir såklart kvar i NATO-asmarbetet men minskar sitt bidrag så att det i praktiken inte tillför något).

  Hur ska en amerikans president, som inte har annat än misslyckanden på sin CV kunna avsluta insatsen i Afghanistan och samtidigt hoppas på att bli omvald när han orsakat ett budgetunderskott av episka mått?

  Jo, såklart genom att starta krig eller deklarera seger i ett redan pågående krig.

  Bin Laden kan mycket väl vara död sedan tidigare. Problemet för USA har varit att man inte har kunnat bevisa det.

  Genom att hala fram ett lik av någon gammal gubbstackare (ingen känner ju igen Bin Laden efter 10 års åldrande iallafall) och proklamera seger så slår man två flugor i en smäll.

  1. Islamisterna slutar följa gubbens påbud och interna stridigheter tar över i Al Queda.

  2. Obama kan deklarera seger och vinna valet, samt eventuellt få ytterligare kredit till den sjunkande amerikanska ekonomin.

  OBS!
  Detta gäller även om Bin Laden fortfarande lever. Om man ”läcker” en video, lite stillbilder och några sidor ur en obduktionsrapport – så kommer en eventuellt levande Bin Laden snabbt bli betraktad som en copy-cat.

  Jag skulle därför vilja sammanfatta nattens nyhetsflöde som en väl samordnad, okritisk, publicering av material som tillhandahålles av USA’s regering. Publiceringen väcker så mycket uppmärksamhet och får så stor spridning att även Al Quedas gräsrötter slutar tro att deras ledare är i livet. Därmed hoppas USA på att underminera terroristernas drivkraft.

  Kommer man lyckas?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 02, 2011 @ 12:41:27

   Det är omöjligt att skapa en så pass stor konspiration med så många inblandade! Man brukar säga att två kan hålla en hemlis, ifall den ena är död! Din teori faller på sin orimlighet. Två länder inblandade. Glöm det! Liket har garanterat visats upp för pakistanska myndigheter. Inte en chans i helvete att detta skulle vara en bluff!

   Svara

   • nn
    Maj 02, 2011 @ 17:48:25

    Osama är ännu större fiende för USA än Saddam; varför skulle de inte ha visat hans kropp då? dessutom kan det hända att han har dött för länge sedan, eller naturligt nyligen, men USA ska givetvist ta chansen och utnyttja den här situationen.

    Svara

  • Lövet
   Maj 02, 2011 @ 12:51:41

   ”On 02 maj 2011 at 10:47 Tvivlaren said:
   Tror du verkligen på det där?
   T.o.m. kvällstidningarna tillstår att likbilden är ett montage.”

   Att Pakistansk TV visat en bluffbild som svenska kvällstidningar publicerat för att senare visa någon typ av sen skepcis över bilden förtar inte det faktum att först efter bekräftelse att det verkligen var Bin Laden som uppehöll sig på den plats tipset angivit flögs 24 Navy Seals in i 4 helikoptrar, mötte upp med ISI personal på plats varefter skottväxling mellan Al Qaida och MSOT/ISI utbröt. Liket indentifierades därefter biometriskt.

   Nog för att det finns anledning att vara skeptisk i ljuset av CIAs propaganda visavi Iraq / Saddam Hussein igenom åren. Men detta äv varken photoshoppade sattelitbilder visande tanks på väg mot en gräns, kuvösljug, WMDfars i UN etc. Samt: betänk vilken räkmacka Obama levererar GOP till valet om detta inte skulle vara sant, samt att det finns tillräckligt med republikaner i militärledningen för att de inte skulle hålla tätt om detta verkligen var en, uh, skenmanöver.

   ”Jag skulle därför vilja sammanfatta nattens nyhetsflöde som en väl samordnad, okritisk, publicering av material som tillhandahålles av USA’s regering”
   So what else is new?

   Svara

 5. Lövet
  Maj 02, 2011 @ 08:54:47

  De var på tiden. Det utfördes som det skulle ha gjort hela tiden av Force Recon. Äntligen ser vi resultatet av rätt instrument för uppdraget och rätt beslut av beslutsfattare som inte sitter i knät på Halliburton och som säger ”I don’t really think about him very much. I’m not that concerned” och tycker att det var mycket viktigare att invadera Irak än att lösa uppgiften. Bushregimen missbrukade sitt uppdrag. Obama slutförde jobbet.

  Svara

 6. profanum_vulgus
  Maj 02, 2011 @ 08:03:45

  Såld av sina egna menar du?
  Terroristorganisationen får nu 25 miljoner dollar.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 02, 2011 @ 08:05:08

   Förklara.

   Svara

   • profanum_vulgus
    Maj 02, 2011 @ 11:28:32

    Ja om vi nu utgår ifrån att det är sant att han dödats:

    Det är en belöning på 25 miljoner dollar till den som kan lämna tips som leder till att bin Laden hittas. Vilka tror du det är som kan ge sådana tips och vad tror du att de kommer använda pengarna till?

    Det är ju samma sak som när Saddam hittades och pengarna lämnades ut till en f.d. officer i Fedajeen. Saddam var försumbar men pengarna kom väl till hands.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Maj 02, 2011 @ 12:44:56

     Du bör vara tydligare med vad du menar. Menar du att Al Qaida offrat Bin Ladin för belöningens skull? Fullständigt orimligt! Först och främst var Bin Ladin miljardär och en viktig finansiär, som levande! Att organisationen skulle offra sin hjälte skulle på ett fatalt sätt undergräva moralen i hela organisationen. Kom det ut skulle prestigeförlusten bli enorm och dom skulle tappa nästan allt stöd dom har. Inte en chans! En förrädare inom Al Qaida, ja! Men aldrig med Al Qaidas godkännande!

     Svara

     • profanum_vulgus
      Maj 02, 2011 @ 22:42:51

      Det beror på vad du menar med al-qaida. Al-Qaida i verklig bemärkelse var bin Laden och tre-fyra gubbar till som producerade kasettband.

      Om du menar al-Qaida i bemärkelsen personer som delar ideologin så kan de såklart göra det. Precis som att fedajin sålde Saddam.

      Bin Laden var inte miljardär någonsin, och numera var han inte ens rik.
      Bin Laden var inte till någon nytta som gömd och tyst (om det nu var han) men som martyr som dör i en eldstrid försvarande sitt hem blir han såklart mycket användbar.

      Han kunde nog till och med ha angett sig själv (om det var han). Han far ju njursjuk och borde inte ha levt så här länge ens. Han har sagt att gud uppenbarat för honom att han skulle dö i strid, och det är ju ganska lätt att ordna så att man gör.

      För örvigt var ISI med på operationen sedan minst 6 veckor tillbaka. Om de inte varit det så hade båda helikoptrarna skjutits ned.

     • KLARTEXTEN!
      Maj 03, 2011 @ 06:11:57

      Du är fortfarande otydlig! Anser du att Bin Laden förråddes av sina egna? Det faller på sin orimlighet! Hans främsta värde var symboliskt och det värdet var stort! Han hade gäckat den store satan i över 10 år! Ju längre han gäckar dom desto mer hjälte blir han!

      Att dö i eldstrid är en sak, men att ange sig själv är bara korkat. Bättre att ta eldstriden när han måste! Då kan ingen senare anklaga honom för att ha angett sig själv.

      Jag tror inte att ISI visste om operationen i förhand! Det vore vansinne att informera dessa islamister! Däremot fick dom nog omedelbart besked när operationen startade, för att förhindra att dom ingrep!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: