Bin Laden gömde sig bakom frugan?

Danska Ekstrabladet  och flera amerikanska tidningar skriver att Bin Laden använde sin fru som mänsklig sköld när han attackerades.

Jag måste säga att jag själv har svårt att tro på att Bin Ladin betett sig så. Han stred ju med vapen i hand bl a i Afghanistan. Säga vad man vill om honom, men feg tror jag inte han var! Sanningen lär komma fram efter ett tag. Amerikaner och pakistaner sträcker armarna i vädret, av olika skäl.

Osama bin Laden used wife as human shield

Bin Laden Times Square

Osama Bin Laden Pakistan reaction

Hatet mot muslimer rescension

”Extremt känsligt för Pakistan”

Hjärnan bakom terrorattacken 2001 

Terroristledaren Usama bin Ladin har dödats av amerikanska specialförband i en lyxvilla utanför Islamabad i Pakistan  Var högsta prioritet i tio år. Djävul och hjälte.  Dagen som förändrade allt.   ”Rättvisa har skipats”  Tio års jakt är över  Så dödade USA   ”Gömstället väcker frågor”   Terrorexpert: Hotbilden försvinner inte      d d d t d n n n                           ”    ”  .       :    d   s          n n a  d s s   e  n n   d   n :  o s  n d  e v  a a r   l 1 a  r  d t n n d g e e t n d d a n n r s d r a n n n t a n n d n n d n g    t           
Advertisements

13 kommentarer (+lägga till din?)

 1. peter
  Jun 13, 2011 @ 09:27:40

  Bin Laden kan glömmas när det gäller 9/11 även om han var skyldig till annat..så cut the bullshit..!

  Dr. Morgan Reynolds.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 15, 2011 @ 13:05:35

   Om du verkligen tror på dina egna dumheter så får du allt med egna ord redogöra för argumenten. Klarar du inte det, så bör du tiga!

   Svara

 2. M_B hagman
  Maj 10, 2011 @ 10:32:36

  Inte konstigt om han gömde sig bakom frun.
  Kvinnor har ju inget värde i hans värd. De skall ju bara ha ansvaret för männens heder . Själva kan springa runt och vara otrogna. Troligtvis är de så omogna att de inte har förmågan att bära sin egen heder.
  Nu har det ju visat sig att de anser sig vara på samma mentala nivå som småbarn Hur förklarar man annars att de ligger med femåringar?Man har ju alltid umgänge med dem som är på den egna nivån.
  De måste ju också vara väldigt onda när de inte kan skapa relationer Inte ha förmåga att älska.Det bevisar de när de slänger ut dem som de har haft älskog med.Fy vilka män De bör utrotas.

  Svara

 3. Roger
  Maj 04, 2011 @ 11:14:20

  Härligt att se att du är tillbaks…Kämpa på. Du gör en stor sak
  //Allah

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 04, 2011 @ 13:15:06

   Tackar! Saknar dig!

   Svara

   • profanum_vulgu
    Maj 09, 2011 @ 09:04:33

    Ja din blogg låg nere några dagar för att den skulle bryta mot wordpress regler. Vad handlade det om?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Maj 09, 2011 @ 11:17:57

     Bloggen låg nere en halv dag. Det mesta pekar på att dom automatiskt fick indikation om otillåten reklam typ. Jag misstänker att det bland några kommentarer insmugit sig spam. Så orsaken var inte innehållet i inläggen. Jag skrev ett mail till dom och sen var det löst inom ett par timmar. Det verkar ha varit någon automatisk detektion som slog fel. Kan möjligen även varit någon som anmält bloggen, men det känns inte lika närliggande, för då skulle dom inte så snappt öppnat bloggen igen.

     Svara

 4. robert
  Maj 04, 2011 @ 00:49:28

  bin laden var en skithög i sitt svettiga pissland så han ska va glad att han har levt så länge sedan kriget varade! muslimerna är snart under zigenarnas sinnessjuka mentalitet jävla hundar till människor om inte värre!! bomba hela skiten där nere så slipper vi dom för gott. inget rasistiskt menat men poängen är att vi måste lägga mera kraft så att dom fattar men är dom senila så måste vi agera med full kraft så terrorn någon gång tar slut.

  Svara

 5. Mikael
  Maj 04, 2011 @ 00:09:36

  Visst verkar bin Ladens fans mysiga 😉

  Svara

 6. profanum_vulgus
  Maj 03, 2011 @ 09:48:27

  Det har kommit ut tre olika historier från jänkare som påstår sig veta:
  1. Bin Laden gömde sig bakom frun.
  2. Livvakten knuffade frun framför bin Laden.
  3. Frun ställde sig i vägen.

  Både bin Laden och livvakten lär ha vetat att jänkarna inte drar sig för att skjuta civila och barn samt att kulor går igenom kroppar. Så att använda mänskliga sköldar mot jänkare lär inte ha legat för dem.

  Man var såklart tvungen att döda alla i huset.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 03, 2011 @ 16:51:31

   Jag har själv svårt att tro att Bin Ladin var så irrationell och feg, ens i en sådan situation. Det strider mot allt han gjort de senaste decennierna. Det verkar orimligt helt enkelt! Han har ju stridit med vapen i Afghanistan t ex.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: