Valfusk!

Politiskt inkorrekt avslöjar att brevbärare kastat mängder av utskick från sd rakt i papperskorgen och att sd:s valsedlar plockats bort från vallokalerna. svensk PK-media bryr sig inte över dessa flagranta brott mot demokratin. ”Demokrati ja, men inte för våra meningsmotståndare” resonerar dom!

Jag vill understryka att det åligger varje valförrättare att tillse att samtliga partiers valsedlar finns på plats, hela tiden! Att gömma valsedlar och att som brevbärare inte dela ut post, är brottsligt och kan bestraffas med fängelse!

saknar du en valsedel, så kan du ta en blank och skriva ”sverigedemokraterna”.

Registrera och anmält allt valfusk du upptäcker! Detta kan leda till ett nytt omval och en internationell skandal!

Det finns demokratier och sen finns det pseudo-demokratier, som sverige!

Valsabotage – Omval 2011

Dags för omval för 1,3 miljoner svenskar

Sverigedemokraterna vann slaget om åhörarna

t 0 b l g l t a t l t
Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Josefina Bergfast
  Maj 15, 2011 @ 19:06:21

  Jag har skrivit en ganska lång fundering kring demokratin, lite otäck faktiskt. Vill KLARTEXTEN ha den?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 15, 2011 @ 23:26:44

   visst! Men jag skulle vilja att du kortar ner den om den är lång! För är den för lång blir den inte läst! Och det vore väl synd! Om du inte kan korta, så inled med en sammanfattning av dina argument och slutsatsen. Var noga med att klargöra din poäng med kommentaren!

   Svara

   • Josefina Bergfast
    Maj 16, 2011 @ 09:07:59

    Egentligen skulle vi (bl. a. bankvärld, näringsliv) kunna göra oss av med allt demokratisvammel, och tjat och babbel hit och dit, om än det ena än det andra. Dessa politiker som har betalt för att sitta och tycka hela dagarna, är ju enbart löjligt och ett enda stort skådespel, ja, charade, underhållning för massorna, de dumma, lättlurade, som tror att det över huvud taget betyder någonting vad de tycker om än det ena än det andra….

    Nej, de viktiga besluten fattar ju vi, långt över deras huvuden, och politikerna är endast engagerade skådespelare, som engagerats, drillats och manipulerats av oss att, som talande papegojor, repetera vad de har lärt sig av oss, deras ägare. De är endast dresserade hundar, som lydigt lyder sina hussar och mattar, att välformulerade, rena, tvättade och strukna, stå och säga en massa saker till den hjärntvättade massan, som får denna massa att tro att de blir erbjudna ett alternativ. Fraserna måste för all del formuleras väl, och det är politikerns uppgift att lära sig den saken, annars blir inte husse och matte nöjda med honom, och han får helt enkelt sparken. Han är användbar endast så länge han lyckas övertyga pöbeln och folkmassan, att tro på vad han säger.

    De medlemmar ur pöbeln som sedan inbillar sig att deras röst har någon betydelse, och att det finns någonting som heter demokrati i praktiken, och att det faktiskt finns någonting som heter yttrandefrihet, är nästan, om möjligt, ännu mer duperade. Det är klart att det inte finns någon politisk yttrandefrihet, det borde var och en förstå, som hade lite förnuft, eller hur? Tänk efter. Hur skulle det se ut, om människor tilläts yttra någonting, som på allvar skulle kunna påverka den stora pöbelns, och den stora massans beteendemönster? Nej, nej, det säger sig ju självt att någon sådan politisk yttrandefrihet absolut inte kan tillåtas finnas.

    Vi har fullständig kontroll på vad som får sägas och inte sägas, var trygg och säker på det.

    Jämlikhet finns ju naturligtvis inte i sinnevärlden heller. Det borde ju egentligen ingen med det allra minsta förstånd i verkligheten kunna tro på, men det gör de.

    Konsten att drilla massorna, pöbeln och det stora folkflertalet, är konsten att ge till folk vad folk vill ha. Vad vill folk ha? De vill ha mat, sex, skådespel, underhållning och spänning, helst i form av idrottstävlingar. Ingenting annat. Så, om du vill hålla dem på plats, hålla dem nöjda och belåtna så servera dem detta. Då blir de lydiga och följsamma, lättmanövrerade och lättköpta. Ge dem helt enkelt vad de vill ha, men inte alltför enkelt. Låt dem köpa det. Så inbillar de sig att de har valt det själva, att de faktiskt är fria, de stackars förslavade slavarna.

    Någon frihet äger de inte alls i verkligheten, utan de är endast slavar, som drillas dagarna i ända, av en lydig och välsmord politikerkår, och en lika välsmord massmedia, som ger dem vad de vill ha, och valfriheten att köpa den röda, gröna, blå eller gula, samt den stora, medelstora eller lilla osv. De har full frihet att välja, så de har ingenting att klaga på egentligen, eller hur? Och det gör de inte heller.

    De kan ju välja allt från vilket parti de vill rösta på, till vilken tandkräm de vill köpa, ja, allt. Om de inte tycker att det finns valfrihet, om de inte tycker att det finns demokrati, om de inte tycker att det finns jämlikhet, om de inte tycker att det finns yttrandefrihet, ja, då måste de kanske bekämpas genom att identifieras som enbart missnöjda nollor, eller galningar, eller i värsta fall terrorister, i den allmänna kampen mot terrorismen.

    Om de tillhör pöbeln vill säga.

    Om de däremot tillhör oss, den verkliga hierarkin, den verkliga makten, så håller de tyst. Vi vet ju hur det förhåller sig.

    Ibland kan även vi använda oss av terrorister, men det är en annan sak. Det är schackdrag, som i slutänden har ett gott syfte, som därför då helgar medlet.

    Egentligen borde vi kanske skrota hela charaden och återinföra de europeiska monarkin och öppet återge dem makten, rangen och värdigheten, som de ändå i mångt och mycket har. Det engelska kungahuset är det kungahus från vilket allt utgår i en hierarkisk skala nedåt, där man räknar var man befinner sig i rang och värdighet, beroende på var man befinner sig i förhållande till den engelska tronen och The Union Jack, The Union of Jacob.

    Om man har nummer 356 i nummerordningen till den engelska tronen, så befinner man sig kanske på den övre tiondelen i den europeiska maktrangordningen av de europeiska kungahusen. I en fallande skala av kungahus, furstehus och grevefamiljer . Har man plats nummer 10 000 så är man ju ännu lite längre ifrån den höga rangen, makten och värdigheten och får förhålla sig lite ödmjukt och underdånigt därefter.

    Men, men, fortsätt bara, att rabbla. Frihet, jämlikhet, broderskap, yttrandefrihet, alla människors lika värde, mänskliga rättigheter, och, framför allt, demokrati. Rabbla det om, och om, och om igen, ihärdigt, beslutsamt, bestämt och utan den minsta tvekan.

    Föraktet, (och också en viss rädsla, med tanke på historien, men den får absolut inte visas), för pöbeln, för folket och för massorna, de ägda slavarna, vet egentligen inga gränser. Folk vet om det, men försöker att inte tänka på det. Det är lite obehagligt att veta, hur pass lätt, obehindrat, hårt och kallt som vi makthavare egentligen är beredda att, vid behov, offra pöbeln, offra folket, offra massorna, utan att blinka det allra minsta i ögonvrån. Tvärtom, en del ägare tycker att det är deras skyldighet, ja, deras plikt, till och med mot Gud själv, att skapa lite utrensningar bland pöbeln med jämna mellanrum. Ibland behöver dessa utrensningar också drivas fram genom direkta krig, som det gäller att mobilisera grundligt för, genom att skapa mycket hatkänslor så att kriget blir någonting efterlängtat hos massan, pöbeln.

    Men låt dem fortsätta att tro bara. Upprepa, bara upprepa. Frihet, jämlikhet, broderskap, yttrandefrihet, alla människors lika värde, mänskliga rättigheter och demokrati. Igen, och igen, och igen. Sluta aldrig, därför att massorna måste fortsätta att tro, tills vi bestämmer oss för att vi inte längre vill att de skall tro.

    Ja, när vi alltså vill att de skall börja misstro. Då skapar vi misstro, missnöje, motsättningar, upplösning av samhällskittet, kaos och anarki. Det har vi gjort förut. Men bara när vi vill. Vi har full kontroll. Var så säker.

    Just nu är det projektet EU. Vi har tvingats vidta vissa åtgärder, för att skapa inre nationella motsättningar och problem av etnisk, kulturell och politiska art, samt också religiös karaktär, genom att föra in så många främmande människor i de europeiska f.d. nationalstaterna, som möjligt. Det kommer att hålla människor upptagna av inre motsättningar, naturligt nog. Vi kommer att pressa på med olika skam och skuldbegrepp av olika slag, där rasismkortet kanske är det starkaste. Det kommer att handlingsförlama människor och göra dem i stort sett oförmögna att kunna organisera sig till något motstånd mot vår förda politik, utan att riskera att få skämmas grovt, då de ju är rasister, som måste skambeläggas.

    Glöm ändå för allt i världen inte att samtidigt inpränta antidemokratkortet, och anti-alla-människors-lika-värde-kortet , om de försöker föra fram protester mot vår mångkulturagenda. Men framför allt att rasism är någonting mycket, mycket negativt. Ja, så negativt att det absolut inte ens får tänkas en gång. Tendenser till att se (naturliga) skillnader mellan människor får inte förekomma bland den stora massan, bland folket, bland pöbeln. De får absolut inte föreställa sig, eller inbilla sig, att det finns några hierarkier alls över huvud taget. Någonstans. Bland dem alltså. De måste hållas på plats.

    Om de börjar få för sig det som är naturligt, att skillnader finns, och göra skillnad mellan varandra, så måste det beskrivas som rasism. Det är rasister som de måste benämnas vara. Det måste inpräntas att det är det fulaste de kan vara, det måste de absolut få klart för sig. Det måste också anses vara antidemokratiskt. Nej, det är demokrati, det är frihet, det är jämlikhet, yttrandefrihet, det är alla människors lika värde som måste gälla, även om det är onaturligt.

    Om igen, och igen och åter igen. Trumma på bara…

    Men det är dem därnere och vi är häruppe. Kom ihåg det. Och så måste det förbli. Det är Guds ordning.

    För allas bästa.

    Svara

 2. babar
  Maj 15, 2011 @ 14:01:35

  Media som kör hårt nu i valet men inte speciellt oväntat så är detta inget dom uppmärksammar. Istället har dom fullt upp med att skriva om hur maktgalna SD är.
  Här finns ingen demokrati för fem öre.
  Om det går till på detta viset så har jag inte förtroende för att dom som räknar röster sköter sitt arbete heller. Gissar på att många sd-röster går rakt ner i sopsäcken.

  Svara

 3. ingrid palm
  Maj 15, 2011 @ 13:06:45

  Enligt SD ska alla i Västra Götaland fått hemskickat via posten valmaterial….MEN tyvärr så har det missats en hel del….Många har inte fått materialet…i sin brevlåda…Detta är ett hot mot demokratin i vårt samhälle att viktig information i samband med ett val inte kommer fram som den ska…

  Svara

 4. Kalle
  Maj 15, 2011 @ 12:16:36

  Det är ju fullständigt oacceptabelt, att brevbäraren kastar brev och att valförrättaren inte reagerar när ett partis valsedlar fattas.
  Varje incedent måste polisanmälas ! Lite demokrati och anständighet måste vi alla kunna få kräva !

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: