Väst har redan tagit sitt flykting-ansvar!

UNHCR säger att 80 % av alla flyktingar hamnar i grannländerna och anklagar väst för att inte ta sitt ansvar. Vilket ansvar? Vi har inget ansvar alls för de muslimska ländernas kaos! Islam är ansvarigt och dom vill behålla islam, så dom får skylla sig själva!

Ifall ligister bryter sig in i min bostad, så är det naturligt att jag söker skydd hos grannen och beger mig tillbaks när faran är över. Inte att jag åker tvärs över jordklotet och permanent bosätter mig i ett annat land! Så UNHCR är helt ute och cyklar! 

När väst tar emot en flykting kan det kanske likställas med att grannländerna tar emot 100-1000 flyktingar, därför att dom ofta stannar här på livstid! Så vårt åtagande är oerhört mycket större! Beger dom sig till grannländerna så blir resultatet ofta att dom återvänder när läget lugnat ner sig i hemlandet.Beger dom sig till väst blir resultatet ofta att dom stannar livet ut och dessutom kräver att familjemedlemmarna också kommer hit! Här lever dom på socialen i många år framåt, en lyx dom inte frivilligt lämnar!  Dessutom delar dom religion och grundläggande värderingar med grannarna, medan dom är konfliktskapande i väst.

Sanningen är alltså att väst tagit ett överdrivet stort ansvar redan! De muslimska ländernas problem är självförvållade och väst varken kan eller skall lösa dom! Dom måste ta smällen själv för att inse att dom måste sekulariseras helt!

Om det t ex gällde amerikaner, engelsmän eller våra nordiska grannar skulle jag tycka det var helt OK att dom flyttade hit. Vi vet att dom delar våra grundläggande värderingar och att vårt samhälle inte skulle ta skada. Dom skulle inte hota Lars Vilks och spränga bomber. Vi vet att dom snabbt skulle vara ute i arbetslivet. Och skulle dom stanna permanent, no problems! Men ju fler muslimer, desto större problem!

Många har inställningen att vi skall hjälpa eftersom vi ha råd. Jag tycker inte det är vettigt att ösa pengar över den som själv vållat sina problem! Då tvingas dom aldrig ta itu med grundorsaken (islam)! Om vi överhuvudtaget skall hjälpa så skall det inte ske genom att dom bosätter sig här permanent! Låt grannen hjälpa tills stormen bedarrat!

U-länder tar emot flest flyktingar AB SVD

 t  2  s  n  r n 5 8 y t s r
Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Micke
  Jun 21, 2011 @ 11:09:22

  Vi borde ej ge de bostäder, bidrag etc. Bättre då att upplåta mark till enorma tältläger där de får mat. dvs inte mer än i närområdet.

  Svara

 2. kalle41
  Jun 21, 2011 @ 09:16:46

  De som flyr till grannländerna får det ofta lika uselt där som hemma även om den direkta risken för att dödas är mindre.
  Muslimerna måste sekualiseras genast annars ser jag inget slut på deras lidande.
  I Sverige har vi tagit emot orimligt många muslimsak flyktingar från mellanöstern. Och dessutom åtagit oss att försörja dem på livstid.
  Deras utbildning är låg om ens någon. De kommer ofta inte längre än till städjobb och betalar således liten skatt. Däremot kräver de ofta hjälp av staten. En dålig affär för Sverige.
  Är man flykting är det klädsamt att inte uppträda som kravmaskin eller prinsessa på ärten !
  Mest påivrande för att vi ska ta emot ännu fler flyktingar har MP varit !

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 21, 2011 @ 10:03:33

   Instämmer! Flyktingarna skall ha det sämre än i hemlandet, annars har dom ju inget skäl att åka hem igen! Vårt problem är att dom får det så bra här att ingen vill hem igen!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: