Därför vill Alliansen ha massinvandring!

Digerdöden decimerade europas befolkning med nästan hälften! Resultatet blev brist på arbetskraft och arbetarna vid godsen kunde välja och vraka bland jobben. Dom kunde kräva höga löner, annars jobbade dom för någon annan istället! Arbetsgivarna blev desperata och lönerna drevs upp, allt pga en att befolkningen var liten! Enda sättet att hindra mycket kraftiga löneökningar var genom lagstiftning! Och så blev det!

En ökande befolkning får naturligtvis motsatt effekt. Det finns ett överflöd av arbetskraft och försämrade arbetsvillkor.En kraftig befolkningsökning gynnar arbetsgivarna, och missgynnar arbetstagarna!

situationen på arbetsmarknaden gör att arbetsgivarna kan luckra upp anställningsskyddet och försämra arbetsvillkoren.

En miljon nettoinvandrade vart 10:e år, utan att vi bygger bostäder åt dom! Den kraftiga befolkningsökningen ger alltså upphov till bostadsbrist, vilket gör att Alliansen får gehör för sina krav på marknadshyror.

Kort sagt:  Via massinvandringen  kan Alliansen förverkliga sin arbetsmarknads- och bostadspolitik!

 Vidare fiskar man invandrarröster.

Den stora massan får slåss om både jobb och bostäder. När sveriges befolkning måste försörja ett stort antal invandrare så minskar kakan och kraven på effektivisering ökar.  Allt i enlighet med Alliansens övergripande strategi.

b b s b g   a . n . a . . 5 . n u a r p y a a . r n . . s p t b b 4 w 4 e 4 n e 9 n t n t m r . n s b t n e n b a s b n r  t l l a s
Advertisements

14 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Delphi2
  Maj 15, 2011 @ 22:40:12

  tror snarare att det handlar om en ”okänd lobbyistgrupp” troligen utländsk som vill se Sverige samt VästEuropa uppblandad…av olika anledningar.

  Svara

 2. Gabrielle
  Maj 15, 2011 @ 19:57:22

  Fy fan vad jag avsktyr dessa ohederliga manipulativa politiker skrällen som i grunden inte vill svenskarna väl utan drivs av egna politiska sk visioner.
  De förstör det Sverige vi älskar.Ett lugnt homogent och kulturellt svenskt land med mycket mycket orörd natur med gles befolkning.Enfaldigt av sovande svenskar att inte värna om det.Andra avundas oss men vi är för blinda och osjälvständigt tänkande och fegaför att sätta stopp för politikerna.Alliansen är svekfulla och otäck opålitliga.

  Svara

 3. Kalle
  Maj 13, 2011 @ 13:20:33

  Nej, tror inte på den konspiratinsidén. Det är nog lättare än så. Man har drivits till att ha nästan inga begränsningar kvar av PK-folket, vänstern, media. Dessutom har man inte lyckats göra sig av med sossetänkandet. Tyvärr !
  Men liknelsen med Digerdöden på 1300-talet är ju slående !

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 13, 2011 @ 14:17:28

   Varför tror du inte på teorin? Kan du förklara det? Känns den orimlig, varför i så fall? Jag tycker det vore mycket ologiskt ifall sveriges största politiska parti har en vansinnig invandringspolitik utan någon smart baktanke!

   Om du inte tror på den, så bör du presentera en trovärdigare, som verkar logisk. Jag vägrar tro att dom är så dumma att dom handlar totalt planlöst och irrationellt (som du hävdar).

   Jag säger inte att det måste vara som jag hävdar, ”bara” att det är den bästa förklaringen! Jag utgår från att stora organisationer inte handlar helt irrationellt, även om privatpersoner kan göra det.

   Svara

 4. rksmrgs
  Maj 13, 2011 @ 09:50:53

  Jo, men det är inte en stor befolkning i sig som får sådana här konsekvenser, utan ett stort obildat och outbildat proletariat! Och det är precis dithän som den nuvarande invandringen för oss. Problemet är ju att även om man inte är närande, så är man ändå tärande.

  Ett samhälle med stor befolkning på liten yta och utan naturresurser men med väl utbyggd välfärd (Japan, Sydkorea, Holland) klarar sig bra så länge in- och utkontona är i balans.

  Svara

 5. svenskasvensson
  Maj 12, 2011 @ 18:15:09

  Mycket bra skrivet, håller med helt. kika gärna in på mina nya blogg http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
  om ni vill det.

  Svara

 6. Stig Palm
  Maj 12, 2011 @ 15:26:11

  Ja, så tycks vi här vara överens. Men vad hjälper detta att ”på kammaren” gråta ut tillsammans, om inte budskapet kommer ut till ”folket”? Detta folk får nöja sig med dagspressen, t ex GP, DN m fl, där INTE detta nämns? Feheten är total och läsare av Politisk Inkorrekt vet jag inte hur många de är?
  Får citera en känd tysk som saöversatt till vårt land då; svenska folk vakna!!

  Svara

 7. Stig Olsson
  Maj 12, 2011 @ 14:17:04

  Det här håller jag med om till 100%! Det stora problemet är att folket är så järntvättat (sedan sossepartiet bildades för 125 år sedan) att de inte fattar att de är hjärntvättade, överkörda, mindre vetande och i stort sett aldrig ifrågasättande!!!

  Det är heller ingen tvekan om varför staten / makten / eliten / regeringen valt just Mellanösternfolken som nu sköljer in över landet som rena tsunamivågen.

  Mellanöstern har ju sin politiska ”religion”, jag kallar det påtvingad livsstil, så i stället för att se och förstå hur många dom är så sätter folket i stället fokus på Islam som företeelse OCH t o m försvarar Islamisternas rätt att ha sin egna religion!?!?!?

  Där är det också ett jätteproblem som man döljer för folket, nämligen den enormt stora skillnaden mellan Islam och Islamister, för Islamisterna är mer militanta än vår egna svenska privatarmé, men folket är igen lurade.

  Så, mycket bra skrivet!!! 🙂

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 12, 2011 @ 14:23:08

   Tackar!

   Svara

   • Stig Palm
    Maj 12, 2011 @ 15:16:11

    Jag tackar också men känner stor dysterhet inför framtiden, dock inte min egen som är kort.
    Tänker på en känd tysk general Clausewitz, tror jag det var, angående Muslimers och Islams utbredning i bl a Sverige?
    Antingen har vi en egen armé eller någon annans.
    Antingen har vi en egen religion eller någon annans.
    Sverige är mer eller mindre avkristnat och har mest högtidsdagarna kvar och där t o m S-demokraten Jämtin ville börja med att byta bort någon av våra till Islams?
    Den största av högtider 1 maj, lär väl dröja innan den byts bort? Socialisternas högtidsdag.

    Svara

 8. Stig Palm
  Maj 12, 2011 @ 13:21:20

  Detta låter trovärdigt men är lite konspirativt eller?
  Jag tror inte att Alliansen är så avancerade i sina tankar utan snarare enfaldiga i någon slag snällhet?
  Resultatet kan bli detta förstås. Tillgång och efterfrågan. Hade vi samma ”system” som USA, massor av billig arbetskraft men inte vårt sociala skydd. Detta kan bli ödesdigert.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 12, 2011 @ 13:44:15

   Det är betydligt sannolikare att Alliansen har en övergripande strategi med massinvandringen, än att dom inte har det. Befolkningsöverskott gör att dom kan förverkliga sin arbetsmarknads- och bostadspolitik!

   Ingetdera hade varit genomförbart med en minskande befolkning! Fullt logiskt och ganska enkelt. Konspirationsteorier är ofta långsökta och komplicerade. Detta är mycket basic! Fundamental nationalekonomi.

   Svara

   • Stig Palm
    Maj 12, 2011 @ 13:49:49

    Ja, är det så, tänker jag på Adolf Hitler som skulle fylla upp sina ”nya” territorier med billigt folk för att försörja det nya Tyskland. Fast med skillnaden, de fick inget socialstöd som här.

    Svara

   • Micke
    Maj 12, 2011 @ 14:56:00

    Detta stämmer väl. Mycket bra!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: