SÄPO ljuger för svenska folket!

SÄPO har ”kommit fram till” att de olika extremistiska rörelserna: nynazisterna, autonoma vänstern och radikala islamisteralla har 200 medlemmar som ”hotar rikets säkerhet” (se inledningen till videon).

Är det inte märkligt? Detta är en uppenbar politiskt korrekt lögn från SÄPO:s sida. Det är tydligen politiskt känsligt att avslöja vilken grupp som är störst! Är dom rädda för att avslöja att nynazisterna är störst? Knappast, dom skulle säkert gärna hänga ut dessa. Vågar dom hänga ut våldsvänstern? Naturligtvis! Varför inte?

Men skulle dom våga tala om att radikala islamister är den största gruppen? Det vore knappast politiskt korrekt! Det skulle ”spä på främlingsfientligheten och islamofobin”.

Så min slutsats är att radikala islamisterna utgör den största gruppen! Man vågar heller inte frisera enbart deras siffror (ifall sanningen senare skulle uppdagas). Då är det lugnast att ljuga om alla siffror.

SÄPO skall inte ägna sig åt att lura svenska folket! Hur många andra lögner har SÄPO kommit med? Kan vi lita på något alls från dom? Det är frågan!

SÄPO har alltså ljugit för våra folkvalda politiker och resten av svenska folket. Politikerna får en felaktig verklighetsbeskrivning, som dom sen skall grunda lagar och andra beslut på.

Vi behöver ingen Säkerhetspolis som ljuger för oss!

SÄPO:s jävla skyldighet är att berätta sanningen!

Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. G
  Jul 23, 2011 @ 16:46:07

  Så här dagen efter Oslo känns detta inlägg som det största failet i Svensk blogghistoria. Ni högerextrema har stått för den stora majoriteten av terrordåd i Sverige de senaste 20 åren. 2 lasermän, ett 20-tal mord och Malexander. Men det får man ju inte erkänna för då blir man ju brännmärkt som politiskt korrekt. SÄPO håller koll på alla extremrörelser så de har ingen anledning att peka ut er som de farligaste.

  Svara

 2. frihetenärhär
  Jul 19, 2011 @ 19:20:17

  Res er för Pär Ström!

  AVE!

  Svara

 3. svenskasvensson
  Jul 19, 2011 @ 13:58:05

  Japp dom mörkar, det kan ju vara skadligt att Svenskarna vet sanningen tycks Säpo tro.

  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: