Vårt samhälle behöver inte dessa!

 

Vi vill inte ha hit osekulariserade människor som ber fem gånger om dagen, som anser att respekten för Allah och profeten är viktigare än allt annat. Vi behöver inte såna människor här! Varken dom eller deras anhöriga. Dom hör hemma i muslimska länder, inte i västerländska demokratier!  I jämlikhetens namn tvingas vi anpassa oss till islam!

Vad vi kämpat för i form av yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati ifrågasätts av dessa. Vad händer när deras makt ökar i takt med att dom blir allt fler? Dom tillför inget positivt till vårt samhälle. Dom påverkar samhället i fel riktning!

Bin Ladin i ”paradiset”

Anhörigas pass godtas inte i Sverige.

Pappa och barnen i Kenya, mamma i Falköping

Förbjöds huvudduk – fick 40.000 kronor

Terroråtalade tänkte spränga synagogor

r :     k . b b g
Advertisements

56 kommentarer (+lägga till din?)

 1. jansson
  Jan 17, 2012 @ 21:06:59

  Vaddå?
  När under 80-90-talet, så var Sverige HELT öppet med att släppa in invnadrare, därmed accepterade dom att de skulle bli ett land som blev mångkulturellt.
  SEN så Blev Sverige orolig, när de inte kunde hantera mängden och packka ihop dom i små ”byar”, dvs. förorter.
  Nu blev invandrarna segregerade, och försökte komma in och integrera sig. MEN nej! Sverige ville inte ens försöka och fortsatte/fortsätter att hålla dom utanför. Vad händer då? Jo man skapar små samhällen. Därmed har vi förorter som upplevs INTE vara svenskt. När en fattig, krigare, lämnar sitt land, och tar med sin familj i fruktan för döden och behov av en god framtid, så hamnade de i Sverige. De gjorde allt, till och med var 45 år och kämpade med svenska språket på SFI. Efter de, vill de ut och tjäna pengar. Men NEJ! det blev genast svårt. Svensken litade inte på invandraren. Hmm, här kommer det problem. Hur ska invandraren leva? Kanske brott, ta från dom rika och ge till dom fattiga.
  SNÄLLA, alla invandrare är super glada för att få komma till det här landet. Men landet lovade jämnställdhet, yttrandefrihet, och invndraren brukar det, såsom svensken brukar det.
  Allt ni säger, går bara runt runt. Tala till en riktigt politiker, så får ni veta sanningen
  OCH snälla, innan ni kritiserar, vänd er till KÄLLAN, grunda er kritik på riktigt fakta och inte MEDIA snack. Om ni förstår hur koranen kom ned, så fattar ni varför vissa kaptiel säger det dom säger. Koraren kom ned bit för bit, situation för situation.
  BLÄ* Är man svensk så ska man följa statens regler. OCH säg mig, när var Sverige ett kristet land? Titta inte på DÅTID, kolla NUTID.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 19, 2012 @ 03:22:48

   Som du säger, muslimerna vill bo i kristna länder, därför att islam är misslyckat. Det kan inte skapa välfärdsstater!

   Vad är det för skitsnack att vi packar ihop er i förorter! ALLA, även svenskar, har svårt att få bostad centralt! Det är självklart att det är lättast att få bostad i förort! Ni har absolut ingen rätt att bo i Sverige! Var tacksam att du fått komma hit, istället för att gnälla över att här ”bara” är 100 gånger bättre än ditt hemland. Muslimer vill inte bo i de muslimska skitländerna; ni föredrar kristna länder.

   Tror du vi får någon jämställdhet om vi flyttar till era hemländer? Vad fan klagar du för? Har du inte det mycket bättre här än i ditt muslimska skitland? Vi ställer samma krav på er som på alla andra. Ställ INGA krav grundade på islam! Då får ni på fan! Liksom vi skulle få på fan om vi ställde kristna krav i ditt hemland! Respektera vår kultur så slipper ni problem.

   Försök fatta en sak: kristna länder är MYCKET bättre än muslimska länder! Tycker du inte det? Varför har du inte flyttat hem??? Respektera vår kultur eller dra åt helvete! Bara en idiot flyttar till en kultur man inte vill acceptera!

   Se på judarna: världens främsta vetenskapsmän, uppfinnare och forskare, filmregissörer, kompositörer osv. Vad har muslimerna gjort? Praktiskt taget ingenting! Så tydligen är den judiska kulturen mycket bättre för mänskligheten än islam! Istället parasiterar ni på kristna och judars vetenskap: bilar, flygplan, TV, radio, datorer, internet, paraboler, antibiotika, kylskåp osv. Utan judars och kristnas upptäckter och uppfinningar skulle muslimerna dö som flugor! Dessutom parasiterar ni på våra länder! Det enda ni är bra på är våld, terror, fattigdom.

   Du säger att vi inte är kristna? Sverige blev kristet för 1000 år sedan! Vi följer kristna traditioner och har en kristen kultur i botten. Dom svenskar som är religiösa, är i huvudsak kristna. Vi Islam ställer bara till problem i väst. Ni borde bo i era hemländer, hos era egna. Men du är en hycklare som föredrar att leva bland kristna!

   Svara

 2. Hanan
  Jan 05, 2012 @ 01:36:59

  Den som har skrivit den har jävliga ¨KLARTTEXTEN¨¨ får dra åt helvetet och ingen vill komma eran fattiga land!
  Tyvärr är våra länder mycket bättre era fattiga konstiga land!
  Vi kan inte acceptera att ni retar vår religion och vår samhälle?Fast att er land är inte en bra land!
  90% av dom invandraren är inte nöjda med eran land!
  DOM som har skrivit den här texten KAN VARA SJÄLV osekulariserade.
  SVERIGEDEMOKRATERNA VI ACCEPTERAR EJ ATT NI SÄGER SAKER OM VÅR SAMHÄLLE

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 11, 2012 @ 02:20:35

   Om ditt hemland är bättre, varför flyttade du hit? Och varför flyttar du inte hem igen? Vad är det för jävla skitsnack att 90 % av invandrarna inte är nöjda med Sverige? Är dom nöjda med sitt eget skitland? Varför flyttar ni muslimer till kristna länder? Det måste bero på att kristna länder är mycket bättre än muslimska!

   Svara

 3. Lou
  Maj 14, 2011 @ 23:45:12

  Otroligt ironiskt och lite roligt hur du drar upp att Sverige ska kämpa för yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati, och samtidigt klagar du över hur vi behöver anpassa oss till islam och människor som är annorlunda. Den typiska svenska motsägelsefulheten i sitt esse.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 15, 2011 @ 00:17:49

   Menar du att vi bör anpassa oss till en totalitär ideologi? Om vi inte anpassar oss till nazismen, varför skall vi anpassa oss till islam? Vi bör respektera sånt som stärker yttrandefriheten, jämlikheten och demokratin. Islam försvagar den. Islam är en totalitär ideologi förklädd till religion. Uppfattades det inte som en religion, skulle islam fördömas unisont!

   Svara

 4. Josefina Bergfast
  Maj 14, 2011 @ 11:26:14

  KLARTEXTEN sa:….” Vad vi kämpat för i form av yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati”…..

  Och hur har den kampen gått? Ganska illa när man tittar närmare på saken, eller hur?
  OM dessa fina ord hade praktiserats så hade en fri åsiktsbildning kunnat ske som kunnat upplysa människor, som hade kunnat sätta sig in i olika tänkbara problem och därmed kunnat ta ställning genom att rösta på de politiska formationer som förespråkat en minskad, och därmed mer balanserad och ansvarsfull invandring, eller hur?
  Det är absolut bättre att se roten till ett problem, än att stirr sig blind på problemet…
  Att försöka uppegga hat mot islam, (och islams alla brister), som har hundratals miljoner anhängare bakom sig, löser inte problemet som Sverige har tillåtits (av sina egna politiska och massmediala ledare i samförstånd) att hamna i.
  Alla människor tycker inte om islam, och muslimer bör i möjligaste mån söka sig till muslimska länder, särskilt de som är troende, men det är ju inte muslimerna själva som har tillåtit sig själva att resa in i Sverige? Eller hur?

  Svara

  • proleten
   Maj 14, 2011 @ 12:31:27

   Om nu inte muslimerna lämnar Sverige eller Väst på frivillig väg har du i sådana fall förslag på åtgärder?
   Ditt inlägg kan tolkas så men du kan alltid rätta mig.

   Svara

   • Josefina Bergfast
    Maj 14, 2011 @ 13:29:25

    1. Väst slutar att bomba deras länder. Bomber och granater och hela militärapparaten (det militärindustriella komplexet), över huvud taget kostar en väldig massa pengar, som då istället kan användas till uppbyggande ändamål.
    2. Väst hjälper till med uppbyggnad av deras länder och ger bidrag till muslimska familjer att kunna återresa och etablera sig i sina gamla hemländer, där de tillsammans med sina etniska, språkliga, religiösa och kulturella fränder kan återuppbygga sina länder.
    3. Näringslivet, tillsammans med de europeiska nationalstaterna, kan investera i produktion i deras hemländer, för att få fart på arbete och samhällsliv, och därmed inkomster och livsmöjligheter där.
    4. Skolor, sjukvård, infrastruktur, sanitet och andra samhällsuppbyggnadsprojekt kunde investeras i och stödjas, så att levnadsstandarden därmed kunde förbättras.

    Svara

    • proleten
     Maj 14, 2011 @ 14:15:17

     Dina förslag är humana men tidskrävande att genomföra. Under den tiden kommer nya generationer att växa upp som kommer att sakna incitamentet att lämna ett land som de kommer att betrakta som sitt.
     Du glömmer också att flertalet har flytt det politiska förtrycket i sina hemänder, något som inte kommer att avta enbart för att diktaturerna lämnas i fred.
     Värt att uppmärksamma är också att flertalet invandrare att flertalet invandrare är långt mer assimilerade än vad de tillerkänns i den nationalistiska propaganda vilket aktualiserar frågan vad som skall göras med dem som vägrar bryta upp på nytt.
     Och med tanke på att val av äktenskapspartner knappast dikteras av etnicitet, var kommer då att blandade familjer att hamna?
     Jag vidhåller att din tanke inte behöver vara inhuman men konsekvenserna av att genomförande kommer att bli det.
     Den ”slutliiga lösningen” i Nazityskland handlande ursprungligen om deportation, när det sedan visade sig vara ogenomförbart övergick det i massmord.
     Då tror jag mer på att försvara våra värden på hemmaplan och uppmuntra/ avtvinga nykomlingar en solidaritet med dessa än den identitära ambitionenen att propagera för invandrarkulturen skall behållas intakt för att vissa grupper i ett senare skede ska kunnas repatrieras.

     Svara

     • Josefina Bergfast
      Maj 14, 2011 @ 15:07:41

      Proleten sa: …”Under den tiden kommer nya generationer att växa upp som kommer att sakna incitamentet att lämna”….
      Glöm inte att människors band till sina hem, och till ”sina fäders gravar” och till sina ursprungsområden är ofta ganska så starka och kan följa med i många generationer.

      Också: ….”också att flertalet har flytt det politiska förtrycket i sina hemänder, något som inte kommer att avta enbart för att diktaturerna lämnas i fred”.
      Detta kan man absolut inte egentligen veta någonting om. Sådant kan förändras. Och varje människa, varje familj, varje land, varje kultur, varje ism, varje religion och varje nation, har kanske sina perioder (barndom, ungdom, vuxen, gammal osv.) och lärdomar att genomgå. De flesta folk, kulturer, språk , människor och nationer vill oftast klara av sina svårigheter just på sitt alldeles speciella sätt, och skapa och gestalta sina gemensamma kulturella uttryck tillsammans, på sitt alldeles speciella sätt.
      Krigandet, (som hela tiden vill tillämpas som lösningar i tid och otid, oftast av just de manliga hjärnorna), är sällan några lösningar, utan förvärrar istället problem. Dessutom är de kostsamma och de betalas, som alltid genom århundradena, av skattebetalarna, generation efter generation efter generation…..

      Vidare säger Proleten: …”Och med tanke på att val av äktenskapspartner knappast dikteras av etnicitet, var kommer då att blandade familjer att hamna?”…
      Detta var en märklig mening….”kommer att hamna”…Det handlar naturligtvis om att motivera människor att själva vilja välja att återvända (som det troligaste är att flertalet vill, med tanke på hur människor i allmänhet fungerar), och inte om någon ”tvångsplacering”….De (färre antal) som känner sig tillräckligt assimilerade och inte väljer att ”flytta hem”, de kan man naturligtvis inte tvinga….

      Och sist säger Proleten:….” Då tror jag mer på att försvara våra värden på hemmaplan och uppmuntra/ avtvinga nykomlingar en solidaritet med dessa än den identitära ambitionenen att propagera för invandrarkulturen skall behållas intakt för att vissa grupper i ett senare skede ska kunnas repatrieras”….(med skräckexemplet Tyskland som referens)…

      Om man, som KLARTEXTEN, starkt verkar vilja mena, att islam och muslimer inte passar in här bland ”våra värden”, och att islam aldrig kan anpassa sig till dessa ”värden” som vuxit fram just i vår del av världen, och att det skulle innebära för mycket krockar, missförstånd och konfrontationer, så är det nog bra mycket enklare att ”säga tulipanaros” än att åstadkomma en i praktiken…..dessutom försvårar man möjligheter till bevarandet av mångfalden i världen. Både den kulturella, den etniska och den religiösa mångfalden och alla de olika specifika uttryck som de olika etniska, språkliga, kulturella och religiösa folken åstadkommer tillsammans med just sina fränder….. och för vilket de behöver just sina fränder för att kunna åstadkomma…….

      Vill man alltså vara människovänlig och för bevarandet av den etniska, religiösa, språkliga och kulturella mångfalden på jorden, så stödjer man människors möjligheter att kunna leva tillsammans i just sina nationer, för att där tillsammans ska kunna skapa just sina specifika kulturella uttryck…..som handlar om allt från mat, kläder, språk, musik, möbler, arkitektur, sånger, berättelser och mycket, mycket mer, som kan växa fram där människor tillsammans med sina fränder gör de val de gör och tycker om just det som de tycker om inom alla dessa olika områden….det berikar i sin tur hela mänskligheten….

     • KLARTEXTEN!
      Maj 14, 2011 @ 19:10:29

      Liknelsen med nazisterna är löjlig! Även nazisterna gjorde vettiga grejor, tex sjukvård, vägbyggen etc. Allt var inte vansinnigt! Din föreställning att muslimer kan anamma våra värderingar grundar sig på att du inte fattar islam.

      sverige kommer att ha hundratals år av elände om vi tillåter muslimerna att bli starka här. Dom är religiösa i en helt annan utsträckning än vi! Dessutom är det en väldigt aggressiv och intolerant religion. sen skall vi inte snacka om hur ojämlik, homofobisk och antidemokratisk den är. Det är en totalitär ideologi, som vi inte bör låta växa till sig här, för då hamnar vi i samma sits som deras hemländer.

     • proleten
      Maj 14, 2011 @ 20:53:58

      Sant att andra liknelser kunde ha gjorts och andra länder eller epoker kunde ha valts.
      Sure.
      Men det förändrar inte i sak att bakom drömmen om etnsk renhet och radikala åtgärder för att uppnå detta lurar folkfördrivning och oskyldigas lidande som den yttersta konsekvensen.

     • KLARTEXTEN!
      Maj 14, 2011 @ 22:47:51

      Jag fattar inte var du fått ”etnisk renhet” ifrån! Jag accepterar alla raser, ideologier och religioner, utom dom totalitära! Islam är en totalitär politisk ideologi! Jag välkomnar kristna araber! Jag välkomnar hinduer, buddhister m fl religioner!

      Islam är mycket farligare än nazismen, eftersom det har miljarder anhängare. Deras länder är alla behäftade med allvarliga problem, diktatur, ojämlikhet, intolerans, fattigdom, barbariska straff och rättsosäkert. skitläner helt enkelt!

      Muslimerna har inget i väst att göra! Dom och islam passar inte in här! Muslimer bör bo i muslimska länder, så slipper vi alla konflikter som obönhörligen följer i islams spår! Du framstår bara som en dum och naiv snällist!

      Vad är du för en obegåvad människa som offrar dina barns framtid för att vara snäll mot muslimerna? Varför tycker du det är så viktigt att ta hand om alla muslimer?

    • proleten
     Maj 14, 2011 @ 16:29:41

     Josefina Bergfast.
     Du undviker frågan. Du förspråkar repatriering men verkar inte förstå hur pass klent intresset för ett sådant verkligen är hos de berörda parterna.
     Visst, kan de politiska förhållanden som i ett trollslag förändras, men vem låter önsketänkande vägleda beslut rörande sitt eget och familjens öde?
     Utav alla de flyktingar som kommit under de senaste decennierna har endast ett fåtal återvänt.
     Visst kan man svärma för kulten av förfäders gravar men det är knappast det som en människa prioriterar; viktigare är familjeband, skälig levnadsstandard samt framtidsmöjligheter.
     Det kan aldrig så mycket nostalgi konkurrera med.
     Och de familjer som nu skulle erbjudas hemresa består inte bara av den generation som upplever sig ha band till hemlander utan också av barn uppväxta här med en inte lika ensidig etnisk enhet.
     För varje släktled assimileras invandrargrupper alltmer, vilket smältdegelsländerna USA, Canada och Australien är utmärkta exempel på.
     Människor har vandrat jordklotet runt historien igenom och det har gett upphov till de olika språk, kulturer mm. som vi idag betraktar som etniskt bundna.
     Att isolera människor i enklaver leder däremot till segregation, kultututarmning och sedan konflikter.
     Det som vi betraktar som eget är i de flesta fallen resultatet av korsbefruktning. Vårt språk som nu alltmer anglifieras ,är nästan uteslutande bestående av tyska och franska låneord.
     Folkdräkterna hör ett annat sekel till; modet är internationellt.
     Restauranterna har för länge sedan övergivit husmankosten och vilken musik lyssnar de flesta till?
     Inte svensk fiolmusik iaf.
     Vi är som folk redan internationaliserade men att vi pga det skulle ha förlorat vår identitet motsägs av de reaktioner som mötte Mona Sahlins och Rheinfeldts uttalande.
     Jag tror därför inte på den etnopluralistiska visionen att kulturer bevaras genom isolering och i förlängningen fysisk separation av folkslagen eftersom den för det första inte tar hänsyn till hur det som ska bevaras har uppstått och för det andra inte kan genomföras utan grymma aparttheidsåtgärder. Ingenting annat än historieförnekelse samtidigt som den anspelar på primitiv klan/gruppmentalitet.
     Ta dig en titt på TV och de olika etniska grupper som finns representerade där. Hur många av idag kan idag endast förmå sig till att känna frändskap med landsmän?
     Rasister finns men de inte är representativa även om de har ringat in en nisch på Internat.
     Men den inledande frågan om hur vi ska förfara med invandrare som rotat sig i Sverige återstår.
     Förutsättningen för att din idè ska fungera som lösning är att den verkställs på ett storskaligt plan.
     Vi kan inte fromt hoppas på att alla ”oönskade element” skall göra oss till viljes. Vad blir då plan B?
     Och här blir referensen till nassarna relevant. Som efterkrigsgenerationer har vi fått ett skräckexempel gratis; låt oss utnyttja det privilegiet till att undvika att historien upprepar sig.

     Svara

     • Josefina Bergfast
      Maj 14, 2011 @ 17:18:21

      Proleten sa: ” Josefina Bergfast.Du undviker frågan. Du förespråkar repatriering men verkar inte förstå hur pass klent intresset för ett sådant verkligen är hos de berörda parterna.”

      Jag undviker inte frågor (ställer själv många). Detta eventuella klena intresse kan också ändras, när ändrade förhållanden, och incitament föreligger. Det vet varken Proleten eller jag själv någonting om.

      Proleten argumentar vidare: ..” För varje släktled assimileras invandrargrupper alltmer, vilket smältdegelsländerna USA, Canada och Australien är utmärkta exempel på.”

      Skulle nog snarare säga att dessa länder verkligen är utmärkta exempel på exakt motsatsen. Mycket rasfientligheter, mycket krockar och i USA t.o.m. raskrig, som hotar att blomma upp med jämna mellanrum, så fort en incident inträffar….Dessutom bosätter sig de olika folkslagen i gettoliknande bostadsenklaver för ”sig sjäva”, med ”de sina”, (språkliga och etniska fränder),som det verkar, i så stor omfattning som möjligt… USA är ju ett mycket stort land, så där finns kanske möjligheter att göra detta, utan alltför stora problem, (i alla fall i betydligt större omfattning än vad som egentligen finns i våra små nordiska länder, som absolut inte kan bli några slags ”mini-USA”, utan att förmodligen drabbas av totala sammanbrott i form av inbördeskrigsaktigt slag förr eller senare….).

      Proleten skriver vidare: ….” Att isolera människor i enklaver leder däremot till segregation”.

      Ett märkligt argument.
      Det är absolut inte frågan om någon ”isolering” här. Det är frågan om att befrämja fortsatta möjligheter till mänsklig mångfald, på flera olika nivåer. Det är ett människovänligt tänkande. Människor över hela jorden kommer naturligtvis att fortsätta att handla och kommunicera med varandra, och ta del av varandras kulturer, (förhoppningsvis någorlunda bevarade i sin specifika profil och egenart, till allas glädje). Den kommunikationsförändring som finns idag, inte minst genom internet, kommer naturligtvis inte att försvinna.

      Men vad tror Proleten det beror på att alltfler människor verkar vilja bosätta sig inom ”enklaver” av olika slag? Beror det oftast helt enkelt inte på ”kärlek till, och identifiering med, de sina”, hellre än nödvändigtvis något ”hat mot de andra”? (Hat och fientliga känslor uppstår vid motsättningar, som lätt uppstår vid missförstånd, som lätt uppstår på grund av olikheter i kulturella, religiösa, etniska, språkliga, ekonomiska, osv., faktorer, där människor alltid har naturliga tendenser att vilja identifiera vilka som tillhör ”de andra” och vilka som tillhör ”de egna”).
      Proleten säger: ” Vi är som folk redan internationaliserade”.

      Ja, det stämmer, och alltfler känner att någonting har, och håller på, att gå förlorat. Det är ofta så att när kriser av olika slag (det kan vara krig, det kan vara ekonomiska kriser, det kan vara alltför snabba befolkningsförändringar i ens ”hemland” osv.,), uppstår, så får det konsekvenser. Människor kan ”radikaliseras”, och vilja återknyta till ”sina rötter”, inom t ex religionen, (som vi ser i Israel t ex, där de ortodoxa judarna blir alltmer radikala och vill återgå till de fundamentala strängheterna när det gäller utformandet av judendomen, och vi kan se det hos samerna, som gärna vill värna sina traditioner, sånger och klädstilar, vi ser det också inom islam, där radikala väckelserörelser driver på islam, vi kan också se det inom kristendom, som också verkar gå en ny väckelserörelse till mötes osv.,).

      Till sist säger Proleten: …” Men den inledande frågan om hur vi ska förfara med invandrare som rotat sig i Sverige återstår.
      Förutsättningen för att din idè ska fungera som lösning är att den verkställs på ett storskaligt plan.
      Vi kan inte fromt hoppas på att alla ”oönskade element” skall göra oss till viljes. Vad blir då plan B?

      Själv vill jag inte formulera mig som ”proleten” gör. Att uttala ett begrepp som ”oönskade element”, är nästan oförskämt, och kränkande, därför att det är människor vi talar om här.

      Som jag tidigare sagt så handlar det inte om tvångsförflyttningar, utan om att skapa incitament, på flera olika områden, som gör det attraktivt, och önskvärt, hos en (stor) majoritet att vilja återvända till sina ”egna” ursprungsländer, för att där kunna uppbygga sina ”hemländer”, med dess språk, dess kulturella profil, med allt vad det innebär, till rikedom inte enbart för dem själva, utan också för alla andra människor på jorden. De ”utplåningstendenser” som alltfler folkgrupper känner av, skapar endast en utarmning, och en större vilsenhet och främlingsskapskänslor. Människor vill anstränga sig att kunna bevara sina förfäders minnen på olika sätt, och motsätter sig att bli än mer ”modellerade av det massmediala rummets strykjärnspress, som försöker forma och stöpa alla efter en enda mall….
      Allt fler känner att det är någonting som går förlorat i den processen, och som de vill försöka ta vara på…..innan det är för sent….

      Efter flera århundraden i USA flyttade många svarta ”tillbaka” till Liberia, när det skapades….det borde ge en tankeställare….

     • KLARTEXTEN!
      Maj 14, 2011 @ 19:13:54

      Du har en mycket naiv syn på islam. Visa mig exempel på när muslimerna integrerats och assimilerats i sitt nya land! All erfarenhet visar att muslimerna inte har någon vilja att assimileras och integreras! Dom vill åtjuta fömånerna sverige erbjuder, men för dom är Allah och Muhammed viktigast oavsett vad du inbillar dig!

      Naturligtvis finns undantag, men som grupp betraktat har jag rätt.

      Utvecklingen i västvärlden har tvärtom varit att muslimerna blivit mer fundamentalistiska och religiösa! Inte tvärtom som du inbillar dig! Landa i verkligheten!

     • proleten
      Maj 14, 2011 @ 20:33:40

      Josefina.
      Om vårt samtal enligt dig har spårat skulle du göra det så mycket lättare om gav exempel på hur jag har kränkt/ förargat/missförstått dig.
      Jag tål krtitk.
      Vad jag dock har lite svårt att förlika mig med är ditt utfall mot judar. Varför ska de förolämpas och varifrån har du hämtat din uppfattning om den judiska karaktären?
      Av allt jag kan vara (arbetslöst Internettroll, nedsupen enstöring, take your pick) varför skulle just judinna vara förolämpningarnas creme’ de la creme’?
      Och varför tog du ironin personligt och utgick att det var just din åsikt som pardierades?
      Om det gjorde dig betänksam, och det är inget konstigt i sig, varför ställde du mig inte till svars så som jag konfronterar dig nu?
      På så sätt hade vi kunnat enas om att vara oense i en anda av ömsesidig respekt.
      Det här samtalet fick en trist avslutning.

    • proleten
     Maj 14, 2011 @ 18:56:08

     Josefina Bergfast.
     Poängen med min retoriska fråga var att påvisa det verklighetsfrämmande i ditt repatrieringsförslag.
     Resonemanget är för min del hypotetiskt då ett sådan inhuman åtgärd aldrig skulle kunna vidtas, just med tanke på att få av fri vilja skulle ge sig av och den enda möjligheten i sådana fall skulle vara tvång.
     Flyttningsbidrag har visat sig var ett fiasko då de flesta invandrare, hur stor kärlek de än må hysa för sin kultur och torva, ändå i praktiken föredrar den poliska och individuella friheten, rättsäkerheten och materiella tryggheten i väst. Här har de också friheten att utöva sin kultur garanterad och den ekonomiska möjligheten att besöka hemlandet på semester.
     Nu har jag förtydligat min ståndpunkt men ditt svar på vad som skall göras med de som inte samarbetar med din”lösning” kan inte hittas i ditt inlägg. Du är övertygad om att sådana inte existerar men om vi nu ponerar att så är fallet; vad är då din lösning och vad har då historien lärt oss?
     Visst kan deras hemländer blomma upp inom en snar framtid men det viktiga är inte dina och mina spekulationer utan de bedömningar som skulle göras av de berörda själva.
     Nu här måste jag poängtera att jag nog överskattade dig genom att använda ironi när jag brukade begreppet” oönskade element”. Ironi är, för att uttrycka sig pedagogiskt, en retorisk stilfigur då man under sken av att sända dubbla budskap i själva verket parodierar en annans åsikt.
     Du tog det bokstavligt.

     Du ger en grovt felaktig bild av USA som ett land skakat av rasoroligheter och med folk bosatta i enklaver. Visst finns det en hög kriminalitet men rädslan för raskrig existerar endast i David Duke, Vanguard och KKK:s huvuden och får för dem tjäna som en ursäkt att begå sina egna brott.
     Vissa grupper som de svartaoch kineser har påtvingats en enklavtilllvaro pga en grym segregationspolitik och fördomar men i takt med att tiderna förändras till de bättre börjar de gränserna suddas ut. Blandäktenskap blir allt vanligare då sådana tendenser är allmänmänskliga.
     När det gäller din plädering för etnopluralism kan jag endast upprepa att isolering i syfte att bevara det ”egna” endast leder till stagnering, chauvinism och en återgång till en primitiv stamtillvaro. Kulturer främjas genom utbyten och är i ständig förändring,inte något statiskt som till varje pris måste klamras vid.
     Dagens svenska kultur har väldigt litet gemensamt med 1800-talets tack vare flexibiliteten och viljan till modernisering hos våra förfäder.
     Folkhemmet är borta och utmaningen för oss nu är att anpassa sig till en krympande, globaliserad värld.
     Det hjälper alltså inte att skrika sig blå om orättvisor, drömma sig bort eller leta efter syndabockar.
     Utvecklingen låter sig inte hejdas.
     Och att kulturer,språk och ”minnen” går förlorade är en del av den mänskliga historien.
     Vi har dock idag akademiska institutioner som bevarar vårt kulturarv så alltför ängslig för att minnen för evigt skall gå förlorade tycker jag nog inte att någon anno 2011 ska behöva vara.
     När det gäller Liberia handlar det om ett vitt,rasisiskt motiverat projekt med en begränsad framgång. En minoritet nappade men Amerika tömdes inte på negrer,såsom var avsikten. Ett fiasko.
     Att du tar upp det som exempel säger dock en del om en repatrieringspolitiks egentliga innebörd för dig, vackra fraser om att bevara kulturer till trots.
     Du ser det som en slutgiltig lösning och då infinner sig frågan på nytt vad som nästa steg skall bli om resultatet (snabbb etnisk rensning) inte blir det väntade.
     Din tankemodell är inte bara idag orealistisk ( gudi, vare lovad) den verkar också framsprungen ur en människosyn, som i kombination med dina lovsånger till rasåtskillnad och motvilja inför yttre influenser förenar dig moraliskt, politiskt och ideologiskt med de största barbarer som någonsin trampat på vår jord. Därmed inte sagt att du själv är medveten om det.

     Svara

     • Josefina Bergfast
      Maj 14, 2011 @ 19:38:59

      Här avslöjar sig Proleten som en insinuatör. Om Proleten skulle vara av judisk härkomst, så skulle det inte förvåna mig, därför att det finns många (självförsvarande) judar, som just är duktiga på att insinuera föreställningar eller tankegångar hos dem de talar med, som inte finns i verkligheten. Sorgligt men ett (kanske förståelig, reflexmässig) självförsvarsbeteende, som blir en form av attackbeteende, (i form av ett insinuerande av att den man talar med har sagt eller påstått något som den inte har sagt eller påstått), vilket (ofta) lätt medför en svarsreaktion, som i sin tur måste vederlägga och förklara hur tankegången var, och hur den var menad egentligen, vilket alltså (ofta) då är meningen med att föra fram falska insinuationer, och påstådda (falska åsiktsståndpunkter) från början….

      Hur som helst.

      Proleten får tro vad proleten vill. Ibland är det ju så, att det hjälper inte att tala med väggar, som inte varken vill, eller kan, förstå vad man säger, utan vill ha sin alldeles egna (förvridna) förståelse av vad som sagts.

      Sådana människor, (som har tendenser till illvillighet)får man lämna åt sitt öde, därför att det föga tjänar till att tala med dem….

      Proleten säger: ..”Nu här måste jag poängtera att jag nog överskattade dig genom att använda ironi när jag brukade begreppet” oönskade element”. Ironi är, för att uttrycka sig pedagogiskt, en retorisk stilfigur då man under sken av att sända dubbla budskap i själva verket parodierar en annans åsikt.
      Du tog det bokstavligt.”

      Det var det som var det oförskämda, men det kanske inte (en sådan som) Proleten kan föreställa sig?

      Eftersom ”parodieringen” i sig inte hade någon som helst relevans….då jag över huvud taget inte tänker i sådana termer (som uppenbarligen florerar endast i Proletens huvud)…..

      Proleten säger också: …”Utvecklingen låter sig inte hejdas. Och att: ”kulturer, språk och ”minnen” går förlorade är en del av den mänskliga historien.”

      Självklart är det en del av historien, ändå vill människor försvara sig själva, och bevara sig själva så gott de kan. Det hör också till historien…..

      Sedan säger Proleten: ” Att du tar upp det som exempel säger dock en del om en repatrieringspolitiks egentliga innebörd för dig, vackra fraser om att bevara kulturer till trots.
      Du ser det som en slutgiltig lösning och då infinner sig frågan på nytt vad som nästa steg skall bli om resultatet (snabbb etnisk rensning) inte blir det väntade.”

      Här envisas (den envise) om att medvetet använda sig av uttryck som ”slutlig lösning”, som skulle kunna tyda på en viss paranoia av något slag eller en medveten vilja att missförstå mina tankegångar, varför Proleten endast avslöjar sig sjäv som en falsk person, som medvetet vill missförstå vad jag talar om….

      Ett land som jag glömde att nämna i min förra text, (där jag nämnde Liberia, som jag faktiskt trodde var skapat av liberianer själva!), och där ett ”återvändande”, och ett efterlängtat sådant ”återvändande”, efter hundratals år av ”bortavaro i främmande länder”, är ju som vi alla vet (fast jag råkade glömma att nämna det), Israel.

      Människor är sig lika…….

      Vi får ändå hoppas att det inom de närmaste 2- 300 åren, ske ett uppvaknande där alla olika folk och folkstammar, människor, på liknande sätt som Israel, vill värna sina etniska, språkliga, kulturella, religiösa och historiska ursprung och rötter, till hela mänsklighetens, dvs. allas vår gemensamma glädje och rikedom..…

    • KLARTEXTEN!
     Maj 14, 2011 @ 18:59:28

     Vafan! Har du fått en Lidnersk knäpp? strålande!

     Fast du missade den allra viktigaste förutsättningen för välstånd, sekularisering! så länge muslimerna är religiösa så gäller inga bidrag och åtgärder i världen! Dom kommer att fortsätta leva i sin egen skit!

     Först och främst skall FN:s flyktingbestämmelser avskaffas! Det är inget annat än kamouflerad immigration! Inga fler muslimer hit! Inte utan för de muslimska länderna. Vi bör hjälpa dom muslimska länderna först när dom sekulariserat sina grundlagar och vanliga lagar. Först när dom tvättat lagarna från religiöst inflytande har dom några förutsättningar att lyckas.

     Med mitt tillägg, instämmer jag om dina förslag.

     Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 14, 2011 @ 18:57:12

   sverige är inget perfekt land, ett av de sämre i Europa när det gäller censur och fri åsiktsbildning. Men fortfarande ljusår mycket bättre än dom muslimska länderna. Muslimerna bör flytta till muslimska länder. Då slipper dom yttrandefrihet och jämlikhet. skitbra för dom och oss! Dom har inget här att göra! Det är upp till oss att bestämma om vi skall släppa in muslimerna eller ej!

   Att flytta till sverige är bra för dom, rent ekonomiskt, men uruselt för oss och framörallt våra barnbarn, som lär få ett helvete med betydligt fler muslimer än idag.

   Vi skall inte fråga efter vad dom tycker. Dom skall stoppas bara, för vår skull!

   Svara

   • proleten
    Maj 14, 2011 @ 19:23:34

    Okey, här kommer tjafset.
    Extremistiska muslimer, och jag gör en åtskillnad mellan dem och övriga, må åkalla himlens förbannelse över Väst men vill de egentligen lämna sin trygga bekvämlighet för att leva i ett verkligt Shariasamhälle?
    Här kan de ha det bästa av två världar ; moskén varje fredag och sedan supa och porr på lördagen.
    Frivillgt lär de aldrig sticka så det enda som då återstår är en etnisk rensning.
    Är det vad du förespråkar och vad är din inställning till moderata, ljummet religiösa eller ateistiska muslimer?
    Ska de också svepas med?
    Börjar nästan bli lite mörkrädd även om din ärlighet är uppfriskande.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Maj 14, 2011 @ 19:29:03

     stoppas massinvandringen så är jag nöjd! Vi kan leva med 5 % muslimer, men ju fler dom blir desto större problem får vi! sen skall kriminella åka ut med huvudet före. Och saknar dom giltigt pass skall dom inte sätta sin fot här, under några omständigheter!

     Du försöker hävda att ”vanliga” muslimer inte är något problem! Det var ”vanliga” muslimer som lyfte Khomeiny till makten, som valde sharia i Algeriet 1992 och senare i Gaza. Det är också ”vanliga” muslimer som röstat fram islamisterna till regeringsmakten i Turkiet. Vakna!

     Islamisterna är ledare ja! Men ”vanliga” muslimer är följare! Vi behöver inte såna följare!

     Varför inte ta in dom som vi vet delar våra grundläggande värderingar? Då kan vi känna oss trygga för våra barnbarns räkning. Du förespråkar att vi bör chansa, för dom kanske ändrar sig längre fram? Hur dumt är inte det? Vems intressen tillvaratar du då? Inte är det dina barns och barnbarns i varje fall! Du kanske först bör fråga dig vem som skall gynnas av invandringen!

     Vi bör endast släppa in dom vi på goda grunder kan anta delar våra värderingar när det gäller yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati. Dom som har en ideologi som är oförenlig med detta bör stoppas!

     Jag välkomnar polacker, tjecker, italienare, sydamerikaner, japaner, kineser osv! Dom har ingen sjuk ideologi! Dom delar våra grundläggande värderingar och assimileras i samhället, blir svenskar! Varför värnar du inte om den invandringen istället? Ger trygghet åt våra barn och barnbarn.

     Att hoppas att dom ändrar ideologi är sinnesrubbat! Har vi fel är det katastrof! Vi bör inte ta sådana risker!

     Svara

     • proleten
      Maj 14, 2011 @ 20:01:46

      Så du förespråkar järnhård assimilering och krav på att anamma majoritetssamhället värdeingar?
      Inte övermaga. Kan du då också accepera en muslim som låter sin tro vara en privatsak och i övrigt är välanpassad, laglydig, arbetsam och respekterar och värnar om demokratin?

     • KLARTEXTEN!
      Maj 14, 2011 @ 22:44:01

      Jag förespråkar invandringsstopp från framförallt muslimska länder! Det är huvudsaken. Finns det sen idioter bland befintliga muslimer så tar vi hand om dom! Dom muslimer som bor här får acceptera att vi är ett kristet/sekulärt samhälle. Dom skall ge fan i att kräva att vi anpassar oss till deras religion! Visst kan jag acceptera en sådan muslim du beskriver, självklart! Men jag vill inte ha fler av dom!

    • KLARTEXTEN!
     Maj 15, 2011 @ 08:00:16

     så länge muslimerna inte kräver att samhället anpassar sig till islam, så är det inga problem! så länge dom inte kräver: att få bygga moskéer, halalslaktad mat i skolorna, avskaffande av skolavslutningar i kyrkorna, begränsningar av yttrandefriheten, könssegregerad simundervisning, sexualundervisning och simundervisning osv.

     Vi har blivit alltmer sekulariserade och vill inte gå tillbaks av hänsyn till dessa j-a muslimer! Bara idioter förespråkar anpassning till en totalitär religion/ideologi!

     Svara

     • Micke
      Maj 15, 2011 @ 15:01:22

      Det är uppfriskande att läsa dina inlägg Klartexten; dom alltid rakt på och ärlig till skillnad från Proleten som försöker sig på den svåra konsten att väva in frågor och åsikter i en massa gallimattias. Kvalitet vs Kvantitet segrar alltid.

     • KLARTEXTEN!
      Maj 15, 2011 @ 16:25:43

      Tack! Värmande ord. Receptet är mycket enkelt. Jag skriver precis vad jag tycker, blottar strupen åt vargarna. Låter dom hugga om dom kan. Men dom klarar det inte för jag har rätt! ”Once in a blue moon” har jag fel, då ändrar jag mig bara, direkt! Jag vill vara helt tydlig för att göra det enkelt för motståndarna, dom skall veta exakt var dom bör sikta, men dom misslyckas alltid!

      Våra motståndare försöker balansera sina lögner med bristande logik. Det blir patetiskt att skåda!

 5. Per
  Maj 14, 2011 @ 11:25:02

  Muslimerna utnyttjar endast våra demokratiska fri och rättigheter för att på sikt avskaffa desamma och därefter införa islamistisk diktatur.

  Därför är dessa människor oönskade i Sverige.
  Ganska enkelt att förstå, till och med för en
  klen-begåvad vänstervriden multikulti-tomte 🙂

  Svara

 6. Elvert
  Maj 14, 2011 @ 10:01:36

  Sverigefientligheten sprider sig. En Svensk Tiger???

  Svara

 7. Medo
  Maj 14, 2011 @ 09:56:25

  ”Vad vi kämpat för i form av yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati”

  Och därför vill du ta ifrån muslimer detta du själv nämner? Hyckleri.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 14, 2011 @ 10:37:42

   Först och främst har dom inget här att göra! Dom skall inte komma hit överhuvudtaget! Dom bör utvandra till ett muslimsk, inte ett europeiskt land. skälet är att islam inte är förenlig med vare sig yttrandefrihet, jämlikhet eller demokrati! Dom gillar inte våra värderingar och vi gillar inte deras

   Dom som redan bor här skall ta seden dit dom kommer! Dom skall respektera att vi skiter i islam! Vi är inte ett jävla dugg intresserad av vilka regler dom ”bör” följa! Dom kommer hit och ändrar vårt samhälle bit för bit. Vi svenskar bör göra klart att vi inte tar några religiösa hänsyn, till huvuddukar eller annat skit! Dom har sina jävla huvuddukar som är religiösa symboler, symboler för islamism. Bör vi respektera islamistiska symboler? I helvete heller!

   Dom skall ha samma yttrandefrihet och demokrati som oss. Jämlikhet mellan könen existerar inte inom islam. Däremot kräver dom att implementera islamismen här, lite i taget.

   Svara

 8. Robban i Göteborg.
  Maj 14, 2011 @ 09:29:28

  Den muslimska snedvridna synen på kvinnan skall bekämpas på alla vis.
  Och framförallt, så skall inte pesten muslimsk kultur tillåtas i Sverige!

  Svara

 9. Kalle
  Maj 14, 2011 @ 09:25:16

  I dagens Svd finns en artikel om hatet mot judar och muslimer. Tror det är överdrift. Judar bär sällan kippa eller annan utmärkande klädsel vilket mulsimer alltid gör. Judarna märks inte helt enkelt inte.
  SvD beklagar att en hårdnande attityd mot muslimer har kommit efter att Taimour sprängde sig själv till döds i Sthlm. Vad hade man väntat sig ?
  Jämför inte judar med muslimer. Det är ljusår mellan dem på alla plan.

  Svara

 10. TC
  Maj 14, 2011 @ 09:10:35

  Enligt Koranen så skall slöjan bäras för att kvinnan inte ska fresta männen att våldta kvinnan. Skulden för om kvinnan blir våldtagen är alltså enligt Koranen först o främst kvinnans egen ifall hon inte gömmer undan sitt förföriska utseende!
  Slöjan representerar även en ideologi/religion vars grundare, den självpåstådde ”Profeten; tydligt sagt att det är oundvikligt att muslimerna måste döda alla judar innan sista timmen kan komma, så slöjan bör anses minst lika kränkand som det anses vara att bära ett hakkors!

  Svara

  • Kalle
   Maj 14, 2011 @ 09:27:18

   Bra sagt ! Det har jag inte tänkt på !

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 14, 2011 @ 11:06:40

   Instämmer helt! Burkan och huvudduken är symboler för det islamistiska samhället, dvs det totalitära samhället! Precis som nazismen!

   Svara

   • Hannele
    Maj 15, 2011 @ 10:38:16

    Håller med, dessa symboler för kvinnoförtryck och -nedring borde absolut inte vara tillåtna här i Sverige. Dessa utgör även symboler för islam som redan framkommit och är avsedda som ren provocation mot icke muslimer. Typiskt på något sätt för dessa fega muslimer (män) att låta kvinnorna göra det jobbet också.

    Svara

 11. Adolf
  Maj 14, 2011 @ 08:53:24

  En dum Svensk är en död Svensk!

  Svara

 12. Jörgen
  Maj 14, 2011 @ 04:06:26

  Muslim grisarna kan åka hem till sina medeltids länder.Här i europa och sverige har dom inget att göra!
  En död muslim är en bra muslim.

  Svara

 13. mohamhund
  Maj 14, 2011 @ 03:29:23

  Haha vad ska du göra åt saken svennefita . Sverigge tillhör islam. Nästa steg; sharialag.. Allah akbar!!

  Svara

  • Luminor
   Maj 14, 2011 @ 12:58:40

   Jag föreslår kastrering av alla muslimer som kommer hit och stening till dom som redan är här.

   Svara

   • Jörgen
    Jun 18, 2011 @ 01:19:56

    Jag föreslår att vi skickar alla muslimer åt helvetet med några atombomber sedan skulle det bli lungt på jorden.

    Svara

 14. Olle
  Maj 14, 2011 @ 03:20:42

  De är bara människor som du och jag, de upplever samma känslor, sorg, glädje, lycka, ilska.

  Det är rätt skönt att veta att människor som du aldrig skulle våga krypa ut från bloggen och internets anonymitet, ingen skulle lyssna på dig ändå 🙂

  Svara

  • Anonym
   Maj 14, 2011 @ 06:27:11

   jag skulle lyssna

   Svara

  • Anonym
   Maj 14, 2011 @ 07:33:22

   Även jag skulle lyssna.. Tröttsamt med det naiva vänstertramset som drabbar det här landet.

   Svara

  • Mufti
   Maj 14, 2011 @ 07:48:54

   Jag skulle också lyssna

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 14, 2011 @ 10:32:44

   Vad vet du om islam och hur muslimer tänker? Anser du att islams makt här bör öka? Då är det bara att applådera massinvandringen.

   Svara

   • Lou
    Maj 14, 2011 @ 23:39:55

    ”Hur muslimer tänker”? Olika, precis som du, jag och alla andra människor. Det finns ingen som kan säga ”hur muslimer tänker” för de är alla individer, precis som alla andra.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Maj 15, 2011 @ 00:16:13

     Vi vet att deras ideologi är oförenlig med yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati. se på hur deras länder ”funkar”. fråga Lars Vilks om muslimer gillar yttrandefrihet. Dom har inget här att göra, tillför inget positivt, däremot mycket negativt. Fast du kanske aldrig följer nyheterna.

     Svara

     • Lou
      Maj 15, 2011 @ 18:39:12

      Istället för att enbart följa nyheterna, vad sägs som att gå ut och prata med en riktig muslim någon gång? Du lär bli förvånad.

     • KLARTEXTEN!
      Maj 16, 2011 @ 00:14:31

      Har muslimska släktingar och har även diskuterat politik med dom och andra muslimer. Jag tycker väldigt mycket om dom, skulle hugga av min högra arm för en av dom. Jag har enbart fina erfarenheter av muslimer!

      Jag har följt muslimer på mycket närmare håll än dig!

      Men det är inte det jag diskuterar! Muslimer kan vara underbara människor, självklart! Jag diskuterar islam! På det individuella planet kan muslimer vara helt OK. Men som grupp utgör dom ett hot mot vår demokrati pga deras odemorkatiska ideologi.

  • Sebastian
   Maj 14, 2011 @ 19:17:08

   Jag skulle lyssna 🙂 Vi är många svenskar som har fått nog.

   Svara

  • Micke
   Maj 15, 2011 @ 15:04:52

   Jag skulle lyssna!!!

   Yttrandefrihets förespråkare som är Islam kritiska blir mindre och midre stigmatiserade vilket leder till att inom några så kommer dessa människor kunna tala fritt på nyheter, gator och torg etc.

   För många av oss är det inte invandrarna som skapar ilska utan det är kulturmarxisterna som skapat den politiska korrektheten som bör förpassas snarast möjligt till Nord Korea utan returbiljett så att de får leva som de lär, resten av sina liv.

   Svara

 15. Agnes
  Maj 14, 2011 @ 01:20:47

  Bra skrivet! Håller med dig helt och hållet!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: