Kungamordet!

Jag tycker vi bör låta även kungen ha ett privatliv. Nu ägnar sig media åt att sudda ut gränserna mellan hans privatliv och offentliga gärning.

Förväntar man sig att kungen skall vara perfekt så är det inte kungens fel, utan medias! Om han så har besökt porrklubbar och t om varit otrogen. so what? Hur många kungligheter och vanliga dödliga har inte det? Jag har varit otrogen och gått på porrklubb, ljugit osv. se bara på vad som hänt i England!

Mediabilden av kungahuset har under alla år varit överdrivet fri från kritik. Nu när dom upptäckt att han faktiskt bara är människa klarar dom inte besvikelsen!

Han har inte gjort något värre än vad de flesta av oss gjort!

Jag ifrågasätter inte granskningen av kungen. Det är helt ok, t om önskvärt,  att skriva om vad kungen gjort, men ställ inga överdrivna krav på honom! Man inte vill acceptera att kungen också är människa med sina fel och brister. Han gillar nakna kvinnor, som alla andra män! Det är bra det! Eller vill vi att han skall vara onormal?

Jag är ingen varm anhängare av kungahuset, men mitt stöd har ökat efter hetsjakten på kungen! Det är uppenbart att media har en politisk agenda med sin kunga-kritik. Alternativet är att media verkligen tror på dravlet om att kungen skall vara fullkomligt befriad från normala mänskliga svagheter. Och ljuger kungen, så gör han det för att han knappast har något val, eller anser sig ha något val.

För mig är det uppenbart att kungen har ett gott hjärta och är ambitiös! Jag tycker vi skall acceptera kungen är som alla oss andra, med fel och brister! Landa på jorden! Han är samma människa nu som då.

idesofmarch.jpg image by puppy-love123Även du min Brutus?

”Mediebevakningen om kungen ondsint”

 Hör kungen tala ut Hela intervjun med kungen.   Detta har hänt.   Hör kungens egna förklaringar i webbtv.   Insatserna är tredubblade  Kungen diskuteras på ledarsidorna.   

”Han borde ha talat ut tidigare”

 Kungens svar – en historisk händelse: Aldrig tidigare har en monark offentligt tvingats förneka stripp- klubbsbesök  Kungen förnekar allt  Författaren Deanne Rauscher:  Så svarade kungen på Aftonbladets frågor  Expert: Ord står mot ord ”Kan få en konstitutionell kris”  Kungen bryter med Lettström Hela intervjun – ord för ord Läs exakt vad kungen sa  Kungens innersta krets  Läs boken om Carl XVI Gustaf – den motvillige monarken  TV: Därför granskar vi kungen ”Det är en relevant granskning av Sveriges statschef” 

u n n r t r k a d                                                         n b b b b b s n t k k
 http://www.expressen.se/nyheter/1.2455616/juholt-om-kungen-en-svar-pafrestning http://tv.expressen.se/nyheter/inrikes/1.2455540/kungen-maste-kunna-granskas
 
Advertisements

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Erik
  Jun 03, 2011 @ 09:37:00

  Att Monarken har kurtisaner (i detta fall Camilla Hedmark), tittar på avklädda damer och dyl hör liksom till. Sådant har statschefen ägnat sig åt sedan Birger Jarls tid utan att de påverkar rikets affärer.

  Det allvarliga i denna historia är att Kungen besökt en klubb som drivs av den jugoslaviska maffian. Om det stämmer att SÄPO stoppat ett tillslag från Stockholms polisen som kämpar mot den organiserade brottsligheten pga att kungen var där så är det inget att sopa under mattan. Mile Markovic beskriver hur han slapp oroa sig för polisen de dagar Kungen var där och SÄPO vaktade och skyddade hans kriminella verksamhet.

  Detta är oacceptabelt! Kungen hade kunnat hitta andra sätt att komma över sexuella tjänster än att vända sig till grovt kriminella invandrare!

  Svara

 2. janstefans
  Jun 01, 2011 @ 11:13:09

  Precis som du skriver, jag är eller har varit någon anhängare av monarkin. Har som mest funderat på om det är nödvändigt att ha ett kungahus för att ha någon som klipper ett blågult band vid någon öppningsceremoni.

  Men efter medias och då nästan ALL medias hetsjakt så har jag vänt i frågan. Speciellt i dagens läge när allt ”svenskt” ska suddas ut i sin minsta detalj bara för att vi just är svenskar med svensk kultur. Och säger vi emot är vi rasister.

  Nu tänker några kanske att ”kungen är ju inte svensk i grunden” ”du vet inte vad du snackar om”. Kanske är det så, men jag är helt övertygad att kungen inte jobbar för sveriges undergång som 94%(det är förhopnings vis mindre än så)gör i dagsläget.

  /Stefan

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 01, 2011 @ 12:56:14

   Tänker precis som du i det avseendet! skall vi avskaffa alla svenska traditioner? Kungahuset är en av de sista bastionerna innan vår kultur helt raderats. Kungen har ett gott hjärta och det är värt mycket.

   Svara

   • janstefans
    Jun 01, 2011 @ 13:29:00

    Vi får kämpa på så gott vi kan. Jag, du och många många fler som kämpar ihärdigt med bl a bloggar, kommer definitivt inte ha dåligt samvete när vi lägger oss på rygg och drar vår sista suck för att lämna över ett land i spillror. Iallafall ett otryggt land där en del knogar på(hälften ska jobba??) för att försörja resten…

    Jag tycker våra barn och barnbarn är värda mer än så…

    Svara

 3. anna
  Jun 01, 2011 @ 09:59:01

  TÄNK OM KVINNAN KUNDE SLUTA LOCKA MANNEN MED SIN KROPP OCH TJÄNA PENGAR OCH ÄRA MED SIN SPRINGA!!!

  Svara

 4. Kjell Persson, Kvissleby
  Maj 31, 2011 @ 21:58:55

  Det är klart att kungen skall få ha ett privatliv, alltid och för jämnan! Dvs vi bör avskaffa monarkin och befria kungen och hans familj från livegenskapen!

  Svara

 5. Micke
  Maj 31, 2011 @ 13:41:42

  Håller med till fullo, de vinröda journalisterna får utlopp för sina dunkla kulturmarxistiska agendor i denna affär; man verkligen ser det lysa av upphetsning i ögonen på tanterna på (s)(v)t/tv4.

  Lyckligtvis representerar inte rödvinsvänstern hela svenska folket.

  Svara

  • ickeskyldig
   Maj 31, 2011 @ 15:05:34

   Kungssången, för den som glömt:

   1. Ur svenska hjärtans djup en gång
   en samfälld och en enkel sång,
   som går till kungen fram!
   Var honom trofast och hans ätt,
   gör kronan på hans hjässa lätt,
   och all din tro till honom sätt,
   du folk av frejdad stam!

   2. O konung, folkets majestät
   är även ditt: beskärma det
   och värna det från fall!
   Stå oss all världens härar mot,
   vi blinka ej för deras hot:
   vi lägga dem inför din fot –
   en kunglig fotapall.

   3. Men stundar ock vårt fall en dag,
   från dina skuldror purpurn tag,
   lyft av dig kronans tvång
   och drag de kära färger på,
   det gamla gula och det blå,
   och med ett svärd i handen gå
   till kamp och undergång!

   4. Och grip vår sista fana du
   och dristeliga för ännu
   i döden dina män!
   Ditt trogna folk med hjältemod
   skall sömma av sitt bästa blod
   en kunglig purpur varm och god,
   och svepa dig i den.

   5. Du himlens Herre, med oss var,
   som förr du med oss varit har,
   och liva på vår strand
   det gamla lynnets art igen
   hos sveakungen och hans män.
   Och låt din ande vila än
   utöver nordanland!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: