Islamister utropar shariazoner i England

Aktivist Jamaal Uddin sætter et sharia-klistermærke på endnu en lygtepæl. (Foto: David New)

Politiskt Inkorrekt har idag ett skrämmande inlägg om hur islamister i England utropar shariazoner i diverse områden. Läs artikeln!

Ekstrabladet

Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Lars A
  Aug 04, 2011 @ 09:58:36

  Det verkar som om du har tagit för starka intryck av Breiviks manifest. Ditt tonläge tyder också på att du är klart obalanserad. ”Med muslimsk majoritet finns inte välfärden kvar” – det var en klassiker. Det finns många såna snusförnuftiga floskler här. Du är en konspirationsteoretiker som verkar ha svalt Ekeroths och Breiviks propaganda med hull och hår. Jisses.

  Felet du gör är att du utgår från fundamentalister, som majoriteten av muslimerna inte känner någon samhörighet med. Det pågår ingen ”islamisering” av Sverige. Vilket trams. Eller menar du att bärandet av slöja, nya regler på vissa badhus, halalslakt och firandet av ramadan hotar dig och välfärdssamhället? De första tecknen på ockupation? Jo, tjena. Det låter väldigt…eh…sannolikt. Ta och lugna ner dig.

  Var inte så rädd. Jag föreslår att du börjar tycka om dina medmänniskor i stället. Du kommer att känna dig mycket bättre inombords. Jag lovar. Nu ödslar jag inte mer tid på dig, lille vän.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 04, 2011 @ 10:31:02

   Du babblar men saknar hållbara argument för dina påståenden. Sharia är långt ifrån det största hotet! Inte ett muslimskt land har välfärd, demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet. Inte ett enda! Varför skulle Sverige blir det enda undantaget (med muslimsk majoritet)? Förklara det! Hur tror du Sverige ser ut om 50 år om massinvandringen fortsätter?
   Jag är inte ett dugg rädd. Sverige har endast en lösning om vi vill bevara välfärdsstaten på sikt.

   1. Alla med verkliga asylskäl (5 %) och pass får stanna tills det lugnat ner sig i hemlandet
   2. I övrigt endast ren arbetskraftsinvandring efter svenska företags behov!

   Då har vi löst våra problem! Svårare är det inte.

   Svara

 2. svenskasvensson
  Jul 30, 2011 @ 15:07:54

  Det visar hur jävla fräcka dom är, vaknar inte våran regering nu, då lär dom aldrig vakna.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  Svara

 3. Stig Olsson
  Jul 29, 2011 @ 17:13:07

  Tusen tack för det här inlägget! Jag kopierade det direkt in på min egen blogg!

  Det är helt vidrigt hur det blivit i England och att INTE tro att samma skit kommer att hända i Sverige är bara ett bevis på hur dumma i huvudet folk faktiskt är, eller så är de som bönemattan Fredrik Reinfeldt lite smårädda för islamistiska halshuggande idioter!?!?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 29, 2011 @ 18:07:54

   Varsågod! My pleasure! Otroligt att islamisterna är så jävla fräcka! Skicka hem varenda jävel till Somalia, Irak osv.

   Svara

 4. Peter
  Jul 29, 2011 @ 15:34:22

  Islam ÄR ett hot mot västvärlden och demokratin, det är bara att inse fakta.
  Ett lika stort hot är alla dessa muslimkramare som sitter i TV-sofforna och försöker hjärntvätta tittarna.
  Islamiseringen skall stoppas med alla medel, även med oparlamentariska metoder om så skulle behövas!

  Svara

  • Lars A
   Aug 03, 2011 @ 22:50:36

   Då kan jag lugna alla med att plakaten är nedplockade. Om de där pajaserna (ja, det är så majoriteten av den muslimska världen ser på dem) skulle göra allvar av sina fantasier, kommer de brittiska myndigheterna att ingripa. De har ett ständigt vakande öga över den där fundamentalistiska minoriteten.

   Men det funkar ju tydligen att skrämma upp en liten, liten klick högerpopulister i Svedala. Fy, så rädda vi blev. Snart har vi väl Sharia-lagar i Sverige? Mycket underhållande.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Aug 04, 2011 @ 00:21:27

    Är du muslim? Med vilken rätt gör du dig till talesman för världens muslimer? Jag ger inte mycket för dumma okunniga svenskar som vill tycka att islam är en bra religion. Och tror sig veta hur muslimer tänker. Snacka om åsnor! Först och främst så kan du sannolikt inte ens grunderna i islam, så du vet inte vad fan du snackar om! Låt muslimerna själva tala om vad dom tycker!

    Sveriges fyra största muslimska organisationer är alla islamistiska, dvs vill att islam skall prägla samhället. Se filmen ”Slaget om muslimerna” här på bloggen eller på Youtube. Hur tror du själv Sverige ser ut om 50 år ifall massinvandringen fortsätter? Kan du tänka längre än näsan räcker? Ingen framförhållning och vill ha massimport av arbetslösa från totalitära stater. Tror du på fullt allvar att dina barnbarn kommer att tacka dig? idiot!

    Vi kanske inte får sharia, ingen vet hur muslimerna vill ha det när dom har majoritet. Dock är det helt säkert att med muslimsk majoritet finns inte välfärden kvar och heller ingen vetenskaplig utveckling. Ju fler muslilmer desto oroligare blir det i landet.Vi får en vetenskaplig, teknologisk och ekonomisk stagnation, som dagens muslimska länder. Där har du framtidens Sverige.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: