Varför?

Hur kan någon begå något så fruktansvärt, vansinnigt, hjärtlöst och dumt?

        . n : n e t : n s k a o n a l p e o : k a n t r t e s a n n t k a t n r r s e n t t g e k t a r . a a e t A t n g. . . r . . . . . . . i n e e r t t e e g l n t t a r r a r e a n a n t k a t e d . t.
Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Bengt B.
  Jul 24, 2011 @ 14:06:00

  I hans ögon har han lyckats över förväntan. Han uppmanar t.ex. alla att sprida hans manifest, vilket du ju gör. Han uppmanar i manifested att terrorattacker utföras på i princip alla politiska ”multikulti”-partier, vilka i hans lista är nästan alla. En stor del av dokumentet är riktade till andra galningar med utförliga beskrivningar om hur man gör bomber och bedriver terrorism effektivt. Hans mål är att öka polariseringen genom terrorhandlingar. Det sitter säkert andra galningar där ute redan nu och detaljstuderar hans dokument för att inom en inte avlägsen framtid följa hans exempel. Det bästa sättet att leda är genom att gå före, leda genom exempel, även om det är något helt vansinnigt. Och det har han ju otvetydigt gjort, visat vägen…

  Jag skulle säga att denne galning har lyckats över förväntan i sitt bizarra vansinnesuppsåt!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 24, 2011 @ 14:32:21

   Jag tror du är lite väl pessimistisk om du tror att detta leder till ytterligare terrordåd! Han var en sällsynt galning. Det är min uppfattning. Hans dåd har inget som helst stöd i någon ideologi jag känner till. Det borde vara uppenbart att terrordåd är kontraproduktiva! Men man vet aldrig.

   Svara

   • Klara
    Jul 25, 2011 @ 02:10:05

    Njaaa, alla galningar är unika, precis som alla andra. Det tog lite tid för pressen att bestämma sig för hur han ska benämnas – men nu tycks de flesta ha fastnat för terrorist och galning..på tv sa de: ”såna där” som om det handlade om en alien. Tyvärr så finns det gott om olika typer mentala sjukdomstillstånd. Eftersom ämnet har varit tabu så länge, spec när det gäller män, så finns det tyvärr inte så mycket forskning kring mentala sjukdomar.. Mannen i fråga är skvattgalen utan att veta om det..ett säkert tecken på detta är det faktum att han inte tog livet av sig, så som de flesta gör eftersom de vet att det inte var ok och kommer att bli mycket värre om de lever. Detta kommer ju även denne norrman att upptäcka. Bästa skyddet mot galningar: förebygg mental ohälsa. Utbilda folk.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jul 25, 2011 @ 05:09:54

     Sen är det skillnad på unik och unik! Man kan vara mer unik än någon annan, t om med mycket mer, eller hur? Utbildning och yttrandefrihet, fri debatt är den bästa garantin mot våld! Jo jag tror att han är galen!

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: