Waberi är farligare än Al Qaida!

Censurerat av DN! Våra svenska islamister brukar göra en stor sak av att dom är fredliga och tar avstånd från terrorism. Islamisterna vill införa sharia på fredlig väg. Genom muslimsk massinvandring och höga födelsetal skall islamisterna under våra barnbarns framtid införa sharia. Lugnt och fint.

Enligt SÄPO utgör detta inget hot, eftersom våra grundlagar ju ändras till sharia på demokratisk väg. Det är ju huvudsaken, eller hur?

Moderate riksdagsmannen  och ordförande för Islamiska Förbundet Waberi visar vägen. Islamisterna besätter viktiga poster och säger sig stå för demokrati. Man infiltrerar våra etablerade partier och nomineras till riksdagen, landstingsfullmäktige och kommunfullmäktige.

Han har i svensk TV klart och tydligt sagt att han vill leva under sharia (videon). Så bara en idiot kan tro på annat än att islamisternas långsiktiga mål är att införa sharia, om än på fredlig väg. Många svenska politiker tycker detta känns betryggande. Vad tycker du?

Ju mer attentat terroristerna begår, desto mer vänder sig våra politiker till fredliga islamister. Terrorism ökar islamisternas makt!

Islamiska förbundet

Sharia på demokratisk väg!

” 1 n .           ”     d d d t d n n n                           ”    ”  .       :    d   s          n n a  d s s   e  n n   d   n :  o s  n d  e v  a a r   l 1 a  r  d t n n d g e e t n d d a n n r s d r a n n n t a n n d n n d n g    t            n .      .      n
Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Susanné Airdecour Lindström
  Dec 03, 2011 @ 23:40:17

  Youtub tar bort kontot på grund av anmälningar. Men videos på ihjältrampade djur tar man inte bort, trots att dom blivit anmälda till Interpol. Märkligt var islamisterna tar sig in överallt.

  Svara

  • Galmin Tireantvs
   Dec 04, 2011 @ 12:39:57

   ”On 03 december 2011 at 23:40 Susanné Airdecour Lindström said:
   Märkligt var islamisterna tar sig in överallt.”

   Islamistiska (får man förmoda om man är född med enormt livlig fantasi eller är helt vansinnig) jurister på SVT som bevakar sin huvudmans upphovsrätt, med andra ord?

   Svara

 2. katinka glahd
  Maj 06, 2011 @ 09:03:36

  Huvudet på spiken.
  Det är just vardagsislamiseringen som är den verkliga faran.
  Dårfinkan Carin Jämtin med sitt utspel om en islamsk helgdag är en av dem som gör att islamiseringen kan fortsätta att bre ut sig.
  Detta är folkförräderi i sin värsta form.

  Svara

 3. lasse
  Maj 05, 2011 @ 10:54:34

  En sak jag inte kan förstå är att inte svenska folket fattar vad de innebär med all invandring till sverige ,och vad detta kommer att leda till, Svenskar som tycker de vet allt om allt, Att tillåta invadring i sådan omfattning som sverige gjör ,Kommer att visa sig ganska snart . När det gått så långt så är det vi som får backa ,och gå efter deras pipa .Regeringen kommer aldrig att säga vad dom igentligen tycker om invandringen ,Alla vet att det är åthelvete med att släppa in så mycket ,och att det redan är för många , Dessa invandrare vet nog vad dom vill med sverige ,här är allt dukat o klart ,bara att ta för sig , Finns bara en sak att säga om detta , Tänk på era barn och hur ni vill att deras framtid ska bli . Ingen tackar er för att ni tycker synd om ,

  Svara

 4. Stig Palm
  Maj 05, 2011 @ 10:37:23

  Den allmänt giltiga svenska fegheten hjälper Islamisterna. Särskilt i ljuset av att ca 80% av ursprungsbefolkningen är avkristnade efter 90 år med socialkommunism som religion.
  Svenskarna är uppskrämda av att bli kallade rasister fast vi vet att de flesta människor är detta. Speciellt inom invandrargrupperna. Dessa bor helst etniskt gruppvis precis som de ”vanliga” ursprungssvenskarna men där mer efter ekonomisk social tillhörighet.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: