Danmark sparkar ut kriminella!

Att Danmark nu lagstiftar om att alla kriminella invandrare automatiskt utvisas är fönuftets seger över idiotin! Det är ett radikalt steg, men egentligen helt naturligt och självklart! Återigen visar Danmark vägen medan dom trögfattade svenska politikerna i bästa fall ändrar sig långt senare.

Ifall jag låter någon sova över för att det brunnit i hans lägenhet, så kastar jag självklart ut honom ifall han stjäl från mig! Allt annat är ju vansinne!

Internationella konventioner som skyddar kriminella skall varken undertecknas eller följas!

Jag hoppas att Sverige gör samma sak! Ju tidigare desto bättre! Jag misstänker att det skulle lugna ner sig betydligt i Rosengård och andra ghetton! Vem tror ni mördade svenskan i Spanien nyligen? En Marockan.

Jag undrar vilka argument idioterna har för att kriminella skall få stanna? Dom har faktiskt fått chansen!

Alla kriminella ska ut ur Danmark Lagförslag väntas röstas igenom.  Kriminella utvisas i Danmark Danmark vill utvisa alla dömda

 Dansk folkeparti eldar på gränsbråk.  Tyskland vidhåller Danmarkkritik.  Anmäls till JO. Abbas Rezai, 21, mördades Folksamling skanderade ”mördare, mördare” när misstänkte 30-åringen fördes ut ur rätten – Hon var alltid lycklig och glad Vännerna berättar om mördade 18-åriga svenskan

 n r g
Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Stig Palm
  Jun 21, 2011 @ 20:19:00

  DANMARKS folk är INTE fredsskadade som det svenska. En förklaring. Enfalden är större hos svenska Partier i frågan. Undantag SD då.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 21, 2011 @ 21:31:25

   Jag har diskuterat skillnaden mellan Finlands och Sveriges invandringspolitik med finländare. Precis som du tror dom att ett skäl till sveriges självutplånande politik är att dom aldrig behövt försvara sitt fosterland i krig. Dom har inte lärt sig att kämpa för sitt land! Vidare betraktas svenskarna som mesiga, veka.

   Svara

 2. kalle41
  Jun 21, 2011 @ 11:56:50

  Ja, det ska blir riktigt intressant ! Antingen tiger de ihjäl saken eller så kommer fördömandena så på löpande band. Det blir väl anknytning, familjeskäl och positiv förbättring också .STV är fenomenal på att lyckas hitte en skurk på bättringsvägen !
  On verra !

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: