Islamister infiltrerar den svenska politiken!

Dispatches, som låg bakom ”Undercover mosque” har gjort en film dom kallar ”Britains islamic republic”. Dom avslöjar hur islamister infiltrerar englands stora politiska partier i syfte att placera sina medlemmar på inflytelserika positioner och därifrån utöva politiskt inflytande.

Av islamistiska organisationer uppmanas dom att strunta i om dessa partier är sekulära eller inte. Deras långsktiga mål är förstås att genomdriva den islamistiska agendan som i slutändan syftar till sharia och andra tillämpningar av politiskt och religiösa islam.

Vi ser samma mönster i Sverige. Vi har flera öppet islamistiska politiker som har infiltrerat våra etablerad politiska partier: Waberi (videon nedan) är riksdagsman för Moderaterna, Mahmoud Aldebe är Centerpartistisk politiker och Mehmet Kaplan är ledare för Miljöpartiets riksdagsgrupp!

SÄPO intresserar sig endast för militanta islamster, inte för islamister vars agenda är att på fredlig väg gradvis omvandla vårt fria samhälle till en islamistisk diktatur, i takt med deras ökade makt (via den muslimska massinvandringen). Meningen är att våra barnbarn inte skall få uppleva den frihet vi själv har! Fascismen är i intågande! Vakna!

Dessa människor och många till är 5:e kolonnare och utgör ett allvarligt hot mot vårt land! Det är dags att vi börjar behandla dom som just detta!

Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. business
  Jun 25, 2011 @ 00:44:00

  Da skrev jag om hur milis tillhorande KDP anvant vald for att tysta ner sina motstandare. Amnesty havdar att sakerhetsstyrkor inte tar nagon hansyn till lagar och forordningar.

  Svara

 2. östdansken
  Jun 24, 2011 @ 02:13:26

  Einstein sade! Personer, som gör samma sak gång på gång och förväntar sig olika resultet varje gång är idioter.Hur gör våra politiker, Sveriges ”intulektuella” och sist men inte minst det svenska folket, som röstar på samma stollar val efter val? Är då svenskarna ett av jordens dummaste folk eller Ensteins definition idioter? Men alla kan vi vara överens om att svenskarna är jordens fegaste människor genom tiderna. Helt oslagbara sedan sekler tillbaka.

  Svara

  • Erik
   Jun 26, 2011 @ 21:59:07

   Jag tycker ditt förakt för oss svenskar är osmakligt! Vi är varken fega eller dumma.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Jun 28, 2011 @ 13:40:35

    Han menar förstås inte alla svenskar, utan sveriges officiella hållning och dess korkade sympatisörer. Massinvandring är dumt och grundas även i feghet. Jag måste tyvärr hålla med östdansken! Som folk har vi betett oss både dumt och oerhört fegt! Den fegheten möjliggör massinvandringen.

    Svara

 3. Panama corporation
  Jun 21, 2011 @ 11:19:25

  .Foto AP scanpix arkiv…..8 februari 2011 kl 12 17….Nar det galler mojligheterna till demokrati maste religiost motiverade partier och rorelser med en odemokratisk antisemitisk och valdbenagen ideologi ses som en del av problemet snarare an losningen. Som inkubator till dagens aktiva islamistiska partier och rorelser runt om i varlden har ocksa MB redan fran borjan byggt upp ett omfattande internationellt natverk. I motsats till vad som felaktigt pastatts av vissa debattorer har MB inte tagit avstand fran all valdsanvandning.

  Svara

 4. Trackback: Sverigedemokraterna i Lycksele » Sveriges riksdag består även av islamister

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: