Avrätta bögar och otrogna kvinnor!

Så säger islam. Men detta är inget problem för aktivister inom dessa grupper. Jag tror dom inser att dom förtjänar sitt straff och att islam faktiskt har rätt! Jag ser i vart fall ingen annan förklaring för deras tystnad gentemot islam. Gör du?

Ibland lurar dom sig själva med att det är extremister som kräver dödsstraff (bild ovan: två homosexuella hängs i Iran. Mer här). Sorry, detta är en helt normal och korrekt tolkning av islam. Extremistiskt vore att frångå dessa påbud! Idioterna borde gör en noggrann koll. Kom ihåg att Muhammed är muslimernas främsta förebild och han förespråkade dödsstraff för homosexuella och stening för äktenskapsbrott.

Att vara bög är inte lätt! Vilka skall dom stötta, bögarna eller islam? Samma svåra dilemma har feministerna. Dom valde dock att stödja islam, kanske inte det optimala för bögar och kvinnor.

Jag undrar ifall bögar och feminister har lägre intelligens än oss övriga, eftersom dom uppenbarligen saknar förstånd att värna sina egna intressen. Kan ingen kolla upp detta?

Förste homosexuelle federale domaren Lady Gagas hemsida utsatt för hackarattack Antihomobiskop på kyrkomöte Religion: Åt kejsaren vad kejsaren tillhör Frankrike: Smutsig kampanj Porrsurfandet avslöjar fantasierna Domstol häver militärt homoförbud Gayopera stoppad av kommun
Advertisements

12 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Josefina Bergfast
  Jul 22, 2011 @ 00:18:59

  I mångt och mycket är ju alla de religiösa texterna som författats, just författade av manliga hjärnor, och det betyder att de manliga hjärnorna i allmänhet kan ha mycket stor aggressivitet i olika sammanhang, när de tycker sig vilja bekämpa ”fiender”, både verkliga och inbillade, av olika slag.

  Mönstret tycks verkligen upprepa sig både i de ena som de andra ”heliga” texterna, när det gäller ”behandlingarna” av de tänkbara ”fienderna”.

  Förmodligen är förmodligen de manliga hjärnornas krigsfantasier och lust till hat samtidigt en krigsberedskapsvilja att både försvara sig själva och sina familjer, som ligger bakom hela krigstänkandet, och att krigandet och kriget i sig är någonting som ligger oerhört starkt inbäddat i de manliga hjärnorna.

  Det är mot de tänkbara ”fienderna”, både i form av inre ”sönderbrytande fientliga beteenden”, som yttre ”fiender”, som dessa ”lagar” och förhållningsregler förmodligen har författats, för att kunna ”anfalla och döda” de som överskrider ”lagarna”. Dessa ”heliga och religiösa” texter har ju oftast författats av mycket ”heliga” och ”upphöjda ”Guds” profeter” och siarförmågor av olika slag.

  Denna medvetenhet om ”tingens ordning”, och nödvändigheten av en kontinuerlig, genomgripande och mycket noggrann självförsvarsstrategi, mot alla möjliga och omöjliga fiender, är någonting som de flesta kvinnliga hjärnor inte är lika medvetna om, och därmed heller inte lika fokuserade på, eller har någon större förståelse för. De har heller inte författat några ”heliga” böcker.

  De flesta kvinnliga hjärnor söker inte krig och konfrontation eller tänker inte ut ”krigsstrategier” mot ”fiender” i oändliga snirkelaktiga turer, utan de flesta kvinnliga hjärnor har tendenser att söka vilja söka synteser, helhetsperspektiv, och viljor till fridsamma lösningar på konflikter.

  De manliga hjärnorna både vill ha konfrontationerna, utmaningarna, bataljerna och striderna, i olika former, och de söker aktivt att skapa dem och också att skapa förutsättningar för krig, med ständiga upprustningar och förnyelser av vapen. Vapen är någonting som de allra flesta manliga hjärnor är oerhört intresserade av, redan i tidig ålder.

  Det är alltså människan själv som utgör grunden för vad som skrivs i dessa ”heliga böcker”, och inte sällan är det djupa utforskare kring vad människan är kapabel till som nogsamt har ”studerats”, eller ”skådats” i människans ”själ”, och där de har upptäckt och sett både det oändliga mörker och den nattsvarta ondska som människan är förmögen till men också människans förmågor till godhet.

  Medvetenheten om de mörka sidorna i människan har medfört att det har ansetts nödvändigt med dessa ”självbevarandeanordningar”, i form av stränga förhållningsregler för den samhälleliga samvaron, som också skall förhindra att människor slår ihjäl varandra i inbördes stridigheter. (Vilket de samtidigt sällan lyckas med därför att det alltid finns en viss procent mycket galna, farliga och mordiska människor i varje befolkning).

  Men det moderna samhället, och den s.k. moderna människan, vill ju ofta kanske inte så gärna ha så mycket med religion att göra över huvud taget.

  Vi får se vad som kommer att ske.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 22, 2011 @ 08:31:26

   Det är ett hypotetiskt resonemang! Det finns många exempel på hårda kvinnor: Golda Meir, Margaret Thatcher, Indira Gandhi … Dom flesta makthavare har varit män. Men vad hade hänt om dom flesta makthavara hade varit kvinnor? Vi vet inte!

   Sant att männen har mer inneboende aggressivitet. Men samtidigt är det välkänt att kvinnor är lömskare, oärligare. Männen är alltså ärligare, kvinnorna oärligare. Vilket tror du skapar flest krig? Männen gillar öppna konfrontationer, kvinnor manipulerar hellre. Jag tror öppna konfrontationer är bättre konfliktlösning! Ärlighet eller oärlighet? Jag tillämpar också psykologi här.

   Så det är långt ifrån självklart att fler kvinnliga ledare skulle gett färre krig. Dessutom är det tämligen ointressant eftersom verkligheten är sådan att männen tenderar att bli ledare.

   Svara

   • Josefina Bergfast
    Jul 22, 2011 @ 09:00:17

    Jag menar enkom att det inte är kvinnliga hjärnor som författat heliga böcker, med heliga lagar om att strängt, krigiskt och hatiskt mörda fiender av olika slag. Stränga böcker, med stränga strafflagar författade av manliga, kanske fanatiska, självförsvarstänkande och krigiska hjärnor.

    Det ”faderliga” är ofta betydligt strängare än det ”moderliga”.

    Svara

 2. Erik
  Jul 21, 2011 @ 21:59:27

  Ni får nog inkludera kristendom i ert resonemang. Sverige som sekulärt land slipper nog sånt, men i länder där kristendomen har betydelse är saken helt annorlunda. Patetiska skäggiga gubbar kan sitta och önska dödsstraff för bögar bäst de vill i sina källarmoskeer. Om någon mot förmodan skulle kunna hota HBT rättigheter i Sverige så skulle de nog vara en kristen väckelse.

  TREDJE MOSEBOKEN, KAPITEL 20, VERS 13:
  ”Om en man ligger med en annan man som med en kvinna, har de båda gjort något avskyvärt. De skall straffas med döden, skulden för deras död är deras egen”

  Dessa verser känns inte brännande aktuella att agera på för Svenska kyrkans genomsnittliga medlem, men för ex kristna syrianer är detta guds befallning. Precis som andra araber lever de kristna syrianer som ”kommer ut” mycket farligt pga av bibeltrogna släktingar.

  För all del, tala klarspråk om invandrares homohat. Det är en oundviklig konsekvens av den invandrigs politik regeringen för och skulle förbli så med den invandring av kristna araber som du förespråkat så ivrigt här på ”Klartexten”.

  Men det blir bara sorgligt uppenbart vad du försöker göra om du inte som rubrik skriver kristna o muslimer utan bara muslimer.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 22, 2011 @ 08:17:31

   Gode gud!
   Verkligheten: En överväldigande majoritet muslimska länder diskriminerar och bestraffar homosexualitet, enligt lag. Endast i muslimska länder avrättas homosexuella. Det finns möjligen något enstaka afrikanskt kristet land där homosexualitet är olagligt. Men det är alltså sällsynta undantag!

   Som regel har bögarna det allra bäst i kristna länder och allra sämst i muslimska länder! Muslimernas främsta förebild förespråkade dödsstraff för bögar. Jesus har inte sagt ett ont ord om dom! Och fortfarande är det NT som är viktigast för kristna, inte GT!

   Din dumhet är tröttsam! Såna här självklarheter borde du fatta själv! Du lever i en fantasivärld!

   Svara

   • Erik
    Jul 22, 2011 @ 14:17:30

    Är det min dumhet som är tröttsam? Du förbiser gång på gång de uppenbara kulturella faktorerna! Varför tror du det är just afrikanska kristna som kriminaliserar homofili? Varför inte Frankrike eller Argentina?

    Varför får kristna från Arabvärlden eller Uganda akta sig för sina släktingar om de ”kommer ut” och inte kristna från Finland? Jag har aldrig hört om att muslimska bosnier jagar gay släktingar för att återupprätta ”familjehedern”, de verkar inte ha sådana begrepp över huvud taget. Däremot är det en självklarhet bland kristna syrianer.

    Hallå, VAKNA! Vems dumhet är tröttsam? DET SITTER I KULTUREN!!! Bantufolk från Östafrika eller araber från mellanöstern kommer att vara som de är oavsett om de är kristna, muslimer eller anhängare av Herr Lind i Kramfors!

    Och kom inte o påstå att Moses är någon obskyr biblisk profet som starkt troende kristna inte bryr sig om. Ex så figurerar de 10 budorden från moseböckerna ganska frekvent i kyrkor. Din bild av kristendomen känns underlig.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jul 22, 2011 @ 15:33:46

     Fortfarande fattar du inte! Se på lagarna i kristna resp muslilmska länder! Är det inte en jävla skillnad? Hur många muslimska länder har den tolerans juridiskt och hos allmänheten som finns i de flesta kristna länder?

     Och lagarna är ett resultat av kulturen.
     Resten du babblar om är av sekundär betydelse. Är du dum eller spelar du bara? Blundar du för verkligheten eller är du blind? Så du menar att ifall du vore bög så skulle du hellre bo i ett muslimskt land? Du är fullständigt väck!

     Svara

     • Erik
      Jul 23, 2011 @ 12:49:56

      Jag menar att om jag vore bög så skulle jag välja Europa eller USA att bo i. Jag klarar mig bättre som bög i det muslimska Bosnien än i det kristna Uganda. Kommer en bög från en kristen familj från mellanöstern sitter han i samma knipa som om han kom från en muslimsk familj från mellanöstern eller för all del en ateistisk familj eller en som tror på Herr Lind i Kramfors!

      Det sitter i kultursvärer, det är du som är väck med din absurda form av kulturrelativism (bara man är kristen så blir man civiliserad förr eller senare, ”den kristna myllan” o liknande flosker)

     • KLARTEXTEN!
      Jul 23, 2011 @ 14:35:30

      Erik, skärp dig för fan! kör inte ständigt huvudet i väggen! Det finns endast ett sätt att besegra mig i en debatt: ha rätt! Men du har fel, alltså helrökt!

      Hur mycket måste man förenkla debatten för att du skall hänga med? Föredrar du att leva i en genomsnittligt muslimsk kultur framför en genomsninttligt kristen kultur? Jag tror att våra europeiska länder är ganska typiska kristna kulturer. Jag kan föreställa mig att ett genomsnittligt muslimskt land är Indonesien. En muslimsk demokrati. Och då är jag nog ganska snäll. Det finns inget typiskt kristet land i mellanöstern! Skärp dig, du gör bara bort dig alltmer. Smartare att kasta in handduken!

      Varför är jag så frusterad? Därför att du bara snackar skit! Försöker inte föra en seriös diskussion!

 3. Stig Olsson
  Jul 21, 2011 @ 20:03:19

  Tack för de här filmsnuttarna, jag la själv ut dom på min egen blogg!

  Sanningen SKA fram och nån gång måste t o m svenne svensson fatta vad det handlar om!

  Svara

 4. svenskasvensson
  Jul 20, 2011 @ 08:34:09

  Ja hur kan en Svensk regering gå med på sånt här, dom tycks ha tappat greppet helt.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: