Humanisterna hycklar!

Föreningen Humanisterna kallar gärna sverigedemokraterna för rasister, eftersom vi vill ha slut på den muslimska massinvandringen.

Då frågar jag mig hur sveriges framtid ser ut ifall den muslimska massinvandringen får fortsätta, säg 40 år till? skulle det främja humanismen i landet att muslimerna blev kanske 30-40 % av befolkningen? Tänker dessa ”Dummister” alls?

sanningen är förstås att Humanisterna vill att någon annan håller i yxan. Dom vet mycket väl att islam utgör det i särklass största och allvarligaste hotet mot våra grundläggande värderingar som yttrandefrihet, jämlikhet, sekularism och demokrati. Dom vågar dock inte säga det rakt ut och framför allt inte dra dom logiska konsekvenserna för en lämplig invandringspolitik!

Utan islam kommer religiositeten i väst att forsätta att minska. Med ett starkare islam blir utvecklingen den motsatta! Att dumhuvena blundar för denna elementära logik är häpnadsväckande!

själv är jag ateist och anser att i en perfekt värld finns ingen religion! Nu är dessvärre människor inte perfekta. Många är så ängsliga för döden att dom behöver tröstnappen religion. Då föredrar jag att den tröstnappen heter kristendom framför islam! Religiösa måste ha ett levande alternativ till islam!

Humanisterna tycks helt ha missat att i den kristna myllan har demokratiska välfärdsstater frodats! Medan i den karga muslimska sanden vill detta inte växa! så det är en kolossal skillnad på religion och religion!

Humanisterna, era jävla hycklare! Jag kan garantera att ni era dumma stolpskott aldrig skulle våga käfta emot här! Ni säger A, men vågar inte säga B!

Humanisternas kan aldrig uppnå sitt samhälle ifall den muslimska massinvandringen fortsätter! Punkt.

(bilderna: Humanisternas Christer sturmark)

Religion, en tröstnapp åt ängsliga!

  n       .

Advertisements

14 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Panama corporation
  Jun 20, 2011 @ 04:35:05

  Numera ar det inte ovanligt att de aven dyker upp i samband med debatter om islams roll i Europa. Epitah for an Old Continent Thomas Dunne Books 2007 tillhor inte den konspirationsteoretiska genren. Inte heller diskuterade EU-ledarna konsekvenserna av den muslimska massinvandringen till Europa.

  Svara

 2. business daily
  Jun 16, 2011 @ 13:36:33

  .Kent Ekeroth sverigedemokraternas internationella sekreterare . Alla kulturer ar inte lika mycket varda sager han enligt . . Islam ar inte bara en religion utan fungerar i manga fall ocksa som en antidemokratisk ideologi som i flera avseenden ar jamforbar med nazismen och kommunismen. Alla muslimer ar givetvis inte terrorister men daremot tycks de flesta terrorister vara muslimer och det borde stamma till eftertanke bland dem som okritiskt lovordar den muslimska expansionen i Sverige sager partiledaren i ett pressmeddelande fran partiet.

  Svara

 3. Anonym kvinna
  Jun 03, 2011 @ 10:49:59

  Humanisterna respekterar alla trosinriktningar men kämpar mot hedersvåld, särlagstiftning och religionens återkomst i det politiska fältet.

  Läs tidningen SANS första nummer så inser du att de har en mildare ton än SD men målet är solklart och accepterat i media. De blir inbjudna till debatter som rör dessa ämnen till skillnad mot SD så att skjuta den budbäraren är helt fel.
  Kolla in debatten mellan Helle Klein och Sturmark så ser du att deras agenda gynnar alla i Sverige som inte vill ha islamisering.
  http://www.sturmark.se/?p=502

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 04, 2011 @ 11:55:34

   Så kan du förklara Humanisternas syn på den muslimska massinvandringen? Såvitt jag vet tycker dom den är helt OK! Dom skjuter sig själv i foten! Vad tjänar det till att framträda i TV om dom inte vågar säga vad dom tycker! Korkat! Ifall dom har principer, stå fast vid dom! Stora och växande delar av befolkningen är mycket kritiska till den muslimska massinvandringen. Humanisterna håller på att begrava sig själv! Dom har INGEN framtid!

   Att kritisera religiöst inflytande samtidigt som man accepterar muslimsk massinvandring är komplett vansinne! Totalt intelligensbefriat! Fattar humanisterna inget om islam? Att det är både religion och politisk ideologi! Humanisterna styrs av idioter!

   Ni är budbärare för fortsatt muslimsk massinvandring! sådana budbärare behöver inte sverige!

   Svara

   • Anonym kvinna
    Jun 05, 2011 @ 22:08:42

    Jag påstår inte att de hyllar massinvandring. Men eftersom det är ett faktum med många muslimska medborgare som vi inte kan deportera så har humanisterna en lösning på problemet på ett demokratiskt och sekulärt sätt. ”Rök ut” de som inte gillar svensk lagstiftning och ett sekulärt samhälle. Låter man bli att stimulera muslimska föreningar ekonomiskt, stoppar muslimska friskolor, barnäktenskap och kvinnoförnedrande kläder på arbetsplatser så kommer muslimerna inte trivas och då finns det en tänkbar lösning på det faktiska problemet. Väljer man inte att se det så är man inte klarsynt. Jag har följt din blogg länge men nu har du fått ett första bottenapp i oförmåga att lyfta blicken och se helikopterperspektivet.

    De är inga budbärare, de kräver bara respekt mellan alla människor och där kommer islamska företrädare slå fälleben på sig själva. Utan att man behöver göra ett skvatt. Det är tvärtom ganska slugt.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jun 06, 2011 @ 11:55:38

     Varken jag eller sd vill deportera muslimerna. Jag kan leva med att dom stannar vid 5 %. Däremot är det självklart vitalt att vi stoppar fortsatt ökning!

     Din strategi fungerar inte! Den muslimska massinvandringen drivs främst av ekonomiska motiv! så länge dom får mycket bättre ekonomi här än i andra länder så söker dom sig hit. Det är bottom line! Sen vill dom även implementera islam och sina traditioner. Går det inte (pga rök) så går det inte. Dom är inte dummare än att dom bidar sin tid, tills deras makt ökat! Den ökar för varje månad! Över 80.000 invandrare väller in varje år! Netto! En stor andel utgörs av muslimer, så muslimernas makt ökar kontinuerligt! Titta på hur stor andel muslimska nyfödda utgörs av alla nyfödda. Då vill du gråta! Ju fler dom blir desto mer hänsyn måste vi visa osv. Fler muslimer motiverar mer hänsyn för dessa, vilket ger fler muslimer osv.

     Dessutom har du inte 7-klövern med dig. Trenden är snarare den rakt motsatta mot vad ni önskar. Vi har nu islamistiska riksdagsmän förutom ett antal muslimska. I framtiden gör dom precis som dom vill, i kraft av sin stora population. Inget kan stoppa dom längre. Dom vet att dom vinner med tiden! Vi förlorar. Om inte massinvandringen upphör.

     Enda sättet att hindra den utvecklingen är stopp på den muslimska massinvandringen. Ni vill låta dom lägga ett rep runt vår hals och tända en rökelse. Funkar inte, tyvärr!

     Humanisterna har helt rätt vad gäller att identifiera problemet. Men dom saknar en effektiv lösning. Stopp på den muslimska massinvandringen är det enda som funkar! Ta hellre in från Kina, Thailand, sydamerika, Indien osv! Det är väldigt omoraliskt av Humanisterna att dels sakna en effektiv lösning, dels kritisera den som vågar förespråka en sådan!

     Svara

 4. Lövet
  Jun 01, 2011 @ 10:52:15

  ”själv är jag ateist och anser att ett sekulärt samhälle vore det bästa. I en perfekt värld finns ingen religion!”
  Då kanske jag kan upplysa herr ateisten att ett sekulärt samhälle inte är detsamma som avsaknad av religion.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 01, 2011 @ 12:54:00

   sant! Jag råkade trycka på fel tangenter! skall ändra i inlägget. skall stå ”att ett samhälle utan religion vore det bästa”.

   Svara

 5. Kalle
  Maj 25, 2011 @ 08:46:47

  Om de nu insett faran varför vågar de inte säga stopp ? Det tjänar ju alla på inklusive de själva !

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 25, 2011 @ 19:06:34

   Dels kan jag ha överskattat dom, dvs dom är inte så smarta som jag vill tro. Dels är dom rädda för att hamna i kylan och skrämma bort töntar som skulle betrakta dom som rasister. Nu har dom medlemmar som t ex Björn Ulvaeus. Dom skulle förmodligen dra direkt ifall Humanisterna tog bladet från mun och propagerade för stopp på den muslimska massinvandringen.

   Dvs dom vågar inte ta risken att stigmatiseras som sd. Dom vill inte frysas ut av TV och tidningar och dom behöver förmodligen sina medlemsavgifter, bidrag etc. Förmodligen är dom lite dumma helt enkelt, eftersom strategin uppmuntrar till fortsatt muslimsk massinvandring och således motverkar deras mål.

   Svara

 6. Otto
  Maj 25, 2011 @ 08:16:50

  Att vi ska stoppa invandringen är klart, men rätt ska ändå vara rätt. jag är så trött på att läsa om Polisens påhitt med mordförsök vid poliskontroller etc. Det är ju tamejfan lögn varenda gång när de påstår att de blivit utsatta för mordförsök eller försök till grov misshandel. Om man tittar på det ur juridisk synvinkel så för att det ska finnas grund för det måste det finnas ett uppsåt att vilja skada någon och i det här fallet döda. När någon flyr från Polisen så försöker ju inte denne döda Polisen.

  Svara

 7. Lena
  Maj 25, 2011 @ 07:30:09

  Humanisterna är väl vad man kan kalla för en typisk Sverigefientlig pöbel?

  Svara

 8. Mats
  Maj 25, 2011 @ 02:56:53

  Ja en kvinna är han verkligen.. Din bild passar bra i sammanhanget. Han borde gå i kjol.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: