Somaliska islamister ”beskattar” hjälporganisationer!

dil-al-shabab

I Sverige får vi inget veta om att hjälporganisationerna betalar ”skatt” till Al Shabab, på allt bistånd som förs in i landet! Det kan vi dock läsa om i amerikanska tidningar, t ex Cleveland.com (länk nedan).

Så för varje krona du skänker till Somalia så finansierar du även islamisterna. Varje år betalar hjälporganisationerna $70-100 miljoner till islamisterna!

En annan sak: Dom rika arabländerna skiter i Somalia!

Beväpnade gäng stjäl mat från svältoffren

Al Shabab ‘taxes’ humanitarian groups

Daily Digest News For East African Community

Islamiströrelse hotar med mer våld.  Sverige ger ytterligare 50 miljoner.  Hungersnöd får USA att lätta sanktioner Isande sommar Hungern ökar i Somalia trots hjälp Somalias president ber om mer hjälp Hungrande fick mat från Röda Korset Parlamentsledamot dödad i Somalia Al-Shabaab: Fienden utnyttjar torkan FN: Eritrea bakom terrorplan Saruma, 34, tvingades lämna sina barn för 20 dagars vandring i öknen Läs chattet Aftonbladets reporter Erik Wiman om hans upplevelser i flyktinglägret i Dadaab ”Får inte tro att det är hopplöst” ”Vi är jätteglada och tacksamma” Skänk en timlön – rädda ett liv   Skänk en gåva via Läkare utan gränsers sajt Har ditt företag skänkt pengar?  ”Snälla, hjälp oss” TV: Världens största flyktinglägerspelareSenasteMest sedda Miljoner kan dö av torkan – Abdilfatah, 2, är en av de drabbade i värsta svälten på 60 år Mitt under svältkatastrofen tar regeringen en miljard från biståndet http://www.expressen.se/nyheter/1.2517824/hon-behover-din-hjalp-nu http://www.expressen.se/nyheter/1.2517537/svaltkatastrofen-sprider-sig-i-somalia http://www.expressen.se/nyheter/1.2500216/sa-kan-du-hjalpa-svaltkatastrofens-offer

Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. veronica
  Jun 12, 2014 @ 02:09:09

  Det skadar inte att vara kristisk innan man engagerar sig. För de som vill kolla upp finns det en lista på alla godkända organisationer och deras verksamheter på http://www.hjalporganisationerna.se/

  Svara

 2. raggarsvin
  Aug 06, 2011 @ 02:11:02

  Så dom äter pengar?

  Svara

 3. Ulf Claesson
  Aug 04, 2011 @ 16:51:10

  Om inte detta är ett bevis för islams ofattbara, djävulska ondska, så vet inte jag vad som krävs.

  Svara

 4. -45
  Aug 04, 2011 @ 11:38:44

  Historien upprepar sig tydligen, vem minns inte den stora svälten i Etiopien där hela regeringen i stort sett upptogs av Helie Selassies ”lejonet av Judas” familj som krävde skatt för att få lossa alla de fartyg med hjälpsändningar som västvärlden sände.

  Väl i hamn låg spannmålet helt oskyddat för råttors angrepp på kajerna enligt en svåger som arbetade åt Sida.När de styrande inte bryr sig om sitt eget svältande folk,äskar hjälp för att sedan skoningslöst söka avans på biståndet, borde ett FN, om det överhuvudtaget har något berättigande, kunna agera mot en korrupt regering.

  För Sveriges vidkommande borde saken vara utagerad, men när transaktionerna sker bakom lykta dörrar utan medias bevakning denna gång förstärks endast bilden av hur vår media bevakning degenererat sedan Etiopien svälten.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: