Invandringsdebatten måste tas!

(Missa inte ovanstående video, en fantastisk analys av Breiviks motiv!)

Att DN har censurat detta inlägg (trots att ämnet var att vi måste ”ta diskussionen”), illustrerar tydligt hur kraftig censuren är i Sverige! En fri debatt om invandringen är omöjlig!

I Dagens Nyheter skriver fil. Dr. Ane Ørbø Kirkegaard om att samhället behöver ”ta diskussionen om vilka värden vi vill att vår samhällsordning ska vila på.”  Jag instämmer helt!

Men den diskussionen kan inte föras utan att massinvandringen och islam debatteras grundligt! Artikeln skrevs med anledning av Breiviks dåd, så hans motiv får anses vara centrala. Så vi kan börja med dom:

Hade Breivik utfört dåden utan muslimsk massinvandring? Svaret är NEJ! Swallow!

Jag begränsar mig nu till Sverige. Massinvandringen är på en historiskt hög nivå. Jag vill minnas att vi har en nettoinvandring på runt 100.000 per år, varav c:a 30.000 muslimer. Fortsätter den i 10 år så har vi tagit in 300.000 och efter 20 år 600.000. Ännu fler om vi räknar deras barn.

Idag är muslimerna runt 500.000, om 20 år 1,2 miljoner med dagens invandring. Och om 40 år? 60? Dessutom är trenden att invandrarna föder barn, medan svenskarna dör ut. Ganska uppenbart att detta förändrar samhället i grunden! Är det i positiv riktning? Hur tycker du det funkat hittills? Vill du förstärka de förändringar som skett de senaste 20 åren? Vill du ha 4-6 gånger så många muslimer? Skall vi blunda? För att utvecklingen är behaglig eller obehaglig?

Är islam en åskådning som stärker yttrandefriheten, jämlikheten och minskar homofobin? Tror någon det?

Kan vi räkna med att muslimerna kräver mer ju starkare dom blir? Ju viktigare dom blir som väljare? Är det en sådan framtid vi vill ge våra barnbarn?

Varför har vi ens muslimsk massinvandring? För svenskars eller för utlänningars skull? Skall folkvalda politiker värna svenskars eller utlänningars intressen? (utlänningar: dom som ej bor i Sverige)

Varför redovisas inte öppet och ärligt kostnaderna för massinvandringen! Att hålla invandrare arbetslösa 7 år innan dom får halvtidsjobb kostar pengar, mycket pengar!

Har inte deras hemländer något ansvar att bygga upp en välfärdsstat? Är det ens möjligt med islam? Jag säger bestämt NEJ! Inget muslimskt land är en sekulär demokrati, med yttrandefrihet, jämlikhet och välfärd. Men det är regel i våra kristna västländer.Vad säger det oss om islam att folk flyr från muslimska länder till väst? Vad säger det om islams förmåga att bygga demokratiska välfärdsstater? Hur blir det här ifall muslimerna blir många? Får vi liknande problem som dagens muslimska länder,med vetenskaplig och ekonomisk stagnation?

Praktiskt taget alla instämmer i att de med verkliga asylskäl bör få stanna. Men endast 5 % av dom som beviljas asyl har asylskäl! Så flyktinginvandringen skulle minska till 1/20 av dagens. Och hur länge skall dom stanna? Är det inte rimligt att dom skickas hem när det lugnat ner sig i hemlandet? Är inte det tanken med asyl? Att få en tillfällig fristad, tills det lugnat ner sig.

Skall vi släppa in folk som kastat sina pass, som vi inte kan identifiera? Vi har ingen aning vilka vi släpper in! Varför kräver vi inte att dom uppvisar pass, som ju borde vara normen? Varför ålderstestar vi inte ”barn” som kastat sina pass och som kan misstänkas vara betydligt äldre än 18?

I övrigt anser jag att vi bara bör ha en ren arbetskraftsinvandring, dvs sådan arbetskraft vi har stor brist på. Folk med rätt utbildning, företrädesvis från demokratiska kulturer, för att undvika konflikter. Om vi gillar olika, så kan dom tas från Kina, Indien osv, förutom våra europeiska grannländer naturligtvis.

Varför är vi så kravlösa?

Har vi ett hysteriskt behov att visa oss snälla?

Sen bör vi fråga oss om islam är problematisk? Är islam en religion som skapar problem och konflikter i väst? Är den förenlig med yttrandefrihet, jämlikhet, demokrati och välfärd? Kan ett muslimskt land sekulariseras utan att skapa en diktatur (som i Turkiet)? Jag tror det är omöjligt. Något sådant exempel finns inte. Vi får inte rygga för en ärlig analys av islam! Om islam i sig är problemfri, vad är problemet med en sådan analys? Varför kommer många att motsätta sig en sådan analys och kalla den rasistisk, islamofobisk etc?

Det finns många andra aspekter också, t ex tidningarnas mörkande av islams och invandringens nackdelar. Häxjakten på islam- och invandringskritiker. Våldet, lögnerna och smutskastningen av oliktänkande osv.

Till sist vill jag rekommendera alla att läsa detta lysande inlägg om Breiviks dåd (tack för videon!)

Logiken bakom Breiviks dåd!

”Terrordåden har blottat ett djupt splittrat Norge”

”Hemliga koder i manifestet”  Breivik trodde han hade stöd för sina handlingar  De tror på vår tids undergångsvision Kristna vita lever mitt ibland oss ”Hur ska vi identifiera de ensamma farliga männen?” ”Vi måste hjälpas åt att tolka verkligheten på nytt” ”Ett öppet samhälle kräver ansvar för det egna ordet” ”Medierna bör avstå från Breiviks förskönande bilder” ”Det här ska vi göra för att förebygga extremismen” ”Vår nordiska gemenskap står upp mot extremismen” Hemliga budskap kan ha gömts.  Med te får hon norrmän att le attitydskifte Läs artikeln. ”Vit makt-våld lika stort hot som islamisk extremism”.   ”Kommer att gå under jorden”. Inspirerade Behring Breivik.  idningar med bilder bojkottas Mejlkampanj. Varnade redan 2006.   Jägare fick licens för Utøyavapnet. Breiviks omöjliga krav.   Tragedin i bilder. De dödades i terrordåden Hela listan.  Tårfyllt minnestal av Brundtland.
r l n t t .   .   e n  t a r . : n .   . a t 7 e e r t l r   s n s r e a   s x   o e t t i a n e g g l v g n p     r r m g d l d n s   r a n o n t d r n t n n o a t t a t e g r n a e n s d a n m p n k m k n a a t t a n   r n a d k t d r e   D d n p e a t   r s t s i r n   r k n o e n i r n d r a r n e a n n t e d n e a d r a n n r n r       m . t   n m t r n a   o a r g r e i a
Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Britta Berg
  Aug 07, 2011 @ 11:59:40

  Det är redan FÖR SENT att ta den s k debatten. Muslimerna är här för att stanna och att sätta agendan med våra politikers och pk kulturens goda minne. Sverige är förlorat och svenskarna får snällt finna sig i detta. Inga debatter i världen kan förändra en så långt framsskriden process. Vi får inom en inte alltför avlägsen framtid lämna våra bostäder till dem som har makten då, och själva bli förpassade att hamna på undantaget. Vi har oss själva att skylla, Ett dumt korkat folk utan sjävrespekt är inte värt annat än en undantagsplats och förakt. Ett svek utan like mot våra barn.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 07, 2011 @ 12:19:34

   Muslimerna är trots allt bara 5 %. Stoppas massinvandringen från muslimska länder så anser jag att det kan förändras. Genom ökad medvetenhet om det verkliga problemet. I övrigt håller jag med dig!

   Svara

 2. Willaim Greenberg
  Aug 07, 2011 @ 08:39:16

  Frågan för vems skull har vi invandringen från Mellan Östern och Nordafrika är ju central. Jag får för mig att invandrarna inte är särskilt nöjda och att svenskarna inte är särskilt nöjda heller. Och det kostar Svenska skattebetalare enorma summor. Så sett lite från ovan så undrar man ju vad vitsen med hela spektaklet är, ja förutom att vissa liberala eliter anser att det är fint med multi-kulti (fast dessa bor ju givegtvis inte i Södertälje eller Rosengård eller andra multikulområden).

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 07, 2011 @ 11:33:32

   Svenska politiker skall tillvarata svenskars, inte utlänningars intressen! Att byta ut en befolkning mot muslimer är ett stort svek mot vårt land.

   Alla sveriges invånare (inkl muslimer) skulle gynnas av att massinvandringen upphörde! Ett tryggare och ekonomiskt mer välmående samhälle utan konflikter som ständigt förvärras! Så faktiskt, många invandrare är emot massinvandringen!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: