Skit i barnen, dom har ingen rösträtt!

Enmansutredaren och fd Justitiekanslern Göran Lambertz lär föreslå regeringen att kriminalisera tvångsäktenskap. Att det inte redan är gjort är en skamlig eftergift åt islam. F ö är Lambertz ett underbart exempel på svensk oväld när den är som bäst! Känner att han har en ryggrad av stål!

70.000 svenska ungdomar känner att dom inte kan gifta sig med vem dom vill! Det är väldigt många som i blomman av sin ungdom, sviks av politiskt korrekta svenskar. Skälet är förstås att dom saknar rösträtt, men att öräldrarnas röster anses viktiga!

Självklart skall det vara kriminellt att tvinga eller pressa någon till giftermål! Och självklart bör vederbörande efter avtjänat straff utvisas till hemlandet!

När kriminaliseras manlig könsstympning? Låt den som vill stympa sig själv i vuxen ålder!

Tvångsgifte kan bli brottsligt  Fruktan för sommarlovet.  Regeringens utredare:  Så ska vi rädda unga från att bli bortgifta Så försöker FP ta SD-rösterna Stoppa sommarens tvångsäktenskap Skärpta regler mot tvångsäktenskap 12-årig flicka giftes bort med 80-årig man Giftes bort när hon var 11 år – dog i barnsäng Saudisk åttaåring fick skilja sig 4 1 7 3 1 0

Advertisements

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Mikael Hansson
  Jun 15, 2011 @ 18:34:42

  Mitt kära fosterland har tyvärr, tyvärr blivit ett alldeles vedervärdigt land. Orsaken till detta är svenska fega politiker och det politiskt korrekta etabissemanget, som till 90% bor i Stockholms innerstad, Lidingö etc. Och orsaken till att så många tokstollar har uppstått kanske beror på Sveriges fega beteende i frågan om Baltutlämningen eller när ”neutrala” Sverige släppte igenom 70 000 resor med nazister till Norge, som på så sätt blev ockuperat.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 15, 2011 @ 20:01:50

   För att tänka som dessa landsförrädare måste man rimligen vara osmart. Deras agerande trotsar all logik. Dom klarar inte en debatt utan att bli helt överkörda! Ändå fattar hönsen inte! Dom har mentala problem.

   Alliansen vill dock ha massinvandring för att via ett stort arbetskraftsöverskott få till stånd lönedumpning. Kommunisterna är av naturen anhängare av totalitära ideologier. Mp är en samling halvidioter och sossarna är så vana att visa tolerans mot utlänningar att dom inte märker att grekiska, spanska, latinamerikanska och sydafrikanska demokratikämpar har bytts ut mot muslimska antidemokrater.

   Vore det krig skulle dessa förrädare skjutas!

   Svara

 2. sven
  Jun 15, 2011 @ 16:35:56

  omskärelse judar?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 15, 2011 @ 16:47:16

   Självklart skall ingen få omskära (på icke medicinisk grund)! Jag har den största respekt för det storslagna folk som judarna utgör, Men vi kan inte ha olika principer för olika religioner. Muslimska omskärelser utgör en överväldigande majoritet.

   Svara

   • Lövet
    Jun 15, 2011 @ 22:50:37

    ”On 15 juni 2011 at 16:47 KLARTEXTEN! said:
    Men vi kan inte ha olika principer för olika religioner.”
    Du vill ju segregera beroende på religion, der är att ha olika principer för olika religioner.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jun 16, 2011 @ 07:06:48

     Kan du specificera vad du åsyftar?

     Jag vill att muslimer särbehandlas vad gäller invandring! Inte i övrigt. När dom väl bor här skall dom behandlas enligt normala principer. Vidare är det moraliskt korrekt att behandla dom enligt sina egna principer, som jag skrev i tidigare kommentarer.

     Vi skall inte importera en massa antidemokrater. Drar jag alla muslimer över en kam? U bet! Visst gör jag det! Men det finns ingen annan metod. Sveriges uppgift är att tillvara nuvarande invånares intressen, inte utlänningars!

     Svara

     • Lövet
      Jun 16, 2011 @ 10:35:42

      ” 16 juni 2011 at 7:06 KLARTEXTEN! said:
      Kan du specificera vad du åsyftar?

      Jag vill att muslimer särbehandlas vad gäller invandring! ”

      Ergo: du vill segregera beroende på religion, vilket följaktligen är detsamma som att ha olika principer för olika religioner.

      ”On 15 juni 2011 at 16:47 KLARTEXTEN! said:
      ..vi kan inte ha olika principer för olika religioner.”

      Q.E.D.

     • KLARTEXTEN!
      Jun 16, 2011 @ 14:04:39

      Som jag skrev, pga politisk ideologi (kamouflerad till religion). Jovisst i det avseendet erkänner jag villigt att jag vill segregera. Jag vill inte ha hit vare sig nazister, fascister eller muslimer. Om jag kunde särskilja vilka muslimer som är verligt sekulära så kunde vi ta in dom. Men ett sådant ”lackmustest” finns inte! Alltså bör dom diskrimineras vad gäller invandring. För vår skull. Vi skall inte ta hit en massa fascister.

      Som jag skrev tidigare så är det helt OK att diskriminera fascister av olika slag. Då får dom smaka sin egen medicin! Men framförallt är det av ren självbevarelsedrift: vi vill inte ha hit skiten! Vi skiter i dom!

    • KLARTEXTEN!
     Jun 16, 2011 @ 13:56:24

     Vilken princip tillämpar jag olika?

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: