Europa är inte muslimernas socialbyrå!

Det är en sak att ge flyktingar tillfällig hjälp. En helt annan sak att dom permanent skall bosätta sig här, pga tillfälliga problem i hemlandet!

Så länge vår hjälp innebär permanent massinvandring av muslimer, vill vi inte hjälpa!

Jag ser dom hellre gå under än att tvinga våra barnbarn leva med en majoritet aggressiva och intoleranta muslimer!

Ett jävla tjat om att europa skall ta hand om alla muslimer som vill hit. Såklart vill dom hit, eftersom deras länder överlag är fattiga diktaturer. Så länge dom inte vill sekulariseras, dvs vända religionen ryggen, så lever dom med ena foten i medeltiden och förbli fattiga skrockfulla och odemokratiska sopländer.

Även om dom demokratiseras kommer dom att förbli fattiga och misslyckade, så länge dom inte sekulariseras!

När skall vi säga stopp? När skall vi låta dessa länder att ta konsekvenserna av sin ovilja att sekulariseras. Dom har ju sig själva att skylla! 

Dessa länder kan välja demokrati och välstånd, men det förutsätter att dom helt sekulariseras! Annars får dom stå sitt kast! Vi skall inte betala för deras självpåtagna fattigdom!

Eller skall vi för alltid agera socialbyrå åt dessa misslyckade länder? Helt jävla absurt!

Ingen tog ansvar.  Båt med 500 flyktingar gick på grund.  Försvara Europa

Nato lämnade 61 båtflyktingar – som dog av törst

n

Advertisements

13 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Alfons
  Maj 10, 2011 @ 06:13:59

  Man måste ju børja med att fråga sig varfør dom kommer øver hit øver huvud taget? I många fall ær det svenska vapen och olja som anvænds av dig och mig som skapar orættvisan i landet och tvingar dom fattiga, hungriga mænniskorna att ta sig hit. De 30 000 barn som dør av svælt varje dag, dør på grund av att vi hær i væst snor deras naturresurser.. Tænk på det næsta gång du dricker en kopp kaffe eller anvænder din bil…

  Svara

  • Surgubben
   Maj 10, 2011 @ 08:58:20

   Där har du svalt vänsterpropagandan. Väst *köper* naturtillgångarna och betalar bra för dem. Problemet är att ledarna för länderna inte är intresserade av att använda pengarna till utveckling av landet, de köper vapen, statussymboler och sätter dem på hemliga konton här och var i stället.
   Så skyll inte på väst.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 10, 2011 @ 09:38:45

   struntprat! Dom muslimska länderna gräver sin egen grav genom att leva med ena foten i medeltiden! Berätta vilka naturresurser väst stjäl i somalia, Irak, Afghanistan, Egypten, Tunisien, Iran osv!

   Svara

   • Lövet
    Maj 10, 2011 @ 10:19:04

    Här är en lista på naturresurser i resp land (källa: US Amerikanska utrikesministeriet). Vill du ha en lista på vilka företag har tilldelats vilka uppgdrag av, öh, ”övergångsregeringar” i Irak och Afghanistan? Kanske en detaljerad uppställning av ännu oexploaterade resurser och dess omfattningar i övriga länder?

    Irak:
    http://usgovinfo.about.com/library/weekly/aairaqioil.htm

    Afghanistan:
    http://www.state.gov/r/pa/ei/bgn/5380.htm

    Egypten:
    http://www.state.gov/r/pa/ei/bgn/5309.htm

    Somalia:
    http://www.state.gov/r/pa/ei/bgn/2863.htm

    Iran:
    http://www.state.gov/r/pa/ei/bgn/5314.htm

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Maj 10, 2011 @ 10:25:43

     Jag frågade inte efter ordinärt handelsutbyte, utan exploatering av dom muslimska länderna. Dvs där länderna uppenbarligen får otillräckligt betalt för sina naturprodukter. Där väst uppträder sämre än muslimerna.

     sen hävdas det att dikturer i muslimska länder säljer ut sina länder till väst. Men islam är orsaken till att dessa länder tenderar att bli just diktaturer! Diktatur är ofta enda alternativet till sharia i dessa länder. Folket är starkt religiösa och tenderar att rösta på islamistiska partier. Dom som fruktar sharia tvingas då införa diktatur. så demokrati där kan mycket väl leda till sharia. Att dessa länder är så korrumperade beror också på islam alltså.

     så islam är grundorsaken till alla dess länders stora problem, den gemensamma nämnaren.

     Svara

     • Lövet
      Maj 10, 2011 @ 11:21:10

      ”Jag frågade inte efter ordinärt handelsutbyte, utan exploatering av dom muslimska länderna. Dvs där länderna uppenbarligen får otillräckligt betalt för sina naturprodukter. Där väst uppträder sämre än muslimerna”.

      http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/4354269.stm

      http://www.newamericancentury.org/

      ”sen hävdas det att dikturer i muslimska länder säljer ut sina länder till väst. Men islam är orsaken till att dessa länder tenderar att bli just diktaturer!”
      Jaså, det är så det hänger ihop. Islam är med andra ord anledningen till att väst tvingas till att göra stadtkupper och installera diktatorer. Stackars väst! Om det inte varit för Islam hade det med andra ord de de facto existerande demokratier (ex vis Mossadeq, demokratiskt vald president som hade mage att förstatliga Anglo-Iranian Oil Company. Det har för övrigt inte något att göra med den efterföljande stadtkuppen och installationen av en diktator. Den som påstår något sånt är ju antingen en idiot eller kommunist! Nej, det riktiga svaret för begåvningsreserven är och förblir Islam. Saddam gjorde samma sak, f.ö. Han var västs guldgosse innan han förstatligade Iraqi Oil.)

      Musharraf gjorde statskupp mot Sharif p.g.a. Islam?

      Sovjet invaderade Afghanistan p.g.a. Islam och inte för att USA tränade och finansierade Mujahedeen för att kämpa mot den sittande regeringen?

      etc etc etc in absurdum

     • KLARTEXTEN!
      Maj 10, 2011 @ 13:37:09

      Utan islam hade normal demokrati varit dessa länders självklara alternativ. Demokratiskt sinnade personer skulle genomdriva verklig demokrati. Men många av dessa inser att sharia lätt blir resultatet och föredrar då sekulär diktatur istället. så dom demokratiska krafterna är allvarligt och permanent försvagade i muslimska länder. så länge islam är viktigt för folket är verklig demokrati och verkligt välstånd omöjligt!

      Med islam finns en utbredd oro för att islamisterna tar över vid val, vilket leder till diktatur. Muslimska länders makthavare inför gärna diktatur, med eller utan västs hjälp.

      Väst ser också problemet med islamisering och betraktar sekulär diktatur som bättre än religiös! Muslimska länder har röven där bak, oavsett hur dom vänder på sig!

      sekulära länder kan välja mellan pest och demokrati. Muslimska icke sekulära länder kan bara välja mellan pest och kolera!

      Där demokrati ändå genomförs blir länderna ändå fattiga pga att vetenskapligt, ekonomiskt, socialt och humanitärt framåtskridande effektivt hämmas av islam. Dom enda med visst välstånd är oljestater som råkat hitta olja och sen bara suttit på arslet och räknat pengar. Men demokrati ser inte dagens ljus i dessa länder.

      Muslimerna skyller sin usla situation på diskriminerande behandling. Då skall du titta på judarna som förföljts och diskriminerats i alla tider, som inte haft en egen stat sen biblisk tid och som massutrotades under andra världskriget. Diskriminerade som inga andra! Ändå är dom världsledande i framgång på alla områden! Har rekord i Nobelpris och svävar högt över muslimerna som aldrig lidit som judarna! När judarna saknade en egen stat blomstrade dom. När palestinierna saknar en egen stat ägnar dom sig åt terror och bor i flyktingläger under miserabla förhållanden. Två folk och två helt olika sätt att tackla omvärlden!

     • Lövet
      Maj 10, 2011 @ 15:10:20

      ”On 10 maj 2011 at 13:37 KLARTEXTEN! said:
      Utan islam hade normal demokrati varit dessa länders självklara alternativ.”

      När jag skriver de facto existerande demokratier så menar jag det. Mossadeq var en demokratiskt vald ledare i muslimska Iran som gjorde misstaget att förstatliga Anglo-Iranian Oil Company. Den korkade Shahen tog över 1953 via stadtkupp. Denna Shah trodde det var en bra ide att öka mullornas inflytande och luckra upp sekulariseringen. Läs på om National Front (Iran), ett parti som värnar om nationen och de egna naturresurserna. Jag tror SD väljare kan relatera till detta. Läs även om Operation Ajax

     • KLARTEXTEN!
      Maj 10, 2011 @ 16:11:54

      Du har säkert rätt. Men det centrala i mitt resonemang är att islam utgör en grogrund för diktatur och fattigdom! Det är lättare att införa och behålla diktaturen i muslimska länder, eftersom sharia betraktas som hotfullt. Det är islams dilemma. Lyckas dom lösa det så återstår ändå att islam hämmar vetenskaplig, humanitär utveckling. Länderna blir aldrig helt sekulariserade inom överskådlig tid. Muslimerna är inte mogna för det. Därmed fortsätter deras problem och massinvandringen, som alltså måste stoppas, eftersom fattigdomen är självförvållad.

      Jag är för att hjälpa länder som sekulariserar sig och därmed på allvar försöker lösa sina problem. Annars skall vi skita i dom!

 2. profanum_vulgus
  Maj 09, 2011 @ 19:57:23

  Skulle det vara värre än att leva med sådana som dig som anser att mördandet av misshagliga utan rättegång ska vara legalt?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 09, 2011 @ 22:10:58

   Jag anser det är OK att mörda dom som vill mörda oss. Dom som vill mörda oss utan hänsyn skall mördas utan hänsyn! Dom skall behandlas enligt sina egna lagar, precis som Bin Laden! Det är aldrig fel att låta folk smaka sin egen medicin!

   I min värld bestämmer man sig för vad man vill uppnå. Sen gör man vad som behövs för att uppnå det. Då åsyftar jag ett demokratiskt samhälle utan en massa antidemokratiska element.

   Det skulle vara värre för dessa typer att leva med såna som delar min uppfattning.

   Svara

 3. Stig Palm
  Maj 09, 2011 @ 18:54:10

  GÅR DET ATT SÄGAS TYDLIGARE ÄN SÅ HÄR?

  Något för våra Politiker att ta del av.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: