Är ökad islamisering rätt väg?

 http://youtu.be/O6DhFLHNQ1E

Moskén på Hisingen är finansierad av saudiarabien, där ingen annan religion är tillåten! Religionsfrihet existerar inte!

Religionsfrihet innebär frihet att ha vilken tro man vill. Men inte att smälla upp enorma religiösa monument!

Kommunisterna är anhängare av totalitära, antidemokratiska regimer. Därför känner dom en speciell samhörighet med islam. Kärleken är dock obesvarad. Rättare sagt, islamisterna tar gärna emot allt stöd dom kan få från nyttiga idioter, så länge dom själv är svaga. Resten av oss vet att kommunisterna egentligen är hatade av islamister, ogudaktiga och principlösa som dom är. I Iran hängs dom i parti och minut. För vänstern väntar svåra tider när islam blivit starkt i sverige!

När skall vänstern inse sitt misstag? När skall dom inse att ökad islamisering innebär att kvinnors och homosexuellas rättigheter går ett steg tillbaks varje gång islam går framåt?

Moské är det främsta uttrycket för det religiösa islam, ett erkännande av religiösa islam. När kyrkorna avfolkas växer moskéer som svampar ur jorden. sekulariseringen har upphört!

Nu ökar istället religionens makt i samhället. Är det rätt färdriktning? Kan vi förvänta oss ökad jämlikhet med ett starkt islam?

Varför demonstrerar vänstern inte för ökad sekularisering?

Demonstranter omhändertagna i Göteborg  Två gripna och flera omhändertagna av polis.  Lång väntan på moské i Göteborg.  Stökigt vid moské – 13 omhändertagna Stor polisstyrka vid omtvistad moské KARTA Här möts demonstrationstågen  Stor beredskap inför moskédemonstration POLISEN:”Resurserna står i relation till hotbilden” Moské byggs med saudiskt stöd Grishuvuden hittade vid moskébygge

Advertisements

27 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anonym
  Dec 10, 2011 @ 18:43:50

  Fuck you som skrivit detta!!!! vill du verkligen att muslimer ska gå runt och snacka skit om din religion som du gör om deras? Nej jag tror inte du vill och jag tror inte heller att muslimer hade gått runt och kritiserat som du! vet du varför, jo för att muslimer är goda människor och det är alla andra människorna också men förutom dig då!
  (du behöver inte svara, för att jag kmr ändå inte läsa ditt svar)

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 12, 2011 @ 15:29:42

   Är kritisera detsamma som att snacka skit? Får islam kritiseras? Muslimer är goda människor? Även dom som avrättar barn och bögar samt stenar kvinnor? Även dom som dödshotar Vilks osv? Självklart finns det massor av goda muslimer! Men också långt fler jätteproblem än i andra religioner! Systematiskt kvinnoförtryck, dödshot mot och mord av kritiker (Rushdie, Vilks, Theo van Gogh m fl). Svenska tidningar vågar inte längre publicera Muhammedteckningar etc så yttrandefriheten har begränsats pga svin!

   Och alla muslimska flyktingar är bevis på att muslimska länder är skitländer!

   Svara

 2. sven
  Maj 23, 2011 @ 19:59:09

  Det finns frikyrkor i Sverige också.Inte bara Stats- kyrkan som KLARTEXTEN verkar tro.De flesta av dem har en uttalad negativ inställning till muslimer och en positiv syn på Israel.

  Svara

 3. Lövet
  Maj 23, 2011 @ 10:57:09

  ”Moské är det främsta uttrycket för det religiösa islam, ett erkännande av religiösa islam”
  Ungefär som en kyrka är det främsta uttrycket för den religiösa kristendomen eller en synagoga det främsta uttrycket för den religiösa judendomen. And the award for stating the bleeing obvious goes to: Klartexten!

  ”När kyrkorna avfolkas växer moskéer som svampar ur jorden. sekulariseringen har upphört!”
  Fel. Sekulariseringen är oförändrad. Sekulariseringen upphör i det ögonblick staten lägger sig i religionsutövningens självklara rätt, på samma sätt som den upphör när religionen styr lagstiftningen.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 24, 2011 @ 01:44:15

   Islam är per definition anti-sekulärt! så ett starkare islam är liktydigt med minskad sekularisering! Du är en självutplånande idiot! Vill du stärka islams inflytande i landet? Islam är en totalitär ideologi och symboler för denna ideologi är en styggelse, liksom hakkors.

   Svara

   • Lövet
    Maj 24, 2011 @ 08:59:18

    ”Islam är per definition anti-sekulärt!”
    Alla monotheistiska religioner är anti-sekulära! ”Believe or die” – ”Thank you Lord, for all these options”.

    ”Du är en självutplånande idiot!”
    Dagens första personagrepp. Grattis! Kommer substans längre ner i texten eller är det som vanligt?

    ”Vill du stärka islams inflytande i landet?”
    I landet? Vad svamlar du om? Vet du det? Islams ”inflytande” i landet (om du menar procentuellt antal troende jämfört med kristna) ökar automatiskt eftersom antalet som tillskriver sig kristendomen är i nergång och de flesta sitter på ålderdomshem). Vi har emellertid ett sekulärt samhälle. Kolla upp vad det egentligen betyder.

    ”Religionsfrihet innebär frihet att ha vilken tro man vill. Men inte att smälla upp enorma religiösa monument!”

    Åter igen ger du en uppvisning på din outsinliga okunskap. Gonatt.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Maj 24, 2011 @ 16:31:12

     Om du själv gör personangrepp, bör du inte klaga om du själv utsätts!
     Om du ständigt argumenterar emot argument för att hindra islam att växa sig starkt i landet, så måste du förvänta dig att jag drar slutsatsen att du inte ser något problem med ett starkare islam. Har jag fel så blir jag bara glad.

     Är det så jävla svårt att fatta att muslimerna har ökat från typ 10.000 för några deccenier sen till 500.000 idag och att utvecklingen forstätter? Bara en idiot har svårt att begripa att det innebär en ökad islamisering och därmed minskande sekularisering! sådana här enkla och elementära saker borde du fatta helt automatiskt!

     Kristendomen är bevisligen en mycket god jordmån för sekularism, yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati. Islam är uppenbarligen inte!

     Svara

 4. Agilitydream
  Maj 22, 2011 @ 23:46:10

  Religion = död

  Svara

 5. Sancak Beyi Emre
  Maj 21, 2011 @ 21:31:15

  Vad skiljer dig från tänkandet i Iran och Saudarabien (som du generaliserar för synen på Islam) ? En enda moske får hela din värld att samma sönder och samman, precis som i Iran och i arabvärlden .. Same shit different name is what is brother.

  Emre

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 21, 2011 @ 23:01:07

   Vad som skiljer mig från tokvänstern, saudiarabien och nazismen är att jag står för yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati!

   Hur generaliserar jag? Jag säger att islam är en totalitär ideologi, oförenlig med yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati! Det är min poäng! Det är sant vartenda ord! Om inte, var god argumentera för din sak!

   Däremot säger jag inte att muslimer är dåliga människor! Jag säger att deras ideologi är skadlig för vårt samhälle och det är ett faktum! Har jag fel? Då kanske du kan förklara varför 100-tals miljoner muslimer vill flytta till kristna länder! Och varför deras hemländer är skräp!

   Svara

   • Lövet
    Maj 23, 2011 @ 10:39:19

    At segrerega beroende på religion är varken demoratiskt eller särdeles jämlikt. Fy skäms! 😉

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Maj 24, 2011 @ 01:41:25

     Om stoppad muslimsk invandring är en förutsättning för demokrati och jämlikhet så skall vi självklart betala det priset. Alternativet är ju att vi offrar demokratin och jämlikheten. Ingen demokrati och jämlikhet för dom som inte önskar den! I vart fall hör dom inte hemma här!

     Muslimerna får skapa sin jämlikhet och demokrati i hemländerna om dom vill!

     Du måste bestämma dig för om ett starkt växande islam är bra för sverige, eller inte! Är det dåligt så måste det stoppas! Är detta svårt att fatta?

     En fråga: om du måste välja mellan yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati för dina efterlevande barn och barnbarn å ena sidan och värnandet om muslimerna å den andra. Vilket väljer du? Om du måste välja!

     Svara

     • Lövet
      Maj 24, 2011 @ 10:46:02

      ”Om stoppad muslimsk invandring är en förutsättning för demokrati och jämlikhet så skall vi självklart betala det priset.”
      Och för att Klartexten har hjärnspöken i form av hans egna, uh, ”teser” ska vi naturligtvis kasta just den demokrati och jämlikhet som han så vehement, enligt egen utsago och just i detta blogbidrag (men bara så länge skon passar verkar det som), värnar om i sjön.

      Logik = 0 Demagogi = 1

     • KLARTEXTEN!
      Maj 24, 2011 @ 16:38:31

      Du tycks vara som åsnan mellan två höstackar. Du kan inte välja! Du verkar ha svårt att fatta att du väljer mellan muslimernas ideologi och vår! Vilken väljer du, och är du beredd att ta konsekvenserna av ditt val? sluta vela! Besvara min tidigare ställd fråga istället!

      Vad du vill göra är att låta muslimerna´och islam växa sig starkt i landet. Min uppfattning är att det kan stoppas på demokratisk väg! Bara att göra som alla andra länder, bromsa massinvandringen! Islam är en totalitär ideologi och behandlas som sådan. Islam ogillar yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati, så därför är det dessutom moraliskt rätt att dom slipper utsättas för det dom ogillar!

     • Lövet
      Maj 24, 2011 @ 10:56:22

      Eller som Klartexten skriver i en kommentar vid ett annat bloggbidrag här:

      ”Jag anser att allt som motverkar yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati är av ondo och skall bekämpas!”

      Således vill han bekämpa sig själv och anser sig själv vara av ondo, eftersom han vill inskränka just jämlikheten och demokratin.

     • KLARTEXTEN!
      Maj 24, 2011 @ 16:49:25

      Den som vill inskränka yttrandefriheten för andra har mist rätten till yttrandefrihet! Den som förespråkar yttrandefrihet för alla har förvärvat rätten till yttrandefrihet! samma princip för jämlikhet, demokrati etc. Dessa regler vill jag tillämpa! Dvs låt var och en smaka sin egen medicin! Är det fel? Jag förväntar mig inget svar, eftersom ditt modus operandi är att undvika att besvara obehagliga frågor.

     • KLARTEXTEN!
      Maj 24, 2011 @ 23:53:25

      Du måste skilja på mål och medel! Mitt mål är demokrati! Jag är beredd att ta till alla medel (inkl. odemokratiska) för att förverkliga demokratin. Det betyder att vi slåss för våra principer! För muslimer är demokratin endast ett medel, inte ett mål! Då pratar jag om muslimer som tror på Koranen.

      I valet mellan demokratiska medel eller demokratiska mål, så är det självklart att jag väljer demokratiska målet! För dig är medlet viktigare än målet! Enfaldigt!

      Jag pratade om en hypotetisk situation. Det är inte aktuellt att behandla muslimerna odemokratiskt. så länge dom har rösträtt behandlas dom inte odemokratiskt! Demokrati innebär att dom och alla andra uttrycker sin vilja via röstsedeln!

      Men från ett rent moraliskt/filosofiskt perspektiv är det alltid rätt att frånta folk den rätt dom missunnar andra!

      Den som inte vill ha yttrandefrihet skall inte åtnjuta den! Den som inte vill ha demokrati skall inte åtnjuta den! Den som inte vill ha jämlikhet skall slippa åtnjuta den! Den som vill avliva oliktänkande skall avlivas. Det innebär att det är moraliskt rätt att frånta militanta islamister alla dessa medborgerliga rättigheter (om dom bevisats skyldiga). Det är poetisk rättvisa!

     • Lövet
      Maj 26, 2011 @ 08:58:03

      ”On 24 maj 2011 at 23:53 KLARTEXTEN! said:
      Du måste skilja på mål och medel! Mitt mål är demokrati! Jag är beredd att ta till alla medel (inkl. odemokratiska) för att förverkliga demokratin. Det betyder att vi slåss för våra principer!”

      Med andra ord: för att försvara våra principer så ska vi glömma våra principer.

      Din filosofis kammare måste vara ett rätt ensamt ställe.

     • KLARTEXTEN!
      Maj 26, 2011 @ 16:49:50

      Du verkar ha svårt att fatta! I ett läge då du tvingas välja mellan demokratisk metod eller demokratiskt mål, så väljer varje demokrat det demokratiska målet. Exempel på sådana situationer är krig. Du skulle välja demokratiska medel framför det demokratiska målet. Det är naturligtvis en hypotetisk diskussion, men ändå väldigt intressant. Det är väsentlig att man har funderat igenom sina prioriteringar.

      Idioterna offrar målet för medlet!

      Åter en fråga du vägrar besvara: kan vi enas om att målet för vår samhällsutveckling måste vara demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet? Är vi överens om att det som motverkar detta mål bör motarbetas? I första hand demokratiskt, men om nödvändigt med odemokratiska metoder. Dvs det demokratiska målet är alltid överordnad den demokratiska metoden! Först när du penetrerat denna fråga inser du vad som måste göras.

      Islamisterna i vårt land prioriterar helt den demokratiska metoden, och vill inte alls uppnå det demokratiska målet! Nyttiga idioter delar deras uppfattning, med skillnaden att dom gärna ser det demokratska målet (men träskallarna är nöjda om sharia införts demokratiskt).

      En annan sak. Varför blir jag så förbannad ibland? Jag älskar visserligen att debattera, men det innebär inte att islamiseringen är ett teoretiskt problem för mig. Det är i högsta grad blodigt allvar! Vi lär inte lida särskilt mycket. Mycket värre blir det för våra efterlevande. Dom får ta konsekvenserna av dagens massinvandring!

      Om du släpper en liten snöboll från ett snöklätt berg, är den initalt helt ofarlig. Men längre fram kan konsekvenserna bli katastrofala. Vi måste nu bedöma den muslimska massinvandringens konsekvenser, inte i första hand om 5-10 år utan om 40-50 år! Att inte göra det är ansvarslöst!

 6. Rickard
  Maj 21, 2011 @ 19:39:16

  Bloggade också om demonstrationerna idag och lade upp lite bilder. http://www.hesperus.nu/?p=875

  Svara

 7. Kalle
  Maj 21, 2011 @ 18:41:35

  Om kommunister och muslimer tar livet av varann bekymrar mig mindre. Däremot oroar det mig att svenska kyrkan mister medlemmar, så fort en präst öppnar munnen. Betänk vad som hände i Storkyrkan efter nya riksdagen !
  Att islam är på frammarch i Sverige på kristendomen bekostnad är ett faktum. Kanske skulle de kristna ta efter islam vad gäller våld och övergrepp på oliktänkande. På 1800-talet straffades de som inte gick till högmässan på söndagarna.
  Tid att återuppliva gamla traditioner. Men då kommer vänstern att gallskrika om övergrepp.
  Islam på frammarch och kristendomen på reträtt ! Vad göra ?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 21, 2011 @ 23:06:19

   Onekligen ett problem; vad göra? Jag tror på att övertyga kyrkan om att de förlorar genom att ta till sig islam. Det kan endast ske genom att folk går ur svenska kyrkan. Först när detta sker i stor skala inser kyrkan sitt misstag. Ändrar dom sig då, så går vi tillbaks till svenska kyrkan! Inte annars! Tappar dom enorma skatteintäkter, då inser dom att dom måste slåss för sin överlevnad. Annars förtjänar dom att gå under. Då är det bra om dom som går ur motiverar detta.

   Kyrkan kan inte ta efter islam, då går det utför ännu snabbar. Däremot måste dom gå tillbaks till sanna kristna värden och ta avstånd diktatur-religionen islam!

   Svara

 8. A
  Maj 21, 2011 @ 15:20:22

  Ingen annan religion är tillåten i lan

  Svara

 9. Anonym
  Maj 21, 2011 @ 15:19:59

  Ingen annan religion är tillåten i lan

  Svara

 10. Stig Palm
  Maj 21, 2011 @ 15:04:44

  Jag citerar åter en känd? tysk general från tidigt 1900-tal, Brusewitz, har vi inte en egen armé så har vi någon annans. Detta gäller i högsta grad religion.
  I Sverige har vi länge haft Statskyrkan (som sedan länge är privat) samt troende Socialdemokrater och tänker då inte främst på Broderskapsrörelsen som är en hybrid inom Sossepartiet.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 21, 2011 @ 16:09:29

   En viktig poäng! Även om jag är ateist så ser jag värdet med kristendomen, men en kristen kristendom (inte en muslimsk).

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: